Lahmacun yiyosan sen de ye be.
Sanki Black e git çiko ye diorum
Balkaymakim o kadinon seviyesoz saygisiz bi insan belli ki egosunu tatmin etmis geri..
Sen kaliteni gostermissin ama degrrsiz insanlar icin moralini bozma..
AaYy 10. Olusum pek sevindin
Eline saglik dilekcim
Kiz manitanla bulustun mu
Gecmise bakayim
sağolcanım ne güzel yazmışın balık iyi olur aslında he he ama maç kaçtaki ona göre bakim eşim direk gitmeyecekse olabilirLavaşları çok kalınsa yimeee normal kalınlıktaysa ye canım.
Hmmm ne yesennn ne yesennnn
Eşini bilmem senin için konuşuyorum ben.
1 lahmacun yanında bol salata ve ayran
80 gram light ton balıklı salata yanında zero
Balık + salata
Mantar sote + salata + yoğurt
1 şinitzel + salata + zero
Patlıcan + biber + k.biber falan közleyebilirsin.
Dün akşam annem şey yapmıştı.
Bunları közlemiş bi tavada kavurmuş.
Sonra tabağa önce közlenenleri sonra yoğurt en üste de kavrulmuş et soteleri koymuştu.
19:30 da yiyorum ben yemekleri 6dan sonra bişi yemesem açlıktan bayılırım herhalde.
Senin yemek saatlerini bilmiyorum ama en son 9 da aranı yiyebilirsin canım.
Bebişin var.
Akşam yarım ayva yemeni öneririm.
Sakal bırakcam anam dediğimi yapmanız için.
Ne demek yawru senin mail adresini ben bulamadım bana tekrar mesaj atar mısın canım.
Listeyi atıcam sana
kıskaaaaaaaançyaaaaaaa torpil vaaaaarr
pisiye ye dediklerine bak
bana gelincede lavasi inceyse 1 dürüm ye
Eki Görüntüle 413848
Bu resimleri de 5 dakka önce çektim.
Bi bakın bakalım.
Burda ayna yok yakından çektim o yüzden.:26:
Eki Görüntüle 412979
Eki Görüntüle 412980
Eki Görüntüle 412981
Eki Görüntüle 412982
Eki Görüntüle 412983
Eki Görüntüle 412984
Eki Görüntüle 412985
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 18.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 9.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 57.0 [/TD] [TD] 55.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 30.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 89.0 [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] Cleopatra [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 16.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ReD [/TD] [TD] 91.0 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 59.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 14.000 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] bursa86 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 85.0 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 14.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] Chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 15.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] barerse [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 31 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] +1.700 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi olan '' Grafiti '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Liste süper tebrikler kızlar.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; SERRA8426, zeynepberat, keyness, ateseren'dir.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Listede 31 kişi var 26 kısçe kilo vermiş. 2 sabit kalan arkadaşımız 3 de kilo alan arkadaşımız var.
Bi kusur olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
kızlar ben ders calısmaya gıdıom kıb tabı benım kız calıstırırsa daha aksam yemegı var spor var toz var varda var
Bende toparlanayım iş bitti.:119:
Eve gidip temizlik yapma vakti.
Kader utansın.
H.sonu giremeyebilirim.
Öpüldünüz.
menüm sabah : yani saat 11
2 dilim ekmek 1 domates 4 zeytin 1 kk ligh peynir çok az zeytin yağı
ara: yoğurt ve çilek düşünüyorum
ara: light süt olabilir
akşam :26::26::26:
ay bilmiyorum fikirlere açığım ne yapam kızlar dün tavuk yedik o omaz sebze eşim sevmez ne etsem ki köfte desem geçen günküler hala dolapta
ne yesek ne yesek ne yesek
çabuk fikir verin yoksa eşim gelirse ya pizza ya kebap mutlak bir cıs bulur :18::18::18:
bugünkü menüm
sabah:
4 yk. nesfit
yarım bardak süt
öğle:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
şekersiz çay
ara:
1 portakal
akşam:
4 yk yulaf ezmesi
1 kase light yoğurt
10 ad. fındık
ara:
1 elma
yeşil çay
yok canim imza falan atmam kesinlikle gercekdende sansa bakayyy canım çıldırmış gibi sevindim valla
pazartesi demişlerdi ama bi arkadaş öğrenmiş mesaj attı
çok şükür yaa sevgilim de geçti rahatladık
kıızzzz her şey seni zayıflamaya yöneltiyor
çok sevindim inşallah güvenilir bi durumdur ama :26:
dikkatli ol sen yine de
buraya gelene kadar fıstık olcan bebeğim
tebrikler canimBaşlangıç kilo:75.4 kg
Geçen hafta:69.8 kg
Bu hafta:69.4 kg
Giden:400grbu haftaki bu yemeye helal olsun diyorum bu kadarına bile
Toplamdan verilen:6 kg
Hedef:55 kg
hosgeldin canimBende gelebilirmiyim aranıza süper motive oluyorum yazdıklarınızı okuyunca 77 kiloyum
insallah minderimtebrik ederimmm yawruuuuuuuu
hadi gecmisin deli kizz,tebrik ederimmm
hosgeldinnn
hosgeldinnn
yawrum kaderin oruldu zayiflicaksinnnn
bayiliyorum senin resimli menü paylasimlarinaselam yawrular
bugunku menumu paylasiyimm
sabah
Eki Görüntüle 413580
ara
yesilcay
sutlu kahve
ayran(disarida gorevdeydim)
1-2 findik
ogle
Eki Görüntüle 413581
bakin yerken bile size laf yetistiriyomm
Eki Görüntüle 413582
ara
Eki Görüntüle 413583
aksam isten sonra arkadaslarla disari ciktik
Eki Görüntüle 413584
aksam
acliktan foto cekmeyi unuttum
3 yk patates puresi
1 kanat
salata
1 top dondurma
tebrikler canimBaşlangıç kg 77.300
Gecem hafta kg 77.300
Bu hafta kg 76.000
Giden kg 1.300
Toplamda giden1.300
Ve hedef 60
daha 3 gün oldu diyete başlayalı umarım çabuk dağıtmam. ilk defa diyet yapacağım. Allah yardımcım olsun. Allah yardımcımız olsun...
sagol canimçok şanslısın cnm hemen başla
haftaya fazlasiyla gider insallahselam arkadaşlar
çok yoğun bir hafta geçirdim.semınerler dersane falan ...ee hal boyle olunca diyetın fazlaca ucunu kacırdım.hatta bir hafta diyet kelımesını bıle telaffuz etmedım.neyse gectı gıttı artık.kaldıgım yerden devam edıcem.sımdı gelelım sadade...bu hafta kı kılo bıldırımım.
baslangıc kılo:76
gecen hafta :68,2
bu hafta:68,5
gelen kılo:300 gr.
hedef kılo :65
toplamda gıden:7,5
bu arada cok guzel kılolar vermıssınız hepınızı tebrık edıyorum....
hic sorma canimgözün aydın canım
kız suzi ne balısın bedava plates. bende gitcem de daha para ayıramadım o işe bak git iyice öğren gel bana da anlat
tebrik ederim canimbaşlangıç:74
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500 gr.cık
toplam giden:6.900 gr.
hedef:60
bu hafta bunada şükür.çok kızıyorum kendime.kaçamaklarım çok oldu çünkü.daha doğrusu kaçamak yapmak zorunda bırakıldım.annem ve ablam tarafından baskı vardı.neymiş efendim daha vermeyecekmişim,yetermiş.yada diyetimi evde yapcakmışım.
neyse bide regl dönemindeyim zaten.yeni hafta 65 i görmeyi hedefliyorum kendime.bu hafta küçük oğlum rahatsızlandığı içinde buraya gelemedim fazla.buda etkiliyormuş insanı,onu anladım.uzaklaşmayada gelmiyo valla insan hemencik salıyo kendini.siz olmasanız napardım ben.bugün 1 kabak,1 patlıcan,birde enginar dolması yedim,kendimi çok suçlu hissediyorum. uzun zamandır yememiştim,kendimi tutamadım.olan oldu artık.yarından itibaren tekrar sıkı yönetim var.dolmaların acısını çıkarmam lazım.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum...
kötü müydün canim isteme töreni kizkardesinin :26: bende hic sevmezdim gerci bi gitseler diye bakardimSelam kızlar bi merhaba diyip yatıcam
Bu isteme töreninide atlattık nneyse kiii...O kadar iğrenç bişeymiş ki valla evlenmekten vazgeçmeme ramak kaldı.
Bugün dolayısıyla menü falanda kalmadı ama yazyım yinede ...
Kahvaltı öncesi:
2 kayısı üstüne bi bardak su
Kahvaltı (10:00) :
Kk peynir , Bi dilim ekmek , Domates
maydonoz
Yeşilçay
Ara (12:00) : 5 badem
Öğle (13:30) :
Yarım porsiyon yoğurt çorbaası
Biber dolması küçük boy
Salata,bi dilim ekmek
Öğleden sonra sapıttı işteeeeee
Saatleri hatırlamamakla beraber ;
Bi adet elmalı pasta , 2 adet küçük simit kurabiyelerden yedim.
Biraz öncede azcık salata yedim. Çok acıkmıştım gün içinde bişey yemedim de :26:
ay ballimya kizlar ben taki kursu veriyorum
ama hoca felan degilim bu isi bilioyor yillardir yapiyorum
bu kurs verdigim yerdede patronlar yaptiklarimi gördüler
ve cok israr ettiler kurs ver diye ....
olurmu olmazmi derken tamam dedim
neyse kurs basladi ben bunuda hep kursta dile getiriyorum
hoca degilim bildiklerimi sizinle paylasiyorum diye
neyse bugün kursa gelen hanimlardan biri birseye sinirlendi
ay bana öyle seyler söylediki
önce bir iki söyledigine cevap verdim
ay bi baktim bu iyice seviyesizlesiyo
Allahim neler dedi neler
ben resmen böyle kaldim
ve sadece dedimki
...kusura bakma ama ben bu sekilde konusamam seninle
ay ben öyle deyince bu iyice sinirlensin
senin bisey bildigin yokda sen hoca degilsinde............
artik oradaki bayanlar dayanamadi ve
yeter artik ama cok ayip ediyorsun
biz gayet memnunuz felan dediler
ben isime devam ettim ve onlarada bosverin konusmaya gerek yok dedim
ay bu ne yapsa iyi
ayni bir cocuk gibi benim söyledigimi taklit etti
ya vallahikaldim ay koca kadin
ben ses cikarmadikca bu iyice sinirleniyo
neyse söyledi söyledi al basina cal esyalarida felan diye gitti
ay ben nasil bir sok ama
ellerim titremeye basladi ve tutamadim kendimi bi agladim :26:
neyse hanimlar dediki sakin üzülme onun terbiyesizligi
herkez onu ayipladi.....
ya dedim ben hic hoca oldugumu söyledimmi yani hala ordayim ben acaba böyle biseymi söyledim diyorum :26:
hayir kac kerede uyardin bizi diyolar demeyin diye
öyle iste kizlar yani kadinin o hali o söyledikleri gitmiyo aklimdan
ve ben hicbisey söylemedim pismanda degilim aslinda herkez seviyesini belli etti iste
ama insan üzülüyo i
uzun oldu kusura bakmayin ama canim skkindi paylasayim dedim :26:
selaaam kızlaaar
:124:
Bugün günlerden galatasaraaay
YÜRÜ HAKAN KIM TUTAR SENInapıyorsun bebeğim nerelerdesin sen özletme döverm
kupa geliyo kızım kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KIZLAR BENİM Kİ FENER MAÇINA GİDİYORMUŞ, DÜN GECE BİLET BULMUŞ, AĞLAYA AĞLAYA ÇIKSIN ORDAN İNŞALLAH
kulaklarim cinladi zatenheeeyytt kankim benim
şikebahçeliler yokmu mine suzi fln
hayirlisiyla aliirsin isallah canimkızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere, birazdan direksiyon sınavım var, kalıp da rezil olmam inşallah...
hep ayniinşallah buqün qülen biz olcaazzzzz ondan sonra fenevliler korksun dilimizden
yaa geçen sene kupa maçında, hakan goool diye bağırınca kolunu ısırmıştım, refleks
şimdi akşam maçı izlerken evdeki yastıkları fln ısırırım artık , ıyyy kadıköye gitti gıcık
biz alirsak formami giyip sana resim yükliycemBende sizi çok seviyorum bebeğim , sayenizde hakanın yokluğunda 10 kilo verdim haftaya mors etcem onu , eğer bu akşam kupayı alırsak zaten haftaya GALATASARAY formamla karşılayacağım
hahay dilek gercekden evren bile el koymaya basladi banaMakarnadansa et, tavuk veya sebze ye yawru
Dimiii öyle diye diye totomu sevmeye başlıycam nerdeyse
Hoşgeldin şeker aramıza
ahah evren sana zorla zayıflamanı emrediyor sanırım Suzi
Günaydın bebiş.
Evet bugünde günlerden Galatasaray ama FB alacakmış gibi bi his var içinde.:26:
ellerine saglik dilegimBu haftanın birincisi olan '' Grafiti '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Liste süper tebrikler kızlar.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; SERRA8426, zeynepberat, keyness, ateseren'dir.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Listede 31 kişi var 26 kısçe kilo vermiş. 2 sabit kalan arkadaşımız 3 de kilo alan arkadaşımız var.
Bi kusur olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
günaydiiiiiin
dilekim liste süper ellerine saglik
grafitti tebrik ederim canim
kizlaaaarrr süperiz
tamam simdi gelelim asil mevzuya gece 1 den sonra cozutmus bulunuyoruum
yani durdum durdum gözüm döndü gecenin 1 inde
Günaydınn pisiii
Hazırızz hazırızz :124:
gel bebeğiiiim
Galatasaraylı olan bütün hatunlara kapım açık suzi gelmesin
gamzem biraz sebze yesen, yemek yesen, et yesen :26:
:26:
tatlım yeni doktordan geldim bu hafta değişik bi diyet uyguluycaz bakalım nasılm olacak?
yarından sonra öğlenleri salata ve sebze var.
sabah ve akşam bişe yokşok diyet gibi bişe olacak ama haftaya tam şok diyete başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?