kızlar merhaba benimde acil kilo vermem lazım ama veremiyorum 1.62 boyundayım veveve 76 kioyum yakında tüpbebek tedavisine başlicam gitmeden vereyim diyorum ama olmuyor çok acıkıyorum elimayağım titriyor ve mide rahatsızlığım var açlığa dayanamıyorum ben napıcam
evet diyetten kabizlik oluyor. bu durumlarda cok aci yemek care olabiliyor. mesela cok ac biber yiyebilirsin ögünlerinde veya yemeklerini alisageldikten daha aci yapabilirsin. yok bu da kar etmezse, kuru erik önerebilirim. kuru erigi aksamdan sicak suya koyuyorsun, sabah erigin suyunu icip erikleri yiyorsun bol bol da su tüketiyorsun. yok bu da kar etmediyse bir zayiflama cayi var. marka söylememde sakinca var mi bilmiyorum ama o cayi icince bir iki saate kalmaz insan mutlaka tuvalete cikiyor. bitkisel bir cay. adinda "form" ibaresi var.
kızlar merhaba benimde acil kilo vermem lazım ama veremiyorum 1.62 boyundayım veveve 76 kioyum yakında tüpbebek tedavisine başlicam gitmeden vereyim diyorum ama olmuyor çok acıkıyorum elimayağım titriyor ve mide rahatsızlığım var açlığa dayanamıyorum ben napıcam
kızlar bende ilk diyetisyene başladım sabah açkarnına erik yiyodum bilaçtene ılık suyla..
ilk haftalar süperid bağırsakalırm ara öğünler falan güzel çalıştı..
2haftadır bişey kar etmiyor..bende hemoroidde var canım yanıyor asla acı yiyemem zatenn...kuru eriği bende duydum yapıcma bu akşam dediğin gibii.
çok kilo veremiyorum bence bu yüzden içimdekiler tam çıkmoyorkkiii:2:
YEDİM BİLE...ya adetim yakın ve canım karbonhidrat istiyor mutsuzum yanii..
erken yedim canım 18.30du...az yağlıydı...evde tepincem akşam...
göbüş ve göğüslerim onlar gitsin başka bişe istemiyorum zaten
yayınla göreyim dermişim :86::86::86::86::86::86:
kızz onu diyecegım bugun fark ettımm de gögüslerde kuculmus benım wallaaa hıc dusunmemıstım gıtmıs valla oda gıtmıs yehhh huuuuuuuuuuu
dün dügüne gittikkendimi okadar sisman hissetimki dolapi indirdim hic birsey begenmedim morelim bozuldu oraya gittim bayadir biryere gittigimde yok
kara kedi gibi oturdum durdum ne oyun oynadim ne eglenebildim cok tuhaf bir his din ya sanki millet bana bakiyor
yobazda olmusum iyice iclerine karisamadim bile ben artik kilolu olmak istemiyorumözgüven diye hic birsey yok bende
esimi aradim o gelmemisdin gel al beni kurtar beni diye okadar kötü hissetim kendimi arada sizi cepden okudum yengem napiyon ceptelefonuylan dedi sIkILdim bunaldim
öyle iste kizlar icimde kaldi paylasmak istedim neyse esim bilgisayara gececem deyip duruyorbugünde arkadasinin karisi gelecek oturmaya ben kactim ortaligi toplayayim
biraz fark varmi ki :26:
Eki Görüntüle 413896 76.3 bu
Eki Görüntüle 413897 73.8 dün :26:
yok ya ben fark falan göremiyorumdaha yolum cok var
o saatte ne açması kıııız
göbüş ve göğüslerim onlar gitsin başka bişe istemiyorum zaten
günaydın kızlar
sabah menüsü..........konfleks laktoszus süt ile
1 kays 1 ceviz
ara türk kahvesi 1 kayısı 2 ceviz
öğlen sarımsaklı yoğurtl ıspanak
akşam ton balııklı salata.........
aralarda yeşil çay ve kayıs ceviz olur ve yürüyüş...2.5 lt su.
nasılemziriyorsun cnm bu şekilde? ben bunları yesem damla sütüm olmaz kanımca :)
selamkızlar bende geldim.. şuan takip ediyorum sizi
selam canlarrrr:80:
canım sıkkın bu sıralar cuma günü tayinler açıklanacaktı
çok kötü oldum bu zamana kadar rahattım ama beklenen gün gelip çatınca kötü hissettim
ağla sızla bir hal oldumkusura bakmayın gelip yazacak halim yoktu.. hoş açıklanmadı daha salıya kaldı beklemek çooook zorrrr...
beni merak edip soran kısçeler olmuşşş seviyorum sizi yaa
balkaymaam o tarz insalar için üzülmeye değmez,
hakettiği değeri verirsin olur biter
pisicim öperimmm
dilek'im badana boya yıkama yağlama varmış kolay gelsin
daha da görüşemediniz sanırım ulan taş olsa çatlardı
minecim kızın nasıl oldu? sıkma canını hibişey için
mindercim naptın buldun mu elbise?
suzim nasıl gidiyor kaçamak yok dimi?
nereleri bekliyon canım? korkma ya hayırlısı. bak ben de kura da erzurumu çekince önce üzülmüştüm ama artık alıştım. bitecek eninde sonunda diyorum daha kötü bir yerde çıkabilirdi 2 sene sonra gideceğim inşellah
oooo vay vay vay birde daha istiyorum diye bak senselam canlarım
çok uzun zaman sonra bugün deli gibi cozuttum
kahvaltıya arkadaşlar gelcekti ya
açma yaptım onlara
milföyden börek yaptım sucuklu kaşarlı
patates püresi yaptım sütlü tereyağlı bol kaşarlı
yanındaki minik şeyleri saymayayım
ayy çok değişikti resmen onları yemek
bugün fazlasıyla cozuttum yani öyle böyle değil
yarın her şeye tekrar devam ediyorum cozuttuk diye pes edecek değiliz ya
bu arada grafiti birinciliği elimden almışsın bebeğim bu hiç olmadı
şaka bi yana tebrikler canım
böyle işte ben yine doldurdum yazdım
açma da süper olmuştu yaa tereyağlı ayyy hala yemek istiyoruuummm
eşin ne iş yapıyordu canım. ve sen niye gidemiyorsun ki :26:Keşke erzurum gibi yerler olsa yaaa
ama daha önce eşim bekarken erzurumda çalıştığı için erzurum ve çevresi olmayacak..
erzurumdan kötü yerleri düşün işte..
belki ben gidemeyeceğim...
oooo vay vay vay birde daha istiyorum diye bak sen
dileeeeeeeeeeeeek bak yakaladım gel yol bunun saçını
eşin ne iş yapıyordu canım. ve sen niye gidemiyorsun ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?