neden öyle yapıyon kızzz topiğin neşe kaynağı depresyona girmemelisin canını sıkan birşeymi var anlat derdini buluruz çaresiniEfferin efferin toto üstünde kilo verilmiyor
yemedim canım daha , pek iştahım yok bugün öğlen nesfit takılcam zaten 2 gibi fln istemesemde yicem
afiyet olsun şeker sıra bizde şimdi karnım kurt gibi acıktıohh yemegımıde yedım doydu gobıs
bende öğrenciykene neler neler yerdim oyy şu an hepsi birer birer gözümün önünden geçiyo
sınawlardı şuydu buydu derkene çok yükleniliyo yemeğe güzelim ya sıkma canını toparlarsın
afiyet olsun şeker sıra bizde şimdi karnım kurt gibi acıktı
neden öyle yapıyon kızzz topiğin neşe kaynağı depresyona girmemelisin canını sıkan birşeymi var anlat derdini buluruz çaresini
Derdim yok bebeğim çok şükür canım sıkkın değil sadece iştahım yok bugün garip bi şişkinlik var bi de
yiyom şimdii ooofff yaşasın yemek yemek diyorum başkada bişi demiyorum:119:
sagol fistikana cizelgene baktimda sevdicegin gelmezine 4 hafta kalmis 4 hafta kalmis :127:
kızııımm böyle dersen evlenmem bak
iriyim napam genimiz böyle kemiklerimi mi kırayım
şaka bebeğim alınmıyorum yanlış anlama.. doğru diyosun biraz çıtı pıtı olmak lazım daha güzel oluyor onlara kıyafet...
bakalım gözlemelerden tatlılardan vazgeçebilirsem zayıflarım inşallah
ben de 300-500 betül olcam
gıdım gıdım veriyorum kiloları
ben devamlı içerim adaçayı. çneririm gaz sorununa iyi geliyor özellikle
:
Bugünkü menummmm
Sabah ac karnına suyu
Bitki cayı maydonozlu peyniri kepekli sandviç
Öğle köfte 3 adet marul salatası domates salatalık
Ara Maydonoz suyu
Aksam kabak yemeği 4 ck salata yogurt
1.5 l su
Spor yok
Kizlar ara ara yag yakma formülünude uyguluyorummm....
topiğin çatlağı neşe kaynağısın sen, seviyorum senin böyle rahat konuşma tarzını gerçekten
hadi bende yemek yemeye gidiyoorummmm acıktırdın benideee
kizlar kizlar gelemmi yananizdan öpemmi
hadin kactim molaya cikacam birazdan fazla konusmayin ha kk cöküyo
Kemiklerini ver ben kırayım.
Yok yani tutsan kendini vericeksin kilo ondan dedim canım.
Benimde durumum muallakta bakalım kışa doğru bi yüzük olur belki.
bende sözde temzilik yapıcaktım ama kasvetli havayı görünce ıı-ıh yapmıcam kalsın öyle zaten misafir gelmiyor fazlaaniden bir gelen olursa yanarım ama :18::18::18:
oooooooooooooo birinci belli ikinciyi konuşalım artık
off yaa offfff
nısanlım ayran almıs geldı cebınden bısı cıkartmaya calısıo hem guluyop pıs pıs
anladım tabı ben bısı aldıgını baktım ckulata
dedım yemem ebn:18: ye bı parca ye attım tabı agzıma bı parca dayanamayıp
sonra yemek yedık gıttı sewdıceeem arkama bı baktm ckulatayı bna bırakmıs bıde benı arıyo bıtr onu aksama kadr dıe
off be cocuk bna ınat mı yapıo anlamıorum ckulata karsımda ye benı ahsret ye benı ahsret
bnde yemıcem cuko yemıcm ısrar etme dıorum
bende sözde temzilik yapıcaktım ama kasvetli havayı görünce ıı-ıh yapmıcam kalsın öyle zaten misafir gelmiyor fazlaaniden bir gelen olursa yanarım ama :18::18::18:
ben devamlı içerim adaçayı. çneririm gaz sorununa iyi geliyor özellikle
bizden çok güzel kavurma olur. yağımızla ohhhhhh yumuşacık kavurma oluruz
bence de spor yapma. ben dietle ilgili en büyük hatayı ilk başlarda deli gbi spor yaparak yaptım. ilk aylar çok spor yaptım ama yemem iyi değildi ve çok az verdim. sonra yemeği düzene soktum ama spora alışıtı vücut yine veremedim. şimdilik beklemedeyim. annemler gidince tekrar spora başlayacağım çok durdu kilo vermem çünkü
kızlar ne çok konuşmuşunuz bir saatdir okuyom ya bir türlü bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?