70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keske yakin olsak arkadasim gelirim inan
Suziii beni de götüüüüüüüüüüürrrr
molaya cikdiydim canim ama cok sükür birazdan cikiyorum isden

saolun kızlarr..

esinturgay canım burda evimiz de var ama tek başıma kalamam burda
memlekete giderim büyük ihtimal..
ilçe blackcim ya çukurca...

hep içimden geçiyordu hakkari olacak diye
korktuğum başıma geldi hoş hakkari olmasa tunceli tunceli olmasa şırnak olacaktı...

allahdan hayirlisi monam ya insan ister istemez üzülüyor ama elden gelecek birsey yok malesef
esiminde oturma izni yok mesela avusturya dan atmaya calisiyorlar 10 sene yazak koymuslar avukatlarlan engel olmaya calisiyoruz ama olursada birsey yapamayiz bizde kader canim aklina kötü birsey getirme isallah birsey olmaz....
insallah gelebilirsin seni cok özliycez kendine iyi bak tatlim

Kızlar ben bugün erken çıkıoyurm işten açıkçası baya bunaldım öptüm herkesi

sagol canimkimbilir ne kadar üzülüyordur annen,yazik belli de etmez fakat zayiflar da herkesi gecerse kg vermede hic sasirmayinkilolarimiz yakin ben de 77 kg suan,boydan yana pek sansli degilim 1.60...bilmiyorum yaris gibi bisey var mi burda,cumalari tartilip bildirim yapsak iyi olur,daha bi hirslaniz belkim

Ya canm bu benim sahsi dusuncem
Ben ailemle gtcm tatilde takilicam kafama gore ya yilda bi gidiyoruz acik bufeyken ay onu yeme bunu icme zehir edemem kendime :)

en fazla kac kilo alinir ki 5 gunde.. Tas catlasin 3 fln herhalde..

Sahsi dusuncem bu yonde

Kİz suziiii napion la rakipem
napim tatlim eve geldim simdi cok sükür oglisin atesi gittmis bende sporsalonuna gitmeyi planliyorum esim bakiverirse cocuga
sen napiyon canim sok yapiyon dimi nasil gidiyo
canim biz zaten cuma günleri bildirim yapiyoruz puccaaa yani dilek de listemisi hazirlayip yayinliyor:13: baya güzel oluyor liste
kızlar napıonuz ders calısıcam sole bı bakım dedım
napalim seker ben yaziyom sen gidiyon sen yaziyon ben olmuyorum ama yakaliycam seni

kactim geri kizlar

bilmiyordum canim cok iyi o zaman gruplardan cuma yarismasi yapanlari görmüstüm ya o nedenle dedim.

corba+salata ınsl....

bugunkı spor:1saat yürüyüş
1 saat bısıklete bnme

su:2 lt

Son düzenleme:
oglusuna da gecmis olsun suzi,söylemeyi unutmusum..aksam yemegim pul biberli haslama ispanak,tuzu azalttim bi hayli.birazdan kondisyon bisikletimi sürücem,en az 45 dak ve bi zor bi kolay seklinde proglamladim,sonra sicak dus ve kizlar havalar isindigindan beri soguk su tutuyorum totoma,bacak,göbek ve gögüslerime ki kan akisi hizlansin.2 keredir krem sürüyorum toparlayici,insallah ise yarar..midem aciktim diye sizlarsa belki 1 tane de elma yerim..yarina kadar hoscakalin

kedinin cilki cikar kargodaa elinle getir

kız suzı ben geldım bak sen yoksun

yine selam vermeyi unuttumm
bugunku menumu paylasayimm

sabah

ara
4-5 findik,badem
yesilcay

ogle

ara
incirin bir tanesini yemedim

isyerinin bahcesindeki erik agacindan topladik

aksam
acliktan gozum dondufoto yohh
5-6 yk yesil fasulye
yarim tavuk gogsunden az tavuk
2-3 yk yogurt
salata
1 yk kazandibi

simdi yesilcayimi iciyorum..evde biraz spor yapicamm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…