70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay dilek ya ben bu hafta güzel rakam görürmüyüm sence :26: tartiya cikmaya korkuyorum simdide

Valla Suzi senin bünyen bi garip bişi diyemiyorum o yüzden.
Sizi survivora göndersek gene de kemircek bişi bulursunuz korkuyorum.
Şaka bi yana Black yediği zaman ucundan söylüyo.
Suzi sen arada bi yazıyon.
Bu hfta gitmesi gerek normalde.
Hala veremezsen doktora git derim ben.

odaya baskin yaptilar isarkadaslari molaya cikiyorum dilegimdönecemsana

kızlar şu jillian hakkında bilgisi olan var mı??yapanların yorumunu alabilir miyim??
ben bir ara yaptım totoyu kaldırabilsem yine yapacağım. şiddetle tavsiye ederim. çok işe yarıyor. ama günde 20 dk ve ara vermek yok devamlı yapacaksın. en az 30 gün pes etmeden devam et. çooooooook yorucu basit gibi geliyor ama bitirene kadar ölüyordum. kesinlikle sıkılaştırıyor.
ben bilmiyorum seker yapmadim hic :26:

kiz yazik yapmaya calisiyorda bizi bizde var bi tuhaflik herhalde
ivit ivit bizde var bir tuhaflık. ya boğazı tutamıyorum ya bitki çayını bırakıyorum ya sporu. hepsini bir arada bir yapamadım gitti ya:)
dileeeeeeeek sen en iyisi bize haftalık alışveriş listesi yap. onları alıp başka birşey yemeyelim :)
ama dilek haklısın bahane gibi geliyor lakin dün gittim markete yok bacım pişirecek sebze yoooooook. soğan patates domates buruşuk yeşillik dışında birşey yok. ha patlıcan falan oluyor ama oda çok yediriyor yapmak istemiyorum. sebze istiyorum beeeeeeeeeenç:84:

ayyyyyyyyy yirimmmmmm ben seni
gel bi öpem seni umahhhhhhhslap şiloppppppppppp ohhhh çok datluymuşşşşş
canım ya belim eskiden daha inceydi
ama çocuk doğurdukdan sonra kalınlaşıyor
heralde ondan eskisi gibi durmuyorum sanırım
minem de öyle diyordu göğüsler ve bel aynı durmuyor diye
bide minecim ekleyemedim ya görünmüyorsun bebeim birazdan mesj atıcam sana 10dk zaman veriyorya

peki hangisini yapıyodun canım??ben baktım ama bissürü çeşidi var,bana yardımcı olur musun??

kızlar dün bir mağazaya girdim
yarım pardüse tarzında birşey baktım dışardan çok güzel görünüyordu
ordaki eleman ilgileniyor işte
burdaki dedi büyük beden üzerinize denemeyin sizde büyük durur heralde 38 siniz dimi
deyince ayyy bir sevindirik oldum
bundan 3 öncesine kadar 42 siniz heralde bu size olmaz diyen mağazalardaki görevlilere sinir olurdum
neyse kadına dedim evet dedim bundan 3 ay öncesi 42 ydim
11 kilo verdim dedim kadın şaşırdı aaa nasıl verdiniz falan
bende burayı önerdim onlara
bakalım inşallah onlarada yardımımız dokunur gelirlerse

ben de halamlarla görümceme önerdim burayı,gerçekten süper bi site ve hepiniz çok iyisiniz
hem kilo kaybında hem de bilgilendirme konusunda
çok sevdim valla sizi,bi an önce işe gelip sizlerle yazışmak istiyorum
haftasonu vaktim olmuyo diye giremiyorum ama aklım hep burda
bişi yerken beni frenliyo varlığınız

peki hangisini yapıyodun canım??ben baktım ama bissürü çeşidi var,bana yardımcı olur musun??

tatlım şimdi baktım da
1.level 27dk,
2.level 8 dk,
3.level 30 dk olarak var,doğru mu??

tüm levellerin eşit olması lazım. önerim netten dvd yi al. 14 tl zaten hem çeviriside var. daha kullanışlı oluyor.
1. level 10 gün dşiyor ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman 2 ye geçeceksin. ben 2 geçmiştim ama hareketleri çok zor geldi vazgeçip birinciden devam ettim. ama mesela birincide zor tarzı yapan kıza uyuyordum :)
ben idefix ten almıştım. 1 haftada gelmişti eve

sende iyiki gelmişsiniz yamacımıza kısçem
burası çok güzel motive ediyor kısçeler çok uyumlu ve seviyeli saygılıdırlar
sonuçda herkesin kendi iradesi
biraz irademize sahip çıkarsak işte burasıda o yönde iyi motive ediyor
inşallah sağlıkla kilo verir istediğin hedefe ulaşırsın

selam beybiler
bende moraller sıfır ötesi sıfır hemde iyi nasılmı oluyor söyleki

gecen böbrek tası tedavisi için doktor istedi röntgen cektirdim. ertesi günde kan idrar verdik falan. ertesi günkü kanda hcg degerim 3 yani hamile olmayan kadındaki deger, 3 gün sonraki testtede hcg degerim 40 cıktı yani 1 haftalık var yok hamileyim. Simdi bu röntgen işine kafam takıldı üzülüp duruyorum. Yavruma seviniyorum. Ne yapacagımı bilemedim. Kilo durumlarım biraz daha verirdim diye beklerken böyle oldu ama dert degil dedim. Ankarada doktor bakıyorum her yer dolu deli olmamak mümkün degil devlet hastaneleri desen igrenc doktorları adam degil ukala seyler birde bilen bilmyen bir sürü sey diyor bir işin uzmanına danısamadım
az öncede idrar yaparken 1 damla mor gibi bir kan geldi

Selam şeker.

ahahah süper yaa insan ordaki kıyafet olmaz gibi gelio dimi.
Bunu bi arkadaş daha yaşamıştı.
Sen güzel zamanda 11 kilo verip fazlalıklarınla vedalaştın valla.
Bak şimdi kaymagını yiyorsun.

Valla o haftalık liste olayını bi ara Suziyle yapmıştık.
Suzi bi hafta birinci olmuştu.
Seni anlıyorum G.hanede okurken bizde sebze sıkıntısı çekiyorduk.
Olsa bile pörsük oluyordu.
Tavık, ton balığı, köfte, et bunlarla anca geçircen.

çok sağol canım,uğraştırdım seni
hemen sipariş veriyorum,ben lesslie'yi her gün yapıyorum 3 mil olanını,umarım bu çok yormaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…