70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biberiye çayının faydaları

Biberiye Çayının Faydaları: Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.
Biberiye çayı ve Sindirim sistemi: Sindirim sistemi mide barsak kanalı bezlerini daha fazla çalışması için uyararak bu bölgede oluşan krampları çözer. Dolayısıyla sindirim bozukluğu, gazlanma ve mide-barsak tembelliğinde biberiye çayı çok faydalıdır.

Biberiye Çayının Zararları: Hamilelik süresince kullanılmaz. Fazla miktarda (günde 10 fincan) fazla biberiye çayı içmek zehirlenmeye yol açabilir. Herşeyin fazlasının zararlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Ender olarak bazı vakalarda bitkiyle temas eden kişilerin alerji oldukları rapor edilmiştir. Bunun özellikle bitkinin ticari anlamda üretimiyle uğraşan kişilerde daha fazla görüldüğü bildirilmişti

canım ya benim diyetisyene ilk gittiğim zamanlar yağ oranım cok fazla cıkmıstı o yüzden benim öğle yemeğim yok onun yerine grisini ve ayran hakkım var benimde bu ikiliden artık midem bulandı.artık diyetisyenin verdiği porsiyonlarıda bitiremiyorum.yağsız az tuzlu yemeklerden de midem bulandı.zeytinyağlı yemekler yapıyorum 2yemek kaşığı yağ ile soğan bile kavrulmuyor suyla yemeklerin soğanını kavuruyorum yazarken bile o koku burnuma geliyor onada midem bulandı. böyle zayıfladığım halde bile menümde bi değişiklik yok hala devam ediyorumannemler eskişehirde arkadasları orada diyetisyene gidiyorlarmıs diyetisyen 2 haftada 1 listeyi değiştiriyormus.benim listem hiç değişmiyor.gidiyorum makineye biniyorum neremden kaç kilo yağmı su mu gitmiş ona bakıyor sonra beni eve yolluyor yaaa

kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:

Çok sert bi menü olmuş nasıl dayanıyosun böyle biraz bişeyler yemelisin.

4-0 fenerbahcelılerı sımdıden kutluyorum

Tebrikler suzişiiiiiim :119::119::119::119:

Atatürkle aynı takımı tutmaktan gurur duyuyorum

Bu arada üniversite yıllarında bişey olmuştu ev arkadaşım kürttü ve ne yazıkki sonradan öğrendik ki kendisi pkk destekçisiymiş.

Bana kızdı fenerbahçe tutulurmu diye Kendisi galatasaraylıymış Abdullah öcalan galatasaraylı olduğu için

Bende tepki olarak ona Atatürk fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçeliyim dedim

kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
boyunu kısaltmışlardır canım yaaa ozaman değiştirmezler
23ünde alacaz dediyseniz daha önce gidin belki kısaltmamış olurlar değişim olur
elbise güzel hem neden içine sinmedi
saç, makyaj güzel olur bence

pkk destekçisi olanlar genelde takım tutmuyor canım, türk takımı olduğu için
o kendine göre yorumlamıştır
fenerbahçe içinde aziz yıldırım diyarbakırlı diye laf söylüyorlardı
bende gurur duyuyorum takımımla

Çok sert bi menü olmuş nasıl dayanıyosun böyle biraz bişeyler yemelisin.

canım dayanamadım zaten bide bugün ilk çok kötü oldum biraz önce..

bende gittim bi kepekli ekmekle bir tane salatalık yedim ....

ama hala açım....

dayancam artık bugün...akşam bişeyler yemek istemiyorum..

yarın güzelce bi menü yapcam...

kahvaltıya ve öğle yemeğine bişeyler eklicem...

akşam açıkmam en azından

menümü yazıyım hemen yatıyorum 00:30u gecirmemeye calışıyorum
sabah:salatalık 1 dilim peynir 5 zeytin dereotu1 dilim ekmek kayısılı form çayı
ara öğün:10fındık
45dk yürüyüş
2.ara öğün:bu sefer dondurma yedim:))))
akşam16:30.el içi kadar kırmızı et yagsız kendi suyuyla tavada pişirdim.1 dilm ekmek cacık
1:30dk yürüyüş
gün içinde 3 ltre su az öncede yeşilçay içtim
ben yatar herkese iyigeceler

Menümü yazayım kızlar uzun bi aradan sonra :)

Sabah
Kepekli sandviç
Şekersiz çay

Öğle
1 kase mercimek çorbası
salata
1 dilim kepek ekmeği

Akşam
2 kabak dolması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek (kepek bitmişti :85: )

Ara
1 fincan bitki çayı

Biliyorum aralar yok ama akşam yemeğimi 5 - 6 gibi yiyorum.
O nedenle ara yapacak kadar zaman geçmiyor menüler arasında.
Yine de deneyeceğim tabii ne bileyim. var mı başka çözüm yolu?

Öyle insanların zaten psikolojisi bozuk gerçekten söylediklerine inanamazsın

Çok kavga ettik en sonunda evden ayrıldı

Kesinlikle bende gurur duyuyorum

Super canim..
Yanliz nesfit 200 kalori yapar o kaloriyle cok daha doyurucu seyler yiyebilirsin oyle mucizevi zayigflatma ozelligi yok yani
Bol salata yanina yogurt bi parca yagsi tavada kizarttgn ince dilim baharatli gogus yiyebilirsin mesela

He pis bigaz olma benim gibi, verirsin o zaman demek istedim

evet bence de sadeekocayi dinlemicemmm bu sefer
kefiri actiktan sonra 3 gun icinde tuket canim,daha da eksiyor hic icilmez oluyorrr:120::120::120::120:ayran gibi iciyoz alisirsin zamanla tadinaa
BEN ONUN TADINI HİÇ SEVEMEDİM YA ekşi tatlı garip bişi

çok geçiş olsun canım. regl zamanı üşütmüşsün ondan olmuş. ikisi bir araya gelince direk mideye vuruyor. ayağını sıcak tut. bol bol da bitki çayı
bende buradaki dietisyeni sevmedim ya. matbu form çıkarıp veriyo netten. sadece tartıyo o kadar. açıklama destek sıfır
kupa beraberlikle değil galibiyetle alınır
::

yandaaaaaaan
tebrik ederim :124::124::124:
kısaltmadılar sa alırlar. yada kesmedilerse :)

günaydın kızlar hepinize cıssııııııııııııız bir perşembe dilerim. ben dün akşam götürdüm top kekleri falan :18::18::18::18: yarın artı çıkmasam yetecek yani

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya son gece, inşallah tartıda yarın herkesin yüzü güler.
Kendinize iyi bakın kızlarr.

günaydın kızlar...
bgn heryerim davul gibi,regl bgn yarın kapıda,çok şişim oluyo benim
sabah tartıldım,haftasonu aldığın +1000 daha yeni gitmiş,geçen haftaya yeni dönebildim
yarın sabit çıksam yeterli,asıl haftaya veririm gibi geliyo bana
regl biter,jillian 1 haftayı geçerse haftaya güzel olur

gunaydın kızlar
okadar cok ılerlıyorsunuz kı hepsını okumaya yetısemıyorum ben calıstıgım ıcın ve ısten cıkıp eve cocuga yetısmek zorunda kaldıgım ııcn cok fazla vakıt bulup gıremıom pc basına baya yogunluk ıcındeyım yanı bana neyapmam gerektıgını kısaca anlatırsnız sevınır
ben pek fazka su ıcen bı tıp deılım suyu hıc sevmıom burdakı ılk kaıde suyu bol ıcmek heralde bıde ghergun mutlaka 1-2 fıncan yesıl cay ıcıyorum bıde 5 ı bır yerde zayıflama cayı ıcıyorum ekmegı sadece sabah kahvaltıda cavdar ekmegı ıkı dılım onu yıyorum oglen ve aksam pek yemıyorum ama pasta corek borek vazgecemıyorum cok sık bıryerlere gıderım mutlaka ıkram oluyor eskıden tabagımı bıtırrıdım sımdı tabagımı bıtırmıyorum yarısını bırakıyorum kendımı kısıtlıyorum ama tamammen bı vazgecemedım sunlardan ...
en kısa zamanda en az bı 15 kılo vermeme lazım eylulde dugun var yaza taıle gıtmeyı dusunuoz benım bu dogum kılolarını halletmem lazım
YARDIMMMMMMM.......
baska ne yapabılırm....elma sırkesı ıcıyosunuz heralde ben bızamanlar onu denedım pek faydasını goremedım yanlısmı kullandım acaba onudamı ıcsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…