70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bi itirafta bulunayım dün akşam dondurma yidim sanki ilk kez hayatımda dondurma yemiş gibiydim

cumaya kadar çok iyi olacak canım. yarın akşama da bezelye düşünüyorum. ama cuma 70 i göremezsem o zaman işte şaşırtacam seni. fena isyanlardayım

gittiğim devlet hastanesinin dietisyeniydi canım. çok ilgilenmedi zaten. aslında özele gitmek gerekte ona da param yok şu sıralar . herkese verdiği bir listeydi verdiği. özel birşey değildi

suziiiiiiiiiii depresyondayım yineeeeeeeeee zayıflamak istiyom beeeeeeeeeen

kızlar çok kötü başım ağrıyor majezik içtim ama hala aynı. evde doktorun verdiği kuvvetli bir migren hapı vardı eve gideyim de onu içeyim bari. şayet geçmezse yandım. ne çalışa biliyorum nede eve gidebiliyorum. işler de yoğun. of of . migren hapı da hiç içmedim inşallah sarhoş etmez beni

regl dün bitti cnm suyuda aksine çoğalttım.belkide ödem yaptı vücudum.
bu haftada kesin beni solladın bebem.
sen ne yaptın kaçtasın

Ben tartılmıyorum ki kuzu cuma dışında o gün öyle bi tartıldım işte , cumaya kadar bilmiyorum yani kaçım ama o rakam yerinde sayıyordur sanırım
yalnız bugün zorunlu kaldığım için 2 saat kadar aralıksız yürüdüm valla cılkım çıktı her tarafım ağrıyo

Bencede ödemdir çünkü dikkat ettiğin halde kilo alman için insan dışı bi organizma fln olman lazım gamzeee

2 saat yürüdünmü süpersin ya valla.sakın bırakma sporunu.

valla bişe yemedim noram.kesin ödemdir.ben insanım valla

kızlar ya yarım etli pide çokmu zarar ziyan werir bana offf
öğle yemeğimi yememiştim müdürler yicekmiş kendilerine pide söyliceklerdi
bana müdür yeminler etti yiceksin diye
bezelye yemeğim wardı kaldı yiyemicem onu
bende söyledim artık onlara kendimede yarım kıymalı pide söyledim offf ya olmaz dedikçe diretti ya

ben geldimmm
çok yoğunum kızlar
ve çok yoruluyorum
işten aksam 8- 8 buçuktan aşağı çıkamıyorum
ee öyle olunca geç yemek yiyorum
aslında hiç cıss yapmıyorum öğlen yemediğim oluyor
ama kilo bile almışım
düzensz yemek olmuyor işte
düznli yiyince daha fazla yiyorum aslında meto çalışınca kilo veriliyor
paartesiden beri70.3-70.5 arası gidip geliyorum
hergün tartılmadan yapamıyorum
inş cumaya tartı süpriz yapar
bu arada perşembeden beri eliptik yapamadım
yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum
çok yorgun oluyorum yaa
ne olacak benm bu halim

ooohhhh,mis gibi ton balığımla 1 tabak salatamı yedim,yanında da küçük bi dilim kepek ekmek..
üstünde yazıyodu,104 gr'da 193 kalori varmış,çok aşırı da değilmiş yani,ben netten bakıtığımda 330 gibi bişi gördüm de,yanlışmış meğerse

Hoşgeldin canım, Allah bol bol kazançlar versin inşallah. Bu yorgunluğun bir de sonrası var canım, sık dişini, her zaman yoğun olmuyorsun sonuçta. Aslında akşama kadar ayaktaysan o bile kalori yakmanı sağlar ama aralarda çok mu aç bırakıyorsun ki kendini, atıştırmalık bişeyler alsan da, fındık-badem-ceviz gibi arada hemen atıversen, bir şekilde bişeyler yapman lazım.

Dünkü menüm,
çeyrek yufka
1 haşl.yumurta
2 dilim kaşar pey.
doms-salat.-biber
1 bardak portakal suyu

10:ıhlamur
1 muz yerli

zeytinyağlı enginar
2 kaşık pirinç pil.
haşl.brokoli
tere-maydanoz-yoğurt

14.30:FORM çay(mısır püsküllü)
15.30:yarım elma
17.20:5 çilek

1 tbk.nohut yemeği
3 çatal makarna
salata-yoğurt

hep iyi ol ballim benim kiyamam ben sana
zerra napıyosun canım..
ALlah rahmet eylesin yakınınız ölmüş...
suzi senden naber güzelimmmm
yuvarlanip gidiyorum canisi napim
insallah suzimm insallahh
suzim ya cizelgene baktimda 74 :26:
sen 72 lerde degilmiydin ay kafam da yerinde degil karistisoymuyum suzim :26::26:

sagol canimm daha iyiyim sükür..
ahh nerde ballim 73lerdeydim 74de cikdim geri düsersem belki yine 73lere düserim 73ü görmekden gina geldi
Selam cevizli sucuklar :82:

nabıosunuz bakem :86:
selam sütlacim nasilsin gii
ben sana söyleyeyim ne olacagini önce söyle bakacak sonra wowwww bebegim diyecek ondan sonrada etrafdakilerden kizkanacak
bende diyorum bazen zaman ne cabuk geciyor diye kus gibiydin oglum dogdugunda simdi benimkide 5 yasinda allah cocuklarimizi korusun zamanin cabuk gectigini cocuklarda fark ediyoruz
beeeeeenddddddddddeeeeeeeeeeeee istiyorum artik :84:
sIkma bebegim canini aksam hafif ye ama tatlim
aslim canim benim cok yogunsuz canim ya nezamana kadar böyle seker herzaman 8de de cikilmaz ki bunalir insan
affiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…