70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE=BlackCat;24390830]ne güzel bende evde ekmek yapmak istiyrum aslında. şayet zayıflarsam yani 60 a yaklaşırsam ödül olarak ekmek yapma makinesi alacağım. ondan sonra da bir daha ekmek satın almak yok. hep kendim yapacağım

nasıl yapıyorsun canım. probiyotik mayayı nereden buluyorsun?

geçmiş olsun kızçem

evet ya sanki oruç tutuyoruz bozuldu diye niye saldırıyorsak mama lara

konu neydi baktım ama anlamadım:26:

ne güzel sigarayı bırakmışın bende bırakmak istiyorum ama korkuyorum. son bıraktığımda 10 kilo almıştım. yıllardır65 lerde seyreden ben bir iki ayda 75 fırlamıştım. hala da o kiloları veremedim. o yüzden cesaret edemiyorum sigarayı bırakmaya.
biraz önce haberlerde söyledi paket başına 1,5 tl sağlık vergisi geliyormuş sigaraya bu gidişle maddiyattan mecburan bırakacam sigarayı. artık bura içeriz ne edelim[/QUOTE]
evet bıraktım..daha önceleri defalarca bırakma teşebbüsünde bulundum ama olmadı.hep yenik düştüm.tekrar başladım.demekki tam olarak karar vermemişim.şimdi içmicem dedim ve içmiyorum.tiryakisi içn paketi 100 tl bile olsa onu alır vede içer..çünkü onun kadar keyif veren bir şeyin olmadığını düşünüyo bu millet..ben hep diyordumki ona vereceğim parayla meyve alsam hem sağlıklı birşey almış olurum hemde evdekilerdwe faydalanmış olur.ama aksine sigarayı alıp birde çocuklarıma ve çevremdekilerede dumandan zarar veriyordum.şi,mdi içim rahat kafam rahat çok rahatım eşimde bırakabileydi çok iyi olacak..
[/B][/COLOR]

Son düzenleme:

dimi ama biz kendimizi bu şekilde beğenmiyoruz şahsen sağlık açısından çok patlak verdi bu yıl hastaneden çıkamıyorum
benim eşim de çok zayıf boyu da uzun ondan 3 yaş küçük olmama rağmen yaşlı gösteriyorum
ilgi alakası çooook değişecek sabırsızlıkla bekliyorum o günü

sevgılımmmmm banamı hazırladın
emfes görünüyor
ekmek 1 dilim ama büyük ben onun yarısına 1 dilim diyorum siz ne diyorsunuz..:44:

gel sana da hazırlarımm
ekmek küçücük canım ya fotodan öle çıkmıştır belki
bunun yarısı bi lokmacık olur

ayy şimdi sen deyince baktımmmm o fotoya
cidden fenaymışşş göbişimmm
aslında benim bisüürü şişko fotom vardı 75 kiloyken ama hep silmişim kötü çıkanları:86:
ama şimdi albümüme koyuyorum hep şişman çıkmış da olsam..
hatta göze batanları koyuyorum ki kendimle yüzleşeyim

Açıkçası bunu yapan kocalara kızamıyorum hatta eşlerini sevdikleri için dürüstçe yaklaşıyorlar bence, benim babamda anneme hep söyler mesela :26:

İçten içe çaktırmadan ondan soğumaktansa dürüst olmak daha iyi

Öğleni hüüüplettim
bende bende

evet bıraktım..daha önceleri defalarca bırakma teşebbüsünde bulundum ama olmadı.hep yenik düştüm.tekrar başladım.demekki tam olarak karar vermemişim.şimdi içmicem dedim ve içmiyorum.tiryakisi içn paketi 100 tl bile olsa onu alır vede içer..çünkü onun kadar keyif veren bir şeyin olmadığını düşünüyo bu millet..ben hep diyordumki ona vereceğim parayla meyve alsam hem sağlıklı birşey almış olurum hemde evdekilerdwe faydalanmış olur.ama aksine sigarayı alıp birde çocuklarıma ve çevremdekilerede dumandan zarar veriyordum.şi,mdi içim rahat kafam rahat çok rahatım eşimde bırakabileydi çok iyi olacak..
[/B][/COLOR][/QUOTE]
of of cigara offfff hayatıma tek renk katan melet bırakamıyorum. eşimde içiyor oda sebep tabii. evde biri içerken bırakmak çok zor

ben kaçıyorum şekerler
işim var bisürüüüü
kışlıkları kaldırıp yazlıkları ayarlıcamm

Son düzenleme:
kiyamam sana yaa canim doktor bana biara damla vermisdin toza karsi alerjim cikdiginda yokmu cok kötü oldugunda kulanabilecegin birsey ballim :26:
öpüldün suzimm
sende bebegim
bende hep o hataya düsüyorum nasil olsa bozdum diye
biri bana yardım edelir mi
ne istemisdin ki canim :26:
tünaydın sevgılılarımmmm:80:
öğlen olmuş ama kahvaltımı yeni yaptım

Eki Görüntüle 404599
affiyet olsun monam güzel görünüyo
cis görünce aklina benmi geliyorum dilek
bende birakmak istiyorum sunu ya bak nediycem sen ben nora da iciyor sanirsam zayifladikdan sonra onuda birakak artik
kızzzzzzzzzzlar reglı oldum
ne canm tatlı ıstedı ne bısı
durun popomu kasıyımda
yanmda pette yok acıl bırıne aldrmam gerek:18::18::18::18:
ben 3 paket aldim nolur nolmaz diye :18:sana cetkargoyla yolim
dilek herkesi solayip geciyor monam dilek kus oldu kus
hadi insallah canim

Saol canım dayanamadım tavada yapıyorum valla Salatayla yoğurtla yicem. Ekmeksiz. Nolcak sanki bi tane patatesten.
afiyet olsun
umarım dilek kızmaz :26:
ben kaçıyorum şekerler
işim var bisürüüüü
kışlıkları kaldırıp yazlıkları ayarlıcamm
ooo işin çokmuş gerçekten ben geçen hafta atlattım o işi
kolay gelsin bacım

dün eşimi aradım
kendime anneler günü hediyesi buldum dedim
limangoyu aç dedim gösterdim bunu bunu bunu beğendim rengini sen seç dedim
hediyem geldikten sonrada eeee ne alıyorsun bana diyeceğim
okadar hafifmi kalacak hediyem

Son düzenleme:
bırakalım canım sigara verme topiği kuralım birde
ama önce bir zayıflayakta.
yeni öğrendim sigara içen insanlar içmeyenlere göre daha fazla oksijen ihtiyacı duyuyormuş bu sebeple de günlük metabolizma ihtiyacları 200-300 kalori daha fazlaymış. yani günde 200-300 kaloriyi sigara sayesinde yakıyormuşuz. şu meredin bir faydasını buldum ya hadi içek

imdat

dilek salatami yapamadim arkadasimin moreli bozukmus molada parkda oturduk vakit kalmadi salata yapmaya
ama hava sicak canim birsey yemek istemiyor ama yemek zorundayim metonun calismasi icin dimi dilegim 5 dakika markete gittim cilek kaptim hemen onu yesem ha dilekim :26:

afiyet olsun
umarım dilek kızmaz :26:

ooo işin çokmuş gerçekten ben geçen hafta atlattım o işi
kolay gelsin bacım

İnşallahh kızmaz :26::26:

Valla ekmek yemedim, Yoğurduda azalttım patates var diye.

Kızarsa da bi dahaa patates ağzıma sürmem napıııym

Değişiklik yapılmış , Güncel Menüm

Kahvaltı (10:30) : Kk peynir , Bi dilim tahıllı ekmek , 3 zeytin , Bi tutam çeçil peyniri

Spor öncesi (11:30) : Yeşilçay

Spor : 12:00 civarı - 40 dk

Öğle (13:30) : Tavada Patates küçük bir tabak , Salata(Domates-Soğan) , 2 yk Yoğurt

Ara (16:30) : Bi elma , Yarım çay bardağı beyaz leblebi , yeşilçay

Ara (18:00) : Yeşilçay

Akşam (19:00) : 3 yk yoğurtla 3yk nesfit

Günde en az 2 litre su...

yeşil çay vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hu huuuuuuuuuuu hatunlaaaaaaaar

7 otlu çayımı içiyorum gelin sizede ikram edeyim

Bazen moralimiz bozuluyo , kilo veremicekmişiz gibi hissediyoruz o zaman da bozuyoruz malesef suzum
ama bundan sonra öyle yapmicaz isallah bebegim
ama merdiven cikarken nefes nefese kalanda yine biziz öyle yapalim zayifliyak sonrada sigarayi birakak :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…