70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muhakkak herkesin güzelliği vardır canım ama zayıflasam daha hoş olucak yüzüm falan yanaklar tömbik şu anda

ben kocişe diyorum zaten sen benim gibi kız bulamazsın diyorum o hep şey istiyormuş bir kızın hayatın ilk ve son kişi olmak ,ve karşısınada ben çıkınca bayaa uğraştırdım onu ama hiç elimi bile vermezdim nerden bileyim erkek milletinin nasıl olduğunu bide ilk ya nasıl davranacığımı falan bilemiyordum ama çok da hoşlanıyordum sürekli sınav içerisindeydi(benim tarafımdan) benim kociş ama bütün sınavları geçti sonunda kavuştu bana arada kıskançlık olunca benim taraftan hemen bağırıyorum zor bulursun benim gibisini diye karımı çok severim ,pek severim diye gelir yanıma sarılır hemen bende heh şöyle yola gel bakıyım derimm kıskansamda ,arada bana naz yapsada ,beni delirtsede seviyorum kocamı

bugunkı sabha kahvaltısı
08:30 1 brdk su
09:00 ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmısyumurta
yesıllık(madonoz,tere otu,roka)
2 brdk cay
2 kucukdılım beyazpeynır

nasıl ama
az oncede kendımce spor yaptımhareketlerden kaslarım agrıyo
yarım st.
sımdıde yuruyuse gıdecegım merdıvenlerı ınerken asansor kullanmayacagım:))

iyimi???

gercı kılo vermem durdu gıbı ama((

kızlar dua edin noluuuuuuurrrrrrrrrr
bende mayısın ortalarında falan 5li rakamları qöreyimmmmmm
çok özledim o rakamları yaa 2 yıldır hasretimmm

merhaba tatlım herşey çok güzzel yalnız !!!

DİPNOT KIZLAR :

kepek ekmeği de beyaz un ve kepekle yapılır dolayısıyla size kilo verme konusunda çok yardımcı olmaz..

Kesinlikle tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği tüketmelisiniz...

O zaman vücut daha sağlıklı ve çabuk kilo verecektir

cnm ya senin şu profildeki kızı qördükce bi hevesleniorum ki sormaa
bende öle olsam die hayal kuruyorum sonra saçmalama kızım öle olman imkansız diorum

Canım forum da müge vardı bi zamanlar, muguet di adı hatta o önerdi bana profil fotoğrafında olmak istediğin kadınları koy , onları gördükçe kendini iyi hissedeceksin demişti ve gerçekten işe yarıyor B

Bana hiç imkansız gelmiyor canım yaa.. hedefe vardıktan sonra spora yazılıp iyice sıkılaşmayı planlıyorum, tek gram yağ görmek istemiyorum artık

Son düzenleme:

sabahları çavdar ekmek yesen daha iyi olur doyurucu özelliği var. Çavdar ekmeği acıktırmıyor! bu sitedende okuyabilirsin

Süpersin tatlım.
3 litre su fazla gelmıyor mu şekerim.
Bende mi 3 lite içsem acep?
Bu arada fotolara bende bakdım süpersin.
ben VİRÜSnormlde VİRÜS2 VİRÜS2.5 VİRÜSarası VİRÜSıcıorum VİRÜScnm VİRÜSama VİRÜSsaraptan dolayı VİRÜS3 VİRÜSlıtre VİRÜSıcıcemVİRÜS
tsk ederm bu arada
bende aynı senin gibi iki yıl önce çok kiloluydum şu sıralar 6 lı rakamları görmek üzereyim

bn 6 ları gordm 60 olaym yetr ıns olurum:2:

bende 69 u ucundan gördüm 60 ları görürüsün düşün 2 sene önce hangi kilolardaydık şimdi 6'lı rakamlardan bahsediyoruz
kk da ki motivasyonla bunu başarırız

Bak bu konudada benziyoruz.
Benim kocişde çok uğraştı benim için.
Bizde herşey çok hızlı ilerledi.Benim gibi hatunu buldu tabi kaçırmak istemedi.
Kociş bana sen aynı bensin birbirimize çok benziyoruz der.
Gerçekden de öyle.Kociş romantikdir ben biraz da durgunum o konularda.
Ama tabi kociş fıstığım,bebeğim,karıcım diye yamacıma gelince bende indiriyorum duvarlarımı.
Çok çekti yahuu :) Bir keresinde fena trip yaptım.Sabahın 6'sında kalkıp beni beklemişti.
Bende ne aramasını açıyorum ne cevap veriyorumm yinede gelmişdi.
Tabi gelmişken yanlız bırakamazdım gittim yamacımaa gözlerine bakınca dayanamıyorum zaten kocişde bunu bilir.
Benim yelkenler yine düşmüştü:) Yanlış hatırlamıyorsun kıskançlık krizimdii

enn iyisini yaparsın canım
bende çok isterdim spora qitmeyi bu konuda eşime çok ısrar ediyorum ama
oğlumu bırakacak kimsem yok mecburen evde yaptığım egzersizlerle yetinmek zorundayım:26:

enn iyisini yaparsın canım
bende çok isterdim spora qitmeyi bu konuda eşime çok ısrar ediyorum ama
oğlumu bırakacak kimsem yok mecburen evde yaptığım egzersizlerle yetinmek zorundayım:26:

egzersizin azı çoğu olmaz canım benim kaslar çalıştıkça vücutta yağ olmaz

Herşey senin elinde bunu unutma yeter ki :119:

evet cnm.. aslında kimseyle qörüşmesem, kimseye qitmesem kimsede bana qelmese varya ben diyetle 50 kilo bile olurum
ama biyere qidince veya biri qelince mecburen ucundan kaçırıyorum ve çorapsöküğü qibi qerisi qelio sonra toparlayamıyorum
ben şimdi yarın annemlerde kahvaltıyı çok kaçırırsam böreği çok yersem diyetim gitti bitti diye bir daha toparlayamam
bırakırım diyeti diye çok korkuyorum çünkü hep ama hep böyle oluyor
yarından sonra qelmezsem anlayın ki ben diyeti bırakmışım mutfakta yaşıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…