70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim tr cok guzeldi ama yarim kaldi yapmak istediklerimin cogunu sona sakliyodum kizkardesim deniz kenarina yakin oturuyo gidip onda kalcaktim sonra deniz kenarina gidip cay icicektik felan hepsi kaldi onlarinevet canim jullianin ben faydasini gordum ev berbat malesef tabi ona gorede masraf oldu baya napicaksin cana gelcene mala gelsin diyosun

Korursun canım ya.
Sağlıklı verdin çünkü sen spor falan yaptın.
Maşaallah diyelim sana

yok canım yorumlamak zorunda değilsinde
sen beğenmediysen değiştireyim dedim
o yüzden
kabak en sevdiğim sebze yemeğidir
Ben de bugun kabak rendesi maydonoz sarimsak ve tavugu hic ygsiz pisirdim yogurt ve salatayla yedim
Aksam da aynini yapmayi dusunuyorum
kızlar şu jillian hakkında bilgisi olan var mı??yapanların yorumunu alabilir miyim??
Yapanin faydasini gormemesi imkansiz
Hayirli olsuuuunnn !!!
İcini sisirme ya hormonlar evham yaptiriyodur sana
Allahin izniyle biseycik olmaz
Oyyy oyyy yaz geldi yazzz

Darisi basima yahu herkes atti kilosunu masallah
Ben uygun adim mars
Gerci veriyorum artik aklim basima geldi kestirmeden gideyim derken yolu uzattim
Sok diyetle falan isim olmaz bi daha

birde daha erken oldugundan kese mese bakamıyorlarda dıs gebelikte olabilir bekleyip görücez
canım herşeyin hayırlısı takma kafana strese girme
bu araları yatarak geçir en azından şu 3 ayına dikkat et
bide 3 ay sonra sevmediklerine söyle canım nazarda biliyon kötü

haklısın canım regline 1.5 hafta kala akşamları denersin bi ara canım benim
iyi olur oda işe yarar
kilo çok büyük gösteriyor insanı ya sanki 10-20 yaş büyüyon gibi oluyo

hoşgeldin canım kilo korumakta zaten büyük bir başarı tatlım
Benide aranıza alın 73 kiloyum
aramızdasın bile hoşgeldin ben neskuik ocakdan buyana bu topikdeyim

bana biraz pahalı geldi canım,internetten plates videolarını indirsen,öğrenirsin bence
eminim değişmiştir canım ama hergün aynada baktığın için kendine hiçbişey değişmemiş gibi geliyo,ben de öyleyim çünküama ne zaman anladım biliyormusunnn üniversitedeki eşek yüküyle para bayıldığım ve içine giremediğim kotu giydiğim zaman dank ettikilo veriyosun bebişimmmm
annecik afyonda oturuyo tatlım,ben 25 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum boy 1,68 kilo şimdilik 66
Günaydın kızlaaaarr

Kendimi çok enerjisiz hissediyorum dün sporda yapmadım. B12 iğnemi yaptırmadım ondan mı ki ?

Totomu kaldırcak halim yok valla. Artık yeşilçay falanda vermiyo enerji :18:
off benim de B12 iğnemi yaptırmayalı 1 yılı geçti hiç işime gelmiyo iğne yaptırmakk
BlackkCatttt & diğerr yawruşkalarrr.
BİTKİ ÇAYI VAKTİ.!!

neyse kizlar ben cikiyorum biraz acilayim diye geldim ama
sanki sizinde caninizi skdim gibi geldi
kusura bakmayin
görüsürüz..
canım benim keşke bişeyler yapabilsek,Allah dayanma sabrını versin..

evet gitmesze bu hafta tam tahlil yaptircam dilekim morelim bozuluyor artik su 73den inemedim
bende su icmeyi unutuyorum pisiim

gecmis olsun hayirlisiyla bebegin olur isallah ama kanaman varsa bence bi doktora git derim
1 sene icinde 1kere güzel kilo vermisdim dilegim senin sayende
herkes zayıflamışsın diyoo2 hafta sonra okul kapanıyo ve ben eve 10 kilo zayıf gidicem inşallah
insallah
biri banada hazirlasa bende zayiflarim herhalde
hosgeldin canim nasilsin türkiyede annengilin isi halledebildinmi canim :26:
hosgeldin canim
kizlar ben kacar benim kuzu ciglik atiyo
yine gel canim

annecik afyonda oturuyo tatlım,ben 25 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum boy 1,68 kilo şimdilik 66

ahaha iyiymişş.
Yarışmada başarılar dilerim.:82:

haklısın canım regline 1.5 hafta kala akşamları denersin bi ara canım benim
iyi olur oda işe yarar
kilo çok büyük gösteriyor insanı ya sanki 10-20 yaş büyüyon gibi oluyo

Ay evet yaaa bana yeeğenim yanımdayken hep senin çocuğun mu derlerdi dışardakiler.
Canım sıkılırdı.
Şimdide soruyorlar ama tamamen benzediğimizden.:90:
Bu da hiç sinirimi bozmuyo valla.

Hadi bakalım bu cuma ne olacak çok merak ediyorum.

ehehehe bendeee ıhlamur içiyorumm.
Tokuşturalım.

Aynen ben genelde çok kaçırdığımda direkt sebzeye dadanıyorum da.
afiyet olsn
neyse kizlar ben cikiyorum biraz acilayim diye geldim ama
sanki sizinde caninizi skdim gibi geldi
kusura bakmayin
görüsürüz..
olurmu canım öyle şey sakın öyle düşünme
aramıza hoşgeldin hiçbişey imkansız değil canm inş. hedef kilona ulaşırsın
canm ben diyetteyim die ayrı yemek yapmıorum ama eskisine oranla yemeklere koyduğum yağı%50 azalttım tabi çorbalara koyduğum unuda ,tuzuda ...çeşit olarak yoğurtlu,mercimek domates mantar, kabak, şehriye,tavuksuyu,tarhana,,patates çorbası aklıma gelen bunlar çeşit çeşit yap iç cnm
o duyguyu dünyalara değişmem beden küçülmek çok büyük bi gurur ve mutluluk canm tebrik ederim
dilekim şimdi ben zayıfladım mı yani??ayy keşke herkes yazsa kotu kaç beden giydiğini benim boy 1.65 .çok merak ettim bütün zayıf arkadaşlarımı tek tek arayıp sormak istiyorum bedenlerini
ben 40 beden giyiyorum canm

suziiiiiii kız bir ikimiz kaldık millet çıtır oldu çubuk oldu manken oldu biz hala aynı rakamlar etrafında dolaşıyoruz. ne olacak bizim bu halimiz. cigara içiyormuydun bacım al yak bir tane efkarlandım yine
canm lütfen suzide sende kendinizden ümidi kesmeyein
dengeli beslenip spor yapabilseniz bakın nasıl gidicek fazlalıklar
evet canım kilo hiç kimseye yakışmıo...

hoşgeldin canm

bende dilegim birde sporda yapiyorum artik normalde sporlan alakam olmazdin hic
Kivimi yiyim bari.
Zamanda geçmiyo eve gitsem de yemek yesem.
bende kiwi getirdim arkada durup duruyor dilek bak nediycem haftaya pazartesinden itibaren senin menüyü takip etcem yani 1 gün önceden ne yiceni yazda kopyalayayim yada sen bana 1 gün önceden bi menü planlasan onun disina cikmayayim nasil olurmu cokmu üzerine geliyorum :26:

Tamam yawruuuu istersen sana özel de hazırlarız.
Nasıl istersen her daim yardım ederim biliyorsun.:82:

ben bugün yine doymuyorum yaaa
yemek yedim 10 dk sonra yine acıktım
ama yemicem

Son düzenleme:
Kivimi yiyim bari.
Zamanda geçmiyo eve gitsem de yemek yesem.
canım ben öğleden sonraki aramdaki meyveli yoğurdu yemedim yerine erik getirmiş birisi onu yedim 1 erik 8 kaloriymiş sorun olmaz sanırsam

yok yok alıştı dilek bize ikimiz sayesinde stresten eridi kız zaten biz erittik di mi seni dileeeeeeeeeeek

Tamam yawruuuu istersen sana özel de hazırlarız.
Nasıl istersen her daim yardım ederim biliyorsun.:82:
bende özel menü isterim o zaman banane
dileğe sardıkya hadi hayırlısı valla kız hakkını helal et hep senle uğraşıyoruz. sen ne kadar kaptanımız olmadığını iddia etsende KAPTANIMIZSIN
ben bugün yine doymuyorum yaaa
yemek yedim 10 dk sonra yine acıktım
ama yemicem

ay bende erik yedim su içtim feci şiştim ama açmıyım hala açım. akşam olsa eve gitsem de köfteleri yapıp yesem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…