canım ya benim diyetisyene ilk gittiğim zamanlar yağ oranım cok fazla cıkmıstı o yüzden benim öğle yemeğim yok onun yerine grisini ve ayran hakkım var benimde bu ikiliden artık midem bulandı.artık diyetisyenin verdiği porsiyonlarıda bitiremiyorum.yağsız az tuzlu yemeklerden de midem bulandı.zeytinyağlı yemekler yapıyorum 2yemek kaşığı yağ ile soğan bile kavrulmuyor suyla yemeklerin soğanını kavuruyorum yazarken bile o koku burnuma geliyor onada midem bulandı. böyle zayıfladığım halde bile menümde bi değişiklik yok hala devam ediyorumhadi canım sende 69 hayatta inanmam dilek at sen o tartıyı çöpeeekız ben 69 um hiç senin gibi durmuyom çıtı pıtı
ben de abababa önermişti teknosadan miras markalı bir üründü 20 tl ye aldım valla nazar değmesin çok iyi çıktı 5 kg lık su şişesini5.2 kg ölçüo ama olsun 200 gr fazla sölesin nolcak daha iyi benim için 200 gr fazla vermiş olurum en son tartı 55 i gösterdiğinde aslında ben 54.8 olmuş olurumanammm ben bu rakamları görebilecekmiyimmmm
sende hep menülerinde canım benim grsini görüyorum ekmek yerine onumu tüketiyorsun acan o dahamı iyiki kilo verirken :44:ve gayette hep her hafta liste başısınmenülerine hayran kalıom ben valla
canım su iç, birşeyler ye öyle çıkınca tartıya inanki 1 kilo fazla gösterebiliyor,o yüzden fazla takma bence bende pazartesi aşşırı gösteriodum şu an durum düzeldi bakalımm
69.4 ptty
69.6choosen
69.9 ballıkaymak bakalım 3ümüz aynı sıralamadayız neler olucak cuma günleri ,ve en kısa sürede hedefe kim ulaşacak
anamm nesfite senidemi alıştırıoz dicektim ama aceleden yemişsin sanırım canım
sana şu kadarını söliim ben bir ayda 4 kilo verdim yeni başladığımda ki 2 gün kaçamak 5 gün diyet oldu buna rağmen verdim(sporda 2-3 kez anca 30 dak yapmıştım başkada yok)
günaydın çatlak kızçem
valla herşeyi bir aylığına eşine ver canım o zaman görsün nasıl oluyormuş evi idare etmek ,muhakkak aldığınız maaş ikinizinde birdir yani ayrım gayrım olmuyor dimi aranızda :26:eğer oluyorsa sen kendi paranı ayır bakalım o yapsın ama olmuyorsa ver maaşınıda ona ne yaparsa yapsın bir ay boyunca evinin eksiklerinide liste çıkar bunlar alıncak diye nasıl olduğunu birde kendi görsün gözleriyle
ayy canımm bende senin gibiyim kendimi açlışmayınca işe yaramaz gibi hissediyorum şu anda eşime o yüzden bile bişi al diye diretemiyorum halbukse o bana alayım der hep ama ben hep bir yolunu bulur caydırırm almaktan onu ,o kadar yoruluyor tüm gün bide kendine bişiler almayıp sırf bana bişiler alması onun beni çok sevdiğini gösterrir ama yinede insan yediremiyorbu arada ftemiz ve sen muhasebecisiniz galiba size özel sorularım olucak benim
diyete bugün başladım...
ilk menüm birazda acamiydim...
sabah ılık su+elma sirkesi
kahvaltı: nesfit
ara:erik
öğle: bir tane kepekli ekmek
akşam: nesfit
ara:erik
akşamda ılık su+ elma sirkesi içip yatıcam
4-0 fenerbahcelılerı sımdıden kutluyorum
boyunu kısaltmışlardır canım yaaa ozaman değiştirmezlerkizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
pkk destekçisi olanlar genelde takım tutmuyor canım, türk takımı olduğu içinTebrikler suzişiiiiiim :119::119::119::119:
Atatürkle aynı takımı tutmaktan gurur duyuyorum
Bu arada üniversite yıllarında bişey olmuştu ev arkadaşım kürttü ve ne yazıkki sonradan öğrendik ki kendisi pkk destekçisiymiş.
Bana kızdı fenerbahçe tutulurmu diyeKendisi galatasaraylıymış Abdullah öcalan galatasaraylı olduğu için
Bende tepki olarak ona Atatürk fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçeliyim dedim
Çok sert bi menü olmuş nasıl dayanıyosun böyle biraz bişeyler yemelisin.
hatılıyorum seniii
tekrar hoşgeldin canım
tekrardan hoşgeldin
boyunu kısaltmışlardır canım yaaa ozaman değiştirmezler
23ünde alacaz dediyseniz daha önce gidin belki kısaltmamış olurlar değişim olur
elbise güzel hem neden içine sinmedi
saç, makyaj güzel olur bence
pkk destekçisi olanlar genelde takım tutmuyor canım, türk takımı olduğu için
o kendine göre yorumlamıştır
fenerbahçe içinde aziz yıldırım diyarbakırlı diye laf söylüyorlardı
bende gurur duyuyorum takımımla
evet canım bende farkındayım..nesfitte 5 kaşık koydum zaten...
ama bugün hiç iştahım yoktu...tam düzenede koyamadım...
alışverişe çıkmam lazım yarın...diyete uygun bişeyler alcam...
böle dayanamam zaten...
kahvaltıda dediğin gibi yapsam..
öğle aralarıda salata yogurt falan..
düzenli değil yemek saatlerim diyete de başlayınca alt üst oldu...yiyesim gelmedi...
bitek akşamları nesfit yemeyi düşünüyorum...
bide ben erik çok seviyorum ara öğünde bugün 15 tane yemişimdir...
iyimidir öle canım..
BEN ONUN TADINI HİÇ SEVEMEDİM YA ekşi tatlı garip bişievet bence de sadeekocayi dinlemicemmm bu sefer
kefiri actiktan sonra 3 gun icinde tuket canim,daha da eksiyor hic icilmez oluyorrr:120::120::120::120:ayran gibi iciyoz alisirsin zamanla tadinaa
çok geçiş olsun canım. regl zamanı üşütmüşsün ondan olmuş. ikisi bir araya gelince direk mideye vuruyor. ayağını sıcak tut. bol bol da bitki çayıcanım öğlene doğru regl oldum bir baş ağrısı vardı zaten sabahtır
karnım midem bir tuhaftı
neyse gittik önce oğluşu biraz parka götürdüm parkta arkadaşı bekledim onlar gelene kadar biraz sallandık
kaydık felan filan sonra geldi arkadaş diğer arkadaşımıza gittik
orda da başım ağrıyordu sonra bişeyler hazırlamış zorladılar yedim
ondan sonra baş ağrım arttı mideme vurdu
midem bulandı sonra istihfar ettim hepsi çıktı
titreme üşüme geldi üzerime fenalaştım
eşimi aradm beni alması için akşam o geldi aldı
o gelene kadar biraz iyi oldum kusmak iyi geldi kendime geldim
başımın ağrısıda geçti
eve geldim menemen yaptım bide yeşil soğan yanına
gelirken eşim datlu aldı karışık kadayıf şekerpare baklava
kadayıfdan 4 tane baş parmak kadar incelikde yedim
saatte 9.30du bunları yediğimde bugün çok kötüydü menüm yazmak bile istemedim
ama mecburen yedim kötü olmuştum ya
ilk defa bir regl da bukadar ağrı çektim
bende buradaki dietisyeni sevmedim ya. matbu form çıkarıp veriyo netten. sadece tartıyo o kadar. açıklama destek sıfırcanım ya benim diyetisyene ilk gittiğim zamanlar yağ oranım cok fazla cıkmıstı o yüzden benim öğle yemeğim yok onun yerine grisini ve ayran hakkım var benimde bu ikiliden artık midem bulandı.artık diyetisyenin verdiği porsiyonlarıda bitiremiyorum.yağsız az tuzlu yemeklerden de midem bulandı.zeytinyağlı yemekler yapıyorum 2yemek kaşığı yağ ile soğan bile kavrulmuyor suyla yemeklerin soğanını kavuruyorum yazarken bile o koku burnuma geliyor onada midem bulandı. böyle zayıfladığım halde bile menümde bi değişiklik yok hala devam ediyorumannemler eskişehirde arkadasları orada diyetisyene gidiyorlarmıs diyetisyen 2 haftada 1 listeyi değiştiriyormus.benim listem hiç değişmiyor.gidiyorum makineye biniyorum neremden kaç kilo yağmı su mu gitmiş ona bakıyor sonra beni eve yolluyor yaaa
tebrik ederim :124::124::124:kupa beraberlikle değil galibiyetle alınır
::
yandaaaaaaan
kısaltmadılar sa alırlar. yada kesmedilerse :)kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?