ne güzel , fiyatıda süper güle güle kullanırsın hepsini inş.
Ben bugün erken çıkarım umuduyla yanımda bişey getirmedim.
Annem demişti halbuki ne olur ne olmaz götür ıspanağını diye.
Ve şu anda açım tahmin ettiğiniz gibi.
Benzinci var en yakın buraya ordan ton balıklı veya salamlı sandviç alıcam sanırım.:26:
Akşama sebze yerim artık.
bence de zaten ben genelde sade şeyler beğendim öyle her yeri karışık garip şeyleri sevmiyorum.. o yüzden her zaman beğenirim gibime geliyor
Ben bugün erken çıkarım umuduyla yanımda bişey getirmedim.
Annem demişti halbuki ne olur ne olmaz götür ıspanağını diye.
Ve şu anda açım tahmin ettiğiniz gibi.
Benzinci var en yakın buraya ordan ton balıklı veya salamlı sandviç alıcam sanırım.:26:
Akşama sebze yerim artık.
benmde yanımda benzıncı war ama orda salata yok
sanslısın
selam sevgılılarımmmmm:80::119:
eşime tatil bugün..
kahvaltımızı henüz yaptık yaklaşık 2 saat sürdü
ama az yedimmm
hava çok güzel bugün, dışarı çıkarızz..
akşama grüşürüzzzz
Başka çare yok mecbur yicen sandviç i
zaten minicik bişeydir o bişey olmaz heralde. Ye gitsin canım. Aç kalırsan daha kötü olacak.
günaydın dilek günaydın topiğin güllerii
Yakında yoklama uygulamasına geçmek gerekecek
Suzii YOOOK
Balck YOOK
Umay YOOOK
Mona YOOOK
Nesquik YOOOK
bursa86 YOOOK
ay_nil YOOOK
ptty YOOOK
minderbob YOOOK
balkaymakım YOOOK
2ee YOOOK
ababa YOOOK
ftemiz YOOOK
Gmze YOOOK
YENİ DAHİL OLAN HATUNLARDA YOOOOOOOOOK
hasreett BURDAAAAAAA
puccaa BURDAAA
nora BURDAAA
nerdesiniz leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
canım ben konuyu bilmiyorum ama önerim şu. her zaman güler yüzlü ol selam falan yolla senden sevgilinle. ama sevmiyorsan sevmek için zorlama kendini. sadece kibar ol yaşanan sorunlar asla unutulmaz. ama dile gitirmezsen sen kazanırsın. düğüne davet ederse git derim. biraz özenli davransın canım sana di mi ağırdan sat kendini boşveeeeeerkızlar bısı sorcam sıze
ben gorumcemle dha once problem yasamıstm yanı cok laflar solemıstı bna cok kırılmıstm 4 5 ay once
ben soledıklerıne karsılık wermeden susmayı tercıh etmıstm sewdıcm ıcın yapmıstım bunu
o laflardan sonra hıc gorusmedık gecen gun sewdıcegımle konusurken slm soledı bana
hazıranda dugunu war dawet etmesını beklemelımıyım yoksa gıtmelımıyım
cok karrsız kaldım :18::18::18::18:
bak şimdi sana formül. bol yoğurtlu bir iskenderi yanında zero ile içersen birşeycik olmaz nerden aklıma geldi bilmemBetüüül kıız
Benim annem light ürünler almama kızıyor biliyor musun, seni zayıflatan onlar değil dengeli beslenmen diyo..
Birde olurda kaçamak yaparsam dalga geçiyo
pazar günü börek yediğimde "yanında da light yoğurt ye kilo verirsin" diyo gıcık
kız benim arkadaş 1 oda 1 salon evine çağırırdı temizliki boşver çağır gelsin. ama kendin temizlersen kalori gider öle düşün.dilek de beğendi daha da dönmem menüden
pişman olduysa ne güzel işte
hatasını anlamıştır bi daha öyle şeyler söylemez
he he bende çeyizlik çok. sandık dantel dolu. sen evlen ben sana yollarımGünaydın şeker
Günaydın canım.
Rüyaydayken iyi yemişsin ben sadece almakla kaldım.
Neler alacaksın çeyizlik topikte genç kısçe çok birer ikişer everivercez artık.
ay bitmez eksikler boşver bacım. ben evlendikten 1-2 ay sonra hala eve ıvır zıır alıyordum. sonrada eskiyenleri yenilemeye başlıyorsun. bir ömür alışverişle geçecek yanibende ceyız hazırlıkgı yapıorum amabı turlu basolmuo sureklı bı eksık
kız banada geeeeeeeeelevlere temizliğe gidilir...
bak şimdi sana formül. bol yoğurtlu bir iskenderi yanında zero ile içersen birşeycik olmaz nerden aklıma geldi bilmem
Cipsin diyeti çıksa keşke yaa
mümkün müdür
bak onu bende hep düşünmüşümdür. 0 kalori cips
0kalori pasta
0 kalori yağ
dün akşam meyveli soda içiyordu. üstünü okumak geldi aklıma. ne göreyim 100 ml si 40 kalori yani şişe 80 kalori
yuh ben hergün içerdim 1 tane artık dikkat edeceğim. yediğim şeylerin kalorisine bakmak gerek ya. kaöamak saymadığım şeyleraslında bal gibi kaçamakmış
sağol canım ben hazır meyve sularını sevmiyorum ne yazık ki. sodaya da kola alışkanlığımdan kurtulmak için başlamıştım. şimdide ona bağımlı oldum iyi mi
Ben bardağa minnacık (çeğrei kadar) meyve suyu koyuyorum üstüne de normal maden suyu ekliyorum meyveli sodayı aratmıyor kalorisini bilmem ama şekeri kat kat az oluyor beybi
bugünkü menüm
sabah:
2 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 tavuk köfte
3-4 yk yoğurt
ara:
1 kuru erik
akşam:
kapuska
ara:
10 ad. fındık
esım yok arkadasla kalıyorum evde
sbh 10 da 2 bardak su
st30 da
1 dılım cavdar ekmegi
1-2parca salatalık
1 zeytın
2 kasık sogan kavurması
3-4 catal patates rendesi(hafıfyagda teflonda baharatlı)
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır
1 fncan yesılcay sekersız
bırazdan spor yapacagım ınsl....
öglende st 14:00 gibi kızlarla parkta oturacagız beraberınde kısır-kek cay var ısl.hafıfı yerım oglen nıyetıne:)))
olmazmı??
günaydın dilek günaydın topiğin güllerii
malum tatil olunca ancak geldim:) gece 3 te yatarsan olacağı bu tabii
canım ben konuyu bilmiyorum ama önerim şu. her zaman güler yüzlü ol selam falan yolla senden sevgilinle. ama sevmiyorsan sevmek için zorlama kendini. sadece kibar ol yaşanan sorunlar asla unutulmaz. ama dile gitirmezsen sen kazanırsın. düğüne davet ederse git derim. biraz özenli davransın canım sana di mi ağırdan sat kendini boşveeeeeer
bak şimdi sana formül. bol yoğurtlu bir iskenderi yanında zero ile içersen birşeycik olmaz nerden aklıma geldi bilmem
kız benim arkadaş 1 oda 1 salon evine çağırırdı temizliki boşver çağır gelsin. ama kendin temizlersen kalori gider öle düşün.
he he bende çeyizlik çok. sandık dantel dolu. sen evlen ben sana yollarım
bence seninki asker dönüşü artıkın birşeyler ister
seni fıstık gibi görünce de kaçırmaz fırsatı bir evlilik mi görüyom ne
ay bitmez eksikler boşver bacım. ben evlendikten 1-2 ay sonra hala eve ıvır zıır alıyordum. sonrada eskiyenleri yenilemeye başlıyorsun. bir ömür alışverişle geçecek yani
kız banada geeeeeeeeel
ya kızlar tatil olunca sanki haftasonu gibi geldi. içimden temizlik yapmak geliyorbir toz falan alayım bari spor olur dimi
Öğlen az sanki. Akşam da tek tutmuşsun kapuskayı
Kısır ve keke hafif mi diyon sen.
Kahvaltın güzel şeker.
Selam şekerim erkencisin.
Ohh tatil tabi yat paşa gibi oh miss.
Sanmıyorum canım evlilik ne bileyim 2-3 yıl sonra anca gibime geliyor.
bugünkü menüm
sabah:
2 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 tavuk köfte
3-4 yk yoğurt
ara:
1 kuru erik
akşam:
kapuska
ara:
10 ad. fındık
sağol canım ben hazır meyve sularını sevmiyorum ne yazık ki. sodaya da kola alışkanlığımdan kurtulmak için başlamıştım. şimdide ona bağımlı oldum iyi mi
yeni bağımlılık önerisi olan
wuuu bu hafta zorlanıcam baya seni geçmek için
Nerdesin len sen bu saate kadar yattın mı dobiç
hayırlısı canım ama bu işler belli olmazÖğlen az sanki. Akşam da tek tutmuşsun kapuskayı
Kısır ve keke hafif mi diyon sen.
Kahvaltın güzel şeker.
Selam şekerim erkencisin.
Ohh tatil tabi yat paşa gibi oh miss.
Sanmıyorum canım evlilik ne bileyim 2-3 yıl sonra anca gibime geliyor.
günaydın ooooooooooh yatak keyfi gibisi yok9 da uyandım bebem güzel bi kahvaltı yaptım şimdide yatağımda keyif yapıyorum
ben bu hafta sıfır çekecem aha görürsün hiç umudum yok kendimden
annemde tartıyı vermiyoki bi bakım ne durumdayım
offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?