70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam
şimdi yine bi hesap yaptım her hafta ortalama 1 kilo verirsem ağustosta istediğim kilodayımmm
tabi her hafta 1 kilo vermek çok zor ama inş bi şekilde vericez:44:
verecez seker sonrada güzel güzel ciciler alip gezecez herkes bakakalacak böyle öyle düsün

bebegim ya erkekler bizim gibi duygusal düsünmüyorlar malesef sen sIkma bebegim canini yakindada geliyormus zaten uzak oluncada zor oluyor ikiniz icinde

suuuuzim kesinlikle öyle bak kendi kendine werceksin kilolarını uzun wadede kalıcı olarak
ne biliim yağ aldırmak belki kimisi için iyi bi çözüm olabilir ama annem boğazdan kesilcek işte resmen ya başka çözümü yok gibi :26:
biz mutlu olcaz ama wercez bu kiloları önemli olan başarmak
o kadar çekemeyen warki suzim, beni gördükçe milletin kalbine iniyo resmen ya
azim azim azim kararlılıkkk

Yok hayatım gönül işi sonuçta yazmaktan çekindim

Ben anlamıyorum bana hiç normal gelmiyor açıkçası ...

Mesaj attım az önce zaten bakalım biticek herhalde herşey

msj atıp dahada üstüne gidersen yanlış yapmış olursun bence eğer seviyorsan ve ilişkini kurtarmak istiyosan dediğini yap 2 3 gün rahat bırak.
hepimizin bunaldığı dönemler oluyor cnm.anlayışla karşılaman lazım bence.
çünkü bende senin yaptığını yaptım üsteledim bak şimdi yalnızlıktan geberiyorum

ahh erkekler ah erkekler
çokmu gururlular yoksa telefon kullanmasını mı bilmiyo acaba erkekler
canım sıkma canını inan warya herşey olcağına warıyo

inş cnm ya ağzından bal damlıyor unuttum su böreğini falan
güzel güzel düsünmeye devam ozaman seker

ay ne güzel bir duygu bak isallah bende basaracam bu sefer evet tatlim ya hayatini degistirip saglikli beslenecen yada hep böyle mutsuz kalacaksin hersey elimizde aslinda

menüm degisti

sabah: 2dilim ekmek 2 dilim kasar peynir 1tane domates
ara: 10 badem
öglen: yogurtlu cilek tabagi
ara: 10 badem yerim

aksam: corba salata yogurt insallah

benimde basim agriyo kizlar hava degisikliginden sanirsam ilac kulanmayi sevmiyorum mecbur kalmadikca ama simdi hap atacam bitane

selam kzılar,
1o sayfa okudum 10 sayfa kaldı ama ben de o kalan sayfaları okumaya ne takat ne de zaman kaldı. kocişin voleybol maçı var (çok heyecanlı hayatında ilk defa oynayacak)anca hazırlancaz daha bebiş uyancak çorbasını içecek ben hazırlanacam....menümü yazmıycam çünkü gece uyumayan bebeğim sabah 11 e kadar uyudu ben de uyudum dayanamadım tabi 12 de kociş gelcek diye kahvaltıyı 12 ye erteledim ben de.abartmadım cozutmadım sabah-öğle karışımı bişeyler yedim.az önce rezene ile 3 tane eti form bisküvi yedim akşama belli değil belki maç çıkışı dışarda yeriz belki evde...bugün de saçma sapan geçti.tatil yaklaşıyor ya rehavete kapıldım iyice yemek falan yapmak gelmiyor içimdenpc açık kalcak arada gelip sohbetlere katılırım şimdi yavaştan hazırlanayım...

canım erkekler bizim gibi değil. daha duygusuzlar diyelim. aramadan durabiliyorlar yani. bu ayrılmak istediği anlamına gelmez. Bence sende arama. arandığını mer,ak edildiğini hissettirme ı,ona. ilişkiler aslında iki farklı insanın çarpışmasıdır sabırlı olan kazanır. sabreeeeeeeeeet aramaaaaaaaaaaaa ayrılmak isterse emin ol söyler. gerçekten kafa dinlemeye düşünmeye ihtiyacı vardır belki. üzerine gitme kendi haline bırak. Sen üsteledikçe bunalacak ters tepecek. birkaç gün ses çıkarma bakalım ne olacak?

çok sağol canım. bende deneyeyim. Annem usulü yapayım bende:) sütü hafif ılıkken mayalıyo annem. sonra tencereye kapatım. bir köşeye sofra bezleri ile sarıp bırakıyor. sabaha süpriiiiiiiiiz yoğurt oluyor. ama mecbur hazır süle yapacağım. çünkü başka süt nerde var bilmiyorum

selam kızlar,dün gece boyunca kızımla uğraştım
hiç uyumadı diyebilirim,kesintisiz öksürdü kuzum
40 dk boyunca durmadan öksürdü,gözünden yaş geliyodu artık
sabah dr'a gittik,ilaç verdi
öğlen geldim işyerine,yoğundum anca fırsat buldum
bgnkü menüm:
sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:3 zeytin-1 domates-peynir-1 dilim kepek ekmek-çay
ara:3 kuru kayısı-çay
öğle:1 tabak kapuska(tarif için teşekkürler,bulgurlu yaptım süper oldu)
ara:1 avuç leblebi-5 badem
akşamirinçsiz ıspanak yemeği-yoğurt
ara:belki meyve belki süt

geçmiş olsun canım ...

iyi eglenceler canim macda
tebrik ederim dilekün ya, maşallah bu arada, darısı diğer haftaların başına:)

anacım o kadar hızlı yazıyorsunuz ki, parmaklarınıza sağlık tatlımlar :)) öpüyorum herkesi kaçıyorummmm
bende bazen alintilari cevapliyorum bakiyorum 2-3 sayfa birden ilerlemis diyorum kizlar ne ara yazdi bukadar
canimya kuzuya isallah düzelir benim oglise iyi geliyor sogani 4 e bölüp odaya koyuyorum öksürünü biraz dindiriyor canim
oda kokuyor ama onlar öksürünce insanin ici parcalaniyor gecmis olsun

kizlar ben kactim öptüm

güzel güzel düsünmeye devam ozaman seker

ay ne güzel bir duygu bak isallah bende basaracam bu sefer evet tatlim ya hayatini degistirip saglikli beslenecen yada hep böyle mutsuz kalacaksin hersey elimizde aslinda

aynen canım bak sende yapıcaksın seni kıskanan gözler dolancak etrafında, gidiyo bak sendende güzel güzel, yapar benim suzim ya yapıyosun zaten

ewet canım onu unutmuşum ya kusura bakma süt hafif ılık olcak tabi. annemde öyle yapıyodu önceden sofra bezine sarmalıyodu,ama sonradan biyerde duymuş fırına koyun diye şimdi öyle yapıyo sanki daha bi güzelde oluyo yoğurt. yağlı hazır süte mayala canım, sanki ben o hazır probiyotiklerden daha çok faydasını gördüm kendi mayaladığımız yoğurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…