keske yakin olsak arkadasimanaaaaaaaaaa ben işyerine gelene kadar sohbetin dibine vurmuş gacılar . nette yavaş okuyamadım doğru düzgün
evet bir kerem ben öyle çok yürüyecem ki 65 olup gelecem
ay gel geeeeeeeeeel şu resmi kaldır yeterki bööööööö ulan zaten çocuklarla aram yok iyice soğutuyon yaaa
mıhlamayı çok merak ediyorum kesin yerim
ben en son açık büfe tatilim sayesinde 70 civarı gidip 74 olarak dönmüştüm bir daha açık büfe tuzağına düşmem:18:
gel geeeeeeeel bak gelecem diyonuz gelmiyorsunuz
molaya cikdiydim canim ama cok sükür birazdan cikiyorum isdenSuziii beni de götüüüüüüüüüüürrrr
selam herkese...
tayinler açıklandı, hakkari....
diyecek söz yok dumura uğradım resmen beklediğimiz bişeydi
ama kesinleşince çok farklı oldu
hayat durdu sanki benim için..
büyük ihtimal ayrı kalacağız eşimle 2 yıl
boğazımda düğümleniyor kelimeler..
neyse artık topiğe uğrayamam sanırım,
gitsem de gitmesem de evi toplamam lazım..
hakkınızı helal edin....
saolun kızlarr..
esinturgay canım burda evimiz de var ama tek başıma kalamam burda
memlekete giderim büyük ihtimal..
ilçe blackcim ya çukurca...
hep içimden geçiyordu hakkari olacak diye
korktuğum başıma geldi hoş hakkari olmasa tunceli tunceli olmasa şırnak olacaktı...
sagol canim
Tamam bebeğim o zaman
bebeğim düşük kalorili dondurmalardan yersin haftada 1 kere sıkma bu kadar caanını alt tarafı bi dondurma
Başaracağız evetyürüyüşler için de ayrıca
Bizim ailede de öyle şakalar çok olur malesef anneme özellikle çok yapılıyor
bende devamlı çiğniyorum ama dietten değil. sigara içmemek için. yoksa durmadan yenisini yakıyorum
kız hangi ildeydin adresi ver kargo ile yollayam sana kızımı
ya öle deme yaaaaaaaa kilo alırsam seni sorumlu tutacam bak :):):)
napim tatlim eve geldim simdi cok sükür oglisin atesi gittmisKİz suziiii napion la rakipem
canim biz zaten cuma günleri bildirim yapiyoruzsagol canimkimbilir ne kadar üzülüyordur annen,yazik belli de etmez fakat zayiflar da herkesi gecerse kg vermede hic sasirmayin kilolarimiz yakin ben de 77 kg suan,boydan yana pek sansli degilim 1.60...bilmiyorum yaris gibi bisey var mi burda,cumalari tartilip bildirim yapsak iyi olur,daha bi hirslaniz belkim
napalim seker ben yaziyom sen gidiyon sen yaziyon ben olmuyorumkızlar napıonuz ders calısıcam sole bı bakım dedım
bilmiyordum canimnapim tatlim eve geldim simdi cok sükür oglisin atesi gittmisbende sporsalonuna gitmeyi planliyorum esim bakiverirse cocuga
sen napiyon canim sok yapiyon dimi nasil gidiyo
canim biz zaten cuma günleri bildirim yapiyoruzpuccaaa yani dilek de listemisi hazirlayip yayinliyor:13: baya güzel oluyor liste
napalim seker ben yaziyom sen gidiyon sen yaziyon ben olmuyorumama yakaliycam seni
kactim geri kizlar
bende devamlı çiğniyorum ama dietten değil. sigara içmemek için. yoksa durmadan yenisini yakıyorum
kız hangi ildeydin adresi ver kargo ile yollayam sana kızımı
ya öle deme yaaaaaaaa kilo alırsam seni sorumlu tutacam bak :):):)
napim tatlim eve geldim simdi cok sükür oglisin atesi gittmisbende sporsalonuna gitmeyi planliyorum esim bakiverirse cocuga
sen napiyon canim sok yapiyon dimi nasil gidiyo
canim biz zaten cuma günleri bildirim yapiyoruzpuccaaa yani dilek de listemisi hazirlayip yayinliyor:13: baya güzel oluyor liste
napalim seker ben yaziyom sen gidiyon sen yaziyon ben olmuyorumama yakaliycam seni
kactim geri kizlar
kizlar menume bakinca sizce fazla yiyomuyum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?