verecez seker sonrada güzel güzel ciciler alip gezeceztamam
şimdi yine bi hesap yaptım her hafta ortalama 1 kilo verirsem ağustosta istediğim kilodayımmm
tabi her hafta 1 kilo vermek çok zor ama inş bi şekilde vericez:44:
Kızlar aslında özelden bahsetmek veya konuları dağıtmak istemiyorum ama gerçekten şu an sizin fikirlerinize bir konuda ihtiyacım var
Benim ki martta istanbula gitmişti, bu ay geliyo... Bu ayrı kaldığımız aylarda çok yıprandık, tartışık fln ama gene de bi problem yoktu...
3 gün önce bi tartışma oldu ve o günden beri ben mesaj atmadıkça ne aradı ne de mesaj attı...
Sonra bende 1 gün hiç arayp sormadım, ve sonra msj attım " iyi mi böyle" dedim ..
" Sanırım toparlanmam lazım birkaç güne ihtiyacım var seni seviyorum bunu bil" dedi...
Ama aklım takılıyorBe adam madem seviyorsun nasıl merak etmiyorsun, aramıyorsun Bu kadar rahat olabiliyorsun
Böyle birşey hiç başınıza geldi mi kızlar, sizce ne yapmaya çalışıyor bu
Ben hiç iyi değilim yaa
ne güzel canim bi ara bende yapiyordum oglisle dans
olmaz sekerbak cumaya eksi cikarsan dilekden 1 dilim izin aliriz citir olcez biz su böregi bizi citir yapmaz
isallah dr dan güzel sevindirici sonuc alirsin canim
kizlar bakin size ne anlatcam kizarkadas anlatti gecenlerde
bu kizarkadasin tanidigi para biriktirip yag aldirmaya türkiyeye gitmis karnindan ve bacaklariydin sanirsam :44:
bende hep soruyordum gördünmü nasil olmus diye görmüs aman suzan ya kadin diyo okadar cirkin olmuski yazik o verdigin onca paraya dedi
göbegini aldirmis ama kolar sirti yalen yag fiskiriyo deedi birde ayni seyleri yiyormus halen sarma börek vs.
yani diycem ameliyatla aldirmakla olmuyor bu isler malesef sonu yine mutsuzluk
Yok hayatım gönül işi sonuçta yazmaktan çekindim
Ben anlamıyorum bana hiç normal gelmiyor açıkçası ...
Mesaj attım az önce zaten bakalım biticek herhalde herşey
Kızlar aslında özelden bahsetmek veya konuları dağıtmak istemiyorum ama gerçekten şu an sizin fikirlerinize bir konuda ihtiyacım var
Benim ki martta istanbula gitmişti, bu ay geliyo... Bu ayrı kaldığımız aylarda çok yıprandık, tartışık fln ama gene de bi problem yoktu...
3 gün önce bi tartışma oldu ve o günden beri ben mesaj atmadıkça ne aradı ne de mesaj attı...
Sonra bende 1 gün hiç arayp sormadım, ve sonra msj attım " iyi mi böyle" dedim ..
" Sanırım toparlanmam lazım birkaç güne ihtiyacım var seni seviyorum bunu bil" dedi...
Ama aklım takılıyorBe adam madem seviyorsun nasıl merak etmiyorsun, aramıyorsun Bu kadar rahat olabiliyorsun
Ben hiç iyi değilim yaa
güzel güzel düsünmeye devam ozaman sekerinş cnm ya ağzından bal damlıyor unuttum su böreğini falan
suuuuzim kesinlikle öyle bak kendi kendine werceksin kilolarını uzun wadede kalıcı olarak
ne biliim yağ aldırmak belki kimisi için iyi bi çözüm olabilir ama annem boğazdan kesilcek işte resmen ya başka çözümü yok gibi :26:
biz mutlu olcaz ama wercez bu kiloları önemli olan başarmak
o kadar çekemeyen warki suzim, beni gördükçe milletin kalbine iniyo resmen ya
azim azim azim kararlılıkkk
güzel güzel düsünmeye devam ozaman seker
ay ne güzel bir duygu bakisallah bende basaracam bu sefer evet tatlim ya hayatini degistirip saglikli beslenecen yada hep böyle mutsuz kalacaksin hersey elimizde aslinda
Yawru bu arada ben 57i gördüm.
Paylaşayım dedim.
canım erkekler bizim gibi değil. daha duygusuzlar diyelim. aramadan durabiliyorlar yani. bu ayrılmak istediği anlamına gelmez. Bence sende arama. arandığını mer,ak edildiğini hissettirme ı,ona. ilişkiler aslında iki farklı insanın çarpışmasıdır sabırlı olan kazanır. sabreeeeeeeeeet aramaaaaaaaaaaaa ayrılmak isterse emin ol söyler. gerçekten kafa dinlemeye düşünmeye ihtiyacı vardır belki. üzerine gitme kendi haline bırak. Sen üsteledikçe bunalacak ters tepecek. birkaç gün ses çıkarma bakalım ne olacak?Kızlar aslında özelden bahsetmek veya konuları dağıtmak istemiyorum ama gerçekten şu an sizin fikirlerinize bir konuda ihtiyacım var
Ben hiç iyi değilim yaa
çok sağol canım. bende deneyeyim. Annem usulü yapayım bende:) sütü hafif ılıkken mayalıyo annem. sonra tencereye kapatım. bir köşeye sofra bezleri ile sarıp bırakıyor. sabaha süpriiiiiiiiiz yoğurt oluyor. ama mecbur hazır süle yapacağım. çünkü başka süt nerde var bilmiyorumwowww tatlım süpersin yaa
tatlım şimdi hazır marketten alınmış sade probiyotik yoğurttan 2 yemek kaşığı kadar yoğurdu 1 litre süte karıştırdım bi tencere içerisinde. süt hazır sütse yağlı süt olcakmış canım. ama biz açık süt alıyoruz ona mayaladık. sonra annem kendi ew yoğurdunu normal fırına koyar 2-3 saate mayalanır o. fırın soğuk fırın yani fişe fln takılı değil. mayalancak probiyotik yoğurduda fırına koyduk tencere içerisinde,tencerenin kapağı faln kapalı olmicak. ilk başta 10 saatte fln mayalandı bu yoğurt dedim kesin olmicak :26:
ama 10saat sonra çıkardık fırından katılaşmış tabi anca 10 saatte, buzdolabına koyduk tatlım. çok güzel olmuş. zaten bidaha mayalarken o mayaladığımız yoğurttan maya kullandık canm 2y.k. yine.
biraz karışık anlattım kusura bakma güzellik ya :26:
bende her sabah bi küçük kase yiyorum aç karına, içine 3 tane kayısı doğruyorum geceden süper oluyo zaten
geçmiş olsun canım ...selam kızlar,dün gece boyunca kızımla uğraştım
hiç uyumadı diyebilirim,kesintisiz öksürdü kuzum
40 dk boyunca durmadan öksürdü,gözünden yaş geliyodu artık
sabah dr'a gittik,ilaç verdi
öğlen geldim işyerine,yoğundum anca fırsat buldum
bgnkü menüm:
sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:3 zeytin-1 domates-peynir-1 dilim kepek ekmek-çay
ara:3 kuru kayısı-çay
öğle:1 tabak kapuska(tarif için teşekkürler,bulgurlu yaptım süper oldu)
ara:1 avuç leblebi-5 badem
akşamirinçsiz ıspanak yemeği-yoğurt
ara:belki meyve belki süt
geçmiş olsun canım ...
iyi eglenceler canim macdaselam kzılar,
1o sayfa okudum 10 sayfa kaldı ama ben de o kalan sayfaları okumaya ne takat ne de zaman kaldı. kocişin voleybol maçı var (çok heyecanlı hayatında ilk defa oynayacak)anca hazırlancaz daha bebiş uyancak çorbasını içecek ben hazırlanacam....menümü yazmıycam çünkü gece uyumayan bebeğim sabah 11 e kadar uyudu ben de uyudum dayanamadım tabi 12 de kociş gelcek diye kahvaltıyı 12 ye erteledim ben de.abartmadım cozutmadım sabah-öğle karışımı bişeyler yedim.az önce rezene ile 3 tane eti form bisküvi yedim akşama belli değil belki maç çıkışı dışarda yeriz belki evde...bugün de saçma sapan geçti.tatil yaklaşıyor ya rehavete kapıldım iyice yemek falan yapmak gelmiyor içimden pc açık kalcak arada gelip sohbetlere katılırım şimdi yavaştan hazırlanayım...
bende bazen alintilari cevapliyorum bakiyorum 2-3 sayfa birden ilerlemis diyorum kizlar ne ara yazdi bukadartebrik ederim dilekün ya, maşallah bu arada, darısı diğer haftaların başına:)
anacım o kadar hızlı yazıyorsunuz ki, parmaklarınıza sağlık tatlımlar :)) öpüyorum herkesi kaçıyorummmm
canimya kuzuya isallah düzelir benim oglise iyi geliyor sogani 4 e bölüp odaya koyuyorum öksürünü biraz dindiriyor canimselam kızlar,dün gece boyunca kızımla uğraştım
hiç uyumadı diyebilirim,kesintisiz öksürdü kuzum
40 dk boyunca durmadan öksürdü,gözünden yaş geliyodu artık
sabah dr'a gittik,ilaç verdi
öğlen geldim işyerine,yoğundum anca fırsat buldum
bgnkü menüm:
sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:3 zeytin-1 domates-peynir-1 dilim kepek ekmek-çay
ara:3 kuru kayısı-çay
öğle:1 tabak kapuska(tarif için teşekkürler,bulgurlu yaptım süper oldu)
ara:1 avuç leblebi-5 badem
akşamirinçsiz ıspanak yemeği-yoğurt
ara:belki meyve belki süt
güzel güzel düsünmeye devam ozaman seker
ay ne güzel bir duygu bakisallah bende basaracam bu sefer evet tatlim ya hayatini degistirip saglikli beslenecen yada hep böyle mutsuz kalacaksin hersey elimizde aslinda
canım erkekler bizim gibi değil. daha duygusuzlar diyelim. aramadan durabiliyorlar yani. bu ayrılmak istediği anlamına gelmez. Bence sende arama. arandığını mer,ak edildiğini hissettirme ı,ona. ilişkiler aslında iki farklı insanın çarpışmasıdır sabırlı olan kazanır. sabreeeeeeeeeet aramaaaaaaaaaaaa ayrılmak isterse emin ol söyler. gerçekten kafa dinlemeye düşünmeye ihtiyacı vardır belki. üzerine gitme kendi haline bırak. Sen üsteledikçe bunalacak ters tepecek. birkaç gün ses çıkarma bakalım ne olacak?
çok sağol canım. bende deneyeyim. Annem usulü yapayım bende:) sütü hafif ılıkken mayalıyo annem. sonra tencereye kapatım. bir köşeye sofra bezleri ile sarıp bırakıyor. sabaha süpriiiiiiiiiz yoğurt oluyor. ama mecbur hazır süle yapacağım. çünkü başka süt nerde var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?