- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
arkadasiylan kardesimi dövmüslerdin canimsebepsiz bilmiyorum hastanelik etmislerdin giciklar cok sükür ciddi birsey olmamisdin
bi dizinden rahatsizdin iste o olaydan kalma bilmiyorum ki bu aralar türklere karsimi yapiyorlar annemin arkadasinin oglunuda dövmüsler sokakda kafasinda sise kirmislar dikis atmislar yazik yabu aralar cogaldi öyle olaylar burda
haa anladim simdi canim
gel bakayim söyleyaklaas yaklaaas
geliyoooooooo
hosgeldin
hoşgeldin kısçe aramızdasın bileöncelikle herkese merhabalarepey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
geçmiş olsun suzim ksrdeşineyarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
hoşgeldin kısçe aramızdasın bileöncelikle herkese merhabalarepey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
geçmiş olsun suzim ksrdeşineyarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
selam kızlar...gecıkmelıde olsa dunku menumu yazayım ardında da bugun ku menumu paylasacagım....
sabah:
1 kupa sutlu sekersız nescafe
domates
salatalık
yumurta
5 dilim sucuk
ara
1 elma
öğlen
5 yk.kıy.patates
1 kase cacık
ara
1 sekersız turk kahvesı
5 adet eti form
1 ayran
aksam
1 kase tavuklu akdeniz salatası
1 ayran
2-3 adet kuru üzüm
ilave:3 lt.su,1 kupa form cayı,1 kupa yesıl cay................
sabah
domates
salatalık
biber
5 dilim sucuk
1 yumurta
1 kupa nescafe sutlu sekersız nescafe
ara
1 elma
öğle
1 adet haslanmıs tavuk göğsü
salata
1 kase cacık
ara
6 adet erik
aksam
1 adet haslamıs tavuk ğöğsü
piyaz
cacık
ilave
3 lt.su,1 kupa form cayı,2 kupa nescafe.............
insallah güzel sonuc alirsin canimcanım denemek istiyorum onuda az bir sürem var 3 haftada 5 kilo vermek için deniyeceğim..sonra zaten bırakırım ama şimdi zayıflamak denemek istiyorum...
ama eziyet olcak gibi
ben temizligi de spordan sayiyorumgünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz iyiyiz dün temizlik yaptım o yüzden menümde yürüyüş yoktu ama bugğn yürüyoruz....
sabah kahvaltım
1 yum.ile menemen
1 dilim tam.tah..buğ ek.
2 küp kaşar
1 incir ve yeşil çay.........birde nedenini bilmiyorum ama bende burada okuyunca 1 çay kaşığı çörek otu yuttum...
ara
1 türk kahvesi ve kayısımkurusu
öğlen
peynirli salata
ara
yeşil elma
akşam
yoğurtlu bakla
ara
yeşilçay ve incir kurusu...........3 lt su bizden bukadar
aynisi bende de var evde pisim gelirken dürüm getir der pide al deröff çok sıkıldım bu eşimden. öğlen gelirken bana börek al diyo yine yaaaaaaa. ben az az yerken o önümde börekleri götürüyor. ekmek domates peynir ye sağlıklı kahvaltı yap diyorum yok. ille poça börek yiyecek hergün
malesefHayat Zor ya..Çok üzüldüm gerçektenHala bu tür saçma düşünceler varsa söyleyecek bişey bulamıyo insan.
Dikkatli olun canım.
sütlacmisuzim o kesmiyo beni ya sutlaç olaydı iyiydi yaf
ahaa işte suzi bu güzel habergitcek senden bak bu hafta güzel bi rakam
sagol ballimhaa anladim simdi canim
gel bakayim söyleyaklaas yaklaaas
geliyoooooooo
hosgeldin
gecmis olsun caim ya :26:
yok suzim reglimin gelmesine daha var :26:
cok sagol canimgeçmiş olsun canım...
menüm
sabah
2 kuru kayısılı küçük kase yoğurt
2 dl. kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost
2 zeytin, domates, salatalık
ara yok
form çayı içtim
öğle
6 y.k. kapuskalı pırasalı karışık seze yemeği
3 y.k yoğurt, yarım dilim çavdar ekmeği
ara 6 badem, yeşil çay
akşam kaderde ne warsa artık
eşinin işide zor seninde
allahtan anlayışlı biri sanırım
afiyet olsun canım
balgaymamya pazartesiden beri görüyorsunuz yediklerimi
bu günde arti ciktim ben yaaaaaaaa
nedeeeeeeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?