kızlarrrr
bugün tartıldımmmm
çokk mutluyum 2.5 haftada 2.8 kilo vermişim :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben alıntıladımda sen görmedin herhalde hııııııııııııııııııııııııııı
yoksa gözden kaçırdığım bişeymi varkine meraklandım bak şimdi:44::44::44:
nasılsın balllıııkaymak
valla bende beklemiyodum bukadar fark olduğunu bende sizin kadar şaşırdım
şimdi ben omuyum diyorum
iyi aksamlar:)kosusturmayla gecen günün sonunda artik oturabildim nihayet..ben de yazayim listemi,yalniz fazlasiyla acemiyim hatalarim olursa affola:) sabah uyaninca 1 cay kasigi cörek otu,kahve(tiryakiyim),yarim dilim tam bugday ekmegi,5 adet haslama kuskonmaz ögle;kücük kase müsli,1 bardak kefir aksam;1tabak bezelye yemegi ama bol aci pulbiberli aralarda kuru kayisi ve hurma...peynir hastasiyim 1 seferde 200gr bile yiyorum ya,haftasonu dayanayim dedim daha cok yedim gerci 9,5 yagli ama cogu zarar tabii, bugün ceza verdim kendime..spor olarak da cocuk parki,anaokulu derken saat 14o den 18 :00 e kadar disardaydik,evim anaokul arasi 1 km,hergün 4 sefer yürüyorum birak,gel git,al seklinde:)kondisyon bisikletime en son cumartesi bindim,yarin insallah üsenmezsem binerim..benden bu kadar kizlar:)cok mu yazdim yoksa
kizlaar
neöörüyunuz bakem
dilek gelmemid dahaa
ay ama insan düsünceli olur biraz erken gelir bu kizlar merak eder der yaa
ay neler oldu ki acep
isin yoksa bekle
ababa
sen ne zamandan beri burdasin canim ne kadarda verdin 10 kiloyu
ayy çok duygulandım biri bana da sordu
tam olarak hatırlamıyorum aslında.. bi ara başlamıştım ara tatile girmeden önce..
sonra eve gittim cozuttum geri geldim
mart başıydı sanırım 71.3 mü neydim 4-5 mart gibiydi..
o zamandan beri işte verdim ama çok kaçamak yaptım başlarda..
tatlılar gözlemeler ne bulsam yiyordum
son zamanlarda toplamıştım kendimi
bu cumartesiye kadar
muhtemelen bu hafta verdiklerimi geri alıcam
oyy kiyamam
ben baya az verdim
ocak ortasinda geldim geldigimde 76 idim
hemen hemen mayis ortasi oldu baksana
canim yorumun icin sagol:)önceki yorumuma da yanit yazin arkadaslar varsa ve cevap yazamadiysam kasitli degil,göremedim,affola simdiden...kahveyi dogru olmasa da tatlandiriciyla iciyorum,protein yüklemesi asiri oldu haftasonu,bugün ceza verdim kendimedomates zeytin gibi kahvaltiliklari peynirsiz yiyemiyorum ya ondan bugün yemedim.güya yeme fasli bitirmistim ama mango yiyorum simdi de..almanyada ögrendim bazi tatlari ben de,umarim saglikla veririz kilolari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?