sabah:6da kalktım 1 bardak suyumu ıctımm
sonra st : 10,da
karısık kızartma(domates bıber kabak patates)yarım tabak
1 tane ınce bazlama
1 kıbrıt kutusu peynır
1 bardak sekersız çay
2-3 dılım salatalık,domates
yarım lt su
saat30--yeşilçay sekersız
evet kızlarrrrrrrr
saat 13:00 gibi ara:nıyetıne 1 avuc cekırdek ıle yarım sıse maden suyu ıctım:))
veee
tam 45 dk leslie yaptım ve dogru dusaaa su gbı oldum:))
vee burdayım super yorgun hıssedıyorum kendımı
e burdakıler nasıllllllllllll bakalımmmmmm
canımsu dısında bırsey ıstemıyorrrr öglenyemeı fılan
kocısım yokıstahımda yoksuanda:))
:84:
slm adasimsabah:6da kalktım 1 bardak suyumu ıctımm
sonra st : 10,da
karısık kızartma(domates bıber kabak patates)yarım tabak
1 tane ınce bazlama
1 kıbrıt kutusu peynır
1 bardak sekersız çay
2-3 dılım salatalık,domates
yarım lt su
saat30--yeşilçay sekersız
evet kızlarrrrrrrr
saat 13:00 gibi ara:nıyetıne 1 avuc cekırdek ıle yarım sıse maden suyu ıctım:))
veee
tam 45 dk leslie yaptım ve dogru dusaaa su gbı oldum:))
vee burdayım super yorgun hıssedıyorum kendımı
e burdakıler nasıllllllllllll bakalımmmmmm
canımsu dısında bırsey ıstemıyorrrr öglenyemeı fılan
kocısım yokıstahımda yoksuanda:))
:84:
affiyet olsun canimyedim bile kahvaltı niyetine bir dilim
yorum için thanks canm bugun ızın gunummm vecanım menülerinde genelde kalorili şeyler çok oluyor sanki :26:
bazlama ve kızartma fazla değil mi?
tam tahıllı ekmek al bence kendine
kızartma yerine de domates biberi çiğ olarak ye
ben bugün kızlara pişi yaptım, normalde çok severim yaparken bile kaç tane götürürdüm
ama bugün sadece parmak kadar büyüklükte olandan bi tane yedim o da sonradan canım çekmesin diye..
kilo verene kadar zararlı şeyleri bırakmalıyız artık biraz sabret kilolar gittikçe zaten sen kendin de yemek istemezsin bu kadar çok
slm adasimsanada güzel haftasonlari canim
affiyet olsun canimama dilek sacini yolacak benden söylemesi
telefonlan ugrasiyorum deminden beri ya bozdu esim telimi
kayseri cok güzel canim esimle gitmisdik gez dolas canimyorum için thanks canm bugun ızın gunummm ve
ve normal de sadece sabah 1dılım cavdr ekmegı yıyorum ama bugun arkadasım vardı kahvaltıda ve bazlama yapmıs getırmıstı
yok deyemdım cavdar yerıne bazlama yedım ve vucuduma oturmasın dıye leslie yaptım 45 dk ve bırazdan da yuruyuse cıkacagımmm
kızartmayı da cok severım en son 3 haftamı ne oluyor yıyelı ozlemısım bayagı ama az yedım genede:)))
aleykum selam canımmm,,sanda ınsl... gusel hafta sonları kayserı yagıslı yagmur durdu ve ben yuruyuse cıkıyorummmm ınsl....
öglendede:4 tuzlu kalın cubuk-1kucuk cerı domatesı-1 bardak sekersız cay-1ucgen peynırcanım yemek ıstemedii aksamadasalata yıyecegımınsl......
hmmm bende içmiştim hiç karın ağrısı falanda olmadıCanımcım ilacın adını hatırlamıyorum. Kuzenimde de aynı sorun var o devamlı kullanıyor bana da bi gün verdi zor durumda kalınca artık. Böyleee minicik bi hap geceden içiliyo sabah karın ağrısıyla uyanıyosun zaten. Sonra bütün gün evde olmak zorundasın. Sürekli içinden garip sesler geliyo ve karnın ağrıyo. Sevmedim o ilacı hiç. Aslında bide geç kalkıyorum ondan olabilir.
Erken kalksam düzelir belki bu sorun ya. Çünkü hep erken kalkıp bi yere gitmek için çıktığımda gelir nalet şey
hayırdır canımyarın sabah eşim karamana gidecek ve ben yalnız kalcam
ünideki kıyafetlere daha girememde bunlarla avunuyorum mezun olduğumda 54-56 arasıydımtebrik ederim canimmm,aynen bende universite 3teyken levisten bi kot almistim,dana gibi para bayilmistim..inat edip atmamistim o kotu..bugun o kotu giyince,universite yillarima dondum adetaaa
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn
çok sağol canımçok güzel olmuş canım
çok sağolasın canım yaa amiin
aynen canımyaa,tek temennim oo,sağında yeni yapılmış bina varmış,dün akşam olduu için göremedim insan varmı yokmu,bakmadım bile,alt katlardakilerde yaşlıymış hep,belki net vardır ama kimbilir,ben komşu olmadanda lak diye sorarım işlerine elbette gelir,ama benim işime daha çok gelicek,çünkü eşim tel almamakta kararlı
teleofonsuz net kullanımı varmış bi araştırmalı bakalım ne nasıl oluyo
biz telefonsuz kullanıyoruz canım
uydu neti sormuştuk geçen yıl,ama bizim burda kablolu yayın olmadığı için olmazmış
telefonsuz adsl tam bizlikmiş ama burda vardırmıki,sanmıyorum,ama arayıp sormakta fayda var sağol canımyaa
nedense hiç şaşırmadım bunları duyduğuma
23 Nisan ve 19 mayısta anıtkabire yürüyüş kaldırılmış , Askeri yürüyüş kaldırılmış ,
19 Mayısta artık gençliğe hitabe okunmayacakmış,
23 nisanda çocuklar artık bakanların koltuğuna oturmayacakmış
Neler oluyo bee böyle ?
selam kızlar nasılsınız?
yorum için thanks canm bugun ızın gunummm ve
ve normal de sadece sabah 1dılım cavdr ekmegı yıyorum ama bugun arkadasım vardı kahvaltıda ve bazlama yapmıs getırmıstı
yok deyemdım cavdar yerıne bazlama yedım ve vucuduma oturmasın dıye leslie yaptım 45 dk ve bırazdan da yuruyuse cıkacagımmm
kızartmayı da cok severım en son 3 haftamı ne oluyor yıyelı ozlemısım bayagı ama az yedım genede:)))
selam kızlar nasılsınız?
sinirden bi 10-15 tane findik yedim
ya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorumaynegüzel gönlünüze göre bi ev bulmanisa cok sevindim tugbisama isallah net bulursun ya ben sana cok alisdim kelebegim özlerim seni
hımm,bende isterim ama,telefonsuz net her şehre olan bişeymii,daha doğrusu ilçelerdede kullanılmaya başladımıkii
biz telefonsuz kullanıyoruz canım
ttnetin öyle bir kampanyası vardı
6 GB kotası, 40 lira falan sanırım ayrıca tel faturası falan ödenmiyor
bende evdeyimslm minecimsen nasilsin
of benim morelim bozuldu yabenim arkadas hem kendi fotograflarini hem benim fotograflarimi face koymus insan koymadan önce bana bi sorar demi samimi fotograflarin ne isi var senin face inde onlan tartisdim hani hippi gibi olmusdum o fotograflar
diyo ne var onda dedim benim akrabalarim tanidiklarim var onlar ne diycek oda onlar benim arkadaslarim degilki senin fotograflarini göremezler aman cins iste
depresyonmoduna girdim yine hem telefonum bozuk hem facede fotolarim koyulmus birde bana diyo senin tartinin üstünde fotonda var bende sakayla karisik onuda koyayimmi diyo koyda bende seni sikayet edeyim özel hayatima suistimal yaptin diye sakayla karisik bende onu tehdit ettim
dedim bidaha senlen fotograf cekinen sana fotograf cekme imkani verirsem ne olayim
hakksiz miyim
bende aynı canımselam canım
sıkılıyorum evde boş boş duruyorm
bebeğim sinirlenme.. sen uyarman gerektiği şekilde uyarmışsın moralini bozma
o da madem öyle uçuk kaçık resimler koycak niye sormuyor sonuçta senin her halini facedeki arkadaşlarına göstermesine gerek yok
çok istiyorsa senin olduğun tarafı kesip sadece kendini koysaydı
ya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorum
beni unutma emi uzun bi süre gelemezsem,,aaa sende kimsin deme banaa
seni ve diğer eski, arakadşlarımı çok seviyoruuumm
hımm,bende isterim ama,telefonsuz net her şehre olan bişeymii,daha doğrusu ilçelerdede kullanılmaya başladımıkii
deli kiz unutturmuyum hic seniya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorum
ne yaparsan yap bana ne dedim gören görmüsdür zaten
bende evdeyim
çekirdek çitliyorum :26:
sinirlenme canım yaa kaldır fotoları deseydin
uygun değilse sorması lazım tabii
sen facedenmi gördün, seni etiketlediyse senin akrabalarda görür etiketi kaldır kısçem
bende aynı canım
ya bende sana çok alıştım,normal hayatımda bile çok aklıma geliyon valla,diyorumya her kelebek yiyişimde bile ah ah suzi buldumuki diye düşünüyorum
iste ayip birsey bence sen benim arkadasim degilmisin ki ben begenmedigim fotolari koyuyorsun ben olsam cekinir koyamam bile acaba kirilir darilirmi diye
ama ögrentim bundan sonra bende ayagimi denk alirimbi de niye sinirlendin diyo telefonda bende senin resimini koyarim deyince senin tarti fotonda var bende diyo gicik iste bazi insanlari anlamiyorum acigim nerde var diye bakiyorlar eline ne gececek sanki ben zayifliycam diye de fesatlaniyor tavirlarindan belli
arkadasdan yana hic sansim olmadi gercek samimi arkadasim yok cevremde ya beni kulaniyorlar yada kuyumu kazmaya calisiyorlar
canım benim boşver canını sıkma madem o insanlar böyle sen de kişisine göre davran arana belli bi mesafe koy onlara karşı..seviyeli bi şekilde görüş sadece onlarla.. böylece sen de üzülmezsin bu kadar
gerçi yazıyorum da ben de yapamam pek beceremiyorum insanlarla arama mesafe koymayı
kızsam bile unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?