70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooo yeeeeeeah

hhhmmmm nasil diyor siz dobiçler, guzel menü

Son düzenleme:
geçen hafta 2-3 arkadaş çok samimim değiliz, bana sen kemiklisin istesende incecik olamazsın dediler
çok canımı sıktılar
hatta dün eşime anlattım 50 kilo olduğun fotoları göster dedi
incecik olmak hayal zaten doğumdan sonra ama öylede denmezkiiiii yaaa
aklıma geldi yine canım sıkıldı

Ben de karsiyim canim da bazi kilolarda takiliyo insan diyette kisa sureli degisimler faydali olabiliyo
Ya 3 hafta kadar sabredicm ya da kisa sureli sok yapicm e ben soku tercih ediyorum
Ben 83 te 78 de takildim muhtemelen 73 ya da 71 de takilicm
Uzun sure kalinan kilolar set oluyo

kızma canım kesin artı çıkarım dersen öyle olur
sporda yapıyorsun yanmış gitmiştir onlar
bende iyiyim toparlamaya çalışıyorum işte
bu hafta eksi olmam lazım ama sabah yine +300düm

yaaa ooofff niye tartılıp duruyon sen yaa
hergün biraz daha eksi çıkamazsın ki , biraz merak et heyecan kat cumaları bekle mine yaa

Hiçte bile hayal değil, spor lazım spor

o kızlarada söyle kıskançlıklarını biraz içlerinde tutsunlar

Tasasi seni mi sardi tatliiim deseydin
İller oluyorum ne konustugunu bilmeyen patavatsiz insanlara
Kabaligi hakediyolar

Ben bu hafta sabit kalırsam göbek atıcam gamzem ama zaten açık ara öndeyim ki

geçen hafta 1.300 ondan önceki hafta 2.400, toplamda 3.700 senin kaç dobiç

kaçamak adı üstünde arada bir olur,her hafta her hafta olursa kaçamadıbak olur
ay iğrenciiimmmmm

toplamda 800 gr
ama şimdi sen bu hafta sabit kalırsan bende 2 haftada 3 verirsem 3.800 olacak ozaman belki geçerim seni norammm
kendim bile inanamadım

çok yakışıklısın delikanlı

sen de çok seskisin beybibizim avatarlar flört edebiler miii
şu sayfanın kenarındaki 90-60-90 hatunu koydukları iyi oldu

kıskançlıklarından yapmışlartakma sen onları,kedi uzanamadığı ciğere hesabı

aynen yawru ben de 65de kaldım 2 ileri 1 geri

ah canım ah bu evlilik sıkıntıları:) bende geçen gün bir kıskançlık krizi atlattım . düzelir inşallah herşey ne demişler zaman her şeyin ilacıdır
çpk kötü oluyor insan dimi gözü dönüyor resmen ama neyse ki atlaşmışsınız canım şükür bizde atlattık dediğin gibi hayat hep ipecim çiçecim canım cicim geçmiyor arada oluyor böyle şeyler evlilikte keşke olmasa ama olmayınca değeri anlaşılmaz birbirimizin
akşam bende kendi kocama çok şaşırdım uyuyordum o da uyanmış pc de yanıbaşımda film seyrediyor ,geldi sarıldı sırtım dönüktü döndürdü beni falan canım karım benim iyiki eşimsin iyiki varsın seni çok seviyorum dedi bende uykudan üşeniyorum konuşmaya bizimki demesinmi sen beni sevmiyonmu sölemion hiç sonra koynuma aldım dedimm çok seviyom bitanem sende iyiki varsın hayatımda hayırdır ne olduda birden böyle dedin falan derken(çünkü gecenin bir yarısı hayatta öle bir huyu yoktur ) ben hooop uykuya dalıvermişimm ayyy çok ağırdır benim uykumm o yüzden çok kızar eşim bana adamın tam romantizm yapası gelmiş bende uyuyorumm ayy şimdi hatırlıyorum sölediği sözleri daha sanırım olanlardan dolayı üzgün ve beni ne kadar çok sevdiğini düşündü sanırım sakin kafa ile neyse öyle işte yaa durumlar düzeldi canım benim şükür ,kim isterki evliliğindeki huzur bozulsun

ben sana demedimmi alışmış kudurmuştan beter die ahanda etkileri o yüzden bi unuttunmu devam edeceksin diyete zaten az kalmış hedefine tutu boğazını kızçem bak daha benim 14 kilo varr ohoo çok yol vraaa nasıl sabretçem bilmiyorum

sahi biz ramazanda nasıl yapçaz bu diyet olayınııı :44::44:

Canım biz evliyken gitmişti eşim askere ve geldiğinde inanki çok kötüydü herşeye kızar bağırır çağırır ,veya bir köşeye çekilir hiç konuşmazdı sanki yaşayan bir cenaze gibiydi ,sonra biz başka şehre tatile çıktık öylelikle kendine getirebildik ,olayın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama anlayışla karşıla bence sevdiceğini çünkü askerlik çok kötü bunalıma sokuyor insanı benim eşim 85 kilodan 65 kiloya düştü çocuk gibi kalmıştı ,yedikleri yemekleri bile beğenmezdi sonuçta ev yemeğinin yerini hiçbişi tutmaz ,ama olayın ne olduğunu açıklarsan biz destek oluruz sana canım benim moralini bozma sakın,herşey düzelicek eminim

toplamda 800 gr
ama şimdi sen bu hafta sabit kalırsan bende 2 haftada 3 verirsem 3.800 olacak ozaman belki geçerim seni norammm
kendim bile inanamadım

Kızım bu hafta hakan da geliyo eğer cinayet işleyip hapse düşmezsem senin işin zor
muhtemelen sabitim bu cuma ama diğer cuma acımam geçerim

Hiçte bile hayal değil, spor lazım spor

o kızlarada söyle kıskançlıklarını biraz içlerinde tutsunlar

Tasasi seni mi sardi tatliiim deseydin
İller oluyorum ne konustugunu bilmeyen patavatsiz insanlara
Kabaligi hakediyolar

bide konu bende değildim
zayıf ama göbeği olan biarkadaş var o eşinin söylediklerinden bahsetti, göbeklisin falan diyormuş
benimki hiç yorum yapmıyor falan dedim bende böyle dediler
anlamadım valla
kıskandılarmı desem 2side zayıf ve güzel hatunlar
bilmiyorum valla doğru diyorlardır belkide

noraaaaaaaaaaaaaam
sabh sabh guldurdn sekerm benı
benım tartıdan hala haber yok
bıdaha teknosadan bısı almak mı aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haff beslenmeye dıkkat edıorum
2 hazıran en az 65 olmak sart
begendm cnm
guzl menu

ya kızlar dün jillian'a başladım,ilk level 30 dk sürüyo ama ben 12'de bıraktım
acayip yorucu bişiymiş,her gün lesslie yapmama rağmen 12 dk zor dayandım
şu anda her yerim ağrıyo,oturup kalkamıyorum bile ama mutluyum,etkisi olcak demekki
yalnız bi sorum var size
ben şimdi 74 kiloyum,diyetime devam ediyorum ve jillian yapıyorum ya,
öyle kütük gibi sıkılaşıp aynı kiloda kalıp odun gibi bişi olmam dimi??
topiğini okudum,millet ilk haftasında 3-5 cm inceliyo,diyet yapmayanlar aynı kiloda kalıyo ama
ben 65'e yaklaşıp aynı zamanda da sıkı olmak istiyorum,başarılı olur muyum sizce??
doğan görünümlü şahin gibi bişi olcam yakında,70 kilo ama incecik:)))
pek inandırıcı değil ama neyseeeee

menum kısceler

uyanınca

form cay kayısılı

kahwltı

1 bucuk dılım cawdr ekmegı (gewrek ) 1 kıbrt kutusu peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar domates salatalık bıber cay

ara

yesılcay 2 galete

oglen

karpuz

ara

2 galeta yesılcay

aksam

salata bol az karpuz az et sote

ara

cok azcık dondurma

2 bucuk lıtre su

ayyyyyy sayfaları oku oku bitmedi yawww
herkese slm
kahvaltımı edeli, baya oldu temizlik yapmadan önce bakıyım kim neler yapmıs dedim
temizliğimi yapıcam sporumu yapıcam yemeğimi yapıcam akşam yürüyüşe cıkıcam cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim varr.günler bana yetmiyor yaa

,Tatlım ben 2 ay düzensiz yaptığım platesle bile incelmiştim, jillian nedir bilmiyorum ama sen onu bırakma, hergün biraz daha arttırarak yapmaya devam et doğan görünümlü şahin değil, mercedes görünümlü mercedes olabilirsin

menum kısceler

uyanınca

form cay kayısılı

kahwltı

1 bucuk dılım cawdr ekmegı (gewrek ) 1 kıbrt kutusu peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar domates salatalık bıber cay

ara

yesılcay 2 galete

oglen

karpuz

ara

2 galeta yesılcay

aksam

salata bol az karpuz az et sote

ara

cok azcık dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…