Uymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
Selam pıtırcık.
Değişiyo canım net bişey diyemem. En az 500 gram diyebilirim ama o da bende ki etkisi.
Kişiden kişiye değişebilir.
Öğleden sonra fazla kaçmış sanırım ama gene de diyeti sabote edicek bişey yeememişsin.
Tam yazarsan menünü urke nin yazdıgı gibi yorumlaması daha kolay olur bizler için
Uymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
selam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmissmasallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz
canım özel msj attım cevaplarsan sevinirim ayy bu konu hakkında çok sorular var beynimde bir an önce çare bulmam gerek
sabah wcye çıktıktan sonra aç karnına ve cıbıl tartılıyoruz canım
gün içinde yediklerimiz içtiklerimiz fazla çıkarır kilonu
kuaför ve güzellk salonum var kendime ait canım
sıkıntın nedirki?
07:50
Şekersiz Türk kahvesi
09:00
1 tane domates,
2 dil peynir,
2 tane zeytin,
3 tane sosis,
Ihlamur çayı
11:30
10 tane fındık
13:00
4 tane nugget,
Salata,
Zero
15:30
1 avuç beyaz leblebi
Yeşilçay
17:40
8 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi
20:00
Kanat ızgara,
Salata,
Zero
3.5 litre su 3 kupa bitki çayı
süper menü oh mis qibi karnın doymuştur kızz
selam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmissmasallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz
sabah wcye çıktıktan sonra aç karnına ve cıbıl tartılıyoruz canım
gün içinde yediklerimiz içtiklerimiz fazla çıkarır kilonu
kuaför ve güzellk salonum var kendime ait canım
sıkıntın nedirki?
özledim kız sizleri nerelerdesiniz sizlerde sankim az girdiniz hafta sonunda arada yazılara baktım hiç yoktu isimlerinizUymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
Selam pıtırcık.
Değişiyo canım net bişey diyemem. En az 500 gram diyebilirim ama o da bende ki etkisi.
Kişiden kişiye değişebilir.
Öğleden sonra fazla kaçmış sanırım ama gene de diyeti sabote edicek bişey yeememişsin.
Tam yazarsan menünü urke nin yazdıgı gibi yorumlaması daha kolay olur bizler için
evet cumaya kadar kaçamak yok
sıkı yönetim ilan ediyorum inş sabote eden olmaz çevremde
insallah dilegimagzini yerim
ben kactim geri kizlar oglis geldi kresden onlan ilgileneyim geri usanayim biraz aksam gelmeye calisirim öpüldünüz
Noraaa 100 mesaj sınırlaması yüzünden cevap veremiyorum.
Leeen bi git yaa bu ne
Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar
Afferin hepinize
özledim kız sizleri nerelerdesiniz sizlerde sankim az girdiniz hafta sonunda arada yazılara baktım hiç yoktu isimleriniz
nasıl gidiyor bakalım diyet gördüğüm kadarı ile hedefe pür dikkat devam ediliyor
ben sizden ayrı kalınca menüler azaldı yemek yememe olayı oldu yesem bile hep zararlı şeyler yedim
pek bir değişik haftasonu yaşadım yarından itibaren dikkat edeceğim bu kociş benim menü düzenimi hep işi sayesinde bozuyor :113::113::113::113:
Oooo paşamm nerelerdesin sen arkadaşın gitti mi?
Dön artık aramızaa
kızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?