70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor yapsan iyi olurdu tabi ama dediğin gibi kötü değil bence menün,abartı birşey yememişsin bence
hem moral bozacak birşey yok diyetini 1 gün fazla yaparsın olur biter

Aksam ince bi dilim ekmek bi yk yogurt 3 yk soganli kiyma yedim 1 brd light kola

Sahilde bi saat yuruyus yapip parkta oynadik oglumla :)
Agirlik calisicam bi de spor namina
Bugun form cayi icmedim bi fincan icsem iyi olck

canım haşlanmış yumurta çekmişti kendileri malum vitamin mineral deposu yedim birkaç saat önce... çok rahatsız etti. midem yandı. Akşam yemeği olarak kendime geleyim diye bir kepçe kadar tarhana çorbası 2 dilim kadar da ekmek yedim. Bir de muz yemiştim saatler önce. Ben kilo veremicem sanırım.

Hepsinden berbatı benim terminatör annem mutfağa girmiş poğaça ve limonlu kek yapıyor. Ay atın beni denizlereeee!

edit: Fikir değiştirmiş havuçlu tarçınlı yapacakmış keki.

Son düzenleme:
aksmda bır sey yemedım 17:30 gıbıyuruyuse cıktım gene bıraz 1halley yedım yarımlt su ıctım 2-3 tane marulyapragı yedım 1 decevız yeter bırazdanda yesıl cay ıcecegımmmm

ıyı mı??

alsimi cnm sen de mi benim gibi yenibsladın diyete yoksa..ben senden gram olarak fazlam varinşallah verebiliriz yaa..bende dönmek istyom 55e doğumdan öneki kiloma...inş olur yaaa:2:

alsimi cnm sen de mi benim gibi yenibsladın diyete yoksa..ben senden gram olarak fazlam varinşallah verebiliriz yaa..bende dönmek istyom 55e doğumdan öneki kiloma...inş olur yaaa:2:

76.9 falan mısın yoksa? Başlayalı 4 gün oldu. Vericez vericez hepsini merak etme.

menüm

sabah
yarım kk beyaz peynir
domates
salatalık
5 tane zeytin
1 ev yapımı poaça

ara
çeyrektende az simit (2-3 lokma bişeydi)

öğlen
salata yarım kk kadar beyaz peynirli

ara
1 fincan türk kahvesi, orta şekerli
1 tane gül tatlısı

akşam
mangal yaptık
köfte ve tavuk (ekmeksiz) nekadar yedim hiç bilmiyorum
2 küçük tavuk kanat, 3-4 tanede köfte yemişimdir sanırım
yanındada közlenmiş soğan, domates biber ve salata

dün tatlı yapmıştım dolapta bekliyor aklım onda
regl krizi fena vuruyor, bende tatlıya hiç ama hiç dayanamam
napcam bilmem

Son düzenleme:

hayır hayır orda tatlı falan yok nerden çıktı tatlı öyle birşey yok

gül tatlısı ne kız
slm matematikçi hoşgeldin yenisin sanırım
ne ediyonuz nasılsınız kızlar

yanlış bilgi almışsın diye yazacaktım ama sonra sende kabul etmişsin zaten canım
Afiyet olsun o zaman,telafi edersin sonra ne olacak
inşallah telafi ederim
gül tatlısı ne kız
slm matematikçi hoşgeldin yenisin sanırım
ne ediyonuz nasılsınız kızlar

güle benziyor yaa gıda boyasıyla yapıyorlar
kutlu doğum haftası diye ikram ettiler
kıramadım

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim nasılsınız naapıyorsunuz Pazartesi günü ya pek bi uyuşuktum ben bugün Haftasonundan sonra pazartesileri normal tempoya dönmek zor geliyor bana

bir taraftan ödeve bakıyorum ama maşallah sizde heç konuşmuyonuz ya. ah ah nerde topiğin eski günleri her yenile de sayfa geçerdi ya

Tuğbacım senin azmine hayranım ya ne güzel yaz gelmeden incecik oldun arada tabii ki makarnafalan yemek hakkın artık sadece bravo diyorum sana Bi de arabanız hayırlı uğurlu olsun...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Suzicim gözünaydın Artık önünden koca bi engel kalktı diye düşünüyorumZayıflamaya tam gaz devam etmen lazım Yoksa ille de biriyle rakip mi olman lazım kuzumkilonda güzel bi değişim görmemiz için

Aslıcım tatilden geldin hemen adapte oldun ne güzel Ama o işyerindekiler yok mu diyetleri nası sabote ediyolar hep ya bizde de öyle oluyor hepNe zaman sıkı bi diyet yapıcam bu hafta desem bişey çıkıyor...Mesela bu hafta protein yapayım dedim de tatlılar dolanıp duruyo önümde

Canım bu sırada biz geçen ay senle aynı gün regl olmuştuk da ben ne zaman olduğumu hatırlamıyorum daha çok bekliycez mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…