70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım...

kendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum

hoşgeldin kısçe aramızdasın bile
burda motivasyon tavan yapmış
topik olarak aile gibiyiz birbirimizle sadece zayıflama amaçlı değil hertürlü destek ve derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz
inşallah sende aramızda menülerine uyup sağlıkla klo verir ve hedefine ulaşırsın

geçmiş olsun suzim ksrdeşine
evet anlatmıştın biliyoruz olayı canım
öptüm seni tatlım

hoşgeldin kısçe aramızdasın bile
burda motivasyon tavan yapmış
topik olarak aile gibiyiz birbirimizle sadece zayıflama amaçlı değil hertürlü destek ve derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz
inşallah sende aramızda menülerine uyup sağlıkla klo verir ve hedefine ulaşırsın

geçmiş olsun suzim ksrdeşine
evet anlatmıştın biliyoruz olayı canım
öptüm seni tatlım

Tatlım lütfen kahvaltı da ekmekde tüket 1 dlm de olsa ekmeğe ihtiyacı var vücudun..
Elma tek başına acıktırabilir ki acıktırmış olacak ki diğer arada 5 adet bisküvi tüketmişsin, form da olsa bisküvi sonuçta ne kadar diyet olabilir ki:26:

Genel olarak ben çok beğendim

mineeeeeeeee
bende regl oldum ufff ya çok karnım ağrıyor bu sefer
senden geçti bize işte
ahhh ettin dimi
gıccıkkkkkk sinrirrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar indirebileceğim bi plates programı var mı sizde düzenli hergün belli dakikalarda yapabileceğim.

Ebru şallı karman çorman. Düzenli bi program istiyorum .

kızlar sayfa ağır açılıyor
bugün niyeyse
öğleden sonra arkadaşa davetliyim oraya gidecem
inşallah fazla kaçırmam
ben gidem oğluşu uyutam
kalkınca yemeğini yedireyim
uyku saati erken ama bugün böyle olsun artıkın
öptüm sizi
mineeeeeeeee

kendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum

canım denemek istiyorum onuda az bir sürem var 3 haftada 5 kilo vermek için deniyeceğim..sonra zaten bırakırım ama şimdi zayıflamak denemek istiyorum...

ama eziyet olcak gibi
insallah güzel sonuc alirsin canim
ben temizligi de spordan sayiyorum esime diyorum hergün en az yarim kilo gitmisdir benden
aynisi bende de var evde pisim gelirken dürüm getir der pide al der sonrada sensiz bogazimdan gecmiyor diyo yeme ozaman
Hayat Zor ya..Çok üzüldüm gerçekten Hala bu tür saçma düşünceler varsa söyleyecek bişey bulamıyo insan.

Dikkatli olun canım.
malesef sagol canim
suzim o kesmiyo beni ya sutlaç olaydı iyiydi yaf
ahaa işte suzi bu güzel haber gitcek senden bak bu hafta güzel bi rakam
sütlacmi güzel manken gibi citir gibi kizce olmakmi sec bakalim
haa anladim simdi canim
gel bakayim söyle yaklaas yaklaaas
geliyoooooooo
hosgeldin

gecmis olsun caim ya :26:

yok suzim reglimin gelmesine daha var :26:

sagol ballim ozaman:44: bi form kayisi cayi ic ballim bana hemen etki ediyor
geçmiş olsun canım...
cok sagol canim

bugün erken molaya cikiyorum kizlar 1 saat sonra gelirim öpüldünüz

Sabahki kayısılı yoğurtu ara da yiyebilirdin aslında elifim..

Akşam kaderde çorba ,salata ,sebze yemeği yada et kabuldur

eşinin işide zor seninde
allahtan anlayışlı biri sanırım
afiyet olsun canım

evet çok zor canım
anlayışlı gerçekten eşim
anlayışlıda olması gerekiyo zaten diye düşünüyorum
çünkü ben bizim için çalışıyorum
işyeri açmadan önce tüm bunları onunla konuşup açtım
tabi yogun olmadığımda yemeğimizi yapıyorum
ama gün geliyor 8 buçuk 9 da evde oluyorum
ertesi güne yemek yapacak halimde olmuyo
çocuk olunca halim ne olcak bakem

ya pazartesiden beri görüyorsunuz yediklerimi
bu günde arti ciktim ben yaaaaaaaa
nedeeeeeeeeennnn
balgaymam
bacım bende aynı fazla çıktım
bnde yazıyorum pazartesiden beri menümü
haftasonu ne kadar abartmışsak
toparlanmadı 2 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…