ben cok yaptim o lahana corba diyetini 1 hafta dayanamadim 2-3 günden sonra artik gina gelmisdin sen dayanabilirsen cok güzel etki etiyo tugbis ama dikkat et verdigin gibi geri aliyon birde habire cir cir oluyonben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdımzaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012)
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim
ama dün lahana diyetine başladımve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için
ama sonrası devamlı lahana çorbası,bakalım bu akşam kaç çıkıcam dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım
cogu erkek öyle canim benimkide hindi misalicanım 15 yıllık evliyim ya aynen bende çileden çıkarıyor beni benden beklemediği tepkiler alınca ondan sonra hindi gibi düşünüyor aman boşverdim düşünsün dursun biraz daha uslanır belki imazayı atacağımı biliyor o yüzden tereddütte ben ne yapim akıllı olsun beni delirtmesin konuşmayı denediğim zaman hep ben biliyorum ben haklıyım diyor karşısında konuşturmaz bile o derece bi insan
monam sütlen tarcin ayni etki yapmasmiki :26:2ee canım kabızlığa tarçınlı su birebir
kesinlikle tavsiye ederim..
bir tane çubuk tarçını 1 bardak suyla kaynat
sonra su biraz ılıyınca 1 çay kaşığı bal koy
sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce iç
çok iyi gelecek
ay olsun canim ben bi vereyim ister ilgili olsun ister olmazin ama ben kendimi daha cok begenirim o bana yeterniyeti çok fena bozmuştum da Allahtan evde malzeme yokmuş kendime eziyet ediyor yemek programları izliyorum.sabah çatal yaptılar bir programda kafaya koydum yemeyecektim ama yapacaktım neyse ki mahlep yok evde artık haftasonu yaparım yarım yer kalanı dolaba atarım evde bulunsun hem.reglm ya habire yiyesim var ama tutuyorum kendimi vicdansız kocişte 2 gündür pizza sayıklıyor dolapta var yiyelim diye tutturuyor hem de yemekten sonra!!!yermiyim yemem!!!
yaa 10 kilo verdim zannediyordum ki kocam bana yeniden aşık olcak birden çarpılcak falan filan..ama anladım ki 10 kilo daha versem hatta 50 kilo bile olsam kocamın tavrı hiç değişmeyecek.kötü mü davranıyor asla süper bir adamdır sesi hiç yükselmez hiç kızmaz ne yaparsan yap ne söylersen söyle sana kızmaz...ama ben böyle üzerime düşecek güller çiçekler şarkılar danslar iltifatlar dolu bir hayat başlıycak sanıyordum ama olmadı(böyle söyleyince de ''ben seni seviyorum 80 kilo da olsan 50 kilo birşey değişmez''diyor.hem çok mutlu oluyorum hem de ben boşuna mı uğraşıyorum diyorum...
Herkese Merhaba;
Ben guruba yeni katıldım kilolarımla başım dertte rejim yapmak istiyorum fakat ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim de yok açıkcası bana yardımcı olabilirmisiniz.
hosgeldin canim