70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim BMI 21diyetisyende makinede ölçüldüm.spor yaptığım için kilomdan daha ince görünüyorum.basenim101cm.bugün bi arkadasım beni gördü zeynep yeter artık croz mu olmak istiyorsun dedi

Son düzenleme:
herkese tekrar icten bir merhaba.

bazi arkadaslarin kilo cizelgesine baktim da hem hayretler icinde kaldim, hem gipta ettim. 15-20 kilo verenler dahi varmis. iradenizi tebrik ediyorum.
evet ben de kücük bir basariya ulastim nihayet. son girdigimde 75 kiloydum, bu sabah ise 74'e düstügümü gördüm:)
birgün kilo cizelgemden 20 ve dahasi kilo gittigini yazma umuduyla:)

Bebeğim bugünün işini yarına bırakma hesabı bir önceki günden yarın ki yemeklerini belirle bence

Hem zorlanmazsan hemde daha planlı gidersin
ya ben yemek yapmayı pek sevmiyorum temizlik falan okeyde yemekle uğraşmak zor geliyor
seni çok iyi anlıyorum bazen insan içine çıkmak çok zor geliyor. sanki herkes kat kat göbeğime bakıyor gibi hissediyorum. ayağa kalkmak bile istemiyorum insan içinde
biraz fark varmi ki :26:

Eki Görüntüle 413896 76.3 bu
Eki Görüntüle 413897 73.8 dün :26:

yok ya ben fark falan göremiyorum daha yolum cok var
bence göbeğin biraz inmiş.
kızlar şimdi geçmişi okudum ve listeyi gördüm birinci ben olmusum yaaadilekcim ellerine sağlık canım benim
diğer arkadaşarıda tebrik ediyorum
kızlar ben hedef kilomu 60a ceksem olur mu sizce
olabiir canım ama bence önce bir 65 ol sonra karar ver

bilmemki
sebepsiz
bahar depresyonumu kız. bende bu sıralar pek bir tembelim canım hiç birşey yapmak istemiyor
ama ama sen zayıfsın yaaaaaaaaaaaaaa hani kat kat göbek kocaman toto falan yok ki sende .
kıskandım işte

süperizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr

bügün dengesız bırgunumdü eşim mac ızlemeye cıttı dısarı

sabah gec kalktım ve hemen gorumumle dısarı cıktık ayak ustu atıstırdım hemen kahvaltıyı

saat00 de 1dılım beyaz ekmek
1 bardak su
3-4 dılım salatalık
yarımk.kbuyulugunde peynır
2 zeytın

ara:yok
2,5 saat yürüdüm forum awm+carsı pazar offfffff (bügünki spor)
öglen:simit yemek istiyordum ve 1 tane sımıt yuttum 1bardak su ile

ara:mısır gevregi sütsüzkuru sekılde 2 kasık kadar

aksam:18:002 yemek kasıgı patlıcan türlüsü,2 kasık yogurtlu makarana,2 kozlenmıs bıber:):):):):)):)

oh ohhhhhhhhhhhhhhh

yarın ılec bıtıyor ve regl olacagım ınsl...................

ve wc sorunuma halen cozum bulamadım yaaa dıyetten once bırsorun yoktu dıyet tarıhı uzadıkca boyle oldu acabaaz yıyor bolsu ıcıyorum ondan olabılırmı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bende 3 gün oldu çıkamadım ne yapsak ki denemediğim şey kalmadı kendimi patlayacak gibi hissediyorum

olur öyle arada
sanırım
baktım geldim, bence güzel görünüyorsun bacaklar ince, bitek göbüş var oda çok değil,
yaşınız genç, doğum serüveniniz yok cabuk gider
canım benim BMI 21diyetisyende makinede ölçüldüm.spor yaptığım için kilomdan daha ince görünüyorum.basenim101cm.bugün bi arkadasım beni gördü zeynep yeter artık croz mu olmak istiyorsun dedi
ozaman 65 yeter bence çok zayıflığı ben sevmiyorum sen seviyormusun bilmi
bahar depresyonumu kız. bende bu sıralar pek bir tembelim canım hiç birşey yapmak istemiyor

bilmemki, olabilir
koşturmaktan, sorumluluklardan sıkıldım
hiçbişeye yetemiyorum
herşeyi kafaya takıyorum

şu yazdıklarında kendimi gördüm karamsar bacı
aynı ben bende sıkıldım birşey yapasım yok
bazen zayıflama işi bile anlam ifade etmiyor
gel beraber takılak

göbüş ve göğüslerim onlar gitsin başka bişe istemiyorum zaten

göbüş ve göğüslerim onlar gitsin başka bişe istemiyorum zaten

kızlar merhaba benimde acil kilo vermem lazım ama veremiyorum 1.62 boyundayım veveve 76 kioyum yakında tüpbebek tedavisine başlicam gitmeden vereyim diyorum ama olmuyor çok acıkıyorum elimayağım titriyor ve mide rahatsızlığım var açlığa dayanamıyorum ben napıcam

iyi akşamlar kızlarr..
menümü yazayımda yanlışım olunca söylersiniiz...
uyanınca...
1bardak ılık az ballı limonlu su
1kuru erik..
KAHVALTI.......
1dilim tam buğday
1yumurta sucuklu
azpeynir,2 zeytin
2 ceviz..
,biber,salatalık,domates söğüş doğranmış..
çay
ARA......
1kutu süt
1parça çikolata
1elma
2.ARA....
küçük kepekli galeta 4tane
AKŞAM......
közlenmiş kırmızı bibe ryoğurtlu
1porisyon makarna
bol salata...
.....akşam ..activa yicem kabızlık çok fena buakdar su nere gidiyor anlamdım ben ...kaysıı hiçbişe işelmeiyo
kuru erik yedim..

Son düzenleme:

evet diyetten kabizlik oluyor. bu durumlarda cok aci yemek care olabiliyor. mesela cok ac biber yiyebilirsin ögünlerinde veya yemeklerini alisageldikten daha aci yapabilirsin. yok bu da kar etmezse, kuru erik önerebilirim. kuru erigi aksamdan sicak suya koyuyorsun, sabah erigin suyunu icip erikleri yiyorsun bol bol da su tüketiyorsun. yok bu da kar etmediyse bir zayiflama cayi var. marka söylememde sakinca var mi bilmiyorum ama o cayi icince bir iki saate kalmaz insan mutlaka tuvalete cikiyor. bitkisel bir cay. adinda "form" ibaresi var.

tşk ederim ablacım iltifat ediyosun nerem zayıf bide sen beni cıbıl gör
yayınla göreyim dermişim :86::86::86::86::86::86:
slm önce bir tahlil falan yaptırsan birde tedaviye gireceksen kilo için dngeni bozman doğru olur mu:26:

iyi canım ama bence akşam makarna pek iyi bir fikir değil. tabii saatide önemli erken yiyeceksen olabilir

YEDİM BİLE...ya adetim yakın ve canım karbonhidrat istiyor mutsuzum yanii..
erken yedim canım 18.30du...az yağlıydı...evde tepincem akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…