70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmm
Depresyonun dibindeyim
Ablamın tartısında tartldım 69 çıktım.
Sonra 5 litrelik su şişesi getirdim tartmadı.
1-2-3 litre ıhh gene tık yok.
Çaldım valla tartısını
Eve geldim neyse kendi tartıma 2.5 litrelik yer temizleyici koydum ama azı boşaltılmıştı benim tartımda 2.00 kilo çıkardı.
Ablamın tartısında gene tık yok.
Ayyy çıldırcammmm
O 40 liraya almıştı tartıyı ben 110 liraya almıştım dalga geçiyorum seninki dandik diye.
Ama gelin görün ki içim içimi yiyor.:18:
Yüzüm olsa tekrar diyetisyene gidicem o derece.

Hemeen markete uğradım ara için activia, kuru incir falan aldım.

Şimdiiii sizee soruyorrummm resimlerde 69 kiloluk bi Dilek görüyor musunuz?
Ay bana yardım edin çatlıycam kendi tartımı da garantiye vermeyi düşünüyorum.:26:

Yarından itibaren full diyet artık.

oof canim yaa :26:...
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin:26::26:

ee seninki dogru tartmis iste dilekim kovayi
demekki senin tarti dogru :26:
ben mi yanlis anladim :44:

ay ne sevimli bisiy yaaaanlat canim yaa ,dinlerim bennnben de cok istiyorum yaaa isallah ileride ben de bi pambik alirimm
bir kızım var. kendisi kedi olur. ama ben hep kızım derim. hayvanseverler anlar beni.
dezavantajı demeyeyim de yaptığı haltları sayayım.VİRÜS
deri kollu salon takımımı halletti. heryeri tırmık. eee zaten eskimesi lazımdı değil mi? artık ders oldu deri almak yok.
sabahın köründe girişe geçip miyaaaaaaaaaaaaaaaaaav serenatı. sebep karnım aç kadın kalkta doyur beni. veteriner az verin çok kilolu diyo ama hatunun göbeği umurunda değil kine.
yavruyken yatak odası kapısına geçip açın kapıyı diye çığlığı basardı artıkın büyüdük böle şeyler yapmıyoruz. salonda yatıyor sabaha karşı geliyo hatun. kapı kapalı ise gene başlıyor yaygaraya açın bakiiiiiiiiiim niye kapalı bu kapı diye.VİRÜS
evet her yer tüy. ama evin temizlenmesi lazım di mi sonuçta. hayvan besliyorsan accık tüye de alışacaksın.VİRÜS
tuvalet sorunu hiç olmadı. her zaman kutusuna yapar. vaktinde temizlemezsem de kutunun dışına yapıp arada göz dağı verir. ama wc nin içine dışarı asla yapmaz.VİRÜS
eve gelen misafir evet sorun. kediden korkanlara gıcığım zaten. onlar yüzünden kızım onlar gidene kadar odaya kapatılmak zorunda kalıyor
kısırlaştırıldığı için kızgınlık sorunu hiç yaşamadık. ama ilk kızgınlaşmada 10 gün gece gündüz miyavlamıştı hiç unutmuyorum.
arada midesi bulanır kusar. ama akıllıdır kızım genelde wc nin içine yada kapısının önüne kusar. bazen olmadık yere çıkardığımızda oluyor tabii ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
tatil evet ne yazık ki sorun. çünkü bırakacak kimse yok. ve kimseye de güvenemiyorum. senelerce kedi beslemiş çok deneyimli bir arkadaşımın elinden bile kaçmışlığı var hainin. arkadaşım tüm gece ankara sokaklarında kızımı aramış. bizim hanımda o sırada bodrumda küllenmekle meşgulmüş. tabii diyo arkadaşım kedi beyazdı bodrumdan kara birşey çıkınca tanıyamadım VİRÜSVİRÜS
ne yazık ki oteller hep sorun yaratıyor. yanımızda götüremezsekte çıkmam tatile ne yapayım. VİRÜSgeçen sene tatile gidemedik bu sene ne yapacağız bilmiyorum
Ama HAYVAN SAHİBİ OLMAK dünyanın en güzel şeyiiiiiii

BU YAZIYI BİR TOPİĞE YAZMIŞTIM :)
valla bacım şikayetçiyim. dobiç dobiç hatunlar geliyo üstüme yazıp yazıp kaçıyorlar. sen ilk hatırımı soransın. nasılsın iyi misin hiç hatır soran yok. diğer topiklerde hiç aramıyo . çok dertliyim çoooooook. aslında 60-69 topiğinde gözüm var ama hiç pas vermiyo

kız çatlak sen nireeeeeeeee 69 nire almayayım ayağımın altına
yanlışdır o tartı

oof canim yaa :26:...
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin:26::26:

ee seninki dogru tartmis iste dilekim kovayi
demekki senin tarti dogru :26:
ben mi yanlis anladim :44:

Ya kilomla ilgili takıntılıyım zaten.
Bide bu tuz biber ekti kaymak ya:26:
Resimlerimi görüyorsunuz 69 duruyor muyum?
Benimki doğru sanırım yani öyle olması gerek 5-6 kiloya kadar tartmıyo çünkü ablamın tartısı:26:

Hıı bide benim tartım 0 dan başlıyorum ilk baş tartmaya.
Ablamınkinde rakam göstermiyo üstüne binince direkt bi rakam gösteriyo.
Sizinki nasıl yawrular?

benimki de direk kiloyu gösteriyor. ama şu BİM de satılacak olan tartıdan alacam. o yağ oranını da gösteriyormuş

Sizinki nasıl yawrular?

benımkıde 0 dan baslıo cnm ablanı tartsaydın o kaç kılo cıkacaktı sonucta 10 kusur kılo fazla ınanma sen o tartıya

Sizinki nasıl yawrular?
benimkine hafifce dokunuyosun sifirlar olunca ekranda tartiliyosun

dilekiim neden böyle yapiyosun sen canim ya

sen okadar basarilisinki hepimiz senin yaptigini yapabilmek icin cabaliyoruz burda

sen bu konuda yol katetmissinki sana soruyor senden ögreniyoruz

bu konuda takilma artik bu kadar yapma canim sen haketmiyosun bunu inan

Oldum resmen Black ya.
Soluğu markette aldım.
Ve inanmıcaksınız ama spor salonu araştıyorum uygun bi yer buldugumda spora başlıycam.
Ben bi daha o rakamları görmek istemiyorum ya.

spora baslamanı bende tavsıye ederım cnm sonuçta cok kılo verdın spor senı sıkılastırır ve bence platesı olan bıyerı tercıh et plates baya sıkılastırıo

benımkıde 0 dan baslıo cnm ablanı tartsaydın o kaç kılo cıkacaktı sonucta 10 kusur kılo fazla ınanma sen o tartıya

Onun kilosu benden fazla üst kısmı var bende 65-66 çıkmıştı bi ara kendi tartısında 73 çıktı bugün:26:

benimki de direk kiloyu gösteriyor. ama şu BİM de satılacak olan tartıdan alacam. o yağ oranını da gösteriyormuş

Markasını hiç duymadım ben onun ya.:26:
Benim ki tefalin atlantis markası:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…