dün dügüne gittikkendimi okadar sisman hissetimki dolapi indirdim hic birsey begenmedim morelim bozuldu oraya gittim bayadir biryere gittigimde yok
kara kedi gibi oturdum durdum ne oyun oynadim ne eglenebildim cok tuhaf bir his din ya sanki millet bana bakiyor
yobazda olmusum iyice iclerine karisamadim bile ben artik kilolu olmak istemiyorumözgüven diye hic birsey yok bende
esimi aradim o gelmemisdin gel al beni kurtar beni diye okadar kötü hissetim kendimi arada sizi cepden okudum yengem napiyon ceptelefonuylan dedi sIkILdim bunaldim
öyle iste kizlar icimde kaldi paylasmak istedim neyse esim bilgisayara gececem deyip duruyorbugünde arkadasinin karisi gelecek oturmaya ben kactim ortaligi toplayayim
güldoğru ne dersi çalışacaksın kpss mi yoksa??? ben kpss ye hazırlanıyorum da seni de merak ettim doğrusu:
biraz fark varmi ki :26:
Eki Görüntüle 413896 76.3 bu
Eki Görüntüle 413897 73.8 dün :26:
yok ya ben fark falan göremiyorumdaha yolum cok var
biraz fark varmi ki :26:
ben de üzerime giyecek bir şey bulamıyorum,eski kıyafetler olmuyor. giydiğim yakışmıyor. sefil sefil dolaşıyorum ortalarda. yeni kıyafet almamaya karar verdim,nasılsa veririm diye. sıkma canını elbet veririz, o kadar da zor bir şey değil disiplinli bir şekilde spor ve düzenli beslenme gerekiyor sadece. biraz da zaman ve sabır.
bence var canım,incelmiş görünüyorsun, spor yapıyorsan sıkılaşmışsındır da. hemen etki ediyor.
kızlar şimdi geçmişi okudum ve listeyi gördüm birinci ben olmusum yaaadilekcim ellerine sağlık canım benim
diğer arkadaşarıda tebrik ediyorum
kızlar ben hedef kilomu 60a ceksem olur mu sizce
inşallah canım hep haftaya kalıyor işteablam hayırdır neden böyle oldun sen hep +larda saldınmı yoksam kendini sen , ben fazla topiği takip edemiyorum şu sıralar ama inşallah toparlanırsın haftaya
9 günde 4,2miiibaşlangıç:84
2 mayısta 74.80
bugün 70.60
giden:4 kilo 200gr
toplam giden:13kilo 400gr
hedef:55
ilaca devam ama bilmiyorum canım yaaaumay
kizin nasil oldu canim :26:
canımmm gerizekalı bikadın canını sıkmış sanırımanlatmiyom
küstüm
kimse yokmu yaa
o saatte ne açması kıııızaçma yapcaktım başladım hamuru yoğurmaya ama un yetmediiiii :84::84::84::84::84:
saat biraz geçse de gidip alsam yaa pfff kötü olmaz inşallah :18:
selaaam kızlaaar
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Bugün günlerden galatasaraaay
:119::119::119::119::119::119::119:
sevinçten ağlayacak bencekupa geliyo kızım kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :119::119::119::119:
KIZLAR BENİM Kİ FENER MAÇINA GİDİYORMUŞ, DÜN GECE BİLET BULMUŞ, AĞLAYA AĞLAYA ÇIKSIN ORDAN İNŞALLAH
nedir bu fenerden alıp veremediğiniz yahuuuuamiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bugün herkes GS lii !!
benim eşim normaldede GS li ben takım tutmuyorum ama
fenere karşı bi antipatim var onun karşısındaki kimse ben o takımlıyım
çenesi düşük fenerlilerin heeee
öylesine Galatasaraylı olunmaz kızııııııııııımmmm
olsun gerçi fenevli olmaktan iyidir bebeğim
Sevgilim üzülünce mutlu olucamçok çenesi düşük çünkü fenerlilerin, özellikle benim ki çok dalga geçer Galatasarayla
Ama bu akşam onu öyle bi beter edicem ki şimdiden hazırladım cümlelerimi akşam mahvetcem onu
ağzından bal damlıyor kısçem yaaaGünaydın bebiş.
Evet bugünde günlerden Galatasaray ama FB alacakmış gibi bi his var içinde.:26:
sondan 3.yümBu haftanın birincisi olan '' Grafiti '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Liste süper tebrikler kızlar.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; SERRA8426, zeynepberat, keyness, ateseren'dir.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Listede 31 kişi var 26 kısçe kilo vermiş. 2 sabit kalan arkadaşımız 3 de kilo alan arkadaşımız var.
Bi kusur olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
hiç bilmiyor demiiii
evet dünyadan haberi yok
hatta aradğında kilo aldım yine fln diyordum
ayy çok eğleniyorum şu an
yok canim imza falan atmam kesinlikle gercekdende sansa bakinsallah türkiyeye geldigimde ailemiz büyük hepsi böyle baksin
cok sevindim tatlim yaasevdiceginde gecmis ikinizde atlatiniz sükür
tebrikler canim
hosgeldin canim
insallah minderim
bayiliyorum senin resimli menü paylasimlarinayiyesim geliyo
tebrikler canim
sagol canimgelcem dedim artik gidecez bakalim ne yapacagimi da bilmiyorum gerci
haftaya fazlasiyla gider insallah
hic sorma canimfitness salonuna yazilmadan önce orayi da arastirmisdim evin yakininda diye de cok pahali gelmisdin simdi bedavaya gidecem 2 hafta
tamam ne yaptiriyorlar bana anlatirim
tebrik ederim canim
kötü müydün canim isteme töreni kizkardesinin :26: bende hic sevmezdim gerci bi gitseler diye bakardim
bence çek canım BMI 22 görünüyor 21e insin bencekızlar şimdi geçmişi okudum ve listeyi gördüm birinci ben olmusum yaaadilekcim ellerine sağlık canım benim
diğer arkadaşarıda tebrik ediyorum
kızlar ben hedef kilomu 60a ceksem olur mu sizce
bence fark var canım ama görenlerin farketmesi için 6 kilo falan vermek lazımbiraz fark varmi ki :26:
selam kızlar :79::79:
ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş
buaralar pek keyfim yok
okuyorum ama yazmaya gücüm olmuyor
kızımı uyuturken okuyorum yinede sizi
niye keyfin yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?