ben cevap yazasiya kadar olau tatliya baglanmis canim,cok sevindimmm
etek boyu kisalicak canim,hic icime sinmedi amaesim begendi diye aldim..sebek kocam ne hale sokmus beni
Eki Görüntüle 418301
napiyon adas
kiyamammm sana yaaaa,cilginsin sen
gecmis olsun canimmmmAllah sifasini versinn
etek boyu kisalicak canim,hic icime sinmedi amaesim begendi diye aldim..sebek kocam ne hale sokmus beni
Eki Görüntüle 418301
napiyon adas
Eki Görüntüle 418301
napiyon adas
yok o kadar da değil
ben doğduğumdan beri galatasaraylıyım. sadece fanatik değilim
ya kızlar dun 67.6 cııkıodum sımdı yıne 68.5 cıktım
Canim bence hic olmamisdiyete bugün başladım...
ilk menüm birazda acamiydim...
sabah ılık su+elma sirkesi
kahvaltı: nesfit
ara:erik
öğle: bir tane kepekli ekmek
akşam: nesfit
ara:erik
akşamda ılık su+ elma sirkesi içip yatıcam
De git eseksahiden mi ama şekere benziyo
Bulursan bana da soyle canimiyi akşamlar kızlar ilk günüm düşe kalka geçiyor uzunnn ara verince adapte olması ne kadar zormuş abur cubur yeme alışkanlıgımı yeniden nasıl yeneceğim bilmiyorum özellikle akşam yemeklerinden sonraki çay fasılları beni mahvediyor varmı buna bi çözüm bulan aranızda kızlar
Eki Görüntüle 418301
napiyon adas
simdi tartilma canim yada tartilsanda saymagün boyu su cay yemek yiyoruz iciyoruz sabah ac karnina tartil hep
bana artık fayda etmiyor canım tarçınlı süt kendimce yeni yöntemler geliştirmem gerekkkkbende de hep aksamlari problem oluyor gün boyu cünkü birseylerle oyalaniyoruz binevi ama aksam olunca gece cikan kurtadam gibi hisediyorum kendimi heryere saldirasim geliyohele bugün ne oluyorsa bana ne güzel gidiyordum bütün hafta
ben sütün icine biraz tarcin serpip iciyorum canim simdi de gideyim yapayim acil
yoksa kötü sonuc olabilir :18:
ben ulamadım ya kriz girdi mi giriyor bugün yine canavar var içimde . 5 bardak çay içtim ama hala atıştırmalık hayalindeyim
Ben breezebolsam bu mesaja soyle cevap verirdim...Canim bence hic olmamis
Yesillik yok et yani protein yok calsiyum yogurt ve ya peynir yok
Nesfiti 4 ve ta 5 yemek kasigi ile hazirlaman gerek kalorisi cok olmamasi icin ki bence salata yesen daha iyi
Herseyden az ve az kalorilisinden yemeli bence 1000 kaloriyi gecmez kacamak yapmazsan istedigin kiloyu verirsin
Bol cesit bol salata mutlaka yogurt
Kahvaltida 1 dilim ekmek 1 kk peynir salata falan 3 zeytin yesen saglikli zayiflarsin
Tabi pis bogaz olmazsan benim gibi verirsin
De git esek
Bulursan bana da soyle canim
Yavvv sen bi kirmizi elbise eklemistn tekleri kabarik o pek guzeldiiiii
Suzi gel kiz sen de survivora gidicuuuk
noldu yawrummm,yak bi cigara anlattbu hafta yeminde yok
karnımda aç
sinirlerimde bozuk
bence hepsini göz önüne alarak cevapla bebeğim
hosgeldinnmerhabalar ben yeni katıldım aranıza 73 kiloyum 63 ideal kilom çok yolum var daha belli bi diyet yapmıyorum ekmek yememeğe çalışıyorum kahvaltıda yiyorum mecburen sporla alakam yok ama bugun mekik yapmaya başladım birde ayakta sağa sola dönme hareketi var onları yapıyorum sadece tatlıdan vazgeçemiyorum napıcam bu konuda bilmiyorum inşallah burda sizinle beraber bende zayıflayabilirim benim sorunum göbeğim diğer taraflarımda bişey yok göbek giderse çok memnun olucamm
bence guzel canim,cok yemiyosunnİyi akşamlar kızlar nasılsınız 1 gün girmeyince ne çok değişiklik oluyor herkesin hayatında Dilek'in buluşması kötü geçmiş sanırım tam çözemedim mevzuyu umarım toparlarlar.
Hafta sonu geziye gitmiştim 700gr aldım da döndüm onu vermeye uğraşıyorum 3 gündür
Menümü yazayım hemencik
SABAH
1domates 1 h.yumurta 1 d.çavdarlı ekmek 4 zeytin şikersiz çay
ÖĞLE
4 yk taze fasülye 3yk yoğurt 1 d.ekemek
ARA
1 avuç beyaz lebelebi kayısı çayı
AKŞAM
1 kase çorba 4 yk et sote salata
ARA
2 çilek ÇOK MU YİYORUM ACEP???
nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz.ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım
yesilcay kansizlik mi yapiyooo:26::26::26:Kızlarrrrr,
Bugün diyetisyenden aldığım listeyle geçirdiğim 3. günümdü
Gayet aç hissediyorum çünkü saç için vitamin hapına başladım, yarın da kan ilacına başlayacağım
İştah patlaması olacak
Seneler önce 78 80 kiloya çıkma sebebim bu ilaçlarrr, korkuyorum
Ama diyetisyene gittiğim için ve 9 haziranda kontrol olduğu için kaçamak yokkkkk
Zaten listem de gayet doyurucu, 1500 kalori
Bugün yediklerim:
05:50 uyanıp hemen 1 bardak ılık su
06:00
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık, ıhlamur (kahvaltıda siyah çay ve yeşil çay yasak kansız kaldığım için)
İlk ara, 08:00
6 kuru üzüm, 2 ceviz içi
İkinci ara 10:00
yarım paket eti form
Öğlen 12:00
Fırında karnıbahar vardı, bir parça ondan yedim kıymalarını ayırıp, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 yk kadar yoğurt, salata
14:30
eti formun geri kalan yarım paketi
2 hurma
16:30
1 su bardağı yarım yağlı süt
18:30
5 yk kadar et sote, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata
21:00 minik 1 portakal
Sabahın köründe kalktığım için mütemadiyen yiyorum ama diyetisyen sakın azaltma listedekileri dedi, vardır bildiği diyorummm
kurt adammmmmmmmmbende de hep aksamlari problem oluyor gün boyu cünkü birseylerle oyalaniyoruz binevi ama aksam olunca gece cikan kurtadam gibi hisediyorum kendimi heryere saldirasim geliyohele bugün ne oluyorsa bana ne güzel gidiyordum bütün hafta
ben sütün icine biraz tarcin serpip iciyorum canim simdi de gideyim yapayim acil
yoksa kötü sonuc olabilir :18:
neskuik canım benim hemen ben sana sorularımı sorayım canım
öncelikle muhasebe ve vergi uygulamaları 2 .sınıf öğrencisiyim (açıköğretim-dışarıdan okuyorum)bu sene hayırlısı ile mezun olucam .
fakat aklıma takılan şeyler var ,beni bu şekilde serbest muhasebeci işe kabul edermi :44:
serbest muhasebeci yanındamı yoksa bir fabrikada falan oranın muhasebesinimi tutmak daha mantıklı sence hagisi
ben bu açıköğretim önlisans mezunu olduğum için ieride kendi büromu açabilirmiyim eğer açamazsam bile kendi büromu açmak için neler yapmalıyım :44:
sana kendi hayal ettiğim şeyi söyliyim tabi konu hakkında henüz fazla bilgiye sahip değilim sadece bir kaç araştırma onlarda yeterli gelmedi bana
ben buradan mezun olduktan hayırlısı ile 2 seçeneğim var
1.ya muhasebeci yanında bu mesleği öğrenmek için düşük ücrete çalışçam yada sigortalı çalışmak istiyorum(tabi sigortalı çalıştırırlarmı deneyimsiz bir elemanı bilmiyorum )dicem öyle çalışıcam
2.Bir fabrikaya girip askeri ücretle sigortalı muhasebesini tutucam orannın (öğrenmek şartı ile)
2. seçenek büro açamam için faydalı olmaz diyor çevremdeki çoğu insan , ama diğer özel kişi yanındada çalışınca çok uzun süre durman gerekli diyorlar hemde düşük ücrete +temizliği çay servisi falan filan cabası diyorlar netten okuduklarım bunlar
şu an bir iş görüşmesinde bulunmadım ve acayip bir şekilde tırsıyorum,çünkü sende bilirsinki dersler ezber bir eğitim oluyor fakat görerek öğrenmek daha farklı oluyor şu an derslerden illallah geldi resmen ama görerek öğrenirsem yapabiileceğime inanıyorum sence bu meslek gerçekten yapılabilirmi ?
İleride bir büro açtığımda eşimle(o da bilgisayar programlama önlisans mezunu) birlikte ikimiz yürütebilirmiyiz ve kendim işyerimi açtığımda kazandığım maaş ne kadar olur sence :44:
EŞİMLE BİR AN ÖNCE KENDİ İŞ YERİMİZİ AÇIP AİLE BÜROMUZU KURMAK BİRİKİM YAPMAK VE HAYATIMIZI KURTARMAK İSTİYORUZ SENCE OLUNABİLİR BİR YANI VARMIDIR BUNUN :44:
Canim bence hic olmamis
Nesfiti 4 ve ta 5 yemek kasigi ile hazirlaman gerek kalorisi cok olmamasi icin ki bence salata yesen daha iyi
Herseyden az ve az kalorilisinden yemeli bence 1000 kaloriyi gecmez kacamak yapmazsan istedigin kiloyu verirsin
Kahvaltida 1 dilim ekmek 1 kk peynir salata falan 3 zeytin yesen saglikli zayiflarsin
yasasinCanim bence hic olmamis
De git esek
Bulursan bana da soyle canim
Yavvv sen bi kirmizi elbise eklemistn tekleri kabarik o pek guzeldiiiii
Suzi gel kiz sen de survivora gidicuuuk
hem wcye de cikamamissin tatlim tartilinir mi hicevet oylede cnm 3gundur tuvaletede cıamıom solemesı ayıp karnım cok sıs bı tartılım bakım dedıydım
bulursan bana da haber et canimbana artık fayda etmiyor canım tarçınlı süt kendimce yeni yöntemler geliştirmem gerekkkk
aynen canım yaa aynen bende kalkıp bi yeşilçay yapsam iyi olacak
öyle deme canim gel sen gel yamacima dogruana biz hatun için kutlama yapiz o ne yapi
gıcık fenerli
en büyük cimbom başka büyük yok işteeeeeeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canim umay0110 yapiyor bu hafta listeyiben yarın aksam sehır dısına cıkacgaım ve orda net olmayacak buyuk ıhtımal ben bıldrım mesajnı yarın tartılıp atsam olurmu???:26:
gerc umudum yk sıskınlıgım devammm çünküde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?