70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dileeeeeeeeek kapuska yaptım yarına
tadını hiç bilmediğim için yapmayı becerebildimmi bilmiyorum
karambole yiyecem yani
senin dediğin gibi bulgurlu yaptım
bende onu arastırıyorum 2 saattır nette, KK da.3 gun uygulasam 2 gun ara versem 3 gun proteın yapsam ne olarkı okudugum yorumlara göre yapan mutlaka kılo vermıs ama tadından müzdarip herkez
vayyyyyyyyyy süpersinnn

lahana çorbasımı kapuskamı canım
kapuska kilomu verdiriyormuş yoksa
neyi kasdettiğini anlamadım
lahana çorbası diyetini kastediyorsan evet verdiriyormuş ama bana sağlıklı gelmiyor
1 haftada 4 kilo versen bir beden incelir insan hiç akla mantığa uymuyor

Şekerlerim yatmadinizmi daha...yeni resimler çektim Yarin yükleceemmmm bilginize dayanamadım yine....

Şekerlerim yatmadinizmi daha...yeni resimler çektim Yarin yükleceemmmm bilginize dayanamadım yine....

ben varım sadece
uyku akıyor gözümden kızımı uyuttum bende yatacam sanırım
erken yatıncada gece bitmek bilmiyor alışık değilim bu saatte uyumaya

kızlar merhaba ben yeni üyeyim zayıflamak istiyorum ama malum yalnız basıma çok zor oluo ben diyetisyen ve spor esliğinde zayıflamaya çalısıyorum daha önceleride denedm kendi basıma kilo verdim ama geri aldım bu sefer kararlıyımm76 kiloyum hedefim 60 hepinize kolay gelsin

diyet listemide yazabilirim istersenizz

kimse yok sanırım

hoşgeldin aramıza
topiğimiz bol muhabbetlidir aslında ama bikaç gündür alışılmışın aksine sessiz
diyet listenide payllaşırsan sevinirim

cuma günü bildirim yapıyoruz buarada
kaç kiloyduk kaç kilo verdik falan
biarkadaşımızda liste yapıyor

diyet listemide yazabilirim istersenizz

kimse yok sanırım

hosgeldin canimbirlikten kuvvet doguyor burda menulerini,istedigin herseyi paylasabilirsin burda

hoşbuldukk çok teşekkür ederim:) öncelikle diyet listemi yazıyım
sabah kalkar kalmazbir bardak su 2 tane kuru meyve yiyorum kahvaltıda cesitli seeneklerim var domates peynir salatalık 2 dilim yulaf ekmeği yada acelem varsa yarım simit ve çay olarak
arada tekrar 2 tane kru meyve tüketiyorum
öğle yemegimde 6 kasık yemek bol salata ve bi dilim ekmek
ikinci aramda ya bir tane büyük meyve yada 4 tane kuru meyve yiyorum
aksam bol salata yoğurt ve 5 kasık yemek bi dilim ekmekk
ara bir meyve gece mtlaka tarçınlı sütümü içiyorum çok faydası varmıs tatlı krizlerimiz için haftada uc
günde kardio yapıyorumm marımm güzel olurr yaza kadar

çok teşekkür ederimm cünkü tek basına zayıflamaya çalısmak çok zorr bu arada nasıl cevap yazıldığını bilmediğimden cevap olarak yazamıyorm ama kusura bakmayınn

suzim sauerkrautun bildigim lahana tursusu bence fazla yeme cnm

hosgeldin aramiza cnm

biraz once spordan geldim,550 kalori yaktim:118:
deli gibi ayni sarkiyi dinledim,sizinle de paylasiyim size de enerji versin
klipte will i am kosuyo,ben kosu bandinda kosuyom
klipte will i am bisiklete biniyo,ben de biniyom
jeylo ablamiz yo can go hard you can go home diyo,ben de eve gitmiycem, hard diyomm
boyle boyle gitti kaloriler

[video=youtube;vjIwmJMqrco]http://www.youtube.com/watch?v=vjIwmJMqrco&feature=related[/video]

çok teşekkür ederimm cünkü tek basına zayıflamaya çalısmak çok zorr bu arada nasıl cevap yazıldığını bilmediğimden cevap olarak yazamıyorm ama kusura bakmayınn

her mesajın altında alıntı ile cevapla var oraya tıklarsan olur
çoklu alıntı yapmak istersende alıntı ile cevaplanın hemen yanındaki kutucuğu işaretleyeceksin en son cevapla deyince bütün alıntıların çıkar ama ofrda iş karışabilir aralarda yani QUOTE] yazısıyla biter mesajlar ondan sonra yazacaksın cevabını
karışıkmı oldu, anlatabilmişimdir umarım
öğrenirsin canım yavaş yavaş

kaç yaşındasın buarada, hangi ildesin, evlimisin bekarmı

24 yaşındayımm bursada yaşıyorumm üniversitem bu sene bitti kpss ye hazırlanıyrm bekarım umarım anlamısımdır şimdi deniyorum bakalım olacakmı

merakli gelin

24 yaşındayımm bursada yaşıyorumm üniversitem bu sene bitti kpss ye hazırlanıyrm bekarım umarım anlamısımdır şimdi deniyorum bakalım olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…