günaydın kızlar 10 günlük izinden sonra bugün işe başladımsabah erken kalkmak zor geldi tebi ama ondan da kötüsü ben izindeyken kilo aldım galiba 1-1.5 kilo arası kesin almışımdım yarını bekliyorum tartılmak için. ((( izindeyken bir adet arkadaş günü ve bir de bebiş doğumgünüsü vardı çok yemedim ama yidimmm ((((((( kızlarrrrrrr....... çığlık atmak istiyorum..
ay yok bacım bu erkeklerin metoyu anlamıyorum ben ye ye kilo almıyorlar. ben kendimi biliyorum 60 kiloya düşsemde hep dikkat etmem gerekecek azıcık azıtayım hemen alırım.kız kanma kocişe bende zaten akşam kandım onun bakışlarına ,diyorki danette dolapta bozulcak ya annem ya da sen ye onu diyor bende diyorum diyetteyim sonra benimo yiyor veriyimmi yarısını diyor bakıyor gözlerime ıı-ıh diyemedim azcık bendede var suç ama napiim almasaydı eve danette ,yemesin gözlerimin önünde benimo,birde gece yatarken annem tost istedi misss gibi nasıl koktu ama ben dayandım kocişte koca bir tabak nesfit ve süt yedi dedim sen rejimmi sanıyorsun bunu yediğin kaç kalori biliyonmu dedim aman olsun boşver diyor delü yarim ,bende ye sen ye dedim karın aç drsun sen yemeye devam et dedim haksızlık bu ama 2-3 sene sonra bende sizin gibi yemeye başlıcam yeterki şu kiloyu korumaya bir alayım ben o zaman gör sen beni dedim
bu arada günaydın herkeseeeeeseviyorum siziiii
Burdan uzaklaşmak bize yaramıyorr((
Bende 7'yi görmesem iyidirr:S:S
günaydın canım benim özlettin kız kendini azcık aşk koksun topik
ahandaaaaaaaaaa akşam bizdede aynı durum vardııı uyuz kociş :113::113::113::113::113::113::113:
ACİLEN BİTKİ ÇAYI İÇ ŞEKER ŞAHSEN KAYISILI DOĞANDAN BİTKİ ÇAYI ÇOK İŞE YARIYOR BENDE İÇİCEM BİRAZDAN
ah bu kocalar ahhhh tabii kendisi homidi gırtlak yiyo ama kilo almadığı için benim neden zorlandığımı anlamıyor. her akşam yemekten sonra kekler çikolar yer ya hemde 2-3 tane. yanına kocaman bir bardak süt kola ama gr almaz gıcık alsa da hemen verir
aynen canım yaa ne güzel 6 lı rakamları görücektim nerden çıktım izine püffffff...
aynen canım benim geçen lcw nın sitesinden pantolon gösteriyorum krem renkli , etekleri falan gösteriyorum +kaprileri falan giydirirmisin böyle diyorum bu halde asla ama bir tarafların belli olmayınca o zaman söz hepsini kendim alıcam sana diyor ama hiç sanmıyorum almaz kıskançlıktanBende özledim vallahi sohmetlerimizi.
Dünde güzeldi ama burası olunca işin tadıda bir başka oluyor
Dün akşam evde içtim şekerim işe getirmedim.
Akşam yine evde içicem.Dur bakem başka bitki çayı var mı?
Bu kocişler hep böyle.Sonra azcık etek giysem ayy toton çıktı giyme bunu der...
Önden uzun arkadan kısa görünüyor yaa etek giymemi istemiyor paşa.
Bende işim gereği gymek zorundayım özellikle toplantı günlerindee yapcem bişi yok.
Benimde kocişdede boy var.
Alsada anında veriyor.
Ya bir gün sabah tartıldık.O kadar dikkat ettim ki izinli günümüzde.
Aynı şeyleri yedik hatta be daha az yedim benim geri kalanını kociş yedi filan.
Sora akşamına tartıldık - çıkdı ben şok oldum.
Veriyor anında keşke benim de bünyem öyle olsa ahh ahhhh
alıntı yapmıştım ama nereye kayboldu bilmiorum
neyse genel olarak tüm kızlar dün biraz fazla kaçırmış..
kimi qündüz kimi akşamm
bende dün ve ondan önceki qün hiç kaçamak yapmaıdm
akşam eşim çerez vs yedi qözümün önünde ama ben tadına bile bakmadım
çünkü yarına hazırlıyorum kendimi
yarın inşallah kendimi tutabilirsem mükemmel olucak:26:
aynen canım benim geçen lcw nın sitesinden pantolon gösteriyorum krem renkli , etekleri falan gösteriyorum +kaprileri falan giydirirmisin böyle diyorum bu halde asla ama bir tarafların belli olmayınca o zaman söz hepsini kendim alıcam sana diyor ama hiç sanmıyorum almaz kıskançlıktanbenim kocişde öyle 2 gün dikkat etse göbişi gidiyor tartıdaki rakam düşüyor ama ben ona napıyorum tıkıyorum önüne köylü ekmeğini ye bebeğim sen diyorum ben seni şişman halinle seviyorum diyorum pek bir beğenir kociş kendini ,ahh bende de öyle özgüven olsa ama zayıflayınca bende ööyle olacağım inş.
kızlar dun aksam kı sarabı telafı etmekıcın menum
uyanır uyanmaz form cay ( etkılı oldu )
sabah 1 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah 2 yesıl zeytın azcık peynır domates salatalık cay
ara yesılcay 3 form bıskuwı
oglen partlıcn yemegı yogurt doymassam 1 dlım cawdr
ara ytesılcay 3 form bıskuwı
aksam bol salata yogurt
3 lıtre su
SUUUZZİİİİ
MİİİNEEEE
EZELİ RAKİBİM GAAAMZZZEEEE
KARA KEDDDİİİMMM
AŞK BÖCÜÜÜ AY_NIL
günaydın yavrular :119: :119: :119:
hasrett fotolarını gördümde albümler kısmında müthiş bir değişim olmuş ne kadar zamanda verdin kiloları
Evet bizim kızlar nedense bu aralar baya saldılar
hemde cuma öncesi
Günaydın kızlarrr!
Hala 6ları göremedim ayrıca da son 2-3 gündür çok abarttım yediklerimi, kilo vermem durdu biraz şoklama yapayım dedim inşallah işe yarar bugün tekrar eski düzene döndüm, artık geçeyim şu 6'lara yaa bahar de geldi zaten yaza az kaldı
kızlar dun aksam kı sarabı telafı etmekıcın menum
uyanır uyanmaz form cay ( etkılı oldu )
sabah 1 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah 2 yesıl zeytın azcık peynır domates salatalık cay
ara yesılcay 3 form bıskuwı
oglen partlıcn yemegı yogurt doymassam 1 dlım cawdr
ara ytesılcay 3 form bıskuwı
aksam bol salata yogurt
3 lıtre su
2 yıl once 87 ydım ben ole sureklı dıyet yapmadım
bı yaptm bı bıraktm hep boleydı yanı
tsk ederm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?