dileeeeeeeeek kapuska yaptım yarına
tadını hiç bilmediğim için yapmayı becerebildimmi bilmiyorum
karambole yiyecem yani
senin dediğin gibi bulgurlu yaptım
vayyyyyyyyyy süpersinnngeçen ayki ölçümlerimi görünce meraklandım az önce yine ölçtüm bakın sonuçlar ne
08.03.2012
yaş 23
boy 168
kilo 60.3
88 göğüs
74 bel
94 kalça
10.04.2012
yaş 23
boy 168
kilo 57.5
85 göğüs
71 bel
91 kalça
bende onu arastırıyorum 2 saattır nette, KK da.3 gun uygulasam 2 gun ara versem 3 gun proteın yapsam ne olarkı okudugum yorumlara göre yapan mutlaka kılo vermıs ama tadından müzdarip herkez
vayyyyyyyyyy süpersinnn
Şekerlerim yatmadinizmi daha...yeni resimler çektim Yarin yükleceemmmm bilginize dayanamadım yine....
kızlar merhaba ben yeni üyeyim zayıflamak istiyorum ama malum yalnız basıma çok zor oluoben diyetisyen ve spor esliğinde zayıflamaya çalısıyorum daha önceleride denedm kendi basıma kilo verdim ama geri aldım bu sefer kararlıyımm 76 kiloyum hedefim 60 hepinize kolay gelsin
diyet listemide yazabilirim istersenizz
kimse yok sanırım
kızlar merhaba ben yeni üyeyim zayıflamak istiyorum ama malum yalnız basıma çok zor oluoben diyetisyen ve spor esliğinde zayıflamaya çalısıyorum daha önceleride denedm kendi basıma kilo verdim ama geri aldım bu sefer kararlıyımm 76 kiloyum hedefim 60 hepinize kolay gelsin
diyet listemide yazabilirim istersenizz
kimse yok sanırım
suzim sauerkrautun bildigim lahana tursusu bence fazla yeme cnmhuzunperisi ballikaymak bursa86nerdesiniz kizlar türkcesi ne sauerkrautun bana yardim edin
findik 15 taneydin dimi fistik bugün aldim paket sayip folyelere saracam
iyi ozaman bende yerim artik yogurt baligin yaninda size birsey olmamis bana olacak degil ya
çok teşekkür ederimmcünkü tek basına zayıflamaya çalısmak çok zorr bu arada nasıl cevap yazıldığını bilmediğimden cevap olarak yazamıyorm ama kusura bakmayınn
her mesajın altında alıntı ile cevapla var oraya tıklarsan olur
çoklu alıntı yapmak istersende alıntı ile cevaplanın hemen yanındaki kutucuğu işaretleyeceksin en son cevapla deyince bütün alıntıların çıkar ama ofrda iş karışabilir aralarda yani QUOTE] yazısıyla biter mesajlar ondan sonra yazacaksın cevabını
karışıkmı oldu, anlatabilmişimdir umarım
öğrenirsin canım yavaş yavaş
kaç yaşındasın buarada, hangi ildesin, evlimisin bekarmı
çoklu alıntı yapmak istersende alıntı ile cevaplanın hemen yanındaki kutucuğu işaretleyeceksin en son cevapla deyince bütün alıntıların çıkar ama ofrda iş karışabilir aralarda yani QUOTE] yazısıyla biter mesajlar ondan sonra yazacaksın cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?