70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada canım benim güzel tariflerin varsa burdada paylaş sağlıklı beslenek azcık

ben evde ne buluysam karıştırıyorum valla
semizotu-yoğurt buna bayılıyorum ama tavsiye ederim
çok enteresan karışımlar da yaptım ama garip oldu da lezzetli
yeşil mercimek haşlaması koydum..
göbek marul zaten her şeye lezzet katıyor bayılıyorum ona
öyle işte yapıyom bişeyler

alışveriş yapmak istiyorum beeeennnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

alışveriş yapmak istiyorum beeeennnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hedef 60 sa şeker az kalmış biraz daha sabret hedefe ulaştığında çok güzel alışveriş yapacaksın ama sıkı tutmak lazım boğazımızı ne kadar çok kaçamak o kadar uzun süre sonra alışveriş yaparız

60 mı bilmiyom valla gözüm dönüyor bazen 57-58 yapabilirim
hedefin dışında spor da yapmam lazım benim de olmuyor işte

sen ozaman sadece menülerimi okuyorsun kaçamaklarımı okumuyorsun

he ya ben denize yani antalya ege taraflarına 1500-2000 km uzağım kız. karadenize gidip yüzsem mi accık
tarifim var ama kek tarfifi paylaşmam cık döversiniz beni cıs tarifi diye

bendeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

görülmez olasıca!!!!!!
ekledim seni panpa
sen kendine haksızılık ettiğinin farkında değilsin galiba , alemin kralındaki beşer gibi olurum şimdi valla insanlıktan çıkarmaa beni kızz maşallah ne güzel olmuşsun ilk haline bak bir sonra buna bak şükret halinee ahh herkesda zayıf bacak bende kalınnn valla kesecem bu bacakları neden böyleki benimkiler 69u gördüm hala kalın geliyor bana maşallahın var canım tebrik ederim boy kaç senin +bu kiloya ne kadar sürede geldinVİRÜS(aynı yorumumu kopyaladımm )hakket sopalıksın sen maşallahın var valla tekrar sölüyorüm ve sen o halden o hale geldi isen kesinlikle zayıflarsın aslında senin tek istiyacın artık bence spor sporla destekle kendini bilmiyorum yapıyormusun :44:

60 mı bilmiyom valla gözüm dönüyor bazen 57-58 yapabilirim
hedefin dışında spor da yapmam lazım benim de olmuyor işte
valla bütün gün evde oturan biri olarak buna rağmen verebiliyorum kilo şu an için ama sen en azından okulun falan var muhakkak bir ghareket olur onları daha fazla arttırdınmı o da bir spor olur bence(şahsen bazen işe bundan dolayı bile girmek istiyorum,çünkü biliyorum vücudumu ben çalışmaya başlayınca tüm gün hep oaraya buraya olursa hareketten gider kesin kilolar kolayca)

sen ozaman sadece menülerimi okuyorsun kaçamaklarımı okumuyorsun
görmedim valla canım topiğe geçen hafta sık giremedim ama böyle menü paylaşınca ve bu haftada böyle yapıcam deyincee bir anda ondan öle dedim :18:

ama sakın yapma kaçamak doktoruna uy vardır bir bildiği emin ol sonucunda çok mutlu olacağızahh kelin ilacı olsa kendine sürermiş ben anlatıom böle ama bide kendime sürsem ilacı

öfffffff anneler günü di mi imdi kayınvalideyi de aramak gerek
heç içimden gelmiyor

ben de sevgilimin annesini arasam mı diye düşünüyorum
aileler filan tanıştı görüştük acaba aramam gerekir mi karar veremedim
utanıyorum bi de konuşurken

yok zaten hareketsiz değilim de işte benim yanlar var ya görmüşsündür resimde de zaten.. onların gitmesi için oralara yönelik hareket yapmam lazım evde twist var ama düzenli yapmıyorum yaptıklarım da 5 dk bile sürmüyodur

sakınn paylaşmaa pisimm lütfeen bizim topiğimizz öylee yaramaz yiyecekelr işi olmazz aaaaaaaaaaa çok ayıppp ama sağlıklı varsa değişik yemek tarifleri cidden paylaşabilirsiniz

hakikatten kızçeler yaa benim kociş böyle sabah kahvaltısına burun kıvırır oldu beğendiremiyorum bişi ben sürekli domates salatalık peynir,yumurta yiyyorum o da mecbur aynı şeyleri yemek zorunda kalıo böyle sabah kahvaltısı için falan özle tarifleriniz varmı değişik akşam yeemği içinde öle böylee şey olucak benim kocişe aparatif şeyler hemen elinin altındaa olucak eminim öle olan şeyler kesin bize zararlıdır :18::18:

Son düzenleme:
mis gibi kokusu etrafı saran 1 porsiyon etli pide duruyor karşımda kızlarrr..nede güzel görünüyor..ama nedense eskiden saldırırdım şimdi saldırmayı bırakın yemek istemiyorum.aslında yemek istiyorum ama çok değil zayıflayıncada yerim biyere kaçmıyor yine alırım diyorumm..zayıflayınca ilk işim künefe yemek olacak..sizce 15 kilo biter mi:KIZLAAAARRRRRRR :44::44::44::44::44:

ben dün arkadaşlara patates püresi yaptım kahvaltıda.. sütlü tereyağlı bol kaşarlı..
nane ve pul biber de koydum içine..
çok beğendik hepimiz eşin sever mi bilmiyorum da güzeldi bence..
ama biz pek yiyemeyiz sanırım

bana sorarsan ara canım benim çünküü tanışmışsınız ayıp olur çekinme öyle nasılsınız falan dersin kısa kesersin anlayışla karşılar zaten eminim yeni gelinler el üstünde tutulur azcık bilirim sen twistide kullan canım boşunamı aldın onu valla evde koşu bandım falan olsa kesin oturacağıma koşarım bacaklar zayıflar o zaman kesin

internetten bakıp duruyorum da karar veremiyorum
çıkıp gezmek istiyorum aslında ben alışveriş bahane ama kaldım evde işte
sen çık dolaş canım hem hava almış olursun hem kafa dağıtmış hemde zayıflamış olursun bak bir gezmek bile nelere yarıyorrr

anaaaa iradeye baaakk
ben olsam ucundan başlayıp sonuna kadaaaarrrr
ama sen yapma tabii
kötü örnek olmayayım
biter canım 15 kilo ne ki bi bakmışsın bişey kalmamış

ne bileyim konuşurken utanıyorum ben böyle sözler bitiyor konuşcak bişey de olmuyor kapatamıyorum sanki nasıl kapatacağımı bilmiyorum
öff bi nişan filan olsa da rahat konuşsam
dışarda da hava kapalı canım ya her an yağabilir hiç gezilcek hava yok

ahhh bendee vermeye çalışıyorum canımm nerdeyse aynı rakamlarrr inş. birlikte destekle vereceğiz kilolarıı
akşama gelince sorayım bakalım severmi diye ne diyecek isterse yaparımm istemezse boşuna yapmış olurum sonra artık onu ben yemek zorunda kalırım vay halimizee o zaman :18:

eeeet yemekk vakktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok acıktııımmmmmmmmmm

sözü bitirmenin en kibar yolu en son varmı bir isteğiniz annecim benim demek şahsen benim bütün herkese son konuşmamada öle derim anlaşılır gitmek istediğim veya teli kapatmak istediğim

internetten bakıp duruyorum da karar veremiyorum
çıkıp gezmek istiyorum aslında ben alışveriş bahane ama kaldım evde işte

bende gezmek istiyorum ama gözüm yemiyo. hava yine kapalı .dünde böyleydi sonra aniden bir dolu başladı ve yarım saat sürdü heryer kar yağmış gibi oldu. buranın dolusu da bir acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…