ay bi qidemedim yaa
evin işleri dururken de diken üstünde oturuyorum burda hep batıyo işler bana hemen yapimmm
hadi qörüşürzzzzzz öptmmmmm
yine yeni birsey ögrendimtatlı bişi canım içi de krema dolu
dur foto ekliyim
ac kalirim ben o kasikladiyet yapanlar için kaşık
Eki Görüntüle 388369
yatmadan önce son
varmı isteyen
Eki Görüntüle 388391
ayyyya canım şaka gibi geliyo belki herkeze ama cidden çocuklardan gına geliyo zaten tüm gün,ben benci oldular birine bişey yaptırsam öteki ben yapıcaktım diye kendini yerlere atıyo,ona yaptırsam diğeri aynısınıkafayı yiyorum,e bi ara buraya gelip sevincimi paylaşıyorum osırada kimseler olmuyo bazen,siz gelincede ben olmuyorum denkleşemiyoz napak,hayat sıktı iyice,heleki şu iddaa yüzünden aklım fikrim diyettir tartıdır bıktıııımm:84:içim dışım lahana oldu:111::120:
ama sabrın sonu selamettir:125::128:
seni ben çok seviyorum canım suzim yaa,valla bak içimden geldii
merakla bekliyorum sonuclarini tugbisdün yazmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve 58.4tüm dün sabah başladığımda1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:
ve bugün
evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım
günaydin fistikGünaydın kızlarrrr
Yarın Cuma malum.
Bugün yediklerinize daha bi dikkat edin.:82:
Yarın saçınızı başınızı çekmiyim.:76:
Dün akşam menümü yazmıştım ama akşam boş kalmıştı.
Akşamda 1 tane dolma biber,salata, yoğurt yidim.
:103:Hepimize güzel birgün olur inşaallah.:103:
günaydin canimGünaydınnnnnnnnnnn
Yarın sabahtan bildirim yapıcaz demi şekerim bu sabah geç kaldım tartılamadım yarın
sabah ne olacak çok merak ediyorum
bende dün akşam kocaman bi tabak yapsız yuzsuz karnabahar yemeği yedim 3-4 kaşıkta cacık
sabahta hemen 5 kaşık nesfit attım ağzıma sütü diktim çıktım evden
günaydin canimekranı donuyordu canım 15 gün içinde koşulsuz değişim yapıyorlardı bende garantiye gitmesinden se sıfırlansın dedim. ama aynı model yokmuş ellerinde bekliyorum gelince haber verecekler.
bende doymuyorum suziiiii neoldu anlamadım akşam patates yemedim oh dayandım dye sevinirken eşim pasta diye tutturdu alınca eve tabii yarım dilim adar dayanamayıp yedim. hemde akşam akşam yaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar yeni bir gün... dün akşam ki pasta ile bu haftaki emeklerimi yedim yani kendmi tebrik ediyorum. artık 100-200 ya veririz yada aynı kalırız sonra da annemler burda zaten benim 69 taaaaaaaa temmuza kadar uzayacak b u bahanelerle
günaydin canimBu sefer kazanacaksın iddiayı
Afiyet olsun şeker, toparlarsın sen.
Selam canım, tatil bitti mi?
günaydingünaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
günaydin tatlimgünaydın fıstıklar
merhaba canimgüneşli bir günden merhaba kızlarr
isallah canimHerkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese. Umarım yarın herkes tartıda istediği rakamı görür, 300-500 de olsa, ekside olabilmek tüm ümidimiz
günaydin canimValla cok guzel Biblo hergüne tozunu aliyom
e katil aramıza artık tombikimmmm yediklerini erit bariii
Hahahahahah başka ne niyetlere kullaniyorummm tahmin bile edemezsinnnn norammmmm
Gondereyimmm beybiiii
Aynı degilimmmmmmm
Hahahahahah sus dediğiniz şey beni incecik yapcakkkk
günaydin sekerGüüüüünnnaaayyydddıııınnn doobiiiçççllleeerrr
:119:
DİİLOOOŞŞŞ MISIRA GİDİP ORDAN TELEFON MU ETMEM GEREKİYO DİLOOOOOŞŞŞŞ
KUZEY Mİ OLMAM GEREKİYO BENİ GÖRMEN İÇİN HE
günaydin canimöncelikle herkese günaydınn ,sonrasında dün akşamki yaptığım kaçamağı söyliyimde hemencik saç baş çekme olayını yapın bana sabah sabah1,5 dilim benimo ,danette puding 5-6 çay kaşığı ile yedim ama çokk güzeldiii vallaaaa yaa ne zamandan beri çikolata yüzü görmedim ben :18:
ay canim birde benimkini hesaplasan nezaman varabilirmisim hedefimeimkansız görünmüyor :))) temmuz bekle beni
kilonuz : 68 kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1797 Kal.
Hedef kilonuz : 58 kg.
Hangi tarihe kadar? : 2012 07 01
Hedefinize ulaşmak için günlük : 1027 Kal. (80 gün boyunca)
almanız gereken kalori
günaydin sekerbelki işi vardır ondan görmemiştir yoksa senin gibi bir güzelliği görmemek ıı-ıh aslavalla akşamki kaçamaktan sonra hazırmıyım bilemiyorum noram :18:ama dünkü bitki çayı maşallah bayaaa işe yaradı bugün yine içicem karnımda şişlik var çünkü :26:tartıyada çıktığımda 72,5 gördüm bir ara böle oldum resmen ,kocişin karşısında göbek attım,aynanın karşısına geçip totomun ve göbişin zayıfladığını farkettim vee yuppppiiiii diye bir çığlık attım :119:den sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında
[/FONT][/COLOR]
günaydin canisiGunaydin kizlarr
Bugun bi gunes aciyo bi karartiyo kendini hava :/
Cok isim var canim istemyo be puf
SUUUZZİİİİ
MİİİNEEEE
EZELİ RAKİBİM GAAAMZZZEEEE
KARA KEDDDİİİMMM
AŞK BÖCÜÜÜ AY_NIL
günaydın yavrular :119:
günaydin topicin en romantik bayaniGünaydın kızlar ben geldim..
günaydin tatlimgece 12ye kadar mutfaktaydım noram
misafir menüsü,benim diil
mantar çorbası
karnıyarık
patates püresi
salata
tatlı dondurma
ama ben yemicem,dün gece yemek yaparken tadına baktım yemeklerin birazcık gece gece:26:
bugün salata yoğurt yicem
yummyyyy
günaydin canimgünaydın kızlar 10 günlük izinden sonra bugün işe başladımsabah erken kalkmak zor geldi tebi ama ondan da kötüsü ben izindeyken kilo aldım galiba 1-1.5 kilo arası kesin almışımdım yarını bekliyorum tartılmak için. ((( izindeyken bir adet arkadaş günü ve bir de bebiş doğumgünüsü vardı çok yemedim ama yidimmm ((((((( kızlarrrrrrr....... çığlık atmak istiyorum..
günaydin cleopatramGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeni uyandım hemencik kahvaltımıda yaptım
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
2 zeytin
1 fincan yeşil ve form çayı...
moralim çok bozuk çünkü yarın annem beni kayınvalidemle beraber kahvaltıya çağırdı
qidicez ve annem pırasalı börek patatesli börek biber kızartması tatlılar vs yapıcak
ben yemeden nasıl durucammmmmmmmmm
görüsürüz blackimay yok bacım bu erkeklerin metoyu anlamıyorum ben ye ye kilo almıyorlar. ben kendimi biliyorum 60 kiloya düşsemde hep dikkat etmem gerekecek azıcık azıtayım hemen alırım.
gıcık meto zor verir ama hemen alır yağları
bizde seni seviyoooooooooz
sohbet güzel ama ben kaçtım kızlar çok işim var çooooook akşam vatan bilgisayardan aramışlar duymamışız galiba geldi benim bilgisayar bugün akşam alırım oh oh akşama bilgisayarım olacak gelirim bol bol çene yaparız
günaydin aysecikhasrett fotolarını gördümde albümler kısmında müthiş bir değişim olmuş ne kadar zamanda verdin kiloları
günaydin canimGünaydın kızlarrr!
Hala 6ları göremedim ayrıca da son 2-3 gündür çok abarttım yediklerimi, kilo vermem durdu biraz şoklama yapayım dedim inşallah işe yarar bugün tekrar eski düzene döndüm, artık geçeyim şu 6'lara yaa bahar de geldi zaten yaza az kaldı
günaydin suzanbugunkı sabha kahvaltısı
08:30 1 brdk su
09:00 ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmısyumurta
yesıllık(madonoz,tere otu,roka)
2 brdk cay
2 kucukdılım beyazpeynır
nasıl ama
az oncede kendımce spor yaptımhareketlerden kaslarım agrıyo
yarım st.
sımdıde yuruyuse gıdecegım merdıvenlerı ınerken asansor kullanmayacagım:))
iyimi???
gercı kılo vermem durdu gıbı ama((
ben VİRÜSnormlde VİRÜS2 VİRÜS2.5 VİRÜSarası VİRÜSıcıorum VİRÜScnm VİRÜSama VİRÜSsaraptan dolayı VİRÜS3 VİRÜSlıtre VİRÜSıcıcemVİRÜS
tsk ederm bu arada
bn 6 ları gordm 60 olaym yetr ıns olurum:2:
tugbis lahana corbasi diyeti yapiyo bende mercimek corbasi
sabah
domates,kk peynir,tavada 3 yumurta yarısından daha az yedim 1 dilim ekmek 2 siyah zeytin ,1 bardak çay
ara
yapmadım
öğlen
nohut yemeği 1 kepçe ,yanında salata veya yoğurt
ara
bitki çayı ve kuru incir
akşam
ıspanak ve tarhana çorbası
ayy gözüme az gibi geldi sankim bugün neden öyle oldumki
off kizlar yahefesi kirilmasin diye kocis e birsey demedim dünkü sabah mercimek corbasindan ama
sabah gel corba yiyelim dedibaktim yine mercimek corbasi yapmis ben artik mercimek corbasi görmek istemiyorum
kızlar sewdıceme yarın aksm ormantık bısıler yapmak ıstıorum
napablırım akıl werseneıze bana
hem yarın aksm cuma bırazcık yesemde bısı olmaz dıe dusunmekteym:18::18:
ama ferıhada war ya onu da ızlemek ısterem ben
ay bi qidemedim yaa
evin işleri dururken de diken üstünde oturuyorum burda hep batıyo işler bana hemen yapimmm
hadi qörüşürzzzzzz öptmmmmm
dileğim tarhanayı kaldıryormuyuz :44: ekmek 1 dilim yiyebilirmiyim çorba içmiyorsam eğer yoksa sadece ıspanak ve yoğurtmu:44::44::44:Sabah ki ara olsaymış iyiymiş. Akşam 5 yk ıspanak 3 yk yogurt yiyebilirsin.
Amanın
Çorba mağduru Suzi.
Hiç bi fikrim yok benim romantik bi insan değilimdir diğer kısçeler yardımcı olur herhalde
Kolay geleeeee
ahahahaha
lahana al kocişe
bi içsin de bir daha çorba yapmaz o gör bak
dilek gözlerim pötledi sabah ya yeter diye bagirasim geldi birde zorla ictidiriyo benide görcen yari uykulu gömülüyorum corba tabagimaSabah ki ara olsaymış iyiymiş. Akşam 5 yk ıspanak 3 yk yogurt yiyebilirsin.
Amanın
Çorba mağduru Suzi.
cok sagol canimcimsuziiiiiiiiiiiii
günlük 1000 kaloriyi geçmezsek temmuzda kimizde çıtırız
Kilonuz : 73 kg
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1797 Kal.
Hedef kilonuz : 65 kg.
Hangi tarihe kadar? : 2012 07 01
Hedefinize ulaşmak : 1027 Kal. (80 gün boyunca)
için günlük almanız gereken kalori
dileğim tarhanayı kaldıryormuyuz :44: ekmek 1 dilim yiyebilirmiyim çorba içmiyorsam eğer yoksa sadece ıspanak ve yoğurtmu:44::44::44:
günaydin tekrar topigimin tatli cicileri
dün annemin arkadasiyla doktora gittim gec geldim eve saat olmus 18.30 eve geldigimde aksam yemegi yemedim saat gec oldu artik diyeannem sulu köfte makarna hazirlamis cik yemedim
kendime sütlü cay yaptim
yok anam mercimek corbasini cok seviyor benimki ama ben okadar sevmiyorum yinede zorla iciriyo yaaa :84::84::84:
dilek gözlerim pötledi sabah ya yeter diye bagirasim geldi birde zorla ictidiriyo benide görcen yari uykulu gömülüyorum corba tabagimamagdurum da magdurum
cok sagol canimcimayy isallah oluruz canimmm ama ben 75.2 ydim gecen hafta
slm kızlar
nabersiniz?
slm kızlar
nabersiniz?
Yoo ekmek yemiyorsan çorba yiyebilirsin tabi ki
Vayyy senin için bi devrim bu
Geç değilmiş ama saat ben akşam yemeklerimi 19:30 da yiyorum:26:
Yazık valla yapar yapar durur artık
Selam Aslıı iyidir sen nasılsın?
gec oldu diye yememisdim korkumdanyarinda corba görürsem düsüp bayilirim herhalde
Ben de araniza katilmak istiyorum kabul edermisiniz.76 kq :26::26:
topik sessizleşti gene yaaa hoooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?