70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes zayıflamışsın diyoo2 hafta sonra okul kapanıyo ve ben eve 10 kilo zayıf gidicem inşallah

Acıktım ben yaa.
Regl olacağım hafta doymak bilmiyorum.
Kuru çekirdekli üzüm yiyom şimdi yeşil çay salladım bide.

ben de öyleyim canım,buzdolabını açıp önünde oturmak istiyorum regl döneminde
bi de doğm sonrası bende şişkinlik çok,tartıda en az 2-3 kilo oynuyo,her yerim genişliyo

okudum canım mesajını
akşam bakayım
benim göbeğim gitmiyo yaaaa
2. levele tekrar bak cnm 8 dk olması imkansız bende ilkini indirdim diğerlerini daha indirmedim ama en az 20 dk.dır.
diğerleri doğru ama
nerden indirdin canım
çok doğru söylüyorsun
herkes çok iyi, yardımlaşma süper
seviyesi konuşma yok olursada şutluyoruz zaten
bence bişey olmaz röntgenden bikaç tane arkadaşımda oldu aynı durum bebekleri çok sağlıklı doğdu
ama kanamayı ihmal etme dün yakın bir arkadaşım bebeğini kaybetti
korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama ihmal etme diye söylüyorum
Acıktım ben yaa.
bende yaaaa
1 hafta falan var benim regle
sanırım
annemle aynı oluyoruz ona soruyorum dün o 1 hafta var dedi
yemekten sonra bile canım bişeyler istiyor yaaa
hemen gitsemde incir yesem diye sabırsızlanıyorum

geçmiş olsun canım çok erken değilmi tanı için henüz
sen yinede 1 hafta sonra bi tahlil kendin de yap
devlet hastaneleri ilgilenmiyor malesef
güvendiğin bildiğin tanıdık bir hastane eşin dostuın tavsiye ettiği birini bulursun inşallah
hiç dert etme hamileysende sorun deil bunuda doğur sonra gel yanımıza çatır çatır zayıfla
terrardan geçmiş olsun canım röngen içinde üzülme bişey olmaz korkma
birçok arkadaş bu şekilde var çektiren sen yinede hamileliğin boyunca ıspanağı tüketki
çocuğa etki etmesin öyle bir bilgim var

Acıktım ben yaa.

herkes zayıflamışsın diyoo2 hafta sonra okul kapanıyo ve ben eve 10 kilo zayıf gidicem inşallah

6 kilo boru değil yani.
İnşaalllah canım evdekiler bayagı şaşırır.
Dikkat et agzına tıkmasınlar

ben de regl oldum ama çok şükür hiç çikolata hastası olduğum halde canım hiç tatlı şeyler istemedisanırım çok iyi motive oldum

Vayy bee bi öyle motive olamadım.
Yeminim olmasa çoktan yediydim bitter çiko.

ben de öyleyim canım,buzdolabını açıp önünde oturmak istiyorum regl döneminde
bi de doğm sonrası bende şişkinlik çok,tartıda en az 2-3 kilo oynuyo,her yerim genişliyo

off aynennn ama daha çok yemek yiyesim var abur cuburdansa.
Midem boş gelio

Acıktım ben yaa.
valla iyi oldu canım yaza doğru verdim
ama benim ondan önceside vardı 80 kiloyla başlamıştım beybim ya
bende haftaya regl olacam soğan suyumada başladım bu 3. ay son set
bakalım 2-3 ay sonra tekrar başlarım inşallah
bana biraz iyi geldi dilekim çok az oluyordum şimdi oluyor bayağı sende bi dene az oluyorum demiştin tatlım

canım benim göbeği sen bir görseydin göğüslerime deyiyordu
bide ben sezaryandan sonra korse falanda takmadım
ameliyattan sonra karnına kum torbası koyuluyormuş bana koymamışlardı birçok kişide gördüm koyuluyor
bana niye öyle yapmadılar anlamadım
mutlka ve mutlaka mekik çek yarım mekik
sağ ve sol mekik yanlara mekik bunları 3 set yapmaya çalış hiç yapamasanda sabah ve akşam mutlaka yap bak kalmıcak

nesquik umay canıımsınız ne kadar ihtiyacım var böyle örneklere bir bilseniz. Daha yeni günüm bile gelmedi. normalde dün ilaclı röntgen cektirmemi istemişti doktor içime kurt düştü test yaptırdım hamile cıktım yoksa cok erken caanım haklısınız. lekemde cok az birde bel agrım var kızlar

öf dilek ya valla tavuktan tiksindim bir iki haftadır yemiyorum. et desen oda hem pahalı oluyor hemde devamlı yiyince WC sorunu yapıyor.bulabilirsem sebze alıyorum bulamayınca buzluğa dadanıyorum. buzlukta da hep cis var. sarma börek hamurişi gibi... dün de sarmayı ondan götürdüm zaten. bugün için köfte yaptım . ızgarada akşam pişecek. yarın öğlene de yerim onu. ama yarın akşam yine meçhul. biri benim yerime diet yemekleri yapsa kesin zıyflarım
çok sağol canım,uğraştırdım seni
hemen sipariş veriyorum,ben lesslie'yi her gün yapıyorum 3 mil olanını,umarım bu çok yormaz beni

canım leslii gibi değil yorucu ama zaten ilk günler fazla zorlamadan yap. dvd de kadın al,nlatıyor zaten arkasında 2 bayan var. biri hareketlerin kolay versiyonunu yapıyor biri zor. ilk günler kolay yapan bayana uyucaksın. vüsut alışıyor zaten. yavaş yavaş zor harekete geçiyorsun. ama 2 level bana çok zor gelmişti. hatta dvdv deki kız bile yaparken nefes alamaz hale giliyor level 2 de.
Ama en güzel yanı 20 dk da bitiyor. zaten jullian da diyor. "dayanın hanımlar 20 dk diye" Türkçesini o yüzden tavsiye ederim kadın konuştukça gaza geliyorsun 20 dk sonuçta hemen bitiyor yani:) ama sonunda ter içinde kalıyorsun...ama o bile insanı mutlu ediyor demek ki çalıştım diyorsun. uff anlatırken gaza geldim ya. ben tekrar başlasam şuna çok güzel terletiyordu :)

canım ben de ağustosta tatile gitcem inşallah ve o zamana kadar 60-65 arası olmak istiyorum,başaracağımdan da eminim
ilk evlendiğimde 62'ydim,6 yıl geçti ve ben 76'yım
doğumdan 1 yıl sonra da 87'yi gördüm yani
o günlere hiç dönesim yok,kocamın gözünde zayıf bi hatun olmak istoyorum
zaten ayrıyız,her gelişinde fark etsin ki kilo verdiğimi gözünden düşmeyeyim,malum gözden ırak olan......[/QUOTE]
Ayrilik oldu mu zor dayanmk tabi..
Da oyle de dusunmemek lazim seven fizanda da olsa sever unutmaz
Zayif guzel hissetmek, onure edilmek guzel olur tabi o ayri
Umarim basaririz
bnm hafta sonuna kadar toparlanmam lazım her gün sabah tartılıyorum + çıkıyorum çok sinirlerimk bozuluyor
Kiz sen 500 kalorilik baklava yuvarla sonra artiyim de
En ufak kacamak boyle moral bozucu sonuc verebiliyo iste bu yuzden kosulladim kendimi ben
Allah nasip ederse 31 mayisa kadar 0 kacamak!!!!
neyse kizlar ben cikiyorum biraz acilayim diye geldim ama
sanki sizinde caninizi skdim gibi geldi
kusura bakmayin
görüsürüz..
Olur mu oyle sey canim ya
Basin sagolsun
Mevlam sabir versin

Soğan kürü içinde evde olmam gerek Nesli yaa.
Burda içemem ki.
Geçen ay 1.5 gün oldum normalde de 2-3 gün falan sürüyo zaten.
Denemek lazım aslında ama.
80 he
Valla kilo kmseye yakısmıyor bunu bilir bunu söylerim.

merhaba kizlar nasilsiniz gelemedim hic evi yerlestirmekle ugrastim halada tam yerlesmedi butun herseyi yikadim cok yorucu gecti trden geldigimde +3dum ve 1 haftada o 3kiloyu verdim simdi kendimi deniyorum kilo aliyorummu diye diyeti biraktim
gecmisi okuyamadim bikac tanesini gordum cok sagolun
kizlar sahane kilo vermissiniz pucca 57 olmussun tebrikler herkesi cok tebrik ediyorum

Kiz sen 500 kalorilik baklava yuvarla sonra artiyim de
En ufak kacamak boyle moral bozucu sonuc verebiliyo iste bu yuzden kosulladim kendimi ben
Allah nasip ederse 31 mayisa kadar 0 kacamak!!!!

baklava değil kadayıf yedim lennn. haklısın cnm bu son cıs dı zaten bundan sonra cıs falan yok hayatımda.yaz geliyor anacım yağlara dayanamıyorum artık

beni bile iştaha getirdin cnm nerden almıştın dvd yi? ben türkçe bulamadım

nerden indirdin canım

cnm valla nerden indirdiğimi hatırlamıyorum 3 ay falan oldu çünkü

Vayyy şekerrrimm hoşgeldinnnn.
Kızlar jillian falan yazınca aklıma gelmiştin he.
Naptı acep falan dedim ev değiştireceğini biliyordum.
Kilo korumaya geçtin he süper

hoşgeldin nasılsın canıııııııım . hallede bildin mi evi falan. biraz önce bir arkadaş jullianı soruyordu sen geldin aklıma ya bir ara sende yapıyordun. faydasını görmüştün bayağı sanırım:)
e TC nasıldı? evi soramıyorum kısmet işte çok masraf oldu mu

canım netten satın aldım. idefix .comdan ama başka sitelerde de vardır kesin ben 14 tl ye almıştım. dvd olduğu için hem türkçe hem inglcesi var. çok uğraşmıştım ama indirememiştim bende pes edip ssatın almıştım

Vayyy şekerrrimm hoşgeldinnnn.
Kızlar jillian falan yazınca aklıma gelmiştin he.
Naptı acep falan dedim ev değiştireceğini biliyordum.
Kilo korumaya geçtin he süper

hosbulduk canim trde herkes daha verme yakismaz dediler bide buay burda esimin akrabasinin dugunu var gittik elbise almaya 40 aldim badiyi cikartmadan denemistim eve geldim tekrar denedim ve buyuk geldi 38 almam gerekiyomus tabi bunada sevindim zaten artik herkesde yeter verme deyince bende biraktim bakalim koruyabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…