aynennn canımm ,sınavlar için yine pek uğramayabilirim aranıza kusuruma bakmayın ama hep bildirim yapıcam cumaları bir iş karışmazsa inş.özel sanırım canım
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda halledersiniz..
arada kaç gel buraya rahatlarsın
yawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinnamin
çok takmıyorum gerçi ama...
bu arada en güzeli siyah olan
kız istanbuldasın bi sürü mağaza var nasıl bulamıyosun ki değişik şeyler :44:
bilmiyom canim yaa araniyorum iste,bulamadim soyle asil bi kiyafet..ne bulsam geciriyorum ustumeslm cnm kıyafetlerıne baktım fakat esımın kardesı dıosun bence o evın gelını olarak daha ozel daha gosterslı seyler bulmalısın tabı bu bnm fıkrım bu arada benım paylastıgım resımler albumler bolumunde gozukuo onu nası onlucem
aynennn canımm ,sınavlar için yine pek uğramayabilirim aranıza kusuruma bakmayın ama hep bildirim yapıcam cumaları bir iş karışmazsa inş.
Abababa
Sınavında basarılar dilerim canım
Busefer hangi staj
yawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinn
yürüyüslere devaaamYaa balkaymakkk bari sen yapma görmedin mi resimleri bacaklarım nasıl tostosun.
Koyu renk pantul giycem bu gidişle habire.
Açık renklerde çok pörtlüyo.
Sevdiceğim bugün geliyo ayrıca öğlen burda inşaallah
50 kiloda da tombul durursam kendimi boğazdan atcam
yarini bekleeeana ne gördün kiz ballimbeni catlatcanmi merakdan :84::84::84:
rakami söyle öyle git
ortak yönümüzü bulduk betülcüm
allah zihin acikli versin canimkolay gele
sen nasil oldun tatlim
bana kacacak gibime geliyorbilmem fistik benim bünyem ne bicim bünye anlamadim sanki doydugum zaman veremiyorum ac kalmam lazim gibime geliyor
belki izin verir canim hem güzel olur diplomali professionell fotografci olursun
linkini gönderirsen sevinirimben severim fotograflara bakmayi :98:
yawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinn
bilmiyom canim yaa araniyorum iste,bulamadim soyle asil bi kiyafet..ne bulsam geciriyorum ustumealbumler konusunda bende rahatsiz oldum..sadece arkadaslara gozukmesini istiyorumm:26:
Allah yardimcin olsun canim,her ailede yasaniyor gerginlikler,hayirlisiyla tatliya baglanir isallahsormaayın şekerler yaaa ev hali iyice yoğunlaştı ,bir kocişle arada tartıştık birde başmızda ailevi sorunlar var , iş sorunları sınava sorunlarıı derken baya yıprandım bu hafta çok kötü hallerdeyim ama inş. herşey yolunaa giricek biraz daha sakinim şuan ve bazı şeylere odaklanabiliyorum :44:
öle işte inanaın şuan buraya yazı yazarken bile zorluk çekiyorum sebebide uykusuzluk
Allah'ım herkese akıl fikir versin başka birşey demiyorum yaşadığım şeyler hakkındaa
forum istanbulu gezmeye basladim canim bu 8.magazaydi sanirim,ama bi daha gelicem h&m'ye , suzinin gosterdigi kiyafetleri hic goremedim..ben bilmiyorum bebeğim de yani ne bileyim bi avm'ye gir sırayla gez tüm mağazaları
daha vakit vardı zaten dimi bakarsın olmadı o siyahı al güzel olmuş
iyi akşamlar arkadaşlar yada gecemi desem bilemedimaylar oldu foruma giremedim kaç kilo başladığımı bile hatırlamıyorum yine yeniden geldim
tşk. hoş buldum.. ben şimdi bu kilo çizelgesini nasıl yapacağım geçen sefer zor yapmıştım yaahosgeldın seker
canim buradan bak istersentşk. hoş buldum.. ben şimdi bu kilo çizelgesini nasıl yapacağım geçen sefer zor yapmıştım yaa
hadı kızlar ben kactım ıı gec
bekunus mudu neydcanm yaaaİlacın ismi nedir canım ?
neden bu kdr uykusuz kaldın canm ya,hayrdırınsl..neler oldukı hayatındaahuhuhuhu dobiç kızçeler neler yapıyorsunuz ben yokken
ayyyy çok kötü günler geçirmekteyim bazen bir gün boyunca yemek yemeden durduğum günler oldu hiç şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorum ,bugünde 3 saatlik uykuyla duruyorum
yarın sonuç ne olcak bilmiyorum itiraf ediyorum birazdan eşim gelince bir tane dondurma yicem cornetlerden çk kötü hallerdeyim çünküüü yeme desenizde yicem kusura bakmayın
hos geldın tezzamanda saglıklı bır sekılde kıloverırsın tekrardan ınsl...iyi akşamlar arkadaşlar yada gecemi desem bilemedimaylar oldu foruma giremedim kaç kilo başladığımı bile hatırlamıyorum yine yeniden geldim
Allah yardimcin olsun canim,her ailede yasaniyor gerginlikler,hayirlisiyla tatliya baglanir isallah
forum istanbulu gezmeye basladim canim bu 8.magazaydi sanirim,ama bi daha gelicem h&m'ye , suzinin gosterdigi kiyafetleri hic goremedim..
forum istanbulu gezmeye basladim canim bu 8.magazaydi sanirim,ama bi daha gelicem h&m'ye , suzinin gosterdigi kiyafetleri hic goremedim..
arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen..
tek başıma kilo veremiorum ben..iradesizim çünkü..sizinle vermek istiyorum inşallah başarabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?