msj tekrarı:s
pisim bak haftaya dilek bizim özel diyetizyenimiz olsuncanım ben öğleden sonraki aramdaki meyveli yoğurdu yemedim yerine erik getirmiş birisi onu yedim 1 erik 8 kaloriymiş sorun olmaz sanırsam
yok yok alıştı dilek bize ikimiz sayesinde stresten eridi kız zatenbiz erittik di mi seni dileeeeeeeeeeek
benüm menümde bu gün barbunya var hiçte sevmem ama doktor yiyeceksin dedi
onun için hiç eve gidesim yok
mesaiye kalıp kebapmı sölesem aceppp
şaka yaptım valla şaka yaptım
bende özel menü isterim o zaman banane
dileğe sardıkya hadi hayırlısı valla kız hakkını helal et hep senle uğraşıyoruz. sen ne kadar kaptanımız olmadığını iddia etsende KAPTANIMIZSIN
ay bende erik yedim su içtim feci şiştim ama açmıyım hala açım. akşam olsa eve gitsem de köfteleri yapıp yesem diye düşünüyorum
ay bende erik yedim su içtim feci şiştim ama açmıyım hala açım. akşam olsa eve gitsem de köfteleri yapıp yesem diye düşünüyorum
bende özel menü isterim o zaman banane
dileğe sardıkya hadi hayırlısı valla kız hakkını helal et hep senle uğraşıyoruz. sen ne kadar kaptanımız olmadığını iddia etsende KAPTANIMIZSIN
cok sagol dilegim biliyorum1 seneden beri yapisdim sana birakmiyorum hakkini helal et fistigim
canım ben öğleden sonraki aramdaki meyveli yoğurdu yemedim yerine erik getirmiş birisi onu yedim 1 erik 8 kaloriymiş sorun olmaz sanırsam
yok yok alıştı dilek bize ikimiz sayesinde stresten eridi kız zatenbiz erittik di mi seni dileeeeeeeeeeek
ben bugün yine doymuyorum yaaa
yemek yedim 10 dk sonra yine acıktım
ama yemicem
Helal olsun bebikkim.
Ne demek kaptan falan filan.
Beraber kısçelerle hem lak lak ediyoruz hem kilo veriyoruz işte.:82:
Szin orda migrosta da mı çürük çarık sebzeler var?
Aslında kutuda bamya, t. fasulye, bezelye falan var.
Konserve sevmiyor musun?
Şakası bile hoş değilll öllüyorum burdaa acımdannn.
Acılı olcek yanında zero
Helal olsun bebişim ne demek.
Sana şu 6ları bi göstersem süper olacak ya.
Ay bu arada dünden beri 2 arkadaşım daha seni çok seviyorum iyi ki varsın dediler bana.
Ölcek miyim uleynn yoksa
son yazini okurken piskirdim seviyoruz seni ülennn iyiki varsin findik fistik
ay bende bekliyorum dilegim 6lilari göster banada nolurrrr
2-3 hafta cıss yemeyeceğine söz ver o vakit.
Sen yiyince kendini tutamıosun bi daha.
Hazır gaza gelmişkenn söz verr hadii sözz verrr.
hic mi dilegim :26:ayin 10 unda babamin dogum günü 17sinde kardesimin
oralarda bi dilim eklersin ama menüye tamam senin menünden cikmiycam söz ama arada cis koycan dimi :26:
Dilekimmmmm menümü beğendiğine sevindimmm, insallah bu hafta 68 i görürüm yaaa cumaya kadar tatrtilmicammmm.....
Onlar ayrı 1 dilimden bişi olmaz ama sen cozutuosun bazen.
Kilo ver bi bakarızduruma göre.
İnsaallah canım hergün tartılmayınca kafan daha rahat oluyor bence.
Bide birden rakam değişince daha mutlu oluyorsun.
evetbu hafta ilk kez haftasonu cozutmadim dilek yoksa hep cozutuyordum itiraf ediyorum cuma oldumu kizlar kacamak yapiyor diye makarnada yemissimdir lahmacunda
tamam kontrol sende artik
Öhhh
Ben istesemde abartamıyorum çok çok ya.
Tekrar kilo almaktan çok korkuyorum.:18:
bende bende ama benim ki bir garip mesela gündüz canım birşey istemiyor akşam yemeğinde saldırıya geçiyorum. sonra yine durgunlaşıyorum sonra birdeb gecenin bir yarısı karnım acıkıyobuaralar acayip iştah patlaması yaşıyorumm yaaa
migrosta pek bir şey olmuyor canım. carefour da var orasıda uzak her zaman gidemiyorum. haftada yada bazen ayda bir ancak gidiyorum. ama konserve güzel fikir bak. evde var sanırsam yarın bezelye falan yapayım :) bamya pek sevmem ama olsun yirim yeterki zayıflayayım. sağol canım ben bir ara bakayım bir konservelere neler var.Helal olsun bebikkim.
Ne demek kaptan falan filan.
Beraber kısçelerle hem lak lak ediyoruz hem kilo veriyoruz işte.:82:
Szin orda migrosta da mı çürük çarık sebzeler var?
Aslında kutuda bamya, t. fasulye, bezelye falan var.
Konserve sevmiyor musun?
Acılı olcek yanında zero
Helal olsun bebişim ne demek.
Sana şu 6ları bi göstersem süper olacak ya.
Ay bu arada dünden beri 2 arkadaşım daha seni çok seviyorum iyi ki varsın dediler bana.
Ölcek miyim uleynn yoksa
Aralarda 100 kaloriye kadar bişiler yiyebilirsin cancazım.
ahahahh aynennn sayenizde eridim gittim.
Ama şu bacak ve totoyu da eritseniz süper olacak.
Bünyen yemeğe alıştı sanırım istio
1-2 gün sonra bişeyciğin kalmaz.
ben kilo alirim diye korkmuyorum cünkü var zaten olan birsey bendefark burda
belki bende 6lilari görsem ucundan korkarim :26:
bende bende ama benim ki bir garip mesela gündüz canım birşey istemiyor akşam yemeğinde saldırıya geçiyorum. sonra yine durgunlaşıyorum sonra birdeb gecenin bir yarısı karnım acıkıyo
migrosta pek bir şey olmuyor canım. carefour da var orasıda uzak her zaman gidemiyorum. haftada yada bazen ayda bir ancak gidiyorum. ama konserve güzel fikir bak. evde var sanırsam yarın bezelye falan yapayım :) bamya pek sevmem ama olsun yirim yeterki zayıflayayım. sağol canım ben bir ara bakayım bir konservelere neler var.
Kabak salatası (Haşlanmış kabak) o ne yaaaKahvaltı öncesi : Maydonoz suyu
Kahvaltı (10:30) : Kk peynir , Bi dilim ekmek , Domates , Salatalık , 2 zeytin
Kahvaltı sonrası : (11:30) : Yeşilçay
Ara (13:30) : 2 galeta ve çay bardağıyla ayran
Öğle ( 15:00) : Kabak salatası (Haşlanmış kabak,Soğan,) , Bi dilim ekmek , yoğurt
Ara (17:00) : Bi elma , yarım saat sonra yeşilçay
Akşam (19:00) : Semizotu yemeği , Yoğurt , Bi dilim ekmek , belki salata
Akşam yemeği sonrası : Yeşilçay
Günde en az 2 litre su...
jullian neymiş yaa?platesin kardişi miihangi çeşidini öneriyorsun peki?
jullian yapıyomusun sen? ben bi kaç defa yaptım çok hoşuma gitti ama sonra onuda bıraktımve sanki onu yaparken daha iyi kilo veriyordum
lahana çorbası bağırsaklara bire birhosbuldumyogurt corbasında pırınc var domates corbasında un var tel sehrıye zaten makarna gıbı oyuzden onları yapmıyordum oksa cokmu abarttım eger bunlarda sorun olmuyorsa yapayım ya corba ıstıyor canım menum nasıl pekı uygunmu sızce
asıl bombayı unuttum yaaa!!
dün akşam alışverişe çıktık collins te kotlar 29 liraydı alayım dedim.beğendiğim kottan sadece 28 beden vardı .kıza imkansız ama bir deniyeyim dedim.veeee hiç zorlanmadan oldu.tam oturdu.yaşadığım şoku ve mutluluğu tarif edemem.ben 31 giyerdim ..altım tamamen eridi ama üst taraf hala yağlı sanki(göğüsler,mide,göbek duruyor.sanırım artık spora yüklenme zamanım geldi.
canım Allah şifanı versin,işallah kötü bişey yoktur:26:hakkınızda hayırlısı olsunnselam beybiler
bende moraller sıfır ötesi sıfır hemde iyi nasılmı oluyor söyleki
gecen böbrek tası tedavisi için doktor istedi röntgen cektirdim. ertesi günde kan idrar verdik falan. ertesi günkü kanda hcg degerim 3 yani hamile olmayan kadındaki deger, 3 gün sonraki testtede hcg degerim 40 cıktı yani 1 haftalık var yok hamileyim. Simdi bu röntgen işine kafam takıldı üzülüp duruyorum. Yavruma seviniyorum. Ne yapacagımı bilemedim. Kilo durumlarım biraz daha verirdim diye beklerken böyle oldu ama dert degil dedim. Ankarada doktor bakıyorum her yer dolu deli olmamak mümkün degil devlet hastaneleri desen igrenc doktorları adam degil ukala seyler birde bilen bilmyen bir sürü sey diyor bir işin uzmanına danısamadım
az öncede idrar yaparken 1 damla mor gibi bir kan geldi
linki var mı yawru merak ettim nası bişi bu hatunn?öf dilek ya valla tavuktan tiksindim bir iki haftadır yemiyorum. et desen oda hem pahalı oluyor hemde devamlı yiyince WC sorunu yapıyor.bulabilirsem sebze alıyorum bulamayınca buzluğa dadanıyorum. buzlukta da hep cis var. sarma börek hamurişi gibi... dün de sarmayı ondan götürdüm zaten. bugün için köfte yaptım . ızgarada akşam pişecek. yarın öğlene de yerim onu. ama yarın akşam yine meçhul. biri benim yerime diet yemekleri yapsa kesin zıyflarım
canım leslii gibi değil yorucu ama zaten ilk günler fazla zorlamadan yap. dvd de kadın al,nlatıyor zaten arkasında 2 bayan var. biri hareketlerin kolay versiyonunu yapıyor biri zor. ilk günler kolay yapan bayana uyucaksın. vüsut alışıyor zaten. yavaş yavaş zor harekete geçiyorsun. ama 2 level bana çok zor gelmişti. hatta dvdv deki kız bile yaparken nefes alamaz hale giliyor level 2 de.
Ama en güzel yanı 20 dk da bitiyor. zaten jullian da diyor. "dayanın hanımlar 20 dk diye" Türkçesini o yüzden tavsiye ederim kadın konuştukça gaza geliyorsun 20 dk sonuçta hemen bitiyor yani:) ama sonunda ter içinde kalıyorsun...ama o bile insanı mutlu ediyor demek ki çalıştım diyorsun. uff anlatırken gaza geldim ya. ben tekrar başlasam şuna çok güzel terletiyordu :)
zayıflama topiğinde kebap ha
Acılı olcek yanında zero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?