70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekcim yazını şimdi okudum hiçççççççççççç üzülme sevgilinle aranızda nler geçti bilmiyorum ama erkekleri kandıran daima kadındır unutma ben eşimi evliliğe ikna edebilmek için 1 sene uğraştım sonundada galip geldim sen yeterki ne istediğini bil ve onun peşinden git istediğini mutlaka yaşarsın unutma nasılki 35 kg isteyerek verdiysen yüreğinden geçenede sahip olacaksın sen yorum istememişsin ama ben kendimi tutamadım cnm

günaydın kızlar

bebişim hastaydı ondan giremedim bi süre

diyetim normal bi şekilde devam ediyo

bir hafta ayça kaya diyetini deniyim diyorum yarın başlarım kısmetse

SECEMM sen ne ettin bacım bir haftada 4 kilo nasıl verdin brrrravo diyorum sana

sözüm söz mayıs sonuna 69-68 olucam ALLAH'IN izniyle

günaydin kizlar

sagol minem 38.6 dan fazla cikmadi canim cok sükür bugün evde birakdim esime yinede
bende kötü oluyorum o aglayinca betülcüm
iyi geceler pisimm

yesillikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay kiyamam yaaa:26:felak nas oku canim,huzurla uyusun isallah..ben de musallati izledim,izlemez olaydim..yalniz kalamiyorum o filmi izledigimden beri
sagol minderim okudum bende dabbe den etkilenmisdim :18:
dilegim fistigim hic canini sIkma pisman olup gönlünü almaya calisir yine erkek degilmi bazen ne konusduklarini bilmiyorlar canim benim..
sende tersini göstereceksin minem o laflarini yutacaklar insallah
günaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları fıstıkları
varmı bizden güzeli zayıfı uleynnnnnn
nasılsınız bakalım
benim bademcikler şişmiş heralde yutkunurken çok acıyo
gecmis olsun neslim

kizlar hepicinizi öpüyorum fazla yazamiycam bugün rahat birakmiyorlar bugün beni isyerinde ama sizleri okuyorum

cnm sıkılaşmak için sıklaştırıcı vucud losyonu kullan ben daha önce denemiştim ve müthiş işe yarıyor ve dün tekrar aldım banyoya koydum yüzümü yıkayınca sabah hemen karnıma bacaklarıma kollarıma popoma sürüyorum ......nivea bady sıkılaştrıcı vücud losyonu 2 haftada sıkılaşma yazıyor....

senin doktor makarnadan sonra yine beni şok etti

Bende de galeta yasaktı , acıktırıyormuş ve kalorisi düşük değilmiş.

menü çok güzel
sen çok istikrarlı gidiyorsun aferin len

doktorum benide şaşırtıyor ama işe yarıypr verdiği fikirler.
mesela ben bu zamana kadar onun sözünü dinleseydim dediklerini bire bir yapsaydım şimdi 60 kiloydum
neyse artık bundan sonra uyucaz

Elbette faydası oluyordur ama sporsuz sadece krem bu kadar işe yarar mı ki ? İLginç

Araştırayım internetten bakıyım ucuzsa alırım Teşekkürler

merhaba millet herkes iyidir umarım :)) bende iyiyim ders çalışıyorum diyete devam ev işleri derken zaman geçiyor:)) geçmişe çokk bakamadım ama herkes iyidir diye düşünüyorum durmak yola bayanlar yola devam :)) ama PUCCAAA sen niye üzüldün öyle, üzülme tatlım erkekler böyledir, sendeki değişiklik bile onu bu hale getirmiş olabilir, uzun bir aradan sonra ne yapacağını bilmeden davranmıştır, senin heyecanını farkedememiştir, sıkma canını sen heyecanını kaybetme yine :)) tatlımmm
herkese ii günler kaçamaksız tabikide :)) öpüyorummmmmmm kocamannnnnnnnnn

ben 2-3 ay önce 73-74 lerde yüzerkene yapıyordum ve şuan 71 civarı olmama rağmen o zamandan daha dobiç görünüyorum kesinlikle işe yarıyor çooooooooook güzel sıkılaştırıyor
aptal pisi aptai pisi diye sana katılasım geldi
2 dilim çavdar veya tahıllı ekmekle yapılabilir.
Biz bayat ekmekleri pizza şeklinde yapıyoruz.
Güze oluyor fırında piştiği için yağı yok yani lezzetli.

Eki Görüntüle 416395
aaaaaa öyle güzel şeyler yayınlamayan bakim bak öğlene yemek yok gider yaparım ha
çok yoğunum kızlaaaaaaar okuyorum ama herkese yorum yapamadım. öpüldünüüüüüüüüüz

Kızlar bu arada ben proteinle kilo veremedim

Sadece 600 gr gitti. Siz kaç kilo veriyosunuz protein yapınca ?

bende almanyadayim canim
Rheinlandpfalz dayim
bendede izin telasi var anliyacagin
canim telefondan olmuyor yanilmiyosam :26:
sen kac kilosun canim
10 kiloyu nasil verdin

canim ocak ayinda 94 kg idim,subat ayindan itibaren dikkat edip,yürüyüs ve arada kondisyon bisiklerime binerek 78 kg inmistim bu sabah 77 kg yi gördüm yani toplamda 17 kg verdim:) evet izin olmasa belki irademe bu kadar sahip olamazdim.fakat diyetteyim demiyorum asla,canim istemiyor diye kandiriyorum kendimi:))illa da yiyeceksem az yemeye alistim.her sabah 1 cay yada tatli kasigi cörekotu,3 litre su,ya yesil cay,ya ingwer,yada tarsinli süt,bol kahve tatlandiricili,mutlaka iciyorum.yogurt ve peynirim en az yagli olan,almanlarin simsiyah cekirdekli ekmeklerinden ya yarim yada 1 dilim,mango yesil elma cilek vs.meyvalar mutlaka,arada ya 1 kuru kayisi,ya badem yada 1 hurma,cok acikirsam haslama yumurta bazen 2 bazen 3 aslinda fazla gibi ama canim cok istiyor:))sucuk vs.yiyesim bile gelmiyor..aci biber mutlaka hergün ya pulu yada tazesi metabolizma hizlansin diye.benden bu kadar:)

Herkese merhabalar,
Umarım keyifler yerindedir. Ben dün akşam bozdum diyetimi, umarım cumaya kadar toplarım.:18:
Çok kasınca insan, daha çok saldırma ihtimali oluyor demek ki, hafta sonu dikkat etmeye çalışmıştım. Bundan sonra hafta sonu yicem, hafta içi toplamaya çalışcam.

boyum 1.71falan cnm gayet oluyo valla gosterımmı
anladim canim sriksin seen
ama senin hedefine az kaldi canim ya
bedenlere gelince ben Türkiyenin beden olayina sinir oluyorum canim
cok sacma geliyo bana
bi 40 oluyo bi 42 bu ne ya

ne söyledi bakalim
yazmistim suzim güzel seyler söyledi

kizlar ben geri kactim oglisi dünden beri korkutuyorlar gideyim yanina uzanayim okuyayim hafif ateside var isallah düser
yarin ben nasil is e gidcem bilmiyorum
iyi geceler canlarim öptüm sizi
oyyy kiyamam gecmis olsun canim :26:

canim benim kocisde pek nadir söyler
öyle seyler :26:ama hafta sonu döküldü

canim boydan da,kesimden de,firmadan da kaynakli olabilir..lc waikikide kendimi cibik gibi hissediyorum mesela

evet canim ya malesef Türkiyede böyle bisey var ve ben sinir oluyorum bu duruma

kendimi su aygiri gibi hissediyorum 1 demlik yesilcayi ictimmm

kredi kartimi

yesillikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi geceler balllllim
ama ama pirasada yesil
günaydin dilekimm
kiiizz terrrrrrrbiyesiz nasil konusuyon sen öyle aptal felan agzini topla

günaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları fıstıkları
varmı bizden güzeli zayıfı uleynnnnnn
nasılsınız bakalım
benim bademcikler şişmiş heralde yutkunurken çok acıyo
gecmis olsun canim :26:

okudum ballim ben ... lari merak ettim cok sagol ballim cabuk atlatir insallah

2 dilim çavdar veya tahıllı ekmekle yapılabilir.
Biz bayat ekmekleri pizza şeklinde yapıyoruz.
Güze oluyor fırında piştiği için yağı yok yani lezzetli.

Eki Görüntüle 416395
evet bende yanne böyle yapıyorum çok güzel oluyor
canım çekti bak yaaaa

hmm yinede yükselmiş canım yaaa
kulaktanmı ölçtün bilmiyorum ama 38,6 olunca biz acile koşturmuştuk
çok geçmiş olsun canım grip falanmı oldu
inşallah yutacaklar diyorum inanmasamda

*Patates Kızartması: Patates kızların sayısındaki artış.

*Gerilla: Topa vururken yeteri kadar gerilmeyen futbolcuya antrenörü tarafından verilen direktif.

*Taç Çizgisi: Kralların uzun süre taç takmalarının akabinde kafalarında oluşan sinir bozucu çizgi.

*Masaya Yatırmak: Koltukta uyuyakalan birini kaldırıp masaya götürme eylemi.

*Vanilya: Van'ın il olup olmadığı konusu tartışılırken söylenen söz.

*Köfte Harcı: Köfte yemek için bankaya yatırılması gereken bedel.

*muşmula: Bir yerin Muş olup olmadığından emin olamama hali.

*Mutfak Dolabı: Kullanılmayan mutfakların kaldırıldığı geniş hacimli dolap.

*İçli Köfte: Olur olmaz her şeye ağlayan, aşırı duygusal, bir o kadar da alıngan yiyecek çeşidi.

*Kandil simidi: Kandillerde boğulmayalım diye belimize taktığımız simit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…