betülcüm kiz kosovali müslüman ama türk degilhem beraber calisiyoruz ayni odada yoksa hemen arayi acardim sevmem ben öyle labalikleri ben 30 oda 35 yasinda koskoca kadinsin demi yaptiklarina bak bosver betülcüm agladim rahatladim gecti
Menümü yazayım bende ilk olacak heycanlıyım:)
SABAH 1domates 1 salatalık 1 h.yumurta biraz peynir 1 dilim lıgt ekmek şekersiz çay
ARA beyaz leblebi yeşil çay
ÖĞLEN 2 galeta 2 kaşık yoğurt 2 kuru incir
ARA Yeşilçay
AKŞAM ızgara et ve salata düşünüyorum
2 lt de su içicem Nasıl acaba sizinkilere benzetmeye çalışıyorum ama oluyor mu?
ütüm var baslayayim :80:öpüldünüz canlar görüsürüz yine
öylesine dedim kıız üzülmeedeli kiz unutturmuyum hic seniahada agladin beni
Sabit telefon hattı kullanmak istemeyen tüketiciler yalın adsl tercih edebilecekler ve gereksiz yere sabit telefon ücretlerini ödemek zorunda kalmayacaklar.
Yeni yalın adsl aboneleri için Türk Telekom ve TTnet Yalın Adsl kampanyası sunulmaya başlandı , bu kampanya ile aboneler yalnız 1 senelik bağlantı taahüdü vererek çok avantajlı fiyatlar ile telefonsuz internet erişimine sahip olabilecekler. Hemde “yalın adsl aboneliği” yaparken ihtiyaç duyacakları kablosuz adsl modem kampanya kapsamında ücretsiz olarak verilecek.
NET6 Yalın ADSL
NET6 Pakedi Yalın ADSL kampanyası ile 39,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.
8Mbps kadar 6 gb limitli bir pakettir ve limit aşımları gb başına 9,40 TL olarak faturalandırılacaktır.
NETLİMİTSİZ Yalın ADSL kampanyası ile 59,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.
8Mbps kadar limitsiz bir pakettir , Adil kullanım noktası 25 gb olarak uygulanır , aylık kullanım 25gb geçtiği takdirde bağlantı hızı 1 Mbps e düşürülecektir. Yeni ayda hız tekrar en yüksek hıza yükselecektir.
Net6 ve Netlimitsiz “telefonsuz internet” “yalın adsl” paketlerinde 24 TL Aktivasyon ücreti 2 TL x 12 ay olarak faturalara eklenecektir. Ayrıca yalın adsl hat bağlantı ücreti olan 8 TL ilk fatura ile beraber kullanıcıya yansıtılacaktır. Aboneler özel bir telefon hattı kullanmalarına rağmen telefon faturası ödemeyecek tek ödeyecekler faturalar ttnet yalın adsl faturası olacaktır.
canım ben bi soruyım bayisine,bakalım,,yalnız şu var,biz geçen yıl sormuştukta ,dediler telefon parası yok ama sabit bi tutar ödeniyo 15liramı dedi ne,yuh dedik almadık,ne anladık tel kullanmamaktan dedik,neyse bakalım artıksağol bu arada
böyle bbir yazı buldum canım umarım kampanya bitmemiştirde sizde yararlanırsınız
Genel olarak güzel canım ama öğlen olmamış sanki...Sebye yemeği , salata yoğurt veya ızgara , salata yoğurt yiyebilirdin. Yoğurdu her öğün tüketmeye çalış
Kalsiyum yağ yakar. Günde 3 öğün için 3 dilim ekmek yiyebilirsin. 3saatten fazla da aç kalma. Öğünleri ve ara öğünlerin saatlerini buna göre ayarla.
ütüm var baslayayim :80:öpüldünüz canlar görüsürüz yine
Sabit telefon hattı kullanmak istemeyen tüketiciler yalın adsl tercih edebilecekler ve gereksiz yere sabit telefon ücretlerini ödemek zorunda kalmayacaklar.
Yeni yalın adsl aboneleri için Türk Telekom ve TTnet Yalın Adsl kampanyası sunulmaya başlandı , bu kampanya ile aboneler yalnız 1 senelik bağlantı taahüdü vererek çok avantajlı fiyatlar ile telefonsuz internet erişimine sahip olabilecekler. Hemde “yalın adsl aboneliği” yaparken ihtiyaç duyacakları kablosuz adsl modem kampanya kapsamında ücretsiz olarak verilecek.
NET6 Yalın ADSL
NET6 Pakedi Yalın ADSL kampanyası ile 39,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.
8Mbps kadar 6 gb limitli bir pakettir ve limit aşımları gb başına 9,40 TL olarak faturalandırılacaktır.
NETLİMİTSİZ Yalın ADSL kampanyası ile 59,99 TL Aylık kullanım ücreti ile sunulacak.
8Mbps kadar limitsiz bir pakettir , Adil kullanım noktası 25 gb olarak uygulanır , aylık kullanım 25gb geçtiği takdirde bağlantı hızı 1 Mbps e düşürülecektir. Yeni ayda hız tekrar en yüksek hıza yükselecektir.
Net6 ve Netlimitsiz “telefonsuz internet” “yalın adsl” paketlerinde 24 TL Aktivasyon ücreti 2 TL x 12 ay olarak faturalara eklenecektir. Ayrıca yalın adsl hat bağlantı ücreti olan 8 TL ilk fatura ile beraber kullanıcıya yansıtılacaktır. Aboneler özel bir telefon hattı kullanmalarına rağmen telefon faturası ödemeyecek tek ödeyecekler faturalar ttnet yalın adsl faturası olacaktır.
böyle bbir yazı buldum canım umarım kampanya bitmemiştirde sizde yararlanırsınız
sagol canimVaay ütü ha. Kolay gelsin Suziş. Öpüyorum
tamam ozaman tugbisöylesine dedim kıız üzülmee
ben arada kaçar gelirim net bağlanana kadar ablamdan girerim,gerçi ben yazarımda cevapları okumadan kaçmak zorunda kalırım,neyse öyle böyle bigün kavuşcaz
ya bir baslasam devami gelcekde canimÜtü en sevmediğim iş bi kolayını bulamadılar şunun:)kolay gelsin
canım beniimmm:)) öglen menun bıraz garıp kalmışş,sebzeyamagı yada 1-2kasıkbaklagıl tuketebılırdınn galeta aralardadaha uygunduser boylece bas agrısı ve mıde yorgunlugun olmaz:)aksam dayatmadan 4 st once yemegı kez dıkkat et 6 dan sonra bırsey yememeye dıkkat et...Menümü yazayım bende ilk olacak heycanlıyım:)
SABAH 1domates 1 salatalık 1 h.yumurta biraz peynir 1 dilim lıgt ekmek şekersiz çay
ARA beyaz leblebi yeşil çay
ÖĞLEN 2 galeta 2 kaşık yoğurt 2 kuru incir
ARA Yeşilçay
AKŞAM ızgara et ve salata düşünüyorum
2 lt de su içicem Nasıl acaba sizinkilere benzetmeye çalışıyorum ama oluyor mu?
sinirden bi 10-15 tane findik yedim
bende kılerıde utulesene hıc sevmıyorummmmmmmmütüm var baslayayim :80:öpüldünüz canlar görüsürüz yine
yorum için thanks canm bugun ızın gunummm ve
ve normal de sadece sabah 1dılım cavdr ekmegı yıyorum ama bugun arkadasım vardı kahvaltıda ve bazlama yapmıs getırmıstı
yok deyemdım cavdar yerıne bazlama yedım ve vucuduma oturmasın dıye leslie yaptım 45 dk ve bırazdan da yuruyuse cıkacagımmm
kızartmayı da cok severım en son 3 haftamı ne oluyor yıyelı ozlemısım bayagı ama az yedım genede:)))
aleykum selam canımmm,,sanda ınsl... gusel hafta sonları kayserı yagıslı yagmur durdu ve ben yuruyuse cıkıyorummmm ınsl....
öglendede:4 tuzlu kalın cubuk-1kucuk cerı domatesı-1 bardak sekersız cay-1ucgen peynırcanım yemek ıstemedii aksamadasalata yıyecegımınsl......
şu kelebeği bir ben anlamadım :)
bizde alıştık kelebeğe
güzel oluyor bugünde mangalını yapacağız
yalın internet diye geçiyor canım araştır
her şehirde oluyor tabiii
biz alırken 12 aylık sözleşme imzalanıyordu modem ücretsizdi
ben mersinin ilçesindeyim burada olduysa oradada olur
ttnet yapıyor ama bunu
araştır bence
bak biz öyle kullanıyoruz
haklısın tabii kid eslm minecimsen nasilsin
of benim morelim bozuldu yabenim arkadas hem kendi fotograflarini hem benim fotograflarimi face koymus insan koymadan önce bana bi sorar demi samimi fotograflarin ne isi var senin face inde onlan tartisdim hani hippi gibi olmusdum o fotograflar
diyo ne var onda dedim benim akrabalarim tanidiklarim var onlar ne diycek oda onlar benim arkadaslarim degilki senin fotograflarini göremezler aman cins iste
depresyonmoduna girdim yine hem telefonum bozuk hem facede fotolarim koyulmus birde bana diyo senin tartinin üstünde fotonda var bende sakayla karisik onuda koyayimmi diyo koyda bende seni sikayet edeyim özel hayatima suistimal yaptin diye sakayla karisik bende onu tehdit ettim
dedim bidaha senlen fotograf cekinen sana fotograf cekme imkani verirsem ne olayim
hakksiz miyim
Tamam canım yoğurt tüketmeya çalışıcam bir de ızgara yediğiniz zaman ne kadar yiyosunuz mesela avuç içi kadar bir tavuksa yediğimiz 2 tane iyi mi çok mu benim midem küçüldü sanırım ekmeksiz yememe rağmen çok yemiş gibi hissediyorum sanırım psikolojik biraz da ızgara olmasına rağmen suçluluk duyuyorum çok yemişim gibi geldiler bana gelenler sanırım:))
sagol canimsinirlenme canım o sınırler bıze kg olarak geri dönecek unutma adaşşşşşşşş
:))
bende kılerıde utulesene hıc sevmıyorummmmmmmm
tavir koyacam küstümü anlasin morelin düzelirse ara dedi aramadimşu kelebeği bir ben anlamadım :)
haklısın tabii kid e
ay kızlar tembel gıcık bir gündü hala totoyu kaldıramadım evde oturuyorum. bir dışarı çıksam diyorum ama kim değiştirecek şimdik üstünü
esim maca bakacak pcden bende dedim dur bi menümü yazmam lazim
adam artik sadece kafa saliyor bana
hadin öptüm
güle güle
tschüss
bye bye
hasta la vista
arrivederci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?