70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyim bitanem ne olsun işte bende katılmak istiyorum aranıza yaaaa
bende kilo vermek istiyorum hep aklıma dilek geliyooo ne oldu kız yaaa maşallahhhhhhhh
çıtırcık oldu hala yemiyo hala yemiyo

ahahahh yiyorumm beaaa ama bu aralar vücudumda bi enterasanlık var.
Birz koyverdim ondan sanırım.
Çiko yemiyorum.
Sebze ağırlıklı besleniyorum bağırsaklarda benden yana.:90:

Yeni resimlerimi gördün mü Zeynepcim.
Sizi de zayıflatcam zorlaa zorlaa

iyim bitanem ne olsun işte bende katılmak istiyorum aranıza yaaaa
bende kilo vermek istiyorum hep aklıma dilek geliyooo ne oldu kız yaaa maşallahhhhhhhh
çıtırcık oldu hala yemiyo hala yemiyo
sevindim zeynepcim he dilek masallah eridi gitti kiz
Afiyet olsun şekerim.

Poff aynen bendeee sen kilo veremeyince ben kendime sinir oluyorum.

Ooo hoşgeldin canım 70 mi Süpermiş.
En son 74 diye hatırlıyorum ben seni.
6ya hiç bişi kalmamış.
Hoşgeldin
benim bünyemde bozukluk varsa sen neyapabilirsin ki dilegim canim cigerim
diyetizyenim dilegim bak nediycem haftaya salata sebze agirlikli menü koaylim istersen listeme

Son düzenleme:
bana da deseler artik kafam almaz herhalde ama gelecegin icin calisman lazim seker

içimde enteresan bi rahatlık var sanki sınav yarın değilmiş gibi
neyse bakalım yarın ne olacaksa olcak artık.. dersleri iyi dinledim ordan kurtarırım belki

semizotu salatası yaptım kendime 2 kaşık yoğurtla
çok çok az da kepekli makarna haşlıyorum şimdi birazdan yicem birlikte inşallah
yarın cumaaa

Afiyet olsun şekerim.

Poff aynen bendeee sen kilo veremeyince ben kendime sinir oluyorum.

Ooo hoşgeldin canım 70 mi Süpermiş.
En son 74 diye hatırlıyorum ben seni.
6ya hiç bişi kalmamış.
Hoşgeldin

saol canım hoşbulduk gelebildim sonundaaaa
6 çok istiyorum ya hele bi gün 69.9 gördüm ama anında 70.0 oldukaldım
sevincim boğazımda kaldı

hadi insallah öptüm

bana da deseler artik kafam almaz herhalde ama gelecegin icin calisman lazim seker

sevindim canim döndügüne tebrikler canim sende beni soladin gectin zeynep bi bekle bende gelecekdim

valla balım ben sana değilde acele et sen bana yetiş lütfennnnnn
var ya sana çok üzülüyorum bencede bi doktora git tiroitlerine filan baktır

görmemmi dileğim arım balım peteğim kaptanım canııııım

sevindim zeynepcim he dilek masallah eridi gitti kiz

benim bünyemde bozukluk varsa sen neyapabilirsin ki dilegim canim cigerim
diyetizyenim dilegim bak nediycem haftaya salata sebze agirlikli menü koaylim istersen listeme

Bakıp bakıp duruyorum içimden bişi diyorum ama banlanırım sonra yazmıyım burda

Eki Görüntüle 412002 Eki Görüntüle 412003 Eki Görüntüle 412004
dilegim sen diyorsun ya benden cocuk cikti diye senden cocukdan fazla cikmis yawrum
sizdennnnnnnn:26:
niye giiii
içimde enteresan bi rahatlık var sanki sınav yarın değilmiş gibi
neyse bakalım yarın ne olacaksa olcak artık.. dersleri iyi dinledim ordan kurtarırım belki

insallah güzel gecer gecenki gibi tatlim o gicik hoca yine varmi

kizlar ben molaya cikiyorum bugün saat 18e kadar calisacam 1 saat sonra görüsürürz

slmm hatunlar işe güce başlamadan bi uğrayım dedim
yarın tartı günü çok heyecanlıyım güzel sonuç bekliyorum daha yeni başladığım için kilo kaybımın güzel olacağını umut ediyorum
sağlıklı zayıflama konusunda herşey yolunda gidiyor ama spor yaparken kendimi çok yoruyorum başka bişey yapmaya halim kalmıyo :26:
bugün perşembe pazarımız var akşam 5 ten sonra eşimle gideriz

özellikle ikinci kırmızı elbiseyle,siyah beyazlıyı beğendimmm

Bugün olmasa yarın görürsün canım 6yı uzak değil sonuçta.
Senin bıdıklar napıo

dilek naf ger-düş arcak givi kdr ......filan yok mular ben mi denk gelmiyom

Naf iyi canım hergün konuşuyoruz.
İşleri yoğun muhasebeci işte.

Ger-düşte geçen hfta mesajlaştık iyiydi o da topiği arada telefonda okuyormuş ama yazamıyorm zor oluyo dedi.

qivinin bu ayın 15inde düğünü vardı sanırım.

Arcak yani Arzu abla hamiş.
3 ay olmuştur sanırım.

kdr da gelmeye başladı diyetisyne başlamış öyle.

dilegim sen diyorsun ya benden cocuk cikti diye senden cocukdan fazla cikmis yawrum

30 kilo oldu sayalım evet çocuktan fazlası çıktı sanırım.

Selam şekerim
İlk başlarda akşamları pilav falan yemiştin sanırım.
Sporda yapıyorsan mükafatını alırsın insaallah yarın.

Regl döneminde beslenme programınızda değişiklik yapmanız ve özellikle bu besinleri dahil etmeniz, bu dönemdeki sorunlarınızı azaltmaya yardımcı olacaktır;

Yeşil Yapraklı Sebzeler

Demir ve B vitamini açısından zengin olmasının yanında, yüksek lif içerdiği için regl dönemindeki sindirim sorunlarını ortadan kaldırır.

Fındık, Fıstık, Ceviz

Canınız atıştırmak istediğinde sağlıksız abur cuburlar yerine bir avuç fındık yiyebilirsiniz. Fındık omega-3 bakımından zengindir ve eğer bu dönemde kilo almaktan korkuyorsanız, çok yerinde bir tercihtir. Sizi daha tok tutar ve atıştırma isteğinizi azaltır.

Taze Meyveler

Yine sindirim sorununa iyi gelebilecek bir alternatif. Bu dönemde taze meyveler tüketmeye özen gösterin. Özellikle muz.

Tam Tahıllı Gıdalar

Tam tahıllı gıdalar bol lif içerir ve düzenli bir dönem geçirmenizi sağlar. Ayrıca önemli vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılayacak olan kompleks karbonhidratlar bulunur.

Kırmızı Et

Her ay kaybedilen demir miktarının geri alınması oldukça önemlidir. Bu nedenle bu dönemde demir bakımından zengin bir beslenme programı uygulanması kansızlık ve beraberinde görülen semptomları engellemiş olacaktır. Kırmızı et ihtiyacınız olan demiri karşılar.

Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltı hakkında dikkat etmeniz gerekenler :

1. Kahvaltıyı Atlamayın : Kahvaltı, uykudayken yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmayı sağlar. Sadece bu da değil, kahvaltı sağlıklı kilo vermek için de önemli bir yere sahiptir. Yani öğlene kadar beklemek yok ! Sabah erkenden sağlıklı, besleyici bir kahvaltı yapın, enerjiniz yüksek, beyniniz aktif olsun.

2. Kahvaltıyı Geciktirmeyin : Kahvaltı için en uygun zaman uyandıktan hemen sonra 1 saat içerisindedir. Bu yüzden kahvaltınızı ertelemeyin.

3. Lif ve Proteini Unutmayın : Lif ve protein bakımından zengin bir kahvaltı sizi uzun süre tok tutar. Şekerli gıdalar ise tam tersine daha çabuk acıkmanıza neden olur. Lifli, yağsız protein kaynaklarından oluşan bir kahvaltı tercih edin.

4. Kafeini Abartmayın : Günde bir fincan kahvenin kanıtlanmış bir çok faydası var ama aşırıya kaçmamak gerekir. Günde bir ya da iki fincanla sınırlandırın. Eğer kahvaltıda iki fincan çay ya da kahve içiyorsanız, ikinci fincanınızda antioksidan kaynağı olan yeşil çayı tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…