yagmaz isallah canim :26:
yiyorum simdidoydum sanirsam yok daha da yemem fistik
aksam fazla gec yemegi sevmiyorum tatlim bazen oglisi uyuturken 9da bayilip kaliyorum onlan birlikde
birde yatmadan 3-4 saat önce yiyin diyorlar ya :44:nebileyim öyle kalmis aklimda :26:
slm
nasılsınızz
ben açımm
pilatesimi yapıyım sonra yemek yiyicem
Eki Görüntüle 412551
kızlar ben ve beni bu hale sokan oğlum
umarım incecik fotolarımızıda eklemek nasip olur...
Evet canım bundan sonra öyle yemeğe dikkat edicem hatta şimdi köfteden vazgeçtim kendime yoğurt çorbası yapıp salatayla onu içicem yarına hafif yiyerek geçmek lazım çok çok eksi çıksın istiyorum:)
Bikaç gün önce veliye yemeğe gitmiştik bi teyze bana sarıldı hoşuna gittiğim için dedi biliyorum ama bu da ben gibi şişkoymuş dedi yaaaa:)teyze giderayak demeyeydin iyiydi dedim güldü yok böyle daha güzel diyip saçlarımı okşadı yapılır mı bu yaaa:))gerçi gaza geldim
slm
nasılsınızz
ben açımm
pucaaaa cnm 3 köfte
karnıbaharı salata olarak tüketicem içine limon sıkcam yani yemeği değil....
allah bagislasin canimEki Görüntüle 412551
selamslm
nasılsınızz
ben açımm
yapsam nolur canim ya bende ise yaramiyor yinededoğrusunu sen yapıyorsun cnm.ben evde o saatte oluyorum malesef onun için geç yiyorum
Çok tatlı maşaalllahh kirpi saçlı.
Allah bağışlasın canım.
ahahahah ay içinde kötülük olmadan demiştir doğal olarak ama kiloyla ilgili olunca insan takılıyor.
Sen ne öğretmenisin bu arada?
Bide sebze yemeni öneririm daha çok
Selam şekerim.
Aferin sana pilatesler yapılmış
Tamamdırrr o zamn
Canim senin giydigin kirmizi elbise 10 numara zatenayy çok cicilerrrama internetten alamam canım yaa toto var ya giremezsemm:18::18::18:
Keten tohumu cok faydaliymis hatun ben her yogurda serpiyorum corek otu da koy mutlakaBen çok acıktım ya 13:00 ı bekleyemeyeceğim sanırım.
Bezelye çok güzel görünüyo.
Yoğurda keten tohumu da atıcam.
Dolapta kalmış unutmuşum.
Kiiiizzz pek minnosmussun senBenden 10 santim uzunsun bu bana yetti.
menüleri okuyunca acıkıyorum ben yaa
Canim senin giydigin kirmizi elbise 10 numara zaten
Alsana onu
Keten tohumu cok faydaliymis hatun ben her yogurda serpiyorum corek otu da koy mutlaka
Kiiiizzz pek minnosmussun sen
ay o degil de kacamaklari okurken gozlerim donuyo bazen ya
Dilekcim kilo ile ilgili bir şey duyunca sinir oluyorum ya milleti ne ilgilendiriyor anlamam ama işte zayıf noktamız:))bu olunca kullanıyor insanlar haliyle
Ben Türkçe öğretmeniyim canım yardımcı olacağım bir durum olursa seve seve yardım ederim yiğenlerinizin proje performans ödevi falan olursa:)
Sebze olarak ne yapıyosunuz genelde burda bi kabak var karnıbahar brokoli de bitti
kızım gece hiç uyumadı ağrısı vardı alçıdan rahatsız oldu sabah hemen dr götürdüm iyleşme var dedi alçıyı çıkardık yalnız birde kızımın kolu dirsekden çıkma yapmış onu yerine otutturdu dr şimdi çok dikkatli olmamız lağzım yeniden çıkabilirmiş düşmemesi lağzım oda imkansız hiç yerinde durmuyor anlıyacağınız işim zormerhaba canimkizin nasil oldu canim :26: bende yesilcay iciyorum suan
Eki Görüntüle 412551
Canim senin giydigin kirmizi elbise 10 numara zaten
Alsana onu
inşallah atlatmıştır canım yaaaay cok sevindim gece ateslenmemis kuzun atlatmisdir insallah
ay kuzum yaoff ya keske bizde calismak zorunda kalmasak kuzularimizin yaninda olabilsek
cok sükür minemminem ya bu galatasaraylilar yenilmeye alisamadi gitti
evet canım nette okumuştum onusirkeli suyun da ani düşüş yaptığını yazcaktm sen biliyormuşsun zaten
iyi bari ateşi olmamış dün..
çok şükür inşallah en yakın zamanda tamamen iyileşir..
canım bende ilköğretimde çalışıyorumSelam kızlarrrrr
Keyifler iyi görünüyor sevindim canlar
Suzim inşallah kocisin yakın zamanda hayırlı bir is bulur canım
Beylerin işsiz olması zor
Oglusumda yine aynı soğuk algınlığı iste
Hemen düzelmez
Büyük oğlumda bugün daha iyi okula gitti
Sınavlar vardı bu hafta kötü olduya toparlar inşallah
Kizimla zor günler geçiriyoruz sabır diyorum ama bazen o kdr
Sınırları zorluyor ki patlıyorum maalesef
Balgaymam sanada soracaktım aynı yaslarda kızlarımız
Sen napiyosun diye
Benimki hem tavırları degisti hemde dersler çok fena
7.sınıfta bu zamana kdr hep takdir aldı ama bu donem dersler
3 -4 teşekkür bile alamıyor
Dersler düzelir ama kendi düzelir mi
O zamana kdr ben ne olurum bilmem
yaz gelemedi bitürlülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dışarı çıktık iyi ki gezcez diye başımdan aşağıya şelale döküldü resmen yağmur olamaz buuu
süper bilgiler1. Yeteri kadar beslenmiyorsunuz : Kalori azaltmalısınız ama bunu abartmamalısınız. Eğer ihtiyacınız olandan daha az yerseniz (çoğu kadın için 1200 kalori) metabolizmanız yavaşlar. Kas dokunuzu yakmaya başlarsınız.
2. Kafeinden uzak duruyorsunuz : Kafein bir merkezi sinir sistemi uyarıcısıdır. Günde 98 -174 kalori arasında kahve aldığınızda metabolizmanızı %5 -%8 hızlandırır. Bir fincan demlenmiş çay metabolizmayı % 12 oranında artırabilir.
3. Yeterince lifli gıda almıyorsunuz : Kepekli ekmek, makarna ve daha fazla meyve ve sebze yiyerek lif alımını artırın. Lifli gıdalar yağ yakımını %30 hızlandırır.
4. Protein açısından zayıf besleniyorsunuz : Her öğünde protein aldığınızdan emin olun. Vücudunuzun kaslarınızı koruması için buna ihtiyacı vardır. Öğünlerinize 2 yemek kaşığı fındık veya 220 gram az yağlı yoğurt ekleyin.
5. Demiri eksik ediyorsunuz : Demir yönünden zengin besinler, kaslarınıza yağ yakmak için gereken oksijeni taşınması için gereklidir. Kabuklu deniz ürünleri, yağsız et, fasulye, güçlendirilmiş tahıllarve ıspanak mükemmel kaynaklardır.
6. Kalsiyuma ihtiyacınız var : Kalsiyum eksikliği metabolizmayı yavaşlatır. Yağsız süt, az yağlı yoğurt vb. yağ emilimini azaltır.
gül gül sen görüşcez yarın şikebahçeliler siziiii
kesinlikle hadlerini bilmiyor bazı insanlar bildirmek gerekiyorDün akşam serviste bi kız incek oturan bi kız arkadaş bağırarak sende çok kilo aldın dedi.
Kız kaldı tabi.
Bende sanane be dedim şakasına.
Can boğazdan gelir yiyende ölüyo yemiyende dedim.
Kız da gülümsedi etti.
Ben öylesine söyledim dedi oturan arkadaşta.
Ben de deme istersen herks kendisini bilir zaten dedim.
Bozuldu ama yapcak bişi yok.
Birilerinin hadlerini bildirmeleri gerekiyor.
bende doğumdan 1 hafta sonra doktora gittim kontroleewewt kzlar bende kg ilgili saçmalayan insanlara sinir oluyorum 17 günlük doğum yapmışım sezeryanla eltim nedese beğenirsiniz ooo göbek duruyoooloğusa kadına dediğine bak manyakmı ne
ewewt kzlar bende kg ilgili saçmalayan insanlara sinir oluyorum 17 günlük doğum yapmışım sezeryanla eltim nedese beğenirsiniz ooo göbek duruyoooloğusa kadına dediğine bak manyakmı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?