merhaba arkadaşlarufaklık uyuyor biraz geçmişe baktım ama sayfa çok ilerliyor ben düzenli olarak bakamıyorum. dilek resimlerini gördüm süpersin maşallah.yarın tartı günümüz umarım ii sonuç görürüz hepimiz. bu arada aranızda dukan diyeti yapan varmı nette baktım biraz yorumlara falan. acaba yapabilirmiyim bende
delüüüümenüleri okuyunca acıkıyorum ben yaa
hoşgeldinnnmerhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.
delüüüü
hoşgeldinnn
ayyy öyle deme zeynepimsaol canım hoşbulduk gelebildim sonundaaaa
6 çok istiyorum ya hele bi gün 69.9 gördümama anında 70.0 oldu kaldım
sevincim boğazımda kaldı
valla balım ben sana değilde acele et sen bana yetiş lütfennnnnn
var ya sana çok üzülüyorum bencede bi doktora git tiroitlerine filan baktır
ha bidaha görmiycen yani onuyok canım o bitti artık diğerindeydi..
görüşürüz canım
biri beni tutsuuuuuunnnnn
benim oglan 5 yasinda 16 kilo yani onun iki tanesinden cikarttinBugün olmasa yarın görürsün canım 6yı uzak değil sonuçta.
Senin bıdıklar napıo
Naf iyi canım hergün konuşuyoruz.
İşleri yoğun muhasebeci işte.
Ger-düşte geçen hfta mesajlaştık iyiydi o da topiği arada telefonda okuyormuş ama yazamıyorm zor oluyo dedi.
qivinin bu ayın 15inde düğünü vardı sanırım.
Arcak yani Arzu abla hamiş.
3 ay olmuştur sanırım.
kdr da gelmeye başladı diyetisyne başlamış öyle.
30 kilo oldu sayalım evet çocuktan fazlası çıktı sanırım.
insallah zerram gercekden zor oluyor ama dün ciktim gittim bagirip cagirdikdan sonraSelam kızlarrrrr
Keyifler iyi görünüyor sevindim canlar
Suzim inşallah kocisin yakın zamanda hayırlı bir is bulur canım
Beylerin işsiz olması zor
Oglusumda yine aynı soğuk algınlığı iste
Hemen düzelmez
Büyük oğlumda bugün daha iyi okula gitti
Sınavlar vardı bu hafta kötü olduya toparlar inşallah
Kizimla zor günler geçiriyoruz sabır diyorum ama bazen o kdr
Sınırları zorluyor ki patlıyorum maalesef
Balgaymam sanada soracaktım aynı yaslarda kızlarımız
Sen napiyosun diye
Benimki hem tavırları degisti hemde dersler çok fena
7.sınıfta bu zamana kdr hep takdir aldı ama bu donem dersler
3 -4 teşekkür bile alamıyor
Dersler düzelir ama kendi düzelir mi
O zamana kdr ben ne olurum bilmem
Dilekkkkkkk
Artık kendini sevmeye başla daglar kdr fark var
İlk halinle ve normalsin artık tamammi canım
Son zamanlarda fazla verdin o kilo vücuduna oturacak
Biraz sporla destekleyebilirsin canım
en büyük cimbom işteeeeeeee
kız sizle uğraştığıma bakma futboldan heç anlamam beni pek alakadar etmez. futbol= top peşinde koşan birkaç adam, topu fileli yere sokmaya çalışıyorlar ,dünyanın parasını götürüyorlar ,millet de bunlar için birbirini yiyo. ahanda yorumum bu
napcaz dilek benim unutkanligimiHele öğlen eve gidince kıyafetleri çıkarıp tartılmana çok güldüm.
Ben öğlen eve gitsem malak gibi uyurum herhalde.
Şekersiz Türk kahvesini boşa içmiyoz biz:82:
Bi bildiğimiz var herhalde.
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dışarı çıktık iyi ki gezcez diye başımdan aşağıya şelale döküldü resmen yağmur olamaz buuu
piko ne dilekYimee eğer market varsa kendini kandırmak için piko alabilirsin aslında 100 kaloriydi.
Benim canım istiyor akşama alıcam.
slm elifslm kızlar napanız
menümü yazcam
sabah 07:05
1 küçük kase yoğurt içinde 4 kayısı
1 dilim light ekmek
4 zeytin, 1 k.k beyaz peynir
saat 10 gibi kayısılı çay
ara yok
öğle 12:30
6 y.k. bezelye yemeği,3 küçük yuwarlak kofteli
1 kutu sade probiyotik yoğurt
ara
1 yulaflı ligt,2 ligt peynirli püskewit
akşam
pırasa muhtemelen 4y.k. yerim yanında salata olur
hoşçukalın
slm kızlar napıonuz
merhaba canimmerhaba arkadaşlarufaklık uyuyor biraz geçmişe baktım ama sayfa çok ilerliyor ben düzenli olarak bakamıyorum. dilek resimlerini gördüm süpersin maşallah.yarın tartı günümüz umarım ii sonuç görürüz hepimiz. bu arada aranızda dukan diyeti yapan varmı nette baktım biraz yorumlara falan. acaba yapabilirmiyim bende
hosgeldin canimmerhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.
merhaba canimmerhaba yeşil çayımı aldım içiyorum hemide limonlu
totomu kaldırabilirsem birazdan da spor yapacam bebişim uyurken:126:
canım çok sıkılıyooooooooo kızlarrrrne yapsakk
sen yeme bravobugün yoğun istek üzerine akşam patates ,biber kızartacam kendimede çorba yapıyorum bol soğanlı mercimek çorbası
ay kuzum ya nezamana kadar düzelirmiski :26: birde cocuk anlamazki daha uff zor gercekden canimmerhaba canimkizin nasil oldu canim :26: bende yesilcay iciyorum suan
kızım gece hiç uyumadı ağrısı vardı alçıdan rahatsız oldu sabah hemen dr götürdüm iyleşme var dedi alçıyı çıkardık yalnız birde kızımın kolu dirsekden çıkma yapmış onu yerine otutturdu dr şimdi çok dikkatli olmamız lağzım yeniden çıkabilirmiş düşmemesi lağzım oda imkansız hiç yerinde durmuyor anlıyacağınız işim zor
kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyo yetişemiyorum bebüşümde cok huysuz bu ara büyüme atağında kuzum yemek yaparken kankuruya koyuyorum beraber yapıyoruz veeeeee ewet gelelim yediklerimize
14:00 ton balıklı yeşil salata
2 kayısı 2 çeviz
20 dk yürüyüş
1 lt su
araöğün 2 kayısı 5 ceviz su
akşama
köfte ızgara karnıbahar haşlama yarım kase yoğurtlu tavuklu bulgur çorbası...
ara 2 kayısı ceviz
1 lt su yeşil çay
bu arada kızlar nezaman tartılp bildiriyoruz...
kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyo yetişemiyorum bebüşümde cok huysuz bu ara büyüme atağında kuzum yemek yaparken kankuruya koyuyorum beraber yapıyoruz veeeeee ewet gelelim yediklerimize
2 kayısı 2 çeviz
20 dk yürüyüş
1 lt su
akşama
ara 2 kayısı ceviz
1 lt su yeşil çay
napcaz dilek benim unutkanligimibende türk kahvesi icecekdim almak istiyorum geri unutuyorum
sabah illa kahve icmeden evden cikamiyorum zaten
piko ne dilek
merhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.
2 kayısı 2 çeviz
20 dk yürüyüş
1 lt su
akşama
ara 2 kayısı ceviz
1 lt su yeşil çay
napcaz dilek benim unutkanligimibende türk kahvesi icecekdim almak istiyorum geri unutuyorum
sabah illa kahve icmeden evden cikamiyorum zaten
piko ne dilek
merhabalar,ben de katılmak istiyorum aranıza. 66 kiloyum,10 kilo kadar fazlalığım var. motive olamıyorum maalesef. umarım sizinle beraber motive olur veririm kilolarımı. biraz bilgilendirirseniz ne yapmam gerektiğiyle ilgili ,sevinirim.
istesemde bulamam burda dilek :86:ilk kez görüyorumCanım köfte ama kaç tane köfte?
Karnıbahar ne kadan mesela?
Köfte yediğinde sebze yemen fazla olur sanırım.
ya sebze ya et ye yanına da salata ve yoğurt miss.
Peff bilmiyorumm bende sıkıldım başıma ağrı girdi.
Yarında cuma
Piko bu şekerim.
Pirinç patlaklı içinde kayısı, üzüm kurusu falan var.
Hafif bi çikolata.
Eki Görüntüle 412521
Eki Görüntüle 412522
Hoşgeldin aramıza
Her Cuma tartılma günümüz hergün de yediklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
istesemde bulamam burda dilek :86:ilk kez görüyorumonun yerine dankek alip yesem
bugün yoğun istek üzerine akşam patates ,biber kızartacam kendimede çorba yapıyorum bol soğanlı mercimek çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?