takipteyim şeker seni bakalım o sporla gerçekten sıkılaşılıomu eğer ölesyse bizde başlayak
ya dün monarasa bulgurda yiyebilirsiniz deyince ondan öle yazdım ben ama kafam karıştı şimcik benim ,sanırım bu mevzuyu en iyi dilek biilir :44::44::44:
akşamları neden nesfit yiyosun diosun bana canım biliyorum ama yemek zorundayım paket sütü açtım artık bozulur bide +nesfitte çok oldu alınalı ne zamandan beri yemiyorum :18:
bende öyle duydum canım benim nohut falan tüketilebilirmiş ölçülü olmak şartıyla
o zaman öğlene ben bir nohut bolcada slata yapayım yanınada cacık tok tuttar ekmeksiz hepsini mideyegötüreyim
yarında çorba yaparım bakalım canım
bilmiyorum artık amaçları neydikıskançlıklarından yapmışlartakma sen onları,kedi uzanamadığı ciğere hesabı
karpuz çok yememek lazım diye duymuştummenum kısceler
uyanınca
form cay kayısılı
kahwltı
1 bucuk dılım cawdr ekmegı (gewrek ) 1 kıbrt kutusu peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar domates salatalık bıber cay
ara
yesılcay 2 galete
oglen
karpuz
ara
2 galeta yesılcay
aksam
salata bol az karpuz az et sote
ara
cok azcık dondurma
2 bucuk lıtre su
canım ben bizamanlar diyete başladığımda günlerden salıydıyaaa ooofff niye tartılıp duruyon sen yaa
hergün biraz daha eksi çıkamazsın ki , biraz merak et heyecan kat cumaları bekle mine yaa
kiraz kilo yapıyor diyom kısçeee sen gece yatarken acıkırsam yerim diyorsunSABAH(7:30)
lor peynir baharatlı,bir dilim ekmek ,o ekmekten her koparışta salçaya bandım valla,salatalık (az)2 bardak çay
ARA(10:30)
kiraz
ÖĞLEN(13:30)
nohut yemeği ,cacık, yarım dilim ekmek
VEYAAAAAA
tavada yumurta kaldı dünden (çöpr gitmrsin diye onu yicem)
lor peynir sabahki gbi ,salça ,çay ,1 dilim ekmek ,domates salatalık
SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİMMMM :44:
ARA(17:00)
kiraz
AKŞAM(19:30)
nesfit yicem ,ya da bulgur pilavı yaparsam 2 kaşık bulgur pilavının içine bolca salata yerim (ama sizce 2 kaşık bulgur pilavı yerine -3 veya 4 yaparsam nolur :18::18::18::18:)
GECE YATARKEN ACIKIRSAM KİRAZALRDAN ATIŞTIRIRIM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM NORAAA SENDENDE BEKLİYOMM CANIMMMMM
canım senin durumun farklı ama
minecim asıl ben utanmalıyım sen 5 ayda 10 kg vermişsin süper bence
ben topiğe 20 ocakta 74 kgyla geldim
şuan 69 lardayım
4 ayda 5 kg canım ama artık hızlandırmak istiyorum
ay etrafımızda kendini diyetisyn sann insanlarda var demkki
nerden biliyormuş kemik ağırlıgını mı ölçmüş:26:
öyle bişey yok canım herkes zayıflayıp inceceik olablir bence
günaydın tatlım
günaydın kızlar dün bütün gün uykum vardı
akşam 9 buçukta uyudum sabah 7 de zor kalktım
ama çok dinlenmiş hissediyorum kendimi
birazdan dünkü menümü yazayım size
belkide, çünkü herhalinle seviyor demekki dedilerEsinin tutumunu kiskanmislar canim...
canım bunu okumamıştım gözden kaçırmışım sanırım diğerlerinden bahjsediyorsun sandım özür tatlım
üşenmedim baktım canım bunları yazmışım sana
hemde 2 mesajda
neden görmedin bakim
tüstüm sanaaa
...................................................................................................................................
canım hangi ay doğumluydu oğlun
2 yaşına kadar diyorlar ama doyurucu emiyormu sütün varmı okadar
bide gün içinde yemesi nasıl
eğer sütün azsa, seni istediği için yapıyorsa bence kes
emdikten sonra bile ağlıyorsa seni istiyordur o kokunu falan
benim kızım 10 aylıkken kendiliğinden bıraktı
şimdide hasta falan olmazsa 1 kere uyanırsa uyanır mesela bu gece hiç uyanmadı
uykuda önemli bebekler için, gelişimleri için
bide 2 yaşına az kaldı
dediğim gibi eğer sütün azsa, doyururcu değilse,
gün içinde yemek yemiyorsa kes derim yinede sen bilirsin
zaten sütünden alacağını aldı, 1 yaşından sonra azalıyor biliyorsundur
bide erkek çocukları çok fazla emzirmeyi önermiyorlar diye duymuştum
neslicim bide kesmekte geç kalırsan sütede alışmayabilir
sonuçta senelerce süt içecek
biarakadaşım oğluna devam sütü verdi
şimdide normal süte alıştıramıyor neyaptıysam içmedi diyor
ben 1 yaşından sonra keçi sütü, inek sütü, devam sütü hepsinden verdim
şimdi inek sütü veriyorum
suzicim boyunun uzun olması gece sütüyle alakalı değil bence, genetiktir o
bende kızıma veriyorum ama boyu kısa benimkinin
biz hep kısayız uzun yok bizim ailelerde
kızlar diyorsunuz yaa eşim göbeğin gitmiş dedi falan diye
bende bugün eşime söyleteyim diye uğraştım
ne kiloluyken zayıfla dedi nede zayıfladım tamam iyisin dedi
hangi halimi seviyor hiç bilmiyorum
nerem göze batıyor diye soruyorum göbeğim bacaklarım
adam nuh dedi peygamber demedi yaaa
benim içinmi zayıflıyorsun, kendin için zayıfla diyor
benim gözüme batmıyor hiçbiyerin falan filan
gıcık adam
çok güzelsin böyle dese yaaa
kiraz kilo yapıyor diyom kısçeee sen gece yatarken acıkırsam yerim diyorsun
ben hergece acıkıyorum ama bişey atıştırmıyorum
sende ablanın yaptığını yap yeme bişey
hem bulguru öğlen ye dediler dün sana
akşam ve 3-4 kaşık için elimi gözüne sokuyorum
Günaydın kızlar.
Alıntı yapmıştım ama yazacak hâlim yok.
Akşam gelmediğim için çok özür dilerim.
Hiçbişey beklediğim gibi olmadı.
1 saat görüştük kavga ettik.
Eve gelince de direkt yattım.
Bu konuda konuşmak istemiyorum artık.
Kavganın öncesinde çok süzülmüşsün cidden bayağı bi fark var.
Gelinlik yakışacaktı artık daha da çok yakışacak dedi.
Sonrası .... öyle işte.
Cidden keyfim yok menülere yorum yaparsanız sevinirim.
Buralardayım gene.
ben istemedim ama doktor verdi noram bende tamam dedim.
bakalım ne olacak bu hafta?
haftayada şok diyet varrrr yaşasınnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrr...oğluşumla kalktık önce onun mamasını yedirdim sonra kendimi doyurdum birde tartıya çıkdım ama söylemicem cumagünü suprizzzzzzzzzz
dilek cnm merak ettim nasıl geçti günün hernekadar sık yazamasamda takpdeyim...
gelelim menüme
sabah 10:00
1 haşlanmış yum az z.yağ ile
1.tam.buğ.ek
2 zeytin.
az kaşar
1 fincan yeşil çay
1 incir 1kayısı 2 ceviz.....
ara....
türk kahvesi...incir ceviz 1er adet
öğlen
sarımsaklı yoğurtlu bakla 1 tabakü
ara
çilekli yoğur yapıcam
akşam
ton balıklı salata
yatmadan 1 fincan form çay 1 incir 2.5 lt su.........
Eki Görüntüle 416376
4 dilim ekmek, 2 orta boy yumurta (ben köy yumurtasıyla yaptığım için yumurta sarıları müthiş sarıydı) :), 1/2 çay bardağı süt, arzuya göre kaşar peyniri rendesi, arzuya göre sucuk dilimleri, tuz karabiber acı seviliyorsa acı kırmızı biber. Ekmek dışındaki malzemeleri karıştırıp ekmeğin üstüne kaşık yardımıyla paylaştırıyoruz. Fırında üstleri kızarana kadar pişiriyoruz. Bu kadar :)
ALLAH TARİFEE BAKKKKKKKKK KEPEKLİ EKMEKLE YAPSAK MI Kİİİİİİİ
bende kocişe yapçam sever böle şeyleri o süpriz olsun ziyafet yapem ona birgün
Cuma günü güzel bir rakam görürsen ödülün 2 dlm bu ziyafetten olsun, ayrıca fikiri çok beğendim, hakanıma yaparım bundan...Boğa burcu olduğu için inek misali 4 miğdesi var resmen
Zaten bloglardan enteresan tarifler alıyorum onun için :26:
bende kocişe yapçam sever böle şeyleri o süpriz olsun ziyafet yapem ona birgün
banada facede denk geldi şimdi hemen aldım paylaşayım sizle dedim sonuçta sabah kalvaltısında bir yumurta peynir yiyoruz onlarla yaptınmı bu ekmeği bana göre bir dilim bişi yapmaz yaa ama cumayı bekliyeceğim ben geçen haftaki kaçamaklar anca gitti tartı normale döndü sevinmeye başladım artık
evet cuma günleri eksileri gördüğünde çok daha keyifle yersin bebeğimmümkün olduğu kadar disiplini bozmamaya çalışın , bazen vücut farklı bir tarifle tanıştığında daha fazla isteyebiliyor
,Tatlım ben 2 ay düzensiz yaptığım platesle bile incelmiştim, jillian nedir bilmiyorum ama sen onu bırakma, hergün biraz daha arttırarak yapmaya devam et doğan görünümlü şahin değil, mercedes görünümlü mercedes olabilirsin
Eki Görüntüle 416376
4 dilim ekmek, 2 orta boy yumurta (ben köy yumurtasıyla yaptığım için yumurta sarıları müthiş sarıydı) :), 1/2 çay bardağı süt, arzuya göre kaşar peyniri rendesi, arzuya göre sucuk dilimleri, tuz karabiber acı seviliyorsa acı kırmızı biber. Ekmek dışındaki malzemeleri karıştırıp ekmeğin üstüne kaşık yardımıyla paylaştırıyoruz. Fırında üstleri kızarana kadar pişiriyoruz. Bu kadar :)
bence kalkmaması lazımkızlar dun aksm utu masası aldım
ama ucunda mesela gomlegın yaka tarflarını utulerkene dıer tarafı havaya kalkıyo masanın
katologunu okudum uc tarafı 5 kg yazıo 5 kg dan fazla yuklendıgım ıcın mı hawaya kalkıyo acaba
degıstrsem mı cok karrsız kaldım ama
sadece ton balığımı yedin öğlen
07.30: 2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim salam, 1 kk peynir,domates,taze nane
10.00:7-8 badem
12.30:100 gram yağı süzülmüş ton balığı(yemek yiyecektim müşteri geldi yarım kaldı)
15.30:4-5 yemek kaşığı bezelye, 3 kaşık yoğurt,salata
19.50:fırında tavuk, salata
21.00:7-8 adet çilek
hmm bilemedim şimdi yemesi iy gibicanım bunu okumamıştım gözden kaçırmışım sanırım diğerlerinden bahjsediyorsun sandım özür tatlım
bebim oğliş canım yemeğini yiyor ben sana günlük rutin beslenmesini anlatayım
sabah kalkıyoruz 8.30 gibi onun saati aç karnına 1 yk kaşığı pekmez/ bal dönüşümlü veriyom
sonra kahvaltı tabağı hazırlıyom yarım su bardağı sütle 1yum,peynir,1zeytin, 1tk ceviz,1çk tereyağ, çok az ekmek içi hepsini karıştırıyom sütü döküyom çok az tatlandırıyom pekmez yada balla
öğlen saat 1 de bir kase çorba
sonra uyutuyom
16 gibi kalkıyor 1 bardak sütle birkaç bisküvi ve bir kaç ekmek içi süte karıştırıyom veriyom muhallebi yapıyom yada sütlaç
akşma 19.00 sebze yemeği yanında pilav yada çorba falan
akşam yatarkende yoğurdunu veriyom saat 9.30 gibi
bu aradada gün içinde sabah öğle akşama doğru
3-4 defa benide emiyor
gece 1-2 defada emiyor işte canım
ben uzun zamandır çekiyorum boğaz ağrısınıgünaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları fıstıkları
varmı bizden güzeli zayıfı uleynnnnnn
nasılsınız bakalım
benim bademcikler şişmiş heralde yutkunurken çok acıyo
canım yanlış anlama ama ben çalıştığım halde, çocuğumada vakit ayırmam gerektiği halde, eşim sebze yemediği halde kendime ait yemek yapıyorum bugün yap bisebze yemeği yarında yersin hemde sağlıksız beslenmemiş olursunben kesin yaşlanıyorumm sen deyince hatırladım abam öle dediklerini ben, sahi öğlen ye demişlerdi bana dedim kendi kendime bide
şimcik ev ahalisinide düşününce tekarar tekrar yemek yapmaktan kurtulayım diye kaçış yolları arıyorum kendimce ama şimdi kafamda planladım
akşama onlara nohut bulgur pilavı,salata; bana nesfit,salata
öğlen benim menüm nohut salata
sonra yarınada akşamına tarhana çorbası, öğlenede bu akşamdan kalan bulgurdan bol salata ile yerim böylece yemek telaşesinden kurtulurum
ben bunu herzaman yapıyorumEki Görüntüle 416376
Canım sen plates yapmışsın...Gün içinde en uygun saat nedir plates için acaba?
Başlıcam bi türlü başlayamadım kararsızlıktan. Sevdiceğin gelmesine 2 hafta kaldı. 2 hafta da sıkılaşır mıyım acep platesle ?
Bu arada günaydın çıtır hatunlaaar ...Alıntı yapamadım. Bu sabah biraz ayılamama durumu var.
Dileek sıkmaa canını sende canım. Bilmez miyim asker psikolojisini. Ne durumdadır kim bilir.
Biraz alttan almaya çalışmak zorundasın. Ben 15 aydır bu alttan alma durmundan neler çekiyorum bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?