Bu arada ;
Aramızda bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun...
Topiğimizde çoğu hatun anne... Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın , hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah!
kızz fazlaa alışmaa bencee bilirsin bir laf alışmış kudurmuştan beterdir diye
evet bu ara bunalim takiliyorum canimyok pes etmiyorum ama söyle bi cet hiziyla sihirli deynekle olsa hic fena olmaz insallah canim
sonuc ne oldu tatlim verdinizmi kizi vermedinizmi
evet minem sagolyolum daha cok uzun
tatli kizsin
tebrikler canimdevami da gelecek insallah
ya dün cok kötü oldum canim ya sanki yanlis biryerdeyim kabugumdan cikmak istemiyorum saklanmak istiyorum öyle kalabalik yerlerden
sagol pisim
bende kizlar ya
hosgeldin canim
hergün wcye gidemiyorum bende ya
aciyi sever yerimde canim :26: kuru erik deneyeyim bide sagol
allahdan hayirlisi olur insallah tatlimolacagin önüne gecilmiyor neyazikki sen sIkma canini ben pyskologa gitmisdim dedim birseyi beklerken acaba iyimidir kötümüdür diye günlerce kafama takarim diye anlatigimda kadin bana olacak sey gelsin öyle düsün önceden düsününce sana faydasi olmaz olacakla geldi zaman ugras demisdin kendimin yipranirsin belkide güzel sevineegin bi yer cikar bebegim
yok gibi
oh ne güzel
insallah betülcümevet spora da gitiyorum zorla insallah betülcüm agzindan bal akiyor cok sagol canimcim
:44: yanlis alinti mi oldu neyse gel sarilayim sana
bence de minecim sonucda 0-0 bitti mac yani sampiyon bi takim yenip de kazanmaliydin hemide gol yemedik diye sevinsinler iste
:128:
geldim minem yettim gari
bence onlar tarafdar falan degil planlanmis birsey
ananesli sendemi gs din
selam canim
sormaa şeker yaaa kocişi işe gönderdim bende pc başınamaaşallah erkenciisn ptty...
günaydın canım..bend eşimdi kahvaltı yapıcamm çok uyukluydm ama geri ytamdım yoksa yatınca bu metoda bağırsakta iyice ağrlaşıyor bende
valla dilek ile nora duymasın şaplağı yersen kendine gelirsin söliim sana mesela bugün benim kociş benden poğaça istedii ama ben yeni fırınımda yeni poğaça tarifinden asla yemeyeceğim masanın üzerinde duran keklerden yemeyeceğim çünkü o hakkımı perşembe ve cuma günü kaybettim :18::18öyle oldu zaten tadını bi kere aldım bırakamıyorum
valla dilek ile nora duymasın şaplağı yersen kendine gelirsin söliim sana mesela bugün benim kociş benden poğaça istedii ama ben yeni fırınımda yeni poğaça tarifinden asla yemeyeceğim masanın üzerinde duran keklerden yemeyeceğim çünkü o hakkımı perşembe ve cuma günü kaybettim :18::18yüzden öyle birşey yok hatırlamıyorum ben o yiyecekleri şimdii bir güzell bitki çayı ve kirazzz zamanı
çok güzeldi be beybi
güzel bi anı olarak kalıcak
BİR PAZAR GÜNÜ EVİNDE YALNIZ OLAN BEN YÜKSEK SES İLE MÜZİK KEYFİ YAPARRR KOCASINI ÖZLER,KİLOLARDAN NASIL KURTULACAĞIM DİİYE DÜŞÜNÜR ,BİR YANDANDA CISLARI GEÇİRİR AKLINDAN ,AMA YEMEEYECEĞİM DİYE KENDİ İLE KONUŞUR DAHA NELER NELER
JOYTURK / Karnaval Player - HQ
BİRAZ KAFAYI DAĞITMAK VARDI ŞİMDİİİ ,ŞÖYLE DENİZ KENARINA GİDİP BİR KÖŞEDE EŞİYLE OTURUP DÜŞÜNMEK VARDII ,TÜM SORUMLULUKLARI BIRAKIP SAKİNLEŞMEK VARDIII ,HAYATII DOYASIYAA YAŞAMAK VARDIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?