70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dödüm bebeim kesinlikle wermem gerek geri kalanını
başa dönmek istemiyom güzelim

puccaaaa duy beni :) adın dilek dimi:) dilekleri çok seviyorum nedense en yakın arkadaşım dilek belkide ondan:) sen zayıflayınca burdan gitmicen bizi bırakmıcan dimi:26: ağlarız inan fıstık gibi olunca bırakmak yok dimi:)

Kızlarr nestle nesfiti nasıl tüketiyorsunuz ?? Bir kase dolusu mu yarısı falan mı.. Ve hangi öğünler..

hem sana bu cuma özelden msj atabileyim diye, msj yazmaya çalışıyorum ama galiba bu haftada olmıcak:))

Evet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.

Ihhhh hala dobicim hala dobicim.
Ver ver bitmiyo anam yaa
Ben hala kendimi tosun gibi görüorum.

öyle düsünme bebegim 50 cok az olur 55 ol ve koru bence insan cok zayiflayinca yaslida görünüyor o kadar kilo gidince hos olmaz yinede sen bilirsin tabide ben bir abla olarak fikrimi söylemek istedim

bende hala tosun gibi görüyom kendimi ha
ha benim tosunumaa maşşallah diom kendime
sen pek tosun durmuyon güzelim ya iyisin iyisin

Bende senden resim isterim.
Sana öyle geliyordur 1.70 boyla çok çok fark eder canım ya.

bebegim 50 cok az 55 ol ve sabitle cok zayiflayinca insan yaslida görünüyor benim fikrim bu tabi sen bilirsinde

Yaa bi 55 olayım da o halime bi bakayım ondan sonra ben çıtır olmak istiyorum tam ya.
Hiç zayıf olamadım hayatımda

kız ablam sence bende zorluk çıkarmıcak göz varmı lafın gelişi öyle söylüyom ben ama gözüm döndümü donsuz bırakırım onu varyaaa susar susar baktı bende zaten kolaylaştırcam işleri aldatmaya başlar beni o öle zannede koysun bir ispatlarım herşeyi avukat vardı aramızda kocası aldatan kadınlar tazminat falan alamıyormu bacım bicik söyleyin bakem töbe töbe bak neleri neleri düşünüyorum düşün artık ablam halimi,ama şaka bir yana dediğin konularda çok şaşırttın ablacım senden bu sözleri duymakkkk ama doğanın kanunu yani bu da sülemem gizli kalsın özel hayatım o kıza bin basarım o kesin de töbe töbe eşimin bir sözünü daha sölicektim ama yok ıı-ıh olmaz

Evet canım adım Dilek
Sizi bırakmamak için hedefimi 50 yaptım daha nolsun canım benim.
seviyoruz seni dileğim bırakma bizi dobiç kalmak istemiyoruz

Bu arada avatardaki resimde kolum ne kadan ince çıkmış.
Keşke reelde de o kadar olsa.
hakket kız neden öyle çıkmışki :44:

Ihhhh hala dobicim hala dobicim.
Ver ver bitmiyo anam yaa
Ben hala kendimi tosun gibi görüorum.
kızz nereye dobiçsin sen görmüyon galiba eski fotolarını gir bak bir albümeee ne halden ne hale geldin bakalım bizler senin kadar azimle gelebilecekmiyiz o yollara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…