70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben cok yaptim o lahana corba diyetini 1 hafta dayanamadim 2-3 günden sonra artik gina gelmisdin sen dayanabilirsen cok güzel etki etiyo tugbis ama dikkat et verdigin gibi geri aliyon birde habire cir cir oluyon
cogu erkek öyle canim benimkide hindi misali hep hakkli hepde sucu benim üstüme atmayi beceriyo
monam sütlen tarcin ayni etki yapmasmiki :26:
ay olsun canim ben bi vereyim ister ilgili olsun ister olmazin ama ben kendimi daha cok begenirim o bana yeter
Herkese Merhaba;

Ben guruba yeni katıldım kilolarımla başım dertte rejim yapmak istiyorum fakat ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim de yok açıkcası bana yardımcı olabilirmisiniz.

hosgeldin canim

bilmiyom tugbis ya neden böyle oldu ama hap kulaniyorum kist var 3 aydan beri regl olmuyorum ama kilo aliyorum

Bebeğim bu hafta regl olduğum için birinciliğimi verdim şimdiden geçen hafta güzeldi yaa yine yapcam

Sağol beybim bu arada hatırlattın bak gaza geldim

dilek menüm nasil bebem :26:

sabah: 2 yumurta tavada
ara: 1 hazir fincan corba
öglen: sebzeli tonbalik 1 dilim siyah ekmek
ara: 2 kuru erik
aksam:salata yerim herhalde yogurtla :26:

dilek menüm nasil bebem :26:

sabah: 2 yumurta tavada
ara: 1 hazir fincan corba
öglen: sebzeli tonbalik 1 dilim siyah ekmek
ara: 2 kuru erik
aksam:salata yerim herhalde yogurtla :26:

Sabah az olmamış. Yeşillik ye ki miden çalışsın.
Sabah güzel kahvaltı etseydin çorba içmen gerekmezdi.
Öğlen ayran veya yoğurt yok.

birde yarinkini yazayim düzelt yanlisim varsa

sabah: 2dilim siyah ekmek domates 2dilim kasar peynir
ara: kuru erik
öglen: 1 sisko sosis yanina :26: simdi oda lahana oluyor pismis soguk yeniyor paketde 20 kalori yaziyo :26:
ara: 1 dondurma yesem su dondurmasi kalorisi 63 kalori :26:
aksam: corba salata yogurt diye düsünüyorum

Sabah az olmamış. Yeşillik ye ki miden çalışsın.
Sabah güzel kahvaltı etseydin çorba içmen gerekmezdi.
Öğlen ayran veya yoğurt yok.

onada bi bahanem var annem hep diyo balik yogurtlan yeme sakin zehirler diye bende korkuyorum balikin yaninda yogurt yemege yoksa canim istemisdin ama geri caydim aklima gelince :26:

onada bi bahanem var annem hep diyo balik yogurtlan yeme sakin zehirler diye bende korkuyorum balikin yaninda yogurt yemege yoksa canim istemisdin ama geri caydim aklima gelince :26:

ben yoğurtsuz balık yemem suzi bişi olmuyo emin ol bebeğim

Öğleni anlamadım ki:26:
Dondurma yerine badem, fındık flaan ye bence yağ yakmaya yardımcı. :26:

Ton balıgıyla bişi olmuyo olsa çoktan gitmiştim öte tarafa

slm kızlar
bugün pek tadım tuzum yoktu iştahımda yoktu
menüm

sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 domates,1salatalık
2 dilim light peynir,4 zeytin,2 çay kaşığı pekmez
1 yeşil çay

öğleden sonra(karışık oldu biraz önce ara sonra yemek gibi)
1 avuç leblebi,3 ceviz,6 kuru dut

akşama doğru
4 yemek kaşığı ıspanak ve yogurt

akşam
acıkırsam biraz mısır gevreği süt veya 1 meyve

2.5 lt su
1 yeşil çay

Öğleni anlamadım ki:26:
Dondurma yerine badem, fındık flaan ye bence yağ yakmaya yardımcı. :26:

Ton balıgıyla bişi olmuyo olsa çoktan gitmiştim öte tarafa

huzunperisi ballikaymak bursa86 nerdesiniz kizlar türkcesi ne sauerkrautun bana yardim edin

findik 15 taneydin dimi fistik bugün aldim paket sayip folyelere saracam
iyi ozaman bende yerim artik yogurt baligin yaninda size birsey olmamis bana olacak degil ya

aynen biz şimdi kk da değil hurilerle diyet yapıyo olurduk

Orda bile diyet mi yaaa :84::84:

Güzel bence akşama doğru dediğin kaç ki saatleriyle yazarsan daha güzel olur bi daahakine bence.

yemeden önce yazarim buse ve dilek ye baligin yaninda yogurt dedi bende yedim bana birsey olursa sorumlusu onlardir diye

Son düzenleme:
slm kızlar,
Ben geldim, az sonra çıkacam, ne ediyonuz bakem. Cumaya 3 kala nasıl gidiyo? Spor yapıyonuz mu bakem? Ben arada leslie yapmaya çalışıyom, gün içinde de bazen yürüyom, bakalım bu hafta kimler ne verip, ne alacak???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…