70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee deminki muhabbet hızı kk sayesinde düşüşe uğradı neden böyle oldu kızçeler o kadar 2. kısım sporumuda yaptım geldim ben sayfalar birikmiştir dedim hiç ilerleme yok noldu şimcik :18::18::18:

Hosbuldum canim,,,Yaaa emzirmeme ragmen istedigim kadar daha dogrusu umdugum kadar kilo veremedim...dört ay icerisinde eski kilosuna dönen nasil dönüyor anlamadimki:)))::44::44::44::44::44:

sagol fistik ana cizelgene baktimda sevdicegin gelmezine 4 hafta kalmis 4 hafta kalmis :127:

Sen hala gözlemeleri, tatlıları götürr
O belin incelmesiii gerekk
Resimlerini görmüştüm abiyelerde narin insanlar daha bi hoş duruyo ya

kızııımm böyle dersen evlenmem bak
iriyim napam genimiz böyle kemiklerimi mi kırayım
şaka bebeğim alınmıyorum yanlış anlama.. doğru diyosun biraz çıtı pıtı olmak lazım daha güzel oluyor onlara kıyafet...
bakalım gözlemelerden tatlılardan vazgeçebilirsem zayıflarım inşallah
ben de 300-500 betül olcam
gıdım gıdım veriyorum kiloları

bende öle dedim içimden bide kendileri istedi yani tatlım yap diye. bizim amacımız farklı kuzu yani şişkolaşmamak

7 temmuzda canım...
isallah hayirlisiyla atlatir ve güzel sonuc alirsin tatlim
eee deminki muhabbet hızı kk sayesinde düşüşe uğradı neden böyle oldu kızçeler o kadar 2. kısım sporumuda yaptım geldim ben sayfalar birikmiştir dedim hiç ilerleme yok noldu şimcik :18::18::18:

evet frene basilmis sanki 100le giderken 50li ile gidiyoruz simdi

millet öğle yemeğini yiyo len bi dur

ne sporu yaptın bakem

bende gıdım gıdım weriyom şu kiloları ya durdum resmen birilerinin beni kaktırması gerek sanırım

ben devamlı içerim adaçayı. çneririm gaz sorununa iyi geliyor özellikle

Bizden çok güzel kızartma olur

kendi yağımızda kavruluyoz yazın da ııyk
bizden çok güzel kavurma olur. yağımızla ohhhhhh yumuşacık kavurma oluruz
bence de spor yapma. ben dietle ilgili en büyük hatayı ilk başlarda deli gbi spor yaparak yaptım. ilk aylar çok spor yaptım ama yemem iyi değildi ve çok az verdim. sonra yemeği düzene soktum ama spora alışıtı vücut yine veremedim. şimdilik beklemedeyim. annemler gidince tekrar spora başlayacağım çok durdu kilo vermem çünkü
kızlar ne çok konuşmuşunuz bir saatdir okuyom ya bir türlü bitmedi

bende gıdım gıdım weriyom şu kiloları ya durdum resmen birilerinin beni kaktırması gerek sanırım

benim kilo verme sorunum yok da işte boğazımı tutamıyorum
biraz dişimi sıksam gitcek dee... bi kaç gün dikkat etsem sonrasında salıp deli gibi yiyorum..
bakam ne zamana kadar bu böyle gitcek

millet öğle yemeğini yiyo len bi dur

ne sporu yaptın bakem
yedinmi kız sende daha benim öğle yemeği vaktim gelmedi birazdan yicem bende

söyliyim bacım hemen atıyorum linkleri :

1 : Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube

2: Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dansın kralı geliyorrrrrrrr

3 : HAIFA WEHBE & HANAA EL IDRISSI ~ Wawa w/lyrics & translation - YouTube burdaki kadınlar gibi olsakya yaaaa

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

uyku apnesi olabilir. yada rem uykusundan çok ani uyanmışsındır vücut kendine gelip nefes almayı düzene sokamamıştır. çok stresliyken de oluyor bir tür savunma gibi düşün. korkma canım bazen herkese oluyor. hani karabasan geldi diyorlar ya onun gibi birşey. ben böyle durumlarda hemen dua okumaya esmaül hüsnayı saymaya falan başlıyorumç beynini sakinleştirip vücudu düzene sokabilirsin. dua et yada sakineştirici şeyler düşünmeye çalış bu durumlarda.

kızlar ya herkese alıntı yapamadım kusura bakmayın ben sizinle uzun uzun konuşmak istiyorum ama vaktim yok. özledim valla sizi. akşama kadar giremezsem affola. akşamda eşmden sıra gelmiyor. aldığım bilg değiştirdim yenisi de gelmedi hala. akşam giremezsemde affola ama aklım hep sizde. öptüm hepinizi

benim kilo verme sorunum yok da işte boğazımı tutamıyorum
biraz dişimi sıksam gitcek dee... bi kaç gün dikkat etsem sonrasında salıp deli gibi yiyorum..
bakam ne zamana kadar bu böyle gitcek

bende hep öyleydim ya düzelmeye başladım artık yemiyom, kaçamak yapınca ceza weriyorum kendime tutmak zorundayım bi şekilde kendimi ya yoksa olmuyo
öğrencisin hrld canım sen dimi?

özledik seni şeker azcık gelde şöylee kopalım biraz topikçeeee

bende hep öyleydim ya düzelmeye başladım artık yemiyom, kaçamak yapınca ceza weriyorum kendime tutmak zorundayım bi şekilde kendimi ya yoksa olmuyo
öğrencisin hrld canım sen dimi?

evet canım öğrenciyim
ben ceza filan vermiyorum yiyorum
ama işte bu sabah tartı bana gerçekleri gösterince pek koydu artık dikkat etmeyi düşünüyorum..
inşallah bu seferki bi kaç gün sürmez

Efferin efferin toto üstünde kilo verilmiyor

yemedim canım daha , pek iştahım yok bugün öğlen nesfit takılcam zaten 2 gibi fln istemesemde yicem

evet canım öğrenciyim
ben ceza filan vermiyorum yiyorum
ama işte bu sabah tartı bana gerçekleri gösterince pek koydu artık dikkat etmeyi düşünüyorum..
inşallah bu seferki bi kaç gün sürmez

bende öğrenciykene neler neler yerdim oyy şu an hepsi birer birer gözümün önünden geçiyo
sınawlardı şuydu buydu derkene çok yükleniliyo yemeğe güzelim ya sıkma canını toparlarsın

normalde korkutularmi yada kötü rüya gördümmü hep dua ederdim nasil oldu da o an aklima gelmedi canim cok sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…