günaydın kızlar anca uyanabıldım
Burda link vermek yasakmı bilmiyorum ben vereyim de sorun olursa silerim burdan indirdim canım
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
Ohh misss gibi valla ne güzel. Ama yemesen hani iyi olur diyorum
bende ama kek öyle düşünmüyorBurda link vermek yasakmı bilmiyorum ben vereyim de sorun olursa silerim burdan indirdim canım
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
Ohh misss gibi valla ne güzel. Ama yemesen hani iyi olur diyorum
bir kaç yıl önce bir köşe yazısında okumuştum bunlar kalkacak diye. valla adam haklı çıktı kalktı ya.
23 Nisan ve 19 mayısta anıtkabire yürüyüş kaldırılmış , Askeri yürüyüş kaldırılmış ,
19 Mayısta artık gençliğe hitabe okunmayacakmış,
23 nisanda çocuklar artık bakanların koltuğuna oturmayacakmış
Neler oluyo bee böyle ?
günaydıngünaydın kızlar anca uyanabıldım
Girdim ama indirilmiyor ordansağol yine de
bende ama kek öyle düşünmüyorye beni ye beni diyor
bir kaç yıl önce bir köşe yazısında okumuştum bunlar kalkacak diye. valla adam haklı çıktı kalktı ya.
Türkiye değişiyor ne yazıkki iyi mi kötü mü bilemiyoruz. bu konularda pek yorum yapmıyorum ama tek diyeceğim. tüm adaletsizliklere karşıyım.Ve siyasi saçmalıklar yüzünden alınan ahlarbir parti dönemi işe alınıp sonrasında işten çıkarılan insanlar tek dileğim ülkem umarım asla bir savaşa girmez iç veya dış savaşçok kötü
günaydın
Günaydın canım
Fiyatı ne kadar yaklaşık olarak canım biliyo musun ? ucuzsa babama sylemeden alıyım. Şimdi söylesem içme öyle şeyler diye başlayacaklar
canım 8-9 liralık bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. gayet makul ve bence güzel etkili
eczaneye duphalac de verirler
kahvaltımı yaptım geldiiimm
Hoşgeldiiin afiyet olsun
Teşekkürler canım hafta içi bakayım bi ilaca... Keşke gerek kalmasa
Ordaki adreslere tıklanmıyor. İndirmek istediğin programın linkinnin tümünü seç , kopyala, seçtiğin kısmın üzerine sağ tıkla adrese git sçeneği var. Ordan başka bi site açılıyor. Bilgisayarına indirmeyi seçeceksin.
Hiiç hoş haberler değil bunlar. Anıtkabire gitmemek ne demek. Şok oldum gerçekten. Bu böyle kalmaz ama.
Buna sessiz kalıncağını sanmıyorum ben. Türkiye kötüye gidiyor çok açık. Herkesi birbirine düşürecekler.
Çok üzülüyorum ya.
Senin dediğin de ayrı bi konu bende gıcık oluyorum o kendi döneminde kendi adamını işe alma olayına.
Ama herkes yapıyo ne yazıık ki...
tünaydın sevgılılarımmmmm:80:
eşim geldi işten kahvaltı yaptıkk
çookkk yedimmmmm
uyuyor şimdi pazar pazar pehhhh
ayrıca bi itirafta bulunmalıyımm
dün gece 1 kocaman magnum yedim
minilerden değillll
dolapta vardı unutmuşum
dün tesadüf gördüm indirdim mideye tabi
Seninde Dilekten geri kalır yanın yok:) ne güzel kilo vermişsin böyle tebrik ederim
sağol canım olacak gibi sen günde bir kere mi yapıyosun peki
saol canım
dileğin rakamı inanılmaz yaa
biz de bişeyler yapıyoruz işte
günaydın fıstıklartahmini menüm
kalkınca: 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su
sabah11'i geçiyordu)
1 domates, 1 salatalık, bir tutam maydonoz biraz da taze nane bi tabağa koydum üzerine baharak ve yarım limon sıktım..
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bile yoktur nutella yedim
kızlara pişi yapmıştım. küçük bi tanesinin içine biraz peynir koyup yedim
4 yeşil zeytin
1 bardak karanfilli ıhlamur çayı
ara: 1 yeşil elma
akşam:
mantar kavurcam yağsız
üzerine sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kuru kayısı ya da 10 fındık ya da 1 incir-türk kahvesi
3 kupa bitki çayı
2.5 litre kadar da su olur muhtemelen..
saol canım
dileğin rakamı inanılmaz yaa
biz de bişeyler yapıyoruz işte[/QUOTE
senin verdiğin kilo da az değil yani ne kadar sürede gitti?bu arada sen kpss ye hazırlanıyosun sanırım Allah kolaylık versin bilirim o süreci çok sıkıntılıdır geçen yıl bende çok çektim
günaydın pisimmmgünaydın fıstıklar
senin verdiğin kilo da az değil yani ne kadar sürede gitti?bu arada sen kpss ye hazırlanıyosun sanırım Allah kolaylık versin bilirim o süreci çok sıkıntılıdır geçen yıl bende çok çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?