70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada ;

Aramızda bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun...

Topiğimizde çoğu hatun anne... Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın , hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah!

Son düzenleme:
Bu arada ;

Aramızda bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun...

Topiğimizde çoğu hatun anne... Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın , hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah!

haikattenn ben onu unuttumya ,sabah sabah annemide (kayınvalidemide) kutlamaya unutttukkk hiiiiiiii:18::83::83:tühh yaaa neyse akşama kutlarım artıkk

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HEPİNİZİN :119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın çıtır hautnlarrr
dilekcm listeye almışsın beni çok sevnmd saol canm
kızlar geçmişe bakamadımumarım herkes iyidir
topikteki bütüüüün annelerin anneler gününü kutlarım benm yavrumda sabah öperek uyandırdı annecim doğum günün kutlu olsun dio ağzını yüzünü yediğim
dün çok kaçamaklı geçti
bugün az yiycem telafi olsn
tüm ev ayakta yazlık kışlık ayırıyorum hafta içide kapı cam silmeye kadın gelicek
ara ara gelip bakarım

bideee şampiyonnn galatasaray tüm gslileri tebrik ederim:

SABAH(7:30)
yumurtasız menemen 4 kaşık, bir yumurta tavada, 1,5 dilim ekmek,kk peynir, 2bardak çay

ARA(11:00)
kiraz ve bitki çayı

ÖĞlEN(13:30)
tavuk boynundan kaldı akşam 4-5 tane ondan yanına cacık bide sabahki yumurtasız menemen den yersem yerim ama yememeye çalışçam

ARA(17:00)
kiraz,salatalık

AKŞAM(19:30)
taze bakla yemeği(3 kaşık) ,birde iç bakla derlerya onu haşlıcam ama ondan yemem sakıncalımı hiç bilmiyorum bu konu hakkında bişi,yanında yarım dilim ekmek çünkü hayatta yiyemem yoksa bakla yemğini ,birde cacık

yatarkende bir çay bardağı süt yada meyve yiyebilirim

nasıl menümmm :44::44::44:

Son düzenleme:
SABAH BAKLANIN KALORİSİNİ ARAŞTIRAYIM DERKEN NE İLE KARŞILAŞTIM KIZLAR DİREK KOPYALIYORUM YAZIYI DOĞRUMUKİ HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIM VALLAHİ

GÜZELLİK
Eğer bakla kabuğu tüylere sürülürse, tüyleri inceltir, zayıflatır, lekeleri giderir.Özellikle, bebeklerin kasığına bundan sürülse, bebeğin tüylenmesini önler. Aynı şekilde, eğer yüzdeki lekeler üzerine konursa, yüzdeki yara, leke izlerini giderir, yok eder, cilde parlaklık verir.

:26::26::26::26::26:

pazar pazar topikte bu saatte benden başka kimse olabilirmiki zatenn tüm dobiçler yaa uyur ya gezer ya kahvaltı yapar hiç topiği aklına getiren yoktur zaten

BENDE KAÇIYORUM SEVGİLİ TOPİĞİM SENDE BİRAZ KAFANI DİNLE BÜTÜN KIZLAR TÜM HAFTA ŞİŞİRDİLER SENİDE

Son düzenleme:
maaşallah erkenciisn ptty...
günaydın canım..bend eşimdi kahvaltı yapıcamm çok uyukluydm ama geri ytamdım yoksa yatınca bu metoda bağırsakta iyice ağrlaşıyor bende

regl oldum hehehehehehhehe cok sukur 55 gun aradan sonraaaa

sabah 07:00:ılık su 2kayısı
kahvaltı30:4 catal melemen ,2dılım ekmek(cavdar+beyaz),1 zeytın,1catl peynır,1bardak sekersızcay

kızlar tüm annelerin ve annelik özlemi cekenlerin anneler günü hayırlı olsun bır gun degıl hergün olsun ......

Günaydın kızlarrrrr
Bugün çok mutluyum çünkü dün nihayet diyetisyene gittimmmmmmmm
Orda tartıldım veeeeeeeeeee 65.7 çıktım
Demek ki benim evdeki tartı çok tartıyorrrr
İdeal kilom 54-64 arasıymış
En ideali 59.9
Benim 57 58 olasım var zaten
Listemde kuzeniminkinden farklılıklar var
Kahvaltım sabah 6 da olduğu için toplam 7 öğün gibi oluyor 2 saatte bir yiyorum
Veeeee sabah yeşil çayı ve siyah çayı yasakladı, kansız olduğumu söyleyince
Et yerken yoğurt yemeyeceksin dedi
Böyle işte kızlar, 3 hafta sonra kontrole gideceğimmm
Yeni bir başlangıç diye dün bozdum diyeti kaçamak yaptım, bugün de bozacağım yarın kendi listeme başlayacağım
Umarım güzel olur, şimdi son kez yumurtalı patates yapayım yiyeyim
Anneler gününüz kutlu olsunnnnnnn

günaydıııınnnn
anneler gününüz kutlu olsun çıtır ve güzel annelerim benim
ve aynı şekilde geleceğin anneleri
bugün bol bol uyudum dünün yorgunluğunu attım
bi de aldığım kalorileri atabilirsem tam süper olcak
mona kaçamak yaptıktan sonraki gün bol bol su içmekten bahsetmişti
kendimi damacanaya yapışık olarak bulabilirim bugün
eee sizden ne var ne yok

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar nasılız

tüm ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

maaşallah erkenciisn ptty...
günaydın canım..bend eşimdi kahvaltı yapıcamm çok uyukluydm ama geri ytamdım yoksa yatınca bu metoda bağırsakta iyice ağrlaşıyor bende
sormaa şeker yaaa kocişi işe gönderdim bende pc başına direk topiğe atlıyorumm aslında beniimde aşırı uykum var ama uyuymamak için zor tutuom kendimi her an pc başında uyuyabilirim :44:
öyle oldu zaten tadını bi kere aldım bırakamıyorum
valla dilek ile nora duymasın şaplağı yersen kendine gelirsin söliim sana mesela bugün benim kociş benden poğaça istedii ama ben yeni fırınımda yeni poğaça tarifinden asla yemeyeceğim masanın üzerinde duran keklerden yemeyeceğim çünkü o hakkımı perşembe ve cuma günü kaybettim :18::18 yüzden öyle birşey yok hatırlamıyorum ben o yiyecekleri şimdii bir güzell bitki çayı ve kirazzz zamanı

çok güzeldi be beybi
güzel bi anı olarak kalıcak

BİR PAZAR GÜNÜ EVİNDE YALNIZ OLAN BEN YÜKSEK SES İLE MÜZİK KEYFİ YAPARRR KOCASINI ÖZLER,KİLOLARDAN NASIL KURTULACAĞIM DİİYE DÜŞÜNÜR ,BİR YANDANDA CISLARI GEÇİRİR AKLINDAN ,AMA YEMEEYECEĞİM DİYE KENDİ İLE KONUŞUR DAHA NELER NELER

JOYTURK / Karnaval Player - HQ

BİRAZ KAFAYI DAĞITMAK VARDI ŞİMDİİİ ,ŞÖYLE DENİZ KENARINA GİDİP BİR KÖŞEDE EŞİYLE OTURUP DÜŞÜNMEK VARDII ,TÜM SORUMLULUKLARI BIRAKIP SAKİNLEŞMEK VARDIII ,HAYATII DOYASIYAA YAŞAMAK VARDIIIIIIII

çok güzeldi be beybi
güzel bi anı olarak kalıcak

lütfen anı olarak kalsın şeker tıpkı bendeki gibi yap bak sen yersen bende yerim ben yemezsem sende yemiyeceksin kızarım valla benim kilo almama sebep olduğun için nasılda suçu başkasına atıyorumm aslında aklımdan neler neler geçiyor cıss amaa ııı-ıhh h söz verdim norayaa onun hızlı ellerinden şaplak yemek istemiyorumm zaten o şimdi şaplağı kesin hakana atmıştır gs &fb olayından dolayı

aynen tatlım pazar gunu esımle gecırmek varken...
esım toplantıya gitti bende burda yım temızlıgı bıtırdım oyle cnm onsuz bırseyde ıstemıyor yaaaaaaaaaaa onucok sevyrmmm bennnnnnnnn bugun kacamak gunumdu onuda yapmadım esım yokya:):):):)

ALOOOOOOOOOOO ben görünmez miyim ya niye kimse bana slm ver mi
hadi beni görmed,niz koca totomu da mı görmediniz
benimde eşim sabahtan işe gitti şu sınav için birazdan gelecek sonra da saat 3 te normal mesai için gidecek. nedir bu polislerin çektiği ya bir kahvaltı yapamadık bu hafta beraber

BEN EŞİMLE KEYİF İSTİİİİİİİİMZAYIF HOŞ HATUN OLMAK İSTİİİİİİİİİİİİİİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…