70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ooooo maşallah sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okudum geldim
bugün biraz geç kalktık eşim tatil olunca kalkma saatimizde bayağı bi gecikti
sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltımızı yaptık dedim bir bakayım :)
pilates yapanlarınız var haftanın 3 günü yapılması öneriliyor ama ben hantallaşınca yapmam da zorlaştı
74 e düşünce pilates yapmaya da başlıycam

belimi inceltmeyi başarabilirsem nişanlık olarak bunu istiyorum

paylaş dersen olacağı bu işte iyice evlenme topiğine çevirdim burayı

kızlar form çayı içiyormusunuz siz? doğadanın kayısılı form çayından
Ben günde iki fincan içiyordum ama ne zaman o form çayını içsem günüm çok zor geçiyor
inanılmaz iştahım açılıyor içenleriniz varsa sizde de böyle oluyormu?

canım form çaylarında sinameki oluyor genelde o da bağırsak tembelliği yapıyor düzenli kullanınca... onu içmeden tuvalete çıkamaz olabilirsin.
biz yeşil çay, 5i bir arada, 7 otlu çay filan içiyoruz.. form çayını içeceksen 2-3 günde 1 tane iç..

bir ara sürekli içiyordum ama baktım iyi gelmiyor artık içmiyorum
yeşil çayın tadını sevemedim içemiyorum (
yeşil çaya nasıl alışcam onuda bilmiyorum

ben de yeşil çayın tadını hiç sevmiyorum..
içine limon loyuyorum büyük bi parça
bi de çubuk tarçın koyuyorum..
bi çubuğu 2 kere filan kullanabilirsin
öyle öyle içiliyor..

slm sekerler

amanen adim cikmis 70 e inmez artik 60a dün senin yazini cepden okudum wcde söyle bir film gecti gözümün önünden seneler gecmis biz halen topikdeyiz dilek evlenmis 2-3 cocugu olmus birde bana halen diyormus suzi bu sefer basaracaksin
ay canim benim ya kiyamam
bende oldum regl 1-2 hafta gecmeden yine oldum herhalde benim regl ballim a özendi onunki geldiyse hadi bende geleyim dedi
yanina domates maydonoz sogan biber yedim canim yogurt istemisdin ama bitmis birde dün aksam karpuz yedim
ay ben 1-2 sene önce ankaraya gittigimde teyzem sabah spora gidiyorum dedi pesinden gittim sporsalonu gibi park ne güzel buralarda yok öyle bence türkiyenin parklarinda cocuklar icinde daha cok sey var burda bi kaydirak salincak okadar
hosgeldin canim aramiza

İnsanlar çok acımasız Suziiim

Herşeyin zamanı var ama gün gelir devran döner
öyle canim ogünleri düsün söyle havali havali gecersin yanindan oda arkandan bakakalir
bende gecen yedim ama sizinkiler daha güzelmis dilek bizimki böyle daha kücük
saat 7.30da uyandim spora gittim ben ve spor aman allahim halen kendime inanamiyorum aslinda zamanla tembel tavuk olmusdum
bende arada 1 bardak sütle tarcin iciyordum dur bal alayim bende yapayim cok severim sütü sagol canim
kolay gelsin canim
dısarıda cok guzl gunes war
cıktım kapının onune aldım kahwemıde ohhhhh
mıs gıbı hawa
sızlerı ozledım gerı geldım
cok sükür buranin havasida güzel olmaya basladi

hayhaaayy bayildim
icme disariya cikacaksan bende öyle oldu veli toplandisinda bacam tutusdu eve zor attmisdim kendimi
dilek bu yazini okurken oglis senin avatari cok begendi bana inekin kafasina kalp niye düsüyor anne diye sordu durdu :111:
türkiyede bayildim ben o meyveli sodalara burda yok onlardan hele elmalisi cok güzel ama kalorisi varmis demekki baya
SUZİİİİİİİ
hoşgeldin

evet suzuu hoşgeldiin

slm bebisler özledim sizi geldim

ben de yeşil çayın tadını hiç sevmiyorum..
içine limon loyuyorum büyük bi parça
bi de çubuk tarçın koyuyorum..
bi çubuğu 2 kere filan kullanabilirsin
öyle öyle içiliyor..

Birazdan yeşil çay demleyip dediğin gibi yapayım ama sevmesemde içmeye başlıycam napıyım kilolar zor gidiyor

Canım yeşilçaya limon kat ve onları bir ilaç gibi gör sonuçta bizim şu an ki halimizde yanlış beslenmeden dolayı çıkan bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…