70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Patates arada bende tüketiyorum canım, yani ayda 1 fln , patetes krizimi alıyor

merhaba arkadaşlar bugün sabah
yumurta peynir yedim sadece
öğlen haşlanmış tavuk salata yoğurt
akşam çorba içecem aralardada yeşil çay biberiye içiyorum sabahda kızımla açıyoruz müziği hem dans ediyoruz hemde karın eritici hareketler yapıyoruz

evt cnm supersınnnn

sabah:07:00 1bardak ılık su
sabah:08:45-1dılım cavdar ekmegı 1 bardak sekersız cay-yarım kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır-1catal patates rendesi-2 sıyah zeytın

ara:yarım lt su

ara:hastanede oldugum ıcın sureklı ayakta dım ve hastane carsı arası ve alıs verısı merkesı dahıl 3 saat yuruduk ve ayaklarımızı hıssetmıyoruz nurgü66 ile....

öglen dısardydık ve bırbırımıze gaz verdık ve etlı tatlı ymden

bol salata cesıtlı bır menu(fotosunu cektık usb yı bulunca atacagım:)ve 1 yesıl bıber dolması 1 dılım kepek ekmegı

ve yarım lt su daha

sımdılık bu kdr aksamada corba ıcerız heralde sadece.....

ve doktor muayensınden sonra bakalım kısmet hamısmıyım degılmıyım sonuclar cuma ınsl..dua edınde hamısoluyummm olurmu:)

ne güzel canim bi ara bende yapiyordum oglisle dans
cnm su böreği istiyorrrr:18::18::18:
olmaz seker bak cumaya eksi cikarsan dilekden 1 dilim izin aliriz citir olcez biz su böregi bizi citir yapmaz

şuan lazerle karın eritme ne kadar doğru aranızda bilen varmı acaba dün gittiğim dr 500 tl kampanya yapmışlar biraz bahsetti ama bana inandırıcı gelmedi pek zaten şimdi asla yaptıramam maddi açıdan ama merak ettim yaptıranlar sonuç nasıl oluyor acaba:44:

ne güzel canim bi ara bende yapiyordum oglisle dans

olmaz seker bak cumaya eksi cikarsan dilekden 1 dilim izin aliriz citir olcez biz su böregi bizi citir yapmaz

tamam
şimdi yine bi hesap yaptım her hafta ortalama 1 kilo verirsem ağustosta istediğim kilodayımmm
tabi her hafta 1 kilo vermek çok zor ama inş bi şekilde vericez:44:

Kızlar aslında özelden bahsetmek veya konuları dağıtmak istemiyorum ama gerçekten şu an sizin fikirlerinize bir konuda ihtiyacım var

Benim ki martta istanbula gitmişti, bu ay geliyo... Bu ayrı kaldığımız aylarda çok yıprandık, tartışık fln ama gene de bi problem yoktu...

3 gün önce bi tartışma oldu ve o günden beri ben mesaj atmadıkça ne aradı ne de mesaj attı...

Sonra bende 1 gün hiç arayp sormadım, ve sonra msj attım " iyi mi böyle" dedim ..

" Sanırım toparlanmam lazım birkaç güne ihtiyacım var seni seviyorum bunu bil" dedi...

Ama aklım takılıyor Be adam madem seviyorsun nasıl merak etmiyorsun, aramıyorsun Bu kadar rahat olabiliyorsun

Böyle birşey hiç başınıza geldi mi kızlar, sizce ne yapmaya çalışıyor bu

Ben hiç iyi değilim yaa

cnm su böreği istiyorrrr:18::18::18:

isallah dr dan güzel sevindirici sonuc alirsin canim

kizlar bakin size ne anlatcam kizarkadas anlatti gecenlerde

bu kizarkadasin tanidigi para biriktirip yag aldirmaya türkiyeye gitmis karnindan ve bacaklariydin sanirsam :44:
bende hep soruyordum gördünmü nasil olmus diye görmüs aman suzan ya kadin diyo okadar cirkin olmuski yazik o verdigin onca paraya dedi
göbegini aldirmis ama kolar sirti yalen yag fiskiriyo deedi birde ayni seyleri yiyormus halen sarma börek vs.
yani diycem ameliyatla aldirmakla olmuyor bu isler malesef sonu yine mutsuzluk

Yawru bu arada ben 57i gördüm.
Paylaşayım dedim.

wowww tatlım süpersin yaa

tatlım şimdi hazır marketten alınmış sade probiyotik yoğurttan 2 yemek kaşığı kadar yoğurdu 1 litre süte karıştırdım bi tencere içerisinde. süt hazır sütse yağlı süt olcakmış canım. ama biz açık süt alıyoruz ona mayaladık. sonra annem kendi ew yoğurdunu normal fırına koyar 2-3 saate mayalanır o. fırın soğuk fırın yani fişe fln takılı değil. mayalancak probiyotik yoğurduda fırına koyduk tencere içerisinde,tencerenin kapağı faln kapalı olmicak. ilk başta 10 saatte fln mayalandı bu yoğurt dedim kesin olmicak :26:
ama 10saat sonra çıkardık fırından katılaşmış tabi anca 10 saatte, buzdolabına koyduk tatlım. çok güzel olmuş. zaten bidaha mayalarken o mayaladığımız yoğurttan maya kullandık canm 2y.k. yine.
biraz karışık anlattım kusura bakma güzellik ya :26:
bende her sabah bi küçük kase yiyorum aç karına, içine 3 tane kayısı doğruyorum geceden süper oluyo zaten

canım benim başıma gelmedi
ama biarkadaşım vardı
sevgilisi bırak bikaç günü haftalarca hiç aramazdı
astsubaydı, aramıyorum diye seni sevmiyorum anlamına gelmez diyordu
ben hiç anlam veremiyordum çünkü ben günde bikaç kere konuşma ihtiyacı hissederdim
şimdi evlendiler , gerçekten seviyormuş demekki
bazı erkekler öyle olabiliyor sanırım
nefes almak, düşünmek istiyordur sende üzerine gitme seviyorsa zaten arar canım
bide hepimiz burda sıkıntılamızı paylaşıyoruz
bende yazıyorum yanlışmı yapıyorum konuyu dağıtmışmı oluyorum acaba??

Yok hayatım gönül işi sonuçta yazmaktan çekindim

Ben anlamıyorum bana hiç normal gelmiyor açıkçası ...

Mesaj attım az önce zaten bakalım biticek herhalde herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…