70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GWZNAZ; Tartıldım canımmm ama süprizzzz
Cleopatra; Kararlıysan kesin görürsün sabah menünü beğendim ama kabızlık olmaması için sebze şart
Nora; Çekirgemsin sen benimmmm.
Silverpowder; Canımcım orticimmm bugünki menün güzel olacak ben biliyorummm hergün buraya menü yazmanı isticem bide.
Su kurbaaamm benimmm.
Black; Yemee artık şu pastalarııııı Yaz geliyooo bak Erzurum bile ısınmaya başlamış.
Bugüne kadar yedin de ne kazandırdı sanaaa.
Hasrett: Canım sende bugün bol su iç akşamda salata + yoğurt falan tüket etkisi azalır.
Ay_nil; İnşaallah fazla artısı kalmaz yediklerinin

Aklımda kalanlar bunlar:26:

kız sen sebze ye die ısrar ettiğin için dün kocaman bir tencere pırasa yemeği yaptım buqünde onu yicem hatta
yarın anneme giderkende qötürüp öğle menüm olarak yine yicem bitsin çöpe qitmesin qünah
bu arada yemeğimi de tuzsuz yaptım hee ona önemli bir nokta :))
kocamna tencereye 2 çay kaşığı tuz koydum hiç koymamışım qibi ama limon sıkıyorum yemeden önce
o yüzden tadı çokta kötü deil bide havuçlarını seçiorum içinden yememek için

Son düzenleme:

İnşallah şekerimmm..

Benim işlerim yine yoğunlaştı.
Nisan girişlerine başlıyabilir mişim.
ama öncesinde talimatları kaldırıyorum,6 adet fatura göndericem,fatura dosyasını güncellicem sonra başlıcam.
Ne çok işim var ben laklak yapıyorummm

anam valla topikten kovalıcaklar bizi ama napalım yaa biz daha yeni evliyizya kocişleri çok seviyoruz kılzar ondan böyleyiz ay_nille

azcık sizde aşka gelinde akşama kocişler gelince evde romantiklik yapın eşlerinize

sana şöyle söyliyim canım o tel konusu hep içimde uktedir hiç yüzüne kapatamazdım, hiç aradığındada açmamazlık yapamazdım kızsam bile :18::18:ama o bana sevgili olduktan sonra tel konusunda çok çektirdi ama bende ona sevgili olmadan önce çok çektirmiştim elimi bile vermemiştim sarılıyım derdi ıı-ıh derdim uzak dururdum biraz belli etmezdim duygularımı ,inanmazdım beni sevdiğine ,ama sevgili olduktan sonrada tek şöyle bir anımız var hiç unutmam hatta oraya gidişimizde hep hatırlatırım :dershane çıkışı onunla görüşeceğim ama tam geleceği zaman bir kavga hadii bizimki gelmiyor hatta kek bile yapmıştım o gün ona ama afiyetle evde kendim yemiştim sonra yalvar yakar falan affettirmeye çalışıyorum yanlış anladın diyorum ıı-ıh nuh diyor başka bişi demiyor paşamız,neyse tam dershane çıkışı artık tamam geliyorum demezmi bindim otobüse geliyorum yanına dedi bende bizimkilere etüte kalabilirim belki demiştim neyse sevindirik falan oluyorum tam buluşucağız durakta pat babam aradı (onun öncesindede sölemiştim babama sevgilimin olduğunu)nerdesin kızım,durağa gidiyorum baba,tamam ben senin oralardayım ben seni alacağım demesinmi hobaaaaaaaaaaaa baktım durakta bizimki yok eğer beni göremzse yandım dedim sonra karşıdan geliyor koşturdum dedim babam geliyor hemen yok ol ben gidiyorum yazık garibim köşeye oturdu öyle arabaya bindim ben arkamdan baka kaldı ,baktım bakıyor bana masum masum kıyamadım acıdım 1 saatlik yoldan benim arabaya binişimi görmek için gelmiş oldu anlıycanız ayyy öyle birşey yaşamıştım kıymetli hissetmiştim kendimi

şimdiki kızlar benden tavsiye tel konusunda arada kapatın napıcak bekleyin gerçekten şahsen ben diyorum kocişe keşke kapatsaymışım diyorum hem ona hem kendinize iyi gelir böylesi kavga ettiğinizde daha rahat düşünme zaamanı olur

HEYY GİDİ GÜNLER HEYYYYYYY

İŞLER DAHA ÖNEMLİ ŞEKER BAK İŞLERİNE SEN ,BÖYLE MUHASBE İLE İLGİLİ FATURA FALAN DEYİNCE TIRSIYORUM VALLA MUHASEBEDEN İNŞ. EN KISA ZAMANDA BENDE ÖĞRENİRİM MESLEĞİ

Yaa ben o kadar cevap verdimmmmm kaydetmemişşşşşş sinirrr oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
KIYAMAM CANIM BENİM ,ÇOK KÖTÜ OLUYOR ÖYLE BİRŞEYDE ,HOŞGELDİN BU ARADA SABAHTAN BERİ SENİ ARIYOR GÖZLERİMİZ

kız ben 4,5 yıllık evliyim hala eşime kızınca pat die suratına kapatıyorum telefonu
napıyım kötü şeyler söyleyip onu daha çok kırmaktansa suratına kapatmayı tercih ediyorum
ben çok asabi bi yapıya sahibim sinirlenince kulaklarından duman çıkanlardanım
eşimide çok seviyorum onu kırınca çok üzülüyorum napim.. en qüzeli suratına telefonu kapatıp sakinleşmek

hııı kapatayımdaa sonra dahada büyüsün olayyyyy haklıyken haksız duruma düşerim en iyisi o anda söylenmek ,kendime sakin ol deyip talimat verip öylelikle bazı konuları konuşuyorum yavaş yavaş şöyle olması doğru olmazmıydı falan filan diye tabi en sonunda yelkenler iniyor benim

ben kalkayım kızçeler...
evimi topluyayım süpüreyim toz alayım biraz oğluşumla oynaşıp qelirim
sayfa açık kalsın qelince kaldığım yerden okurum çok konusmayın he sonra okuması zor oluo

Yarın Sabaha bişe kalmadı bekleriz artık

Bende salatalara falan tuz atmıyorum yağ da çok az.
Şeker kullanmıyorum bunlar işin püf noktaları bence.

aman benim kocis alıştı artık qeçen qün dio ki nie sinirlenince hemen telefonu yüzüme kapatıyosun
beni çıldırtmak içinmi?
bende dedim ki sevqilim seni çok seviyorum seni düşündüğümden daha fazla kırmak istemediğimden kapatıyorum
kapatmazsam kötü şeyler sölesem daha mı iyi
oda mecburen bana hak vermek zorunda kaldı benim sinirli hallerimi bilio çünkü

Çok alemsin sen yaa Yaşadıklarımız benziyor.
Bende bir tane anlatayım sonra aşk böcüğü kısmını kapatalımmm
Kocişle buluştuk ben işden çıktım beni almaya geldi eve geç kalmamam lazım.
Karşıya geçtik.Dedim dolmuşa binelim hızlı olur otururuz.
Dolmuş ya kocişde benimle oturduğum yerin merkezine kadar geldi.
Evin oraya çıkarıcak ordan taksiye binicek.
Evin oraya ben önce kociş arkada çıkıyoruz bazen ara sokaklardan yan yana
Ben tabi telaşlı birini görsem hemen panikliyorummm
Neyse tam dolmuşdan indik allahtan önce ben indim sonra kociş.
Bufenin oraya bir bakdım babişkommm:):)
Aaa baban naber dememle kocişin yanımdan uzaklaşması bir oldu.
Ama benim resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Sonra kociş sol bayırdan ben sağdan çıkdım babam bakar diye.
Kocişede bakdı çünkü fark ettim:) Orta kısımda buluşduk ne cesaret illa vedalaşcaz.
Güzel günlerdi yaaa

aynen cnm.. ama ben zaten tuzu sevmem.. yemeklerimi hep az tuzlu yapardım şimdi çok çok daha dikkat ederek kullanıyorum
eşimde diyete qirdi dün oda 90 kg olmş ama hiç belli olmuyo niyeyse
şimdi ailece diyette olduğumuz için benim işim dahada kolaylaştı hep diyet menüleri yicez ailece

ben başta öyle alıştırmadığım için kocişi böyle gidiyor bizde artık olsun herşey güzel ya gerisi boş Allah aramıza bir mutsuzluk girmeyi nasip etmesin inş. hep gülüp eğlenelim boşverelim

tskler cnm bnde dıcktım kı sna bna bısıler sole yol goster depresyona grırcm sımdık dıcktım kı yazmıssn

bende bende

Erkekler olduklarından daha az gösteriyolar maalesef.
Bide boyu falan da vardır kesin.

ay bi qidemedim yaa
evin işleri dururken de diken üstünde oturuyorum burda hep batıyo işler bana hemen yapimmm
hadi qörüşürzzzzzz öptmmmmm

aynen şeker sonunda kavuştukya birbirimize geriye kalanlar anı artık bize

bu kadarlık aşk bugün topiğe yeter aşk böcüklerine(ay_nil,ptty) paylaştıkları anılar için teşekkür eder bir daha açmamalarını ve diyetlerine sıkıca sarılmalarını isteriz

kızlar sewdıceme yarın aksm ormantık bısıler yapmak ıstıorum
napablırım akıl werseneıze bana
hem yarın aksm cuma bırazcık yesemde bısı olmaz dıe dusunmekteym:18::18:
ama ferıhada war ya onu da ızlemek ısterem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…