70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakız çiğniyorum ki birşeyler atıştırma isteğim geçsin diye :26:

Sakız konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar :18:

sakız sindirimi hızlandırırmış ama bence çabukta acıktırır
eşin ne yiyor peki canım
salata veya nesfit yiyormu odaa???
bence güzel, kazandibide nazarlığı olsun

sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çay kaşığı kadar kahvaltılık sos
yarım kk beyaz peynir
2 zeytin
domates, salatalık

ara
4 tane erik

öğle
6 yemek kaşığı tavuklu bezelye susuz
1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 avuç beyaz leblebi
1 fincan türk kahvesi

ara
6 tane çilek
1 tane kayısı
1 fincan türk kahvesi

2 tane mini albeni

akşam
6 yemek kaşığı tavuklu bezelye
yoğurt
çorbada vardı içemedim

Son düzenleme:
kizlar bime twister geliyomus 18 mayisda..almayi dusunuyorum,spor salonunda da yok..ne dersiniz?
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

valla bende var hiç kullanmıyorum
80 kere ancak dönebiliyorum göğsümün altıyla ağrı oluyor
biyere tutunmadanda yapamıyorum
sopaylada yapılabilir
ama içimde kalmasın diyorsan al fiyatı ucuzmuş

kızlar nasılsınızzz
akşam 10 tane erik yedim şiştimmmm
erik yiyince acikiyom ben yaaa
kazandibi haricinde normal bence
esim seker ihtiyacin da var dedi ,soktu agzimaa kasigi
kızlarr bugün nooldu
2 kişi bana ne kadar zayıflamışsın falan dedi çokkkk mutlu oldummmm
boru mu yavrucum yaa 12 kg farketmeseler gozlerinde bir problem var derimm

sakız sindirimi hızlandırırmış ama bence çabukta acıktırır

eşin ne yiyor peki canım
salata veya nesfit yiyormu odaa???

bence güzel, kazandibide nazarlığı olsun

hadi ben de albenileri nazarlik yaptim sanaa

Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim tahıllı ekmek ,Kk peynir , 1 siyah-3 yeşil zeytin , domates , salatalık

Öğle (13:30) : Musakka ( yağsız tarafından) 3 yk , 2yk yoğurt , Bi dilim ekmek , yeşilçay

Ara (15:30) : 5 fındık ve Türk kahvesi

Ara (17:30) : Bi elma , yeşilçay

Akşam (19:30) : Mantar-Tavuk sote , Bi dilim ekmek , Yoğurt ,Salata

Ara (21:00) : 5 fındık , yeşilçay

canım yiyeceğim zaten ama abartmamaya kararlıyım. tatildeyiz sonuçta ama çok yağlı tatlı falan tüketmem inşallah

kedinin cilki cikar kargodaa elinle getir

kizlar menume bakinca sizce fazla yiyomuyum:26:
bence çok dğil canım.
pisimin resmini koyacaktım ama bulamadım bu bigisayarda hiç birşey yok. daha yüklemedim ama fotolarımın içinde var bakabilirsin

hadi ben de albenileri nazarlik yaptim sanaa

batırmışmıyım albenilerle

ne güzel hiç kaçamak yok

anammm coh tatli bisiymis bu yaw,pambikkksen niye gara kedisin baken

Teşekkür ederim

Özellikle akşamları yazmaya çalışıyorum ki menü dışında yersem sonradan eklemeyim diye.

Gün boyu yediklerini yazmak daha kolay oluyo.

senin nazarlik nerde bakennnazar degmesin masallahhhben de foto cekiyorum artik,diger turlu ne yedigimi unutuyorumm

ayyy ne guzel disarida yagmur yagiyor
eskiden olsa camin kenarina gecer hemen kahvemi alir bi de sigara patlatirdimm simdi ise sigarayi birakmisim,yesilcayimi iciyorumm

anammm coh tatli bisiymis bu yaw,pambikkksen niye gara kedisin baken
ikimiz bir arada yingyang oluyoz
ben alsam kesin kara bir kedim olurdu kızımı eşim habersiz almış o seçince bu beyaz pamuk geldi
ayyy ne guzel disarida yagmur yagiyor
eskiden olsa camin kenarina gecer hemen kahvemi alir bi de sigara patlatirdimm simdi ise sigarayi birakmisim,yesilcayimi iciyorumm
he he ben bir kahve yapam bari bir de cigara

evde kedi bakmayı sormuşsun canım. tabii zorlukları var . ama daha çok yavru iken. büyük kedi akıllı oluyor... şimdi yeniden kedi alacak olsam kesinlikle yetişkn ve mümkünse daha önce evde yaşamıi bir kedi alırım. yavru iken çok çektirdi haspam bana ama şimdi hergün yemek vermek ve haftada 2-3 kez kumunu değiştirmek dışında hiç yükü yok. o kadar da olsun demi eşyalara zararı yok genelde benimki halıda tırnaklarını biliyor mobilyalarla uğraşmaz. kısıelaştırdığımız için azması yada etrafa koku bırakması gibi bir sorunu da yok. tuvaletini zaten asla dışarı yapmaz. bir yere giderken bile tuvalet kabını yanımda götürüyorum onu görünce ona yapıyor başka yere asla yapmaz. arkadaşlarıma 3 kez bıraktım hiç wc sorunu olmadı. çok temiz ve edeplidir kızım. zaten bütün gün yaptığı yemek yemek yalanmak ve uyumak hayat onun ya
ortalama 18 saat uyuyordur emin ol. akşamları bizimle biraz takılır o kadar kediler çok miskinler devamlı yatış hayatları.
akşam eve geldiğimde beni kapıda karşılar kzım. ilk hareket sırt üstü yuvarlanıp göbeğini açar kaşı diye gece salonda yatar sabah 7 civarı yatak odasına gelir ya benim totoya ya ayaklarıma çıkıp yatar. kalkayım diye arada mırmır yapar...şayet kaldıramazsa miyaaaaaaaaaaaav diye bir serenat çeker. ay yazdıkça yazasım geldi ben susam dayak yiyecem şimdi:)
ama ben kızımı çooooooooook seviyorum küçükken hep bir kedim olmasını istemiştim ama eşim süpriz yapıp getirmese cesaret alıp alamazdım sanırım .
hayvan sahibi olmak çok güzel birşey ama büyük bir sorumluluk ilelebet bakacağız sonuçta ona. tatil falan sorun tabii. ama değer ya stresimi alıyo kuzucum

Son düzenleme:
2 gunde skldm eski duzenime doncm yarin
77 gorsem ohh dcm
Umarim basarirsin canim

ay ne sevimli bisiy yaaaanlat canim yaa ,dinlerim bennnben de cok istiyorum yaaa isallah ileride ben de bi pambik alirimm

anam kimse kalmadi
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi) ziyaretci bilem yok,uye de ben
ee topik kardes sen napiyon?kizlardan sana sira gelmiyo tabi?nassin iyisin isallah?diger topiklerle aran nasil?bi sikinti varsa haber ver tamam mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…