hoşgeldin nasılsın canıııııııım . hallede bildin mi evi falan. biraz önce bir arkadaş jullianı soruyordu sen geldin aklıma ya bir ara sende yapıyordun. faydasını görmüştün bayağı sanırım:)
e TC nasıldı? evi soramıyorum kısmet işte çok masraf oldu mu
hosbulduk canim trde herkes daha verme yakismaz dediler bide buay burda esimin akrabasinin dugunu var gittik elbise almaya 40 aldim badiyi cikartmadan denemistim eve geldim tekrar denedim ve buyuk geldi 38 almam gerekiyomus tabi bunada sevindim zaten artik herkesde yeter verme deyince bende biraktim bakalim koruyabilcekmiyim
canım netten satın aldım. idefix .comdan ama başka sitelerde de vardır kesin ben 14 tl ye almıştım. dvd olduğu için hem türkçe hem inglcesi var. çok uğraşmıştım ama indirememiştim bende pes edip ssatın almıştım
Ben de bugun kabak rendesi maydonoz sarimsak ve tavugu hic ygsiz pisirdim yogurt ve salatayla yedim
yok canım yorumlamak zorunda değilsinde
sen beğenmediysen değiştireyim dedim
o yüzden
kabak en sevdiğim sebze yemeğidir
Yapanin faydasini gormemesi imkansizkızlar şu jillian hakkında bilgisi olan var mı??yapanların yorumunu alabilir miyim??
Hayirli olsuuuunnn !!!nesquik umay canıımsınız ne kadar ihtiyacım var böyle örneklere bir bilseniz. Daha yeni günüm bile gelmedi. normalde dün ilaclı röntgen cektirmemi istemişti doktor içime kurt düştü test yaptırdım hamile cıktım yoksa cok erken caanım haklısınız. lekemde cok az birde bel agrım var kızlar
Oyyy oyyy yaz geldi yazzzbaklava değil kadayıf yedim lennn. haklısın cnm bu son cıs dı zaten bundan sonra cıs falan yok hayatımda.yaz geliyor anacım yağlara dayanamıyorum artık
beni bile iştaha getirdin cnmnerden almıştın dvd yi? ben türkçe bulamadım
cnm valla nerden indirdiğimi hatırlamıyorum 3 ay falan oldu çünkü
merhaba kizlar nasilsiniz gelemedim hic evi yerlestirmekle ugrastim halada tam yerlesmedi butun herseyi yikadim cok yorucu gecti trden geldigimde +3dum ve 1 haftada o 3kiloyu verdim simdi kendimi deniyorum kilo aliyorummu diye diyeti biraktim
gecmisi okuyamadim bikac tanesini gordum cok sagolun
kizlar sahane kilo vermissiniz pucca 57 olmussun tebrikler herkesi cok tebrik ediyorum
nesquik umay canıımsınız ne kadar ihtiyacım var böyle örneklere bir bilseniz. Daha yeni günüm bile gelmedi. normalde dün ilaclı röntgen cektirmemi istemişti doktor içime kurt düştü test yaptırdım hamile cıktım yoksa cok erken caanım haklısınız. lekemde cok az birde bel agrım var kızlar
canım herşeyin hayırlısı takma kafana strese girmebirde daha erken oldugundan kese mese bakamıyorlarda dıs gebelikte olabilir bekleyip görücez
haklısın canım regline 1.5 hafta kala akşamları denersin bi ara canım benimSoğan kürü içinde evde olmam gerek Nesli yaa.
Burda içemem ki.
Geçen ay 1.5 gün oldum normalde de 2-3 gün falan sürüyo zaten.
Denemek lazım aslında ama.
80 he
Valla kilo kmseye yakısmıyor bunu bilir bunu söylerim.
hoşgeldin canım kilo korumakta zaten büyük bir başarı tatlımmerhaba kizlar nasilsiniz gelemedim hic evi yerlestirmekle ugrastim halada tam yerlesmedi butun herseyi yikadim cok yorucu gecti trden geldigimde +3dum ve 1 haftada o 3kiloyu verdim simdi kendimi deniyorum kilo aliyorummu diye diyeti biraktim
kizlar sahane kilo vermissiniz pucca 57 olmussun tebrikler herkesi cok tebrik ediyorum
aramızdasın bile hoşgeldin ben neskuik ocakdan buyana bu topikdeyimBenide aranıza alın 73 kiloyum
bana biraz pahalı geldi canım,internetten plates videolarını indirsen,öğrenirsin bencecanım o ödemdir takma. senin menülerin güzel aslında niye veremiyorsun ki. belkide ideal kilona yaklaştığın için direniyor vücut.
bende tartılmayacam diyorum hep sonra dayanamıyorum:) bende yürüyüş yapacak yer bulamıyorum yaaaaaaaa
of of spor şart bana yoksa gitmiyo kilolar.
plates buldum bir yerde. aylık 120 TL çok mu sizce . haftada 3 gün. bir ay gitsem diyorum sonra öğrenir evde yaparım.. tabii buay gidemiyoz parasızlıktan :) inşallah önümüzdeki ay
balkaymaaaaaaaak canım üzülme . annem ölenle gidene çare yok derdi. ölüm bir huzurdur belkide:) bu dünyadan ve dertlerinden kurtuluş. ölenler borçlarını ödedi ve gitti bu diyardan asıl kalanlara zor hayat. bizim için sınav devam ediyor...
eminim değişmiştir canım ama hergün aynada baktığın için kendine hiçbişey değişmemiş gibi geliyo,ben de öyleyim çünküben burda 5 haftası 120 TL ye buldum cnm ama işte yine vaktim yok 7 de mesaim bitiyor.o saattede plates olmuyor
bide ben kilo veriyorum ama vücudumda hiç bi değişikli yok göbeğim aynı.göğüslerim aynı.kendimi çok kötü hissediyorum
annecik afyonda oturuyo tatlım,ben 25 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum boy 1,68 kilo şimdilik 66Salatayı bol tut cnım benim.
Limonlu olsun bol.
1 tk z.yağı kafi
Çok yedim diye az yeme sakın.
Ne kadar sağlıklı şey yersen miden o kadar çalışır.
Günaydın yawruşkam..
Annenler nerde oturuyor ki?
Sen kaç yaşındaydın yaa bide.
off benim de B12 iğnemi yaptırmayalı 1 yılı geçtiGünaydın kızlaaaarr
Kendimi çok enerjisiz hissediyorum dün sporda yapmadım. B12 iğnemi yaptırmadım ondan mı ki ?
Totomu kaldırcak halim yok valla. Artık yeşilçay falanda vermiyo enerji :18:
BlackkCatttt & diğerr yawruşkalarrr.
BİTKİ ÇAYI VAKTİ.!!
canım benim keşke bişeyler yapabilsek,Allah dayanma sabrını versin..neyse kizlar ben cikiyorum biraz acilayim diye geldim ama
sanki sizinde caninizi skdim gibi geldi
kusura bakmayin
görüsürüz..
evet gitmesze bu hafta tam tahlil yaptircam dilekimValla Suzi senin bünyen bi garip bişi diyemiyorum o yüzden.
Sizi survivora göndersek gene de kemircek bişi bulursunuz korkuyorum.
Şaka bi yana Black yediği zaman ucundan söylüyo.
Suzi sen arada bi yazıyon.
Bu hfta gitmesi gerek normalde.
Hala veremezsen doktora git derim ben.
bende su icmeyi unutuyorum pisiimben bir ara yaptım totoyu kaldırabilsem yine yapacağım. şiddetle tavsiye ederim. çok işe yarıyor. ama günde 20 dk ve ara vermek yok devamlı yapacaksın. en az 30 gün pes etmeden devam et. çooooooook yorucu basit gibi geliyor ama bitirene kadar ölüyordum. kesinlikle sıkılaştırıyor.
ivit ivit bizde var bir tuhaflık. ya boğazı tutamıyorum ya bitki çayını bırakıyorum ya sporu. hepsini bir arada bir yapamadım gitti ya:)
dileeeeeeeek sen en iyisi bize haftalık alışveriş listesi yap. onları alıp başka birşey yemeyelim :)
ama dilek haklısın bahane gibi geliyor lakin dün gittim markete yok bacım pişirecek sebze yoooooook. soğan patates domates buruşuk yeşillik dışında birşey yok. ha patlıcan falan oluyor ama oda çok yediriyor yapmak istemiyorum. sebze istiyorum beeeeeeeeeenç:84:
kızlar dün bir mağazaya girdim
yarım pardüse tarzında birşey baktım dışardan çok güzel görünüyordu
ordaki eleman ilgileniyor işte
burdaki dedi büyük beden üzerinize denemeyin sizde büyük durur heralde 38 siniz dimi
deyince ayyy bir sevindirik oldum
bundan 3 öncesine kadar 42 siniz heralde bu size olmaz diyen mağazalardaki görevlilere sinir olurdum
neyse kadına dedim evet dedim bundan 3 ay öncesi 42 ydim
11 kilo verdim dedim kadın şaşırdı aaanasıl verdiniz falan
bende burayı önerdim onlara
bakalım inşallah onlarada yardımımız dokunur gelirlerse
gecmis olsun hayirlisiyla bebegin olur isallah ama kanaman varsa bence bi doktora git derimselam beybiler
bende moraller sıfır ötesi sıfır hemde iyi nasılmı oluyor söyleki
gecen böbrek tası tedavisi için doktor istedi röntgen cektirdim. ertesi günde kan idrar verdik falan. ertesi günkü kanda hcg degerim 3 yani hamile olmayan kadındaki deger, 3 gün sonraki testtede hcg degerim 40 cıktı yani 1 haftalık var yok hamileyim. Simdi bu röntgen işine kafam takıldı üzülüp duruyorum. Yavruma seviniyorum. Ne yapacagımı bilemedim. Kilo durumlarım biraz daha verirdim diye beklerken böyle oldu ama dert degil dedim. Ankarada doktor bakıyorum her yer dolu deli olmamak mümkün degil devlet hastaneleri desen igrenc doktorları adam degil ukala seyler birde bilen bilmyen bir sürü sey diyor bir işin uzmanına danısamadım
az öncede idrar yaparken 1 damla mor gibi bir kan geldi
Selam şeker.
ahahah süper yaa insan ordaki kıyafet olmaz gibi gelio dimi.
Bunu bi arkadaş daha yaşamıştı.
Sen güzel zamanda 11 kilo verip fazlalıklarınla vedalaştın valla.
Bak şimdi kaymagını yiyorsun.
Valla o haftalık liste olayını bi ara Suziyle yapmıştık.
Suzi bi hafta birinci olmuştu.
Seni anlıyorum G.hanede okurken bizde sebze sıkıntısı çekiyorduk.
Olsa bile pörsük oluyordu.
Tavık, ton balığı, köfte, et bunlarla anca geçircen.
insallahherkes zayıflamışsın diyoo2 hafta sonra okul kapanıyo ve ben eve 10 kilo zayıf gidicem inşallah
biri banada hazirlasa bende zayiflarim herhaldeöf dilek ya valla tavuktan tiksindim bir iki haftadır yemiyorum. et desen oda hem pahalı oluyor hemde devamlı yiyince WC sorunu yapıyor.bulabilirsem sebze alıyorum bulamayınca buzluğa dadanıyorum. buzlukta da hep cis var. sarma börek hamurişi gibi... dün de sarmayı ondan götürdüm zaten. bugün için köfte yaptım . ızgarada akşam pişecek. yarın öğlene de yerim onu. ama yarın akşam yine meçhul. biri benim yerime diet yemekleri yapsa kesin zıyflarım
canım leslii gibi değil yorucu ama zaten ilk günler fazla zorlamadan yap. dvd de kadın al,nlatıyor zaten arkasında 2 bayan var. biri hareketlerin kolay versiyonunu yapıyor biri zor. ilk günler kolay yapan bayana uyucaksın. vüsut alışıyor zaten. yavaş yavaş zor harekete geçiyorsun. ama 2 level bana çok zor gelmişti. hatta dvdv deki kız bile yaparken nefes alamaz hale giliyor level 2 de.
Ama en güzel yanı 20 dk da bitiyor. zaten jullian da diyor. "dayanın hanımlar 20 dk diye" Türkçesini o yüzden tavsiye ederim kadın konuştukça gaza geliyorsun 20 dk sonuçta hemen bitiyor yani:) ama sonunda ter içinde kalıyorsun...ama o bile insanı mutlu ediyor demek ki çalıştım diyorsun. uff anlatırken gaza geldim ya. ben tekrar başlasam şuna çok güzel terletiyordu :)
hosgeldin canimmerhaba kizlar nasilsiniz gelemedim hic evi yerlestirmekle ugrastim halada tam yerlesmedi butun herseyi yikadim cok yorucu gecti trden geldigimde +3dum ve 1 haftada o 3kiloyu verdim simdi kendimi deniyorum kilo aliyorummu diye diyeti biraktim
hosgeldin canimBenide aranıza alın 73 kiloyum
yine gel canimkizlar ben kacar benim kuzu ciglik atiyo
annecik afyonda oturuyo tatlım,ben 25 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum boy 1,68 kilo şimdilik 66
haklısın canım regline 1.5 hafta kala akşamları denersin bi ara canım benim
iyi olur oda işe yarar
kilo çok büyük gösteriyor insanı ya sanki 10-20 yaş büyüyon gibi oluyo
evet gitmesze bu hafta tam tahlil yaptircam dilekimmorelim bozuluyor artik su 73den inemedim
bende su icmeyi unutuyorum pisiim
gecmis olsun hayirlisiyla bebegin olur isallah ama kanaman varsa bence bi doktora git derim
1 sene icinde 1kere güzel kilo vermisdim dilegim senin sayende
insallah
biri banada hazirlasa bende zayiflarim herhalde
hosgeldin canimnasilsin türkiyede annengilin isi halledebildinmi canim :26:
hosgeldin canim
yine gel canim
afiyet olsnehehehe bendeee ıhlamur içiyorumm.
Tokuşturalım.
Aynen ben genelde çok kaçırdığımda direkt sebzeye dadanıyorum da.
olurmu canım öyle şey sakın öyle düşünmeneyse kizlar ben cikiyorum biraz acilayim diye geldim ama
sanki sizinde caninizi skdim gibi geldi
kusura bakmayin
görüsürüz..
aramıza hoşgeldin hiçbişey imkansız değil canm inş. hedef kilona ulaşırsınslm kızlar sonunda bende sıze katılmaya karara verdım benıde aranıza alın
gecen hafta persembe gunu dıyete basladım baslangıc kılom 72 hedef 60 sankı ımkansız gıbı gelıyor yarın tartılacam bakalım kac olmusum bugunku menüm:
sabah :1kuru incir 1 kuru kaysı ustune sıcak su ( dıyete basladıgımdan berı kabızlık problemı yasıyorum ne yapsamkı)
kahvaltı: 1 lavas ekmek mecburıyetten normalde 1 dılım bugday ekmegı yıyorum
domates salatalık 1 yumurta 1 kasık krem peynır
ara: dusunmuyorum
oglen : 3 tane sebzelı kofte salata yogurt
ara: 1 elma
1 bardak nescafe kahve tıryakısıyım bırakamıyorum
aksam sebze yemegı yogurt dusunuyorum
kızlar bıde 1 sorum var corba olarak ne yemelıyız mercımek corbası ıctım 1 kac defa sıkıldım ondanda ne gıbı corbalar yapmalıyız
bende aranızdayım artık kabul edersenız tabıkı
o duyguyu dünyalara değişmem beden küçülmek çok büyük bi gurur ve mutluluk canm tebrik ederimasıl bombayı unuttum yaaa!!
dün akşam alışverişe çıktık collins te kotlar 29 liraydı alayım dedim.beğendiğim kottan sadece 28 beden vardı .kıza imkansız ama bir deniyeyim dedim.veeee hiç zorlanmadan oldu.tam oturdu.yaşadığım şoku ve mutluluğu tarif edemem.ben 31 giyerdim ..altım tamamen eridi ama üst taraf hala yağlı sanki(göğüsler,mide,göbek duruyor.sanırım artık spora yüklenme zamanım geldi.
ben 40 beden giyiyorum canmdilekim şimdi ben zayıfladım mı yani??ayy keşke herkes yazsa kotu kaç beden giydiğinibenim boy 1.65 .çok merak ettim bütün zayıf arkadaşlarımı tek tek arayıp sormak istiyorum bedenlerini
topicten kopuk olduğum da hiç belli değil olmuyor değil mi kızaran surat yapmaya çalıştım ama olmadı(kusura bakma canım ben geçen haftada kaldım sanırım (
evet canım tatildeyim.ama ne tatil.yemeden içmeden,güneşlenmeden yüzmeden...kociş gelse de gün yüzüne çıksam yalnız çocukla olmuyor yaa.puseti de arabada kaldı kucakta gezdirmek zor oluyor.dinleniyorum işte.temizlik yok yemek derdi yok.ekmek elden su gölden hesabı..ay bide ne dicektim oteldeki en genç ve güzel hatun benim desem valla abartmış olmam!!yaş ortalaması 70 .nineler dedeler tatile gelmişler.herkes de yabancı alman çoğu.eşime diyorum ki.''bundan sonra her yıl bu zamanlar bu otele gelelim.etrafta ksıkanacağım hiç kimse yok hatta beni kıskanabilirler ''
canm lütfen suzide sende kendinizden ümidi kesmeyeinsuziiiiiii kız bir ikimiz kaldık millet çıtır oldu çubuk oldu manken oldu biz hala aynı rakamlar etrafında dolaşıyoruz. ne olacak bizim bu halimiz. cigara içiyormuydun bacım al yak bir tane efkarlandım yine
evet canım kilo hiç kimseye yakışmıo...Soğan kürü içinde evde olmam gerek Nesli yaa.
Burda içemem ki.
Geçen ay 1.5 gün oldum normalde de 2-3 gün falan sürüyo zaten.
Denemek lazım aslında ama.
80 he
Valla kilo kmseye yakısmıyor bunu bilir bunu söylerim.
Benide aranıza alın 73 kiloyum
bende dilegimahaha iyiymişş.
Yarışmada başarılar dilerim.:82:
Ay evet yaaa bana yeeğenim yanımdayken hep senin çocuğun mu derlerdi dışardakiler.
Canım sıkılırdı.
Şimdide soruyorlar ama tamamen benzediğimizden.:90:
Bu da hiç sinirimi bozmuyo valla.
Hadi bakalım bu cuma ne olacak çok merak ediyorum.
Kivimi yiyim bari.
Zamanda geçmiyo eve gitsem de yemek yesem.
bende dilegimbirde sporda yapiyorum artik normalde sporlan alakam olmazdin hic
bende kiwi getirdim arkada durup duruyor dilek bak nediycem haftaya pazartesinden itibaren senin menüyü takip etcem yani 1 gün önceden ne yiceni yazda kopyalayayim yada sen bana 1 gün önceden bi menü planlasan onun disina cikmayayim nasil olurmu cokmu üzerine geliyorum :26:
canım ben öğleden sonraki aramdaki meyveli yoğurdu yemedim yerine erik getirmiş birisi onu yedim 1 erik 8 kaloriymiş sorun olmaz sanırsamKivimi yiyim bari.
bende dilegimbirde sporda yapiyorum artik normalde sporlan alakam olmazdin hic
bende kiwi getirdim arkada durup duruyor dilek bak nediycem haftaya pazartesinden itibaren senin menüyü takip etcem yani 1 gün önceden ne yiceni yazda kopyalayayim yada sen bana 1 gün önceden bi menü planlasan onun disina cikmayayim nasil olurmu cokmu üzerine geliyorum :26:
Tamam yawruuuu istersen sana özel de hazırlarız.
Nasıl istersen her daim yardım ederim biliyorsun.:82:
Kivimi yiyim bari.
bende özel menü isterim o zaman bananeTamam yawruuuu istersen sana özel de hazırlarız.
Nasıl istersen her daim yardım ederim biliyorsun.:82:
ben bugün yine doymuyorum yaaa
yemek yedim 10 dk sonra yine acıktım
ama yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?