- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
delüüüüümindeer
bak ne dicem senin bu avatardaki elbise ve ayakkabilar gayet güzel onlarla git bacim
ama ikizlere dikkat et oynarken halay cekerken birini sakatlama bacim
ay onlari arkaya at olmazsa
bende kedi hastasiyimannem kiziyor yoksa bende cokdan almisdim gelmem evine diye tehdit etti beni türkiyede birsürü kedim vardin babaanneme birakirdim yazinda geldigimde severdim birde evim kücük 50m2 hani bahcem falan olsa yada ayri odasi olsa oda yok ama yaslaninca alacam icimde kaldi
bak varya minderim bugün seni düsündüm durdum soracakdim sana kocisin is buldumu diye benimkide halen evde de aklima sen geldin bugünde biraz tartisdik
isallah ikiside güzel is bulurlar artiktamam canim merakla bekliyorum dügünde ne giycen diye seker
insallah minderimbende görecem isallah zayif halimi yeniden gitmeyin zaten küserim beni dobic forumda yanliz birakmayin
kociş iş bulamadı canımnapcaz böyle kocişler evde işallah canım hayırlısıyla güzel bir iş bulurlar tüm denediğim kıyafetlerin fotolarını ekliycem bebeemm,beraber karar veririz hep beraberiz dobiç hatunlar elele:13::13::13:
ayyyy ballim koptttummmmbutter he kiz 0% yag yaziyo tereyagi ne arasin icinde
ana bende unuttum yarin beni kim kaldircakbende kacacam en az 10 tane alarm kuruyorum birde bugün ne yaptim 5.30 da kalktim sIkIstIm wcye gideyim diye zaten o saatde kalkmam lazim anca hazirlanirim wcye gittim geldim uyansana yok geri yattim sonra tutusdum 15 dakikada cet hiziyla hazirlandim
bende sizi seviyorum
bugün yine cenem düstüözlemissim ya isyerinde tak tak klavyeden ses geliyor diye rahat rahat tuslara basamiyordum
öptüm sekerler bende yatayim iyi geceler yarin persembe 0 kacamak olsun yoksa dilekden saplak yerizona göre
adı üstünde canım tam 'deli kanlı' zamanlarıSuzim yetişemedim çıkmış sin
İyi geceler bebeğim
Erken kalkmak zor yaaa
Benimde çalışırken sabahları yastıktan ayrılmam çok zor olurdu
Noldu canım kocisemi bozuldun
Bende bugün çok gerginim aslında bikac aydır
Benim kız ergenlik döneminde onla tartışıyoruz
O kdr degistiki kızımı tanıyamaz oldum
İyi geceler herkese
photoshop'a gerek kalmıcak,çünkü incecik olucazkızlar fotoğrafcılık eğitimi alıyorum
profesyonel olunca hepinizi incecik incecik çekerim
teşekkür ederim kuzummmminderbob,şimdi resimlerine baktım ve şaşırdım cidden
hiç 66 gibi durmuyosun canım,iyi sıkılaşmışsın,spor yapıyosun dimi??ne peki??
benim hedefim 65 ama sıkılaşıp da 68 falan olabilirim,yeter ki güzel görüneyim
Barıştık minderim haftaya burdaymış
"Bi geliim kocaman sarılcam sana çok özledim" fln dedi benim ayaklarım yere basmıyo şu an mutluluktan :81::81::81::81::81::81:
ayyy hadi gözün aydın norammm
Kızlar benim böceğim haftaya geliyo 10 kilo verdim o yokken farkeder di mi
valla kafasını gözünü kırarım
10 kilo kızım bu boru muu