Menümü yazayım kızlar uzun bi aradan sonra :)
Sabah
Kepekli sandviç
Şekersiz çay
Öğle
1 kase mercimek çorbası
salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
2 kabak dolması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek (kepek bitmişti :85: )
Ara
1 fincan bitki çayı
Biliyorum aralar yok ama akşam yemeğimi 5 - 6 gibi yiyorum.
O nedenle ara yapacak kadar zaman geçmiyor menüler arasında.
Yine de deneyeceğim tabii ne bileyim. var mı başka çözüm yolu?
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bu sabah tartıya çıktığımda 62.7düm inanamadım
+900 önceki gün 61.7 inmiştim -100 deydim birgünde 1 kilo nasıl aldım ya regldenmidir bu
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
+900 önceki gün 61.7 inmiştim -100 deydim birgünde 1 kilo nasıl aldım ya regldenmidir bu
günaydın canım saol bugün daha iyiyim dün ne fenaydım öyleBEN ONUN TADINI HİÇ SEVEMEDİM YA ekşi tatlı garip bişi
çok geçiş olsun canım. regl zamanı üşütmüşsün ondan olmuş. ikisi bir araya gelince direk mideye vuruyor. ayağını sıcak tut. bol bol da bitki çayı
bende buradaki dietisyeni sevmedim ya. matbu form çıkarıp veriyo netten. sadece tartıyo o kadar. açıklama destek sıfır
tebrik ederim :124::124::124:
kısaltmadılar sa alırlar. yada kesmedilerse :)
günaydın kızlar hepinize cıssııııııııııııız bir perşembe dilerim. ben dün akşam götürdüm top kekleri falan :18::18::18::18: yarın artı çıkmasam yetecek yani
kesınlkle reglıdır cnm suclusu
büyük ihtimal regldendir canım,ben de olmak üzereyim ve davul gibiyim
haftasonu +1000'le geldim,normalde 2 günde verirdim ama daha bu sabah +1000 gitmiş
ben bu hafta sabite bile razıyım
Bizim de maaşımız ortak, hep o bana maaşını verir, ben hallederim de. Araba taksidi ve ekstra taksitlerimiz var,2 senedir de zam almadım ben, eşimin maaşı zaten az, o yüzden maalesef yetmiyor canım. 2 tane de çocuk olunca, 2013 sonunda bitiyor taksidimiz, 1,5 sene dişimizi sıkmamız gerkeiyor yani. İnşallah temmuz da falan zam yaparlar diye hayal ediyorum artık, yapacak bişey yok.ah canm ya bu erkekleri anlamiyorum..yok senin maasin,yok benim maasim..boyle kavga eden insanlari anlayamiyorum ben..sanki evli degil de ev arkadaslarialman hesabi..paralar birlestirilir.borclar odenir..cok pahali olmamak kaydiyla herkes aylik istedigi biseyi kendine alir.geri kalan para da hesapta kalir..esim calismadigi icin bizde durumlar boyle..ama ise baslayinca isallah degismez..Allah yardimciniz olsun yaa,hem eve para getir hem azar isit..ben de mutfak icin aylik bir para ayiriyimm diyorum..her istedigimizi aliyoruz da..bu devirde tutumlu olmak lazim..siz oyle bir butce ayiriyor musunuz kizlar?ne kadar ayiriyorsunuz yaklasik..bir limit koyarsak abur cubur almayiz diye dusunuyorumm
oglen nasil doydun kusummm:26: guzel menu..biberiye cayi ne ise yariyo canimm:26::26::26:
sikilasmak lazimm,spor yapmak lazimm balimmmmmm
Bence de bol gibi geldi canım.cnm elbıse vucuduna tam oturmamıs sankı vucut olculerın guzel bence daha ıı ve dugun sahıbesı olarak daha sık elbıse bulabılırsın ama yınede sen bılırsın
Kız mine, nazar mı ettim sana acabana, dün demiştim ki az değil mi menün??? Eti hoşbeş dışınca, abartı bişey yok o kadar canım, arada olsun öyle nazarlıklar, takma kafana.bugün ne kaçtı içime bilmiyorum
yedikçe yedim
sabah:
1 kupa biberiye çayı
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
yarım kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
ara
2 kayısı
4 yenidünya
kibrit kutusu kadar pide
öğlen
1 kk peynirle salata
1 paket ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 avuç leblebi
3 tane yenidünya
ara
2 kayısı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak,yoğurt
salata
2 tane köfte
ara
1 fincan türk kahvesi
3 tane eti hoşbeş
akşam bişey yeme alışkanlığım yoktu aslında ama bugün böyle oldu
Canım 2 yıllık mezunlar şimdi mali müşavir olamıyor, 4 yıl bitirmesi lazım, lütfen oturduğun ilin odası ile görüşür müsün, kesin bilgi için, staj başlatma masrafını falan sorabilirsin.canım çıkmıştım yazını görmedim.
Öncelikle biliyorsuındurki artık serbest muhasebecilik olayı tarih oldu
hani çok önceden vardı lise dengi okuldan mezun oldukdan sonra 6 yıl smmm yanında staj görüp yeterlilik belgesi alınıyordu
şimdi TBMM yürürlüğe giren kanun tasarısıyla bu madde çıkarıldı ve o serbest muhasebecilerede 2 yıllık üni yada lise denginden mezun ise sınav uygulanıp bu sınavda yeterlilik gösterip başarılı olurlarsa smmm olabiliyorlar bu açıklamam eski serbest muhasebecilere öngörülen kanun tasarısı
şimdi gelelim senin istediğin bilgiye;
sen muhasebe ve vergi uygulamaları son sınıf öğrencisiyim yazmışsın çok güzel
biliyorsun staj 2 yıldan 3 yıla çıktı gene bu tasarıda
ben derimki serbest muhasebeci yanında işe başla ve stajını başlat bu staj bittikten sonra
smmm yeterlilik sınavına giriş için başvurcan bu 3 yıllık süre içindede zaten pişeceksin smmm yanında
gerekli bütün bilgileri öğreneceksin
şayet büro açmak gibi bir fikrin yoksa şirket muhasebesi düşünebilirsin
bende büro düşünüyorum mesela kendi işini yapmak en güzeli
onca sene kafa patlattık şirketlere girip 3 kuruş paraya canımızı alıyorlar ki öyle oluyor
eşinde senin dengi okulun bence birlikte çok güzel işler başarabilirsiniz
ama senin pişmen gerekiyor okul eğitimiyle işdeki muhasebe çok çok farklı
birde büroyla şirkette çok çok farklı
ben mesela stajımı büroda yaptım
piştim sonra şirkete geçmiştim
ikisinide öğrendim
keşke benim eşimde aynı meslektaş olsaydık bir dakika beklemezdim açmıştım büromu
ama bu iş tek başına olacak bir iş değil
birimiz inşaatçı birimiz muhasebeci olmuyor
Telefon açıp, kısatlmamalarını, iade etmeyi düşündüğünü söyleyebilirsin.kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
Günaydın, keyfin yerindedir umarım.herkeseee günaydınnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar canım, regldendir.günaydın kızlar hayırlı sabahlar
günaydın canım saol bugün daha iyiyim dün ne fenaydım öyle
ayrıca kocaman bir gülümseme gönderiyorummmm
kızlar dün hastaydım reglden dolayı bütün gün baş ağrısı ve mide bulantısı çektim
yediklerimi akşama doğru çıkardım
sonra akşam iyi oldum saat 9 gibi yediklerimdende kaynaklanıyordur birazda regl işte
inşallah yarına sabit kalır yada gider bugün o şişlikler inşallah
Bizim de maaşımız ortak, hep o bana maaşını verir, ben hallederim de. Araba taksidi ve ekstra taksitlerimiz var,2 senedir de zam almadım ben, eşimin maaşı zaten az, o yüzden maalesef yetmiyor canım. 2 tane de çocuk olunca, 2013 sonunda bitiyor taksidimiz, 1,5 sene dişimizi sıkmamız gerkeiyor yani. İnşallah temmuz da falan zam yaparlar diye hayal ediyorum artık, yapacak bişey yok.
Bence de bol gibi geldi canım.
Kız mine, nazar mı ettim sana acabana, dün demiştim ki az değil mi menün??? Eti hoşbeş dışınca, abartı bişey yok o kadar canım, arada olsun öyle nazarlıklar, takma kafana.
Canım 2 yıllık mezunlar şimdi mali müşavir olamıyor, 4 yıl bitirmesi lazım, lütfen oturduğun ilin odası ile görüşür müsün, kesin bilgi için, staj başlatma masrafını falan sorabilirsin.
Telefon açıp, kısatlmamalarını, iade etmeyi düşündüğünü söyleyebilirsin.
Günaydın, keyfin yerindedir umarım.
Hayırlı sabahlar canım, regldendir.
cnm VİRÜScok VİRÜSaz VİRÜSyıosun VİRÜSbncehadii şekerler sabahtan yazalım menülerimiziiii......
sabah:
1 activia yoğurt
1 kepekli galeta
ara:
1 portakal
öğle:
domates salatalık peynir
1 dilim ekmek
ara.
1 elma
akşam:
1 kase light yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
10 ad. fındık
5-6 ad.kuru üzüm
ara:
1 kivi
gunaydnnnnnnnnnnnnngünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
neskuikkkkkimm reglden olmuşturrr canım
bende hoşbeş yedim akşamgünaydın kızlar hepinize cıssııııııııııııız bir perşembe dilerim. ben dün akşam götürdüm top kekleri falan :18::18::18::18: yarın artı çıkmasam yetecek yani
bende dün eksideydim canımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
dün regl oldum yaaa iştah patlaması yaşadımKız mine, nazar mı ettim sana acabana, dün demiştim ki az değil mi menün??? Eti hoşbeş dışınca, abartı bişey yok o kadar canım, arada olsun öyle nazarlıklar, takma kafana.
vırusler cok sewıo yahu benı
cnm menn hakkında sabahı begenmedıgımı yazmıstım ama
wırusler ızın wermedı yazmama
cnm VİRÜScok VİRÜSaz VİRÜSyıosun VİRÜSbnce
yanı VİRÜSsabh VİRÜSfelan VİRÜShıc VİRÜSsaglklı VİRÜSdııl VİRÜS
sabh VİRÜSkahwltını VİRÜSdha VİRÜSıı VİRÜSyapsan VİRÜSolmaz mı
gunaydnnnnnnnnnnnnn
vırusler cok sewıo yahu benı
cnm menn hakkında sabahı begenmedıgımı yazmıstım ama
wırusler ızın wermedı yazmama
bgnkü menümü paylaşayım:
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-2 siyah zeytin-1 tatlı kaşığı sarelle-1 tatlı kaşığı krem peynir-2 ince dilim kaşar
ara:1 avuç leblebi-2 kuru kayısı
öğle:yeşil mercimek salatası-1 kase cacık
ara:10 tane erik
ara:2 yulaflı light bisküvi-kayısılı form çay
akşam:çiriş otu kavurma-1 kase cacık
ara:1 top maraş dondurma(malesef dayanamıyorum,regl bitsin artık yok)
6 gibi jillian var yine,dün de 30 dk'nın hepsini yaptım,bgn bacaklarımda pek bi ağrı yok
umarım reglken de zorlanmadan yapabilirim
cnm ben menunu begendm ama sabah domates salatlk felnda yanı yesllk eklesn dha ıı olur dıorumbgnkü menümü paylaşayım:
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-2 siyah zeytin-1 tatlı kaşığı sarelle-1 tatlı kaşığı krem peynir-2 ince dilim kaşar
ara:1 avuç leblebi-2 kuru kayısı
öğle:yeşil mercimek salatası-1 kase cacık
ara:10 tane erik
ara:2 yulaflı light bisküvi-kayısılı form çay
akşam:çiriş otu kavurma-1 kase cacık
ara:1 top maraş dondurma(malesef dayanamıyorum,regl bitsin artık yok)
6 gibi jillian var yine,dün de 30 dk'nın hepsini yaptım,bgn bacaklarımda pek bi ağrı yok
umarım reglken de zorlanmadan yapabilirim
Virüse rağmen okumayı başardım şeker
bu hafta şok diyet yapıyorum ben doktorumun isteği üzerine onun için böle.
yoksa bende normal kahvaltı yapmak isterdim
virüsler bile benle başa çıkamaz tatlım herşeyi görür okurum merak etme
neden öyle olmuş yaaaa
sewıyıler benı sewıyıler
o sok dıyetı bna d a atsana cnm yaa
benmde soka ıhtıyacm war
2 hazırana kadr zayflamam gerkkkkkkkk
Bizim de maaşımız ortak, hep o bana maaşını verir, ben hallederim de. Araba taksidi ve ekstra taksitlerimiz var,2 senedir de zam almadım ben, eşimin maaşı zaten az, o yüzden maalesef yetmiyor canım. 2 tane de çocuk olunca, 2013 sonunda bitiyor taksidimiz, 1,5 sene dişimizi sıkmamız gerkeiyor yani. İnşallah temmuz da falan zam yaparlar diye hayal ediyorum artık, yapacak bişey yok.
Bence de bol gibi geldi canım.
Kız mine, nazar mı ettim sana acabana, dün demiştim ki az değil mi menün??? Eti hoşbeş dışınca, abartı bişey yok o kadar canım, arada olsun öyle nazarlıklar, takma kafana.
Canım 2 yıllık mezunlar şimdi mali müşavir olamıyor, 4 yıl bitirmesi lazım, lütfen oturduğun ilin odası ile görüşür müsün, kesin bilgi için, staj başlatma masrafını falan sorabilirsin.
Telefon açıp, kısatlmamalarını, iade etmeyi düşündüğünü söyleyebilirsin.
Günaydın, keyfin yerindedir umarım.
Hayırlı sabahlar canım, regldendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?