hala aynı bebeğim yaa
hep iyi ol ballim benim kiyamam ben sana
yuvarlanip gidiyorum canisi napim
ahh nerde ballim 73lerdeydim 74de cikdim geri düsersem belki yine 73lere düserim 73ü görmekden gina geldi
selam sütlacimnasilsin gii
ben sana söyleyeyim ne olacaginiönce söyle bakacak sonra wowwww bebegim diyecek ondan sonrada etrafdakilerden kizkanacak
bende diyorum bazen zaman ne cabuk geciyor diye kus gibiydin oglum dogdugunda simdi benimkide 5 yasindaallah cocuklarimizi korusun zamanin cabuk gectigini cocuklarda fark ediyoruz
beeeeeenddddddddddeeeeeeeeeeeee istiyorum artik :84:
sIkma bebegim canini aksam hafif ye ama tatlim
aslim canim benim cok yogunsuz canim yanezamana kadar böyle seker herzaman 8de de cikilmaz ki bunalir insan
affiyet olsun canim
hadi yaaa üzüldüm:44:
neyse yaz geldi yaz aşkı bulursun kendineay ne kalpsizim ya
yaaaa suziiiii bişiy deeee nolurrr:84: pide yedimmmmmmmm yemek zorunda bıraktılarrrr
slm kızlar
ben iyice alıştım bu düzene ne güzelmiş yahuu
bende nefes darlığı vardı ,artık daha rahat nefes alıyorumm demekki yediklerim içtiklerim beni çok rahatsız ediyormuş, artık yediklerim beni rahatsız etmiyor
önceden yoğurt çok tüketmiyordum çok iyi geldi şimdi bayağı bir yiyorum
yaa acaba ben sadistmiyim aç kalınca,karnım guruldayınca mutlu oluyorum
yazdim bebegimöglen yedin seker sIkma canini salata yogurt ye aksam sadece birsey olmaz
aşırı mutsuz oldum yaa
yedim yarım kıymalı pide we yanında bi küçük ayran
selam sütlacimnasilsin gii
Bende de öyle oluyor
Yok bebeğim konuşuyoruz fln işte ama ikimizde onun dönüşünü bekliyoruz sanırım zaten 2 hafta kaldı , ikimizde aşık gibi davranmıyoruz
Yok bebeğim konuşuyoruz fln işte ama ikimizde onun dönüşünü bekliyoruz sanırım zaten 2 hafta kaldı , ikimizde aşık gibi davranmıyoruz
Canım yarım yemişsin sonuçta, hem de öğlen. Sıkma canını, akşama toparlarsın, hafif geçir, çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-salata-yoğurt, yarına bişeycik kalmaz.
Eliiiiifff bişi olmaz yarım pideden ertesi gün ekmek tüketme akşam hafif ye bebeğim
sıkma canını noramm
karşılıklı konuşursunuz herşeyi baştan sona hallolur inşallah
nasibinde warsa o bi şekilde olur
yoksa olmaz zaten kıyaman
hmmm.düzelir inş tatlım fazla takma kafana sen sporuna ve diyetine odaklan
olması lazım
Bu Hakandan çok farklı bi konu zaten eskisi gibi olsaydım varya şimdiye 95 kilo olmuştum bu dönemlerde
oyyy teşekkür ederim fındıklarım ya
Suzimmm sanada teşekkürleeerrr
nasıl içime dert olmuştu anlatamam
iyiki warsınızzzz
düşünüyorum da salata,sebze,çorba yiyerek de doyuluyomuş
bgne kadar bunu uygulayabilseydim 87'yi görmezdim
çok kızıyorum kendime bazen,millet dikkat ediyo da zayıf kalıyo,benim neyim eksik??
çok diyet yaptım ama hiç bu kadar sadık kalmamıştım
en basiti küçük bi kaçamakta bile vicdanım sızlıyo,yemeden önce düşünüyorum
topik çok işe yaradı bende kızlar,bundan çok eminim
Siz sadistlerrrr sizi, şaka bir yana, gerçekten zayıflık gibisi yok. Şimdi yürüyüş yaparken bile farkediyor bende, parkta önce 1 tur attım mı yoruluyodum, şimdi 2 tur bile bana mısın demiyor, vücudun hafif olunca herşey daha da kolay yapılıyor.
slm kızlar
ben iyice alıştım bu düzene ne güzelmiş yahuu
bende nefes darlığı vardı ,artık daha rahat nefes alıyorumm demekki yediklerim içtiklerim beni çok rahatsız ediyormuş, artık yediklerim beni rahatsız etmiyor
önceden yoğurt çok tüketmiyordum çok iyi geldi şimdi bayağı bir yiyorum
yaa acaba ben sadistmiyim aç kalınca,karnım guruldayınca mutlu oluyorum
yaaaa suziiiii bişiy deeee nolurrr:84: pide yedimmmmmmmm yemek zorunda bıraktılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?