kız beni yenmek çok kolay. zaten versem 100-200 gr veriyorum. sonraki haftada 500-600 gr alıyorum. 1 ileri 2 geri yani
ay bende kesiyordum tüüü o zaman birde bölerek yiyemDiyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)
ver onu yiyeyim ben
kızlar ben kaçtım gözlerim bozuldu valla bilg bakmaktan ya.
iyi geceleeeeeeeeeer
ben ödev sebebi ile pek giremiyorum ama gerçekten eskiler dağılıyor gibi. merak etme ben bu gram gram verme sebebi ile 2013 e kadar sizinleyim
iyi geceler gülümannenlere selam...
Görüşürüz çekirge
Ne iş yapıyorsun dicektim de mühendismişsin.
Koton da çok şık şeyler vardı bide mango da
Ama gene de favorim koton benim.
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
Ben ortadakini daha çok yakıştırdım
Bu sırada benim de işim icabı klasik giyinmem gerekiyor:44: Ama kotonda çok güzel kıyafetler beğenmeme rağmen üstüme bi türlü olmuyor42 beden pantolonları bile bi garip duruyor Benim bacaklarım özellikle de alt kısmı kalın olduğundan ve aşağıya doğru daralan pantolonlar olduğundan tayt gibi duruyorlar üstümde sinir oluyorum Bi de o koco totomun girebildiği nadir pantolonlarda da bel kısmı bol geliyor:26: Böyle bi dertten muzdarip olan var mı acaba aranızda Ve bu bedenle nerden rahatça pantolon bulurum yardımcı olabilir misiniz:44:
Bu sırada bugün uzun zamandır giyemediğimbi pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım darısı diğer alıp da bi kere bile giyemeden kaldırdığım pantolonlarımın başına diyorum
Ben ortadakini daha çok yakıştırdım
Bu sırada benim de işim icabı klasik giyinmem gerekiyor:44: Ama kotonda çok güzel kıyafetler beğenmeme rağmen üstüme bi türlü olmuyor42 beden pantolonları bile bi garip duruyor Benim bacaklarım özellikle de alt kısmı kalın olduğundan ve aşağıya doğru daralan pantolonlar olduğundan tayt gibi duruyorlar üstümde sinir oluyorum Bi de o koco totomun girebildiği nadir pantolonlarda da bel kısmı bol geliyor:26: Böyle bi dertten muzdarip olan var mı acaba aranızda Ve bu bedenle nerden rahatça pantolon bulurum yardımcı olabilir misiniz:44:
Bu sırada bugün uzun zamandır giyemediğimbi pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım darısı diğer alıp da bi kere bile giyemeden kaldırdığım pantolonlarımın başına diyorum
ay benimde aynı senin gibi zayıflıyınca hiç böyle dertlerimiz olmıcak amaaaa
canim benim de bacaklarim aynen senin tarif ettigin gibicollinsde var sana uygun kot pantalonlar. ben de ordan almistim..ust kisim strech gibi sariyo asagi dogru yarim ispanyol tarzi pantalon alabilrisin..olmazsa belden daralttir
Fikrimi söyleyeyim
Mavi Trençkot daha güzel...Bej çok sıradan oldu artık. Farklı renkler denemek lazım. Ben lacivert aldım ve çok seviyorum.
Almayı düşünen arkadaşlar ben Morhipo dan 50 tl ye almıştım ama kampanya bitmiştir. Yinede bu tür siteleri takip edin diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?