boyun kaçtıkıcnm senın
zeynepppp tebrik edrim bacım..birinci olmuşsun.benim gözümde bir dilek birde sen birincisiniz.azminize hayranım..bende istiyorum ama beceremiyorum bir türlü..düşüp düşüp kalkmaktan bıktım artık..yoruldum valla...boyum1 72 canım
eklemezsen bakamamki bacimfoto yüklendim
bence çek canım BMI 22 görünüyor 21e insin bence
65le benim şuanki halim gibi oluyorsun
gerçi sen süper spor yaptığın için daha incesinbdir 62falanda yeter sana
bence fark var canım ama görenlerin farketmesi için 6 kilo falan vermek lazım
ben 6 kilo verdiğimde herkes zayıflamışsın nasıl yaptın falan diyordu
şimdi gözler alıştı sanırım kimse bişey demiyor
ya ben yemek yapmayı pek sevmiyorum temizlik falan okeyde yemekle uğraşmak zor geliyorBebeğim bugünün işini yarına bırakma hesabı bir önceki günden yarın ki yemeklerini belirle bence
Hem zorlanmazsan hemde daha planlı gidersin
seni çok iyi anlıyorum bazen insan içine çıkmak çok zor geliyor. sanki herkes kat kat göbeğime bakıyor gibi hissediyorum. ayağa kalkmak bile istemiyorum insan içindedün dügüne gittikkendimi okadar sisman hissetimki dolapi indirdim hic birsey begenmedim morelim bozuldu oraya gittim bayadir biryere gittigimde yok
kara kedi gibi oturdum durdum ne oyun oynadim ne eglenebildim cok tuhaf bir his din ya sanki millet bana bakiyor
yobazda olmusum iyice iclerine karisamadim bile ben artik kilolu olmak istemiyorumözgüven diye hic birsey yok bende
esimi aradim o gelmemisdin gel al beni kurtar beni diye okadar kötü hissetim kendimi arada sizi cepden okudum yengem napiyon ceptelefonuylan dedi sIkILdim bunaldim
öyle iste kizlar icimde kaldi paylasmak istedim neyse esim bilgisayara gececem deyip duruyorbugünde arkadasinin karisi gelecek oturmaya ben kactim ortaligi toplayayim
bence göbeğin biraz inmiş.biraz fark varmi ki :26:
Eki Görüntüle 413896 76.3 bu
Eki Görüntüle 413897 73.8 dün :26:
yok ya ben fark falan göremiyorumdaha yolum cok var
olabiir canım ama bence önce bir 65 ol sonra karar verkızlar şimdi geçmişi okudum ve listeyi gördüm birinci ben olmusum yaaadilekcim ellerine sağlık canım benim
diğer arkadaşarıda tebrik ediyorum
kızlar ben hedef kilomu 60a ceksem olur mu sizce
bahar depresyonumu kız. bende bu sıralar pek bir tembelim canım hiç birşey yapmak istemiyor
bilmemki
sebepsiz
ama ama sen zayıfsın yaaaaaaaaaaaaaa hani kat kat göbek kocaman toto falan yok ki sende .foto yüklendim
süperizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
bügün dengesız bırgunumdü eşim mac ızlemeye cıttı dısarı
sabah gec kalktım ve hemen gorumumle dısarı cıktık ayak ustu atıstırdım hemen kahvaltıyı
saat00 de 1dılım beyaz ekmek
1 bardak su
3-4 dılım salatalık
yarımk.kbuyulugunde peynır
2 zeytın
ara:yok
2,5 saat yürüdüm forum awm+carsı pazar offfffff (bügünki spor)
öglen:simit yemek istiyordum ve 1 tane sımıt yuttum 1bardak su ile
ara:mısır gevregi sütsüzkuru sekılde 2 kasık kadar
aksam:18:002 yemek kasıgı patlıcan türlüsü,2 kasık yogurtlu makarana,2 kozlenmıs bıber:):):):):)):)
oh ohhhhhhhhhhhhhhh
yarın ılec bıtıyor ve regl olacagım ınsl...................
ve wc sorunuma halen cozum bulamadım yaaa dıyetten once bırsorun yoktu dıyet tarıhı uzadıkca boyle oldu acabaaz yıyor bolsu ıcıyorum ondan olabılırmı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
ya bende 3 gün oldu çıkamadım ne yapsak ki denemediğim şey kalmadı kendimi patlayacak gibi hissediyorum
sanırımolur öyle arada
baktım geldim, bence güzel görünüyorsun bacaklar ince, bitek göbüş var oda çok değil,foto yüklendim
ozaman 65 yeter bence çok zayıflığı ben sevmiyorum sen seviyormusun bilmicanım benim BMI 21diyetisyende makinede ölçüldüm.spor yaptığım için kilomdan daha ince görünüyorum.basenim101cm.bugün bi arkadasım beni gördü zeynep yeter artık croz mu olmak istiyorsun dedi
bahar depresyonumu kız. bende bu sıralar pek bir tembelim canım hiç birşey yapmak istemiyor
sanırım
baktım geldim, bence güzel görünüyorsun bacaklar ince, bitek göbüş var oda çok değil,
yaşınız genç, doğum serüveniniz yok cabuk gider
ozaman 65 yeter bence çok zayıflığı ben sevmiyorum sen seviyormusun bilmi
bilmemki, olabilir
koşturmaktan, sorumluluklardan sıkıldım
hiçbişeye yetemiyorum
herşeyi kafaya takıyorum
sanırım
baktım geldim, bence güzel görünüyorsun bacaklar ince, bitek göbüş var oda çok değil,
yaşınız genç, doğum serüveniniz yok cabuk gider
ozaman 65 yeter bence çok zayıflığı ben sevmiyorum sen seviyormusun bilmi
bilmemki, olabilir
koşturmaktan, sorumluluklardan sıkıldım
hiçbişeye yetemiyorum
herşeyi kafaya takıyorum
ama ama sen zayıfsın yaaaaaaaaaaaaaa hani kat kat göbek kocaman toto falan yok ki sende .
kıskandım işte
göbüş ve göğüslerim onlar gitsin başka bişe istemiyorum zaten
süperizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
bügün dengesız bırgunumdü eşim mac ızlemeye cıttı dısarı
sabah gec kalktım ve hemen gorumumle dısarı cıktık ayak ustu atıstırdım hemen kahvaltıyı
saat00 de 1dılım beyaz ekmek
1 bardak su
3-4 dılım salatalık
yarımk.kbuyulugunde peynır
2 zeytın
ara:yok
2,5 saat yürüdüm forum awm+carsı pazar offfffff (bügünki spor)
öglen:simit yemek istiyordum ve 1 tane sımıt yuttum 1bardak su ile
ara:mısır gevregi sütsüzkuru sekılde 2 kasık kadar
aksam:18:002 yemek kasıgı patlıcan türlüsü,2 kasık yogurtlu makarana,2 kozlenmıs bıber:):):):):)):)
oh ohhhhhhhhhhhhhhh
yarın ılec bıtıyor ve regl olacagım ınsl...................
ve wc sorunuma halen cozum bulamadım yaaa dıyetten once bırsorun yoktu dıyet tarıhı uzadıkca boyle oldu acabaaz yıyor bolsu ıcıyorum ondan olabılırmı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
yayınla göreyim dermişim :86::86::86::86::86::86:tşk ederim ablacım iltifat ediyosun nerem zayıf bide sen beni cıbıl gör
slm önce bir tahlil falan yaptırsan birde tedaviye gireceksen kilo için dngeni bozman doğru olur mu:26:kızlar merhaba benimde acil kilo vermem lazım ama veremiyorum 1.62 boyundayım veveve 76 kioyum yakında tüpbebek tedavisine başlicam gitmeden vereyim diyorum ama olmuyor çok acıkıyorum elimayağım titriyor ve mide rahatsızlığım var açlığa dayanamıyorum ben napıcam
iyi akşamlar kızlarr..
menümü yazayımda yanlışım olunca söylersiniiz...
uyanınca...
1bardak ılık az ballı limonlu su
1kuru erik..
KAHVALTI.......
1dilim tam buğday
1yumurta sucuklu
azpeynir,2 zeytin
2 ceviz..
,biber,salatalık,domates söğüş doğranmış..
çay
ARA......
1kutu süt
1parça çikolata
1elma
2.ARA....
küçük kepekli galeta 4tane
AKŞAM......
közlenmiş kırmızı bibe ryoğurtlu
1porisyon makarna
bol salata...
.....akşam ..activa yicem kabızlık çok fena buakdar su nere gidiyor anlamdım ben ...kaysıı hiçbişe işelmeiyo
kuru erik yedim..
yayınla göreyim dermişim :86::86::86::86::86::86:
slm önce bir tahlil falan yaptırsan birde tedaviye gireceksen kilo için dngeni bozman doğru olur mu:26:
iyi canım ama bence akşam makarna pek iyi bir fikir değil. tabii saatide önemli erken yiyeceksen olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?