günaydın pisimmm
4 ayda gitti canım..
hazırlanmıyorum desek daha doğru sanırım
2013 için iddialıyım ama
senin branş ne?
Olsun alt yapı olur şimdiki çalışman benim branş Türkçe baya sıkıntılı oldu atanmam ama oldu sonunda inşallah bu yıl olur branşçı çok alacaklar büyük olasılıkla
inşallah canım saol...
tebrik ederim türkçeçi olarak atanmışsın
çok yüksek puanlar artık...
ilk senende mi atandın?
Yok nerde ilk yılda atanmak 3.yılımda oldu puanlar uçuk olduğu için alana kadar cebelleştik baya:)
Şimdi de kpss ve evliliğin verdiği kiloları vermek için cebelleşiyorum hayat sorun yaratmadan durmuyor işte:)
atanalım da canım ne kadar sürede olduğu önemli değil
bi arkadaşım 30 yaşında atandı 9 sene uğraştı
daha 23üm 30a kadar yolu var
şaka maka
benim de 3.girişim olcak bu sene..
ama hiç hazırlanmadım daha önce o da ayrı bi konu
aynen canım sorunlar hiç bitmez bana şimdi atansam bütün sorunlarım
bitecek gibi geliyor ama ozaman da bitmeyecek gibi
Sen hayata baya erken başlamışsın ya 23 yaşındasın ve evlisin ünide erken bitmiş hızlısın valla:)
hayat sorun yumağı zaten işte bir şekilde üstesinden gelmek lazım vazgeçmemek en önemlisi 2 ayda 8 kg falan verebilir miym acaba memelekete dobiç gibi gitmek istemiyorum:)
regl oldum lan ben ooooooooooooofffffffffff
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şu an bi çikoılata havuzunda boğularak ölmeyi kabul edebilirim
yok çiko falan sen bir süt ısıt içine tarçın at iç bakim iyi gelir tatlı krizineregl oldum lan ben ooooooooooooofffffffffff
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
puffffffffff sıkıldım niye konuşmuyon uz ya gideyimde evle uğraşayım bari
gurbetcim döndünmü aramizakilo veren herkesi tbrk ediyorum... ne güzel yaa ...
yavas yavas gidecek canim nezaman dügünün :26:dügünüme azkaldı ama ben hala gram gram kilo veriyorum
aldim geri tatlim
canım bende sizi çok özledim neyseki atllattım çok şükür
sana yetişicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işteeeeeeeeeeeeeee görürsün
ama varya süper vermişsin bu hafta gelir 5'ler bebişim çok sevindim
bende nisandan buyana 63 de kaldım 1 aydır almadımda vermedimde
canım senide tebrik ederim güzel kilo vermi,şsin
duydummmmm suzim sesi hemencik geldim
özledim valla suziiiii
yahu yanlış hatırlamıyorsam sen geçen hafta 1 kilo vermiştin
bu hafta geri almışsın nörüyonnnnnnnnnnn paçiiiiiiii saçını başını yolarım vallllaaaaaaaaa
[/FONT][/B]
bende dün foto cekmisdim aksam yemegimin
ben 900 gramm aldim ballimkizlaaar
ne var ne yok
dilekim liste süperellerine saglik
nora
kilo veren bütün kizlari tebrik ediyoruum
veremeyenler haftaya
bu arada chosen suzive beni yenditebrikler canim
kacirdim tüh ben tombili kalcamBu gece Hıdırellez gecesi canlar.
Dileklerinizi bi kağıda çizip güle iliştiriverin.
Dilekleriniz kabul olur inş..
Ben geçen yıl zayıflamak için dilek tuttmuştum.
Direkt bi manken kızın resmini kesip koymuştum.
he ya denk gelmiyoruz ballimay 2 3 gündür suzimle denk gelmiyoruz
hemen bakimselam kızlar
1-2 foto yükledim bibakın nasıl görünüyorum
gecmis olsun canimiyi akşamlar güzellerim özledim sizi ,bir kaç günde size iyi alışmışım
iki gündür hastayım boğazım ağrıyo bi halsizlik var bugün de ateşim vardı,nane limon kaynatıp içtim,bir de antibiyotiği dayadımm inşallah yarına geçer diye ümit ediyorum
dün dolunay vardı dolunaydanmıdır nedir iki gündür çok gerginim etrafımdakilerde de bunu gördüm
200 gram verdiğime doğru dürüst sevinemedim bile kafam çok karışık kızlar((
gecmis olsun canim regl sancisi kötü oluyorÖlecem ağrıdan yaaa
bensiz nasil kek yersinaaaaaaaaaa herkes kaçmış bir ben kalmışım.nere gittiniz leynnnnnnnnnn gelin geri fırında kek var poça var diyom beni onlarla başbaşa bırakmayın:18::18::18:
aynegüzel gönlünüze göre bi ev bulmanisa cok sevindim tugbisgünaydın arkadaşlaaaarrr,,
ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdııönümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs. ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu, onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez
işte öyleeee
bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yokburda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle
ordada bulabilirsek komşu falan umarımyoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni, neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı(biz ona büyüük balkoonu varevin diyelim.)),eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart,,, şöyle büyük olsa mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı çok açık önüü ve bikaç adım ötede park var evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani, oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık
yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn
türkiyem iyice karisti hayirlisi
23 Nisan ve 19 mayısta anıtkabire yürüyüş kaldırılmış , Askeri yürüyüş kaldırılmış ,
19 Mayısta artık gençliğe hitabe okunmayacakmış,
23 nisanda çocuklar artık bakanların koltuğuna oturmayacakmış
Neler oluyo bee böyle ?
regl oldum lan ben ooooooooooooofffffffffff
:84::84:
Ben geldiiim
Topik sessiz bugün her pazar olduğu gibi
Gezmelerde millet.
Kızlar bugün sabah 71.9 çıktımAcaba cumaya kadar 70 leri görebilir miyim?
Kaçamak yapmazsam elbette...
yedim bile kahvaltı niyetine bir dilimgurbetcim döndünmü aramiza
yavas yavas gidecek canim nezaman dügünün :26:
aldim geri tatlimbende seni özledim neslim
bende dün foto cekmisdim aksam yemegiminesim telefonuma update alacam diye bozdu telefonumu
ben 900 gramm aldim ballim
kacirdim tüh ben tombili kalcam
he ya denk gelmiyoruz ballimbak bu hafta girelim senlen yine yarisa ne dersin
hemen bakim
gecmis olsun canim
gecmis olsun canim regl sancisi kötü oluyor
bensiz nasil kek yersinyeme pisim
aynegüzel gönlünüze göre bi ev bulmanisa cok sevindim tugbisama isallah net bulursun ya ben sana cok alisdim kelebegim özlerim seni
yemedim cis yemedim haftasonu ilk kez düsgün geciyor
türkiyem iyice karisti hayirlisi
noram bebegim benim regl bitti dünden itibaren ben bi tartilsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?