70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çalışsanlarda şeker napam artık bizde evde bekleriz onları ama şahsen bende çalışmak istiyorum artıkk ya böyle evde bazen bunalıma giriyorum 1 haftaya geçti hiç dışarı çıkmadım daha hiç öyle arkadaş falanda yok etrafta bütün gün evdeyim eee pazardı dışarı bişi atılcak olsun falan onlarıda annemler yapıyorlar anlıycan ben evden hiç dışarı çıkmıyorum arada bir balkon sefası o da yalnız ve kaçamaksız ne kadar çekilirse işte amannn yine bak bunalıma girmeye başlıyorum yok bunalım falan bak ne güzel sizler varsınızz konuşup dertleşiozzz motive ediozz kendimizii

bu arada ben kilo çizelgemi baydan beri değişmemişim onu değiştirem yahuu en son kaldığım rakamı görünce çok sevindim çünkü artık o rakamda değilim vayy bee burayaa ilk geldiğimde tartı nerdeyse 76 yı gösterecektiii amaaa şimdi 6lı rakamlardayımm yupppiii

anama pisimm sesimi duymuyonkii şeker koca totondannn

ulaşamıyorum bile sana totondan accık kenara çek bakemm sarılak şöleee

kız ben çalışıyomda ne oluyo. hafta içi iş ev arası git gel. haftasonu da evde pinekle
bende sıkıntıdan patlayacam. hep yalnızım
boşevi bekle bekle

yok bebeğim zaten yiyemem yaa yaparken bile düşündüm bu kaç kaloridir diye
ama sonra pişti aman Allah'ım o nasıl bi güzellik
veee sonuç dayanamadım ikişer tane yediimmm
ve rüyadan uyandım

eşi olmayanlar napsın beybi

kız olanda göremiyo ki. ya canım feci ekilde kek yapmak istiyoooooooooooooor
yapam mı yapam mı

kız ben çalışıyomda ne oluyo. hafta içi iş ev arası git gel. haftasonu da evde pinekle
bende sıkıntıdan patlayacam. hep yalnızım
boşevi bekle bekle

insanoğlu bazen nankör olabiliyoruzz canım dimi kesin bende iş bulunca senin dediklerini derim ayy işe girdim hiçç totomu koyamıyorum bir yere derim aslında kıymetini bilmeliyim evimin aa bazen bunalım yaptırıyor boş evv

bu arada çizelgemide değiştirdim hehehe 2 kilo birden gitmiş helal be bana 2 haftadan beri ddeğişmemeişim çizelgeyicidden çok sevindim

kız olanda göremiyo ki. ya canım feci ekilde kek yapmak istiyoooooooooooooor
yapam mı yapam mı

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakk valla sölerimm siziiii yemeicezz bugünn bende yapçem ama kociş çok istedi diye ama ben yemicem valla canınıza okurumm daha istiyorsanız sayfa dolusu yaparım bunlardann sizee

mühim olan iş değil bence sahip olduğun zamanı verimli geçirmek. hepimiz de aynı sorun var. zamanı iyi değerlendiremiyoruz boş işlere harcıyoruz sonra da sıkılıyoruz

sabah 1 yumurta az kavrulmamış fıstık karatay kahvaltısı çok iyi geliyo bana öğlen az simit 4 tane diyet bisküvi 2 tane domates ikindi inallah cozutmam tatlı krizim geliyo akşam 7den sonra bişey yemiyom akşamda sebze yapcam bugün çalışıyorum öğlen düzgün olmadı

HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUUUN

Son düzenleme:
tehdit gibi sölüyon kııızz
tabii ki yapma
internetten salata tariflerine bak değişik değişik şeyler yap güzel oluyor

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakk valla sölerimm siziiii yemeicezz bugünn bende yapçem ama kociş çok istedi diye ama ben yemicem valla canınıza okurumm daha istiyorsanız sayfa dolusu yaparım bunlardann sizee

ama canım çok istiyooooooooooo. şöyle sıcak sıcak fırından çıksa yesem.
tarçınlı limonlu çaylı kakaolu hımmm elmalı da olabilir
bak ptty sende yapacakmışın ne güzel gel beraber yapalım

tehdit gibi sölüyon kııızz
tabii ki yapma
internetten salata tariflerine bak değişik değişik şeyler yap güzel oluyor
bakk nasıl uslanmış hatun kızçe tabii götürdüü kaçamakları yedi börekleri çörekleri vicdan yapıyorrr bendensin şeker

mühim olan iş değil bence sahip olduğun zamanı verimli geçirmek. hepimiz de aynı sorun var. zamanı iyi değerlendiremiyoruz boş işlere harcıyoruz sonra da sıkılıyoruz

hakikatten valla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum eşim sabahçı olduğunda saat 7 de kalkıyorum
kahvaltı hazırla,ye iç,
eşimi geçiyorum
sonra sofrayı topla tezgahın üstüne koy hepsini
hemen evin dağınıklığını topla
pencereleri aç havalandır evi
sonra pc başına direk topiğe
öylee bir oturuyorum tmm artık onun başından kaldırabilene aşk olsun
sonra araları ye
sonra pc
öğlen yemeği,namaz falan
ondan sonra sabahki bulaşıkları yıka mutfağı derle topla akşama yemeği hazırla
kociş gelsin
onunla biraz ilgilen nasıl geçti günün falan filan gibi şeyler
ara menü ye
sonra öle kocişle yine pcde birlikte vakit geçir
sonra annemler gelsin
akşam sofrası hazırlansın
sonra bulaşık
sonra biraz dinlenme
sonra hemen yatış

ahandaa tüm gün yaptıklarımmmm pehh hergünn aynısı sizcede monoton değilmi

yapmaca yapalım şeker amaaaa yemek yokk tmm mı söz verin aban çabuk bakk söz namustur bilionuzz noraya sözverdim ben akşam bile ekmek yemedim sadece bir kaşık pilav o da olsun o kadarcık bişi gelmez ondan ama kek ıı-ıh olmazzzzzo sıcaklıkla yedikçe yemek isteyeceksin

anamm benn bitki çayımı ve kirazımı unuttum durun hemen geliyorumm yaza durun siz yetişirim size benn

kız bak ne güzel vazgeçtikçe kilo veriyorsun bi devam et bu hafta 6'yı gör sonrası nasıl geliyor sen bile şaşırcaksın
ama kek yoookkk
ptty nin kocası istemiş de yapmış senin kocan da istemiyor kesin sen götürürsün onları mideye

bakk nasıl uslanmış hatun kızçe tabii götürdüü kaçamakları yedi börekleri çörekleri vicdan yapıyorrr bendensin şeker

ben internetten tarif bakmaya bayılırım sürekli bakarım
napam bari hayırlı işler için kullanayım tarifleri salata yapayım

dur bende yazayım
sabah 730-8 gibi kalk. hızlıca kahvaltı sonra mutfaktakı akşamdan kalanları topla
işe uç
öğlen gelirsem yine yemek aaaaaaa mutfak yine dağınık ben bunu sabah toplamamışmıydım neyse bir daha toparla
sonra işşşşşşşşş
işten akşam gel yemek hazırla tıkın çay faslı sonra mutfağı toparla
hım işten gelince tabii ilk iş evi toplamaktı unuttum.
çay faslı bitince saat olmuş mu 9-10 aaaaaaaaa azıcık nette takıl falan yat uyu
evet haftasonumda sabah kalk kahvaltı sonra temizlik le gçiyo
ay şöle bir bakınca ne sıkıcı hayatım var ayol. yarısı yemek hazırla ve ye diğeer yarısı evi topla ile geçiyo

kız ptty biz acilen zevk veren bir uğraş falan bulalım yoksa patlayacağız sıkıntıdan

hakket valla şekerr bişiler bulmak lazım napsakki şu an benim hayallerimde deniz kenarında olup şöyle çıplak ayaklarla sahilde dolaşmak ,tüm stresimi deniz suyu alsın gitsin kurtulayım bende çılgınca hayatı yaşamak istiyorum valla ya şöylee sesli sesli kahkahalar atmak istiyorumm amaa nerdeee evdemiii

bak pisim abababa ya katııyorum 6 ları görcen kızzz bak birlikte ilerlioz nerdeyse belki bu hafta sen bana yetişirisin sanki az vercekmişim gibi bu hafta ben azcık tartı öle duruo birlikte zayıflarız hem ondan sonra

bu arada canım benim güzel tariflerin varsa burdada paylaş sağlıklı beslenek azcık

bu arada tüm annelerin ve geleceğin annelerinin anneler günü kutlu olsunnnn

ay bi geçmişe bakayım neler olmuşş

bu arada bi yıldır 78 sularında yüzüyorum
simidimin bir yıl önceki fotosunu koydum albüme hoş hala aynıyım
inşallah kırıcam şeytanın nbacağinı 25 haziran hedefi 68 nolarak belirledim yavrular
olcak inşallah

simidini görebilmem için eklemen lazım şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…